Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 12:10   #1411
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

ja juz upieklam jablecznik teraz czas na drugie ciasto mialo byc z budyniem ale nie wiem czy nie zrobie placka drozdzowego z jagodami

dzisiaj w nocy moj piesek znowu byl chory o 2 bylam z Nim na dworze a o 3 wymiotowal wiec musialam wymiociny sprzatac
Biedulek ciagle choruje
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 13:25   #1412
Jane2008
Zadomowienie

O ludzie! Be - ale koszmarny ten kawał - co za ... głupia baba no! - be be i załamka

Zuzia - "wróciłaś" o 1:00? no to też fajnie - to gdzieś Ty to bywała
Blondi - że też chce Ci się tak piec! Ale "brzmi" pysznie, no! A co z tym Twopim pieskiem? Kurcza, słyszałam dawno temu, że boksery dość często chorują, no i widzę, że u ciebie się to sprawdza?

Wkurzyłam się - drukarka mi nie chce wydrukować! Mówię Wam jak się na nią wściekłam, aż się jej dostało! Najlepsze, że wszystko ok i działa, a ona dalej nie drukuje...
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 13:33   #1413
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
O ludzie! Be - ale koszmarny ten kawał - co za ... głupia baba no! - be be i załamka

Blondi - że też chce Ci się tak piec! Ale "brzmi" pysznie, no! A co z tym Twopim pieskiem? Kurcza, słyszałam dawno temu, że boksery dość często chorują, no i widzę, że u ciebie się to sprawdza?

Wkurzyłam się - drukarka mi nie chce wydrukować! Mówię Wam jak się na nią wściekłam, aż się jej dostało! Najlepsze, że wszystko ok i działa, a ona dalej nie drukuje...
mój czesto ma wymioty ma bardzo delikatny zoladek ale juz sie lepiej czuje

a na temat drukarki lepiej mi nic nie mow tez ost mialam przeboje spr tusze ja milalam pekniete i nie widzialam a to byly nowe i nie chciala drukowac wkoncu napelnilam stare i jest SIII a tamte dalam do reklamacji.
Stary 2009-03-20, 14:07   #1414
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Jest obrzydliwy ten kawał (choć to na kawał mi nie wygląda, a na prawdziwą historię), ale to zakończenie poprostu mnie rozwala: "Ty wiesz jak ja się wtedy poczułam" i co sobie o tym przypomne, to mi sie śmiać chce.

Ja dlatego nie mam drukarki, wole dać te 15 groszy za strone niż się użerać z takimi sprzetami choć też zastanawialismy się z Tż, czy nie kupić jakiegoś urządzenia wielofunkcyjnego, bo myslałam, że do pisania pracy mi się bardzo przyda. Ale dobrze, że nie kupiliśmy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 14:15   #1415
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja mam drukarke wielkofunkcyjna firmy HP juz bardzo dlugo i nadal dziala tylko jaja sa z tuszami u mnie w domu ost duzo drukujemy tusze starczaly na 2-3 dni

Jane ja lubie piec chociaz ost mam takie dni ze nic mi sie nie chce
placek bedzie ze sliwkami chociaz chcialam z jagodami ale nigdzie w sklepie nie bylo

jak ten czas szybko leci jeszcze pewnie miesiac i sie bede do szpitala pakowac
Stary 2009-03-20, 14:16   #1416
Jane2008
Zadomowienie

Lejdsiki!
Z drukarkami to bywa tak faktycznie, że humorki mają - ale jednak to rzadkość (przynajmniej u mnie - a tyle pisze i drukuję, więc serio tak naprawdę to przypadek 1 na rok gdzieś!) i ja jednak polecam Domi - zwłaszcza Samsungi laserowe oczywiście!
Na szczęście mam jeszcze 2 drukarę - laserową kolorową, którą specjalnie do drukowania pracy kupiliśmy (pamiętacie jak się cieszyłam i Wam pisałam, że już ją mam , no i drukłam to co potrzebowałam (do albumu - foto organów w Gdańsku Oliwie - - -ale mnie wkurzyłam! Chyab jestem teraz mniej cierpliwa niż dawniej czy co? Ciekawe o co "jej" szło - tusz ok, pronter też, no wszystko wygląda ok, więc to chyba jakaś straszna głupotka, z gat. "złośliwości rzeczy martwych", na którą się tak od razu nie wpada - ale spoko spoko, już ja ją rozszyfruję , a jak nie ja to mój M lub razem - jak zwykle zresztą) - nie damy się drukarkom!
Blondi - a Twój pies to może taki "farncuski piesek"? No bo cóż on ma z tym żołądkiem? A co on je??? I hope, że nie Twoje wypieki i makarony, bo to wszystko tak smacznie brzmi, że nie mogłoby zaszkodzić, nie? I hope

