|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
|
|
|
|
|
#3003 |
|
BAN stały
|
zgadzam się z tym. nazmyślane jak nic.
|
|
|
|
#3004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
telefonicznie to mogą zaprosić do gabinetu ale nie powiadomić o wynikach. Nawet o głupich wynikach na OB nie można powiedzieć przez telefon, a co