Blondi - a co Wy tyle drukujecie??? A faktycznie HP słyną z problemów z tuszami, serio! Daltego ja je omijam szeokim łukiem, choć niestety do Katedry taką nam kupili ostatnio, no i już są problemy, choc nowa niby! A Samsung ma w ogóle najbardziej ekonomiczne tonery - ten oryginalny w drukarce gdy ją kupiliśmy starczył na wydrukowanie mojej pracy w 5 egz. (a 311 stron ma moja praca) i jeszcze zostało sporo - - tak więc serio polecam, bo już wypróbowaną mamy kolejną!
A co do porodu - to Twój mąż też się wybiera z Tobą razem? A znieczulenie chcesz sobie załatwić???

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-03-20 o 14:20
Stary 2009-03-20, 14:27   #1417
domi7ks
Zakorzenienie

Ja mam laptopa Hp i go bardzo lubie, nie mam z nim problemów, jedynie ekran przy wstrżasach mi bardzo miga. I to od dłuższego czasu, więc nic juz z tym nie robie

Ale mi sie nie chce pisac, jeszcze nie doszłam do badań, narazie opisuje mój powiat, hihihi ale nawet tego mi sie nie chce
Co chwile zaglądam na wizaż. Nie wiem skąd tyle postów natelepałam, że mi wczoraj 6 tyś przekroczyło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 14:35   #1418
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Jane Tż jedzie ze mna do porodu nie ma innej opcji dobrze ze szpital mam bl 1isko domu bo w razie czego mamcia go zmieni.A co do znieczulenia to nie wiem jeszcze bym wolala nie brac ale nie wiem jak silne beda bole.U mnie w szpitalu ZZO daja darmowo, ale u mnie jeszcze nie wiadomo czy cesarka nie bedzie
Chce jechac zob szpital ale nie wiem czy to bedzie wykonalne musze z ginem pogadac chce zob te sale darmowe i te platne.
porod na sali platnej 300zl na zwyklej darmowy
pokoj 1osobowy 120zl
chodze do gina prywatnie ale drugi raz bym tego nie zrobila za wszystko trzeba placic normalnie rece opadaja.Ci lekarze maja dobrze ale wkurza mnie jak ktos do granic mozliwosci chce naciagnac

a moj piesek raczej nie francuski przynajmniej domku pilnuje a wczoraj gosciu Nam za klamke od mieszkania ciagnal.
Sluchajcie to w srode ogladam w tv ze w Poznaniu chodza po domach pseudo pracownicy z gazowni, pokazywali rysopisy.A wczoraj ja sobie leze i patrze na tv mamci tez usnela, nagle ktos puka ja sobie mysle nie wstaje pewnie sasiadka znowu cos chce bo domofon nie dzwonil.Za pare min znowu ktos puka i ciagnie za klamke mamcia wstaje i mowi pewnie dziadek a to byl jakis gosciu ale mu nie otworzyla.Za jakis czas patrze a policja prowadzi 3 gosci i to byli ci niby z gazowni Ładne jaja co?
( mam nadzieje ze zrozumiale napisalam).
Stary 2009-03-20, 14:48   #1419
domi7ks
Zakorzenienie

Ja sobie wczoraj pociachałam sama włosy. Miałam zrobione dwa warkoczyki i to co mi zwisało takie straki ciachnełam (jakieś 2 cm). Są bardziej proste
ale chciałabym już mieć równiutkie, tak ciężko zejść z cieniowania

Stary 2009-03-20, 18:38   #1420
Aliszcze
Zakorzenienie

Domi, dowcp zabójczy ale smutne jest to, że wcale bym się nie zdziwiła, gdyby to okazało się prawdą. Wyjdę teraz może na staruszkę, ale jak widzę,co niektóre dziewczyny potrafią robić na imprezach to mnie obrzydzenie bierze

Jane, my blondi wiadomo, że uśmiechnięte choć czasem śmiech przez łzy. Dziś na przykład w doła popadłam muszę kupić gonal, bo teraz będę go stosować. No i pochodziłam po aptekach, wiedząc, że ten lek jest drogi i chciałam orientacyjnie się spytać o cenę. No i NAJTAŃSZY gonal w aptece kosztował.... 690 zł!!!!!!!!!!! Najdroższy 780zł !!!!! a jak nie zadziaław ciagu 1 cyklu? To co, kolejne 700 zł wydam? masakra. Niby politycy tak bardzo chcą, że Polki rodziły dzieci, to niech refundują leki pomagające zajsć w ciąże

No ale z pozytywnychw iadomości, mam już ustaloną kuchnie, był chłopak, co namrobi kuchnie, zrobi nam też szafy komandora, ogólnie super

Blondi, jacyś pseudo z gazowni chodzą? Ale już wszystkich złąpała policja? Nie miałam pojecia, że takie coś ma miejsce dobrze, że piszesz

Domi, gramatyka z angola nie jest taka zła, wiem coś, bo ucze angola od 7 lat, mała powtórka i Twój TŻ załapie. Poza tym z doświadczenia (pedagogicznego) wiem, że trudniej jest przełamać się, by mówić z jężyku obcym. Także jeśli Twój TŻ nie ma problemów z mówieniem po angielsku, to reszta to pikuś

aankaa78, witam fajnie, że wpadłaś do nas

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:43   #1421
domi7ks
Zakorzenienie

Ten dowcip to szara rzeczywistość..jak miałam 17 czy 18 lat to się wstydziłam tańczyć z chłopakami...baa nawet nie miałam wtedy chłopaka

Tz uczy sie pilnie tej gramatyki...a po angielksu bardzo dużo umie powiedzieć, a rozumie praktycznie wszystko. Ciągle gra w WOWa na serwerze angielskim i z kolesiami gada tylko, że niegramatycznie pisze, bo czasem widze jego "błędy" mimo, że sama nie jestem specem w Angliku

Stary 2009-03-20, 18:46   #1422
Aliszcze
Zakorzenienie

Domi, dowcp zabójczy ale smutne jest to, że wcale bym się nie zdziwiła, gdyby to okazało się prawdą. Wyjdę teraz może na staruszkę, ale jak widzę,co niektóre dziewczyny potrafią robić na imprezach to mnie obrzydzenie bierze

Jane, my blondi wiadomo, że uśmiechnięte choć czasem śmiech przez łzy. Dziś na przykład w doła popadłam muszę kupić gonal, bo teraz będę go stosować. No i pochodziłam po aptekach, wiedząc, że ten lek jest drogi i chciałam orientacyjnie się spytać o cenę. No i NAJTAŃSZY gonal w aptece kosztował.... 690 zł!!!!!!!!!!! Najdroższy 780zł !!!!! a jak nie zadziaław ciagu 1 cyklu? To co, kolejne 700 zł wydam? masakra. Niby politycy tak bardzo chcą, że Polki rodziły dzieci, to niech refundują leki pomagające zajsć w ciąże

No ale z pozytywnychw iadomości, mam już ustaloną kuchnie, był chłopak, co namrobi kuchnie, zrobi nam też szafy komandora, ogólnie super

Blondi, jacyś pseudo z gazowni chodzą? Ale już wszystkich złąpała policja? Nie miałam pojecia, że takie coś ma miejsce dobrze, że piszesz

Domi, gramatyka z angola nie jest taka zła, wiem coś, bo ucze angola od 7 lat, mała powtórka i Twój TŻ załapie. Poza tym z doświadczenia (pedagogicznego) wiem, że trudniej jest przełamać się, by mówić z jężyku obcym. Także jeśli Twój TŻ nie ma problemów z mówieniem po angielsku, to reszta to pikuś

aankaa78, witam fajnie, że wpadłaś do nas

Stary 2009-03-20, 19:01   #1423
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
w McDonaldzie, a mam ponad 100km do najbliższego a potem.... hehehehe
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:25   #1424
Jane2008
Zadomowienie

Hej Lejdiski!
O ludzie! Słuchajcie - mam takie ... bąbelki w brzuchu, jakby od środka mi coś, a raczej KTOŚ robił takie bańki - śmieszne to trochę! No bo to chyba Fasolka=Maleństwo, nie? W środę w nocy już prawie, jak szłam spać, to poczułam, wczoraj też, a dziś częściej i teraz jak oglądaliśmy filmek Bibliotekarz to sobie w tym miejscu rękę przyłożyłam i serio za chwilę poczułam, no taką banieczkę właśnie w tym miejscu! A generalnie w ciągu dnia to mniej to czułam - tak jak wiecie gdy czasem powieka drży albo jakiś nerwek gdzieś (co się mówi wtedy, że komuś mg brakuje )- no, to tak jakby takie "nerwki" podskakiwały sobie gdzieś czasem na brzuszku! Serio trochę śmieszne!
Kurcza - ale to chyba to! 1 ruchy, które mogę poczuć - ła!!!

Blondi - a ta stronka to u nas wczoraj i dzis jak w zegarku przy 72 min. się zastopowała, a limit był za 30 parę minut, a raz za 50 parę - no szok! Wyłączenie i włączenie kompa dało wczoraj tyle, że z 50 paru minut czas oczekiwania na kolejny limit skrócił się do 30 paru - - -też tak masz? I czekasz tyle???

Ali - będzie dobrze! Myśl o fajowej kuchni i szafach, a o lekach tylko tyle, żeby spróbować z nimi i już! Ceny są koszmarne, więc lepiej o nich nie myśl - nie zastanawiaj się: trzeba lek to go kupuj i już! Trudno! Looknij tylko może jeszcze na apteki w necie, bo słyszałam, że dużo tańsze są leki, a skoro nie potrzebujesz tak na dziś, to może akurat? Ej, a to ten sam lek co Olivka kiedyś zażywała? Kurcza, jakoś nie kojarzę jednak żeby Ona o aż takiej cenie mówiła???
Aha - no ale co, tzn. że na razie nie trzeba jeszcze o laparoskopii myśleć, tak? No to super - niech wspomożona natura będzie silniejsza!!!

Zuzia - ale fajnie było w McDonald`s i potem? No to super i to się liczy! A dziś może odeśpisz, nie?

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-03-20 o 20:29
Stary 2009-03-20, 20:29   #1425
domi7ks
Zakorzenienie

Dzejn no to super w końcu to juz 4ty miesiac

a powiedz mi czy fajny ten film Bibliotekarz?My to chyba z Tz ogladalismy, bo znajomy tytuł, a to chyba juz "Bibliotekarz2" jest

Wczoraj ogladalismy "Ostatni samarytanin" polecam

Zuzia co było dalej?my tu czekam na cd

Stary 2009-03-20, 20:44   #1426
Jane2008
Zadomowienie

Domi - hi hi, w sumie to raczej 5 się już zaczął
A Bibliotekarz widziałam na tej stronce też 3 - tylko my akurat nie pamiętaliśmy 1 - to w styli Indiana Jones, przygodowy, fajny

A gdzie ta Zuzia?

Ej Lejdiski - a Wy się nie boicie kupić spodnie na allegro, bez mierzenia? Kurcza - mam wątpliwości, a na razie nie wychodzę, no i pasuje sobie kupić cosik nie śiskającego w pasie, no i jakoś spodnie mi się wydają najtrudniejsze do kupienia bez mierzenia... - choć niby można na inny rozmiar zamieniać..., hm - co myślicie? Mam ochote spróbować..., ale się boję
Stary 2009-03-20, 20:48   #1427
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
w McDonaldzie, a mam ponad 100km do najbliższego a potem.... hehehehe
Zuzia Ty jestes mocna 100km jechalas

Ala nio ponoc jeszcze chodza jacys co udaja pracownikow Zusu
ogladam tv zeby zob co z tym" gazwonikami" ale nic nie bylo a slyszalas o tym ze do lipca kazdy pies musi mie chip

ZOB TEGO PSIAKA
http://www.youtube.com/watch?v=ImIe7...eature=related
Stary 2009-03-20, 21:25   #1428
Zuziunia
BAN stały

No wiecie tylko na kawę do maca

w dobrym towarzystwie to i pól polski można zjeździć...
Stary 2009-03-20, 22:04   #1429
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
No wiecie tylko na kawę do maca

w dobrym towarzystwie to i pól polski można zjeździć...

to z tym kolesiem?

My z Tż poogladalismy film "Śmierć się śmieje" mam dośc horrorów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 22:16   #1430
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
to z tym kolesiem?

My z Tż poogladalismy film "Śmierć się śmieje" mam dośc horrorów
domyśl się
Stary 2009-03-20, 22:20   #1431
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domyśl się

No ja mam podejrzenia z kim chyba nie doczytałam na RF

Stary 2009-03-21, 09:16   #1432
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
No ja mam podejrzenia z kim chyba nie doczytałam na RF
Postanowiłam się nie odzywać....wnerwia mnie

ale pospałam przed chwilą wylazłam z wyrka..
Stary 2009-03-21, 09:25   #1433
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Postanowiłam się nie odzywać....wnerwia mnie

ale pospałam przed chwilą wylazłam z wyrka..

Dziś pierwszy dzień wiosny ma byc cieplutko, podobno 8*C

Stary 2009-03-21, 09:35   #1434
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Dziś pierwszy dzień wiosny ma byc cieplutko, podobno 8*C
U mnie słoneczko świeci, ale wieje też dość mocno!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zawilec-narcyz.jpg (36,7 KB, 2 załadowań)
Stary 2009-03-21, 09:39   #1435
domi7ks
Zakorzenienie

Ja może z Tż się na spacer wybiore. Mam ochote powyciągać letnie rzeczy i iść w skórce mojej. Może troche fotek porobimy
Już mi zima bokami wychodzi...
A jeszcze trzeba pisać prace

A Ty Zuzia jakie masz plany na dziś?

Stary 2009-03-21, 09:43   #1436
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja może z Tż się na spacer wybiore. Mam ochote powyciągać letnie rzeczy i iść w skórce mojej. Może troche fotek porobimy
Już mi zima bokami wychodzi...
A jeszcze trzeba pisać prace

A Ty Zuzia jakie masz plany na dziś?
Brak planów, no ewentualnie wypad do pubu z kuzynką....ale wątpie, bo ta znajdzie jakąś wymówkę.

Jutro za to jadę odwiedzić rodzinkę której nie widziałam ponad 10 lat na bank
Stary 2009-03-21, 10:50   #1437
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Brak planów, no ewentualnie wypad do pubu z kuzynką....ale wątpie, bo ta znajdzie jakąś wymówkę.

Jutro za to jadę odwiedzić rodzinkę której nie widziałam ponad 10 lat na bank

a ja już w swoim domku i sie biore za siebie:kapiel, peeling

Zuzia a jak sie nazywa to traktowanie kwasami cery, które miałaś robione? i ile kosztuje?

Stary 2009-03-21, 11:59   #1438
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
a ja już w swoim domku i sie biore za siebie:kapiel, peeling

Zuzia a jak sie nazywa to traktowanie kwasami cery, które miałaś robione? i ile kosztuje?
Po prostu kwasy, ja płaciłam 80zł
Stary 2009-03-21, 12:06   #1439
Aliszcze
Zakorzenienie

Ja też marzę o założeniu wiosennych ubrań, mam dość zimy dziś dostałam @ ale na razie dobrze się czuję. Kupiłam gonal, odżałowałam te prawie 700 zł potem wyszłam z sunią na spacer, pobiegałyśmy sobie razem po obiedzie idę z meżem an zakupy, bo mąż musi sobie kupić nowe spodnie a potem kuzynka ma do mnie wpaść na kawę. Także sobota dość intensywna i dobrez, bo wolę być cały czas zajęta czymś i nie myśleć za dużo, wiadomo o czym.

Może tez się wybiorę do kosmetyczki niedługo, pójdę za Waszym przykłądem dziewczyny

Stary 2009-03-21, 12:08   #1440
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu kwasy, ja płaciłam 80zł

acha, to superowo, mam nadzieje, że efekty sa
Ja byłabym zadowolona z cery, bo nie mam zaskórniaków, ale te moje policzki po zimie, takie czerowne kropki blixniane zostały po tych gulach co mi sie robiły i chciałabym sie tego pozbyc

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Ja też marzę o założeniu wiosennych ubrań, mam dość zimy dziś dostałam @ ale na razie dobrze się czuję. Kupiłam gonal, odżałowałam te prawie 700 zł potem wyszłam z sunią na spacer, pobiegałyśmy sobie razem po obiedzie idę z meżem an zakupy, bo mąż musi sobie kupić nowe spodnie a potem kuzynka ma do mnie wpaść na kawę. Także sobota dość intensywna i dobrez, bo wolę być cały czas zajęta czymś i nie myśleć za dużo, wiadomo o czym.

Może tez się wybiorę do kosmetyczki niedługo, pójdę za Waszym przykłądem dziewczyny

A ja dzis przyszlam pomieszkac do siebie i sie wypucować, u Tz tak mi głupio byłoby iść do łazienki i lezec w wannie. Tam wskakuje na szybciutki prysznic i tyle, a tu moge sobie płyny da kapieli powlewac i sie szorowac i depilowac od razu sie lepiej czuje

Aliszcze 700 zł??o jeny, a co to ten Gonal...bo ja ciemna masa w tych sprawach, choc o tym pisałas le bardzo drogie...uuu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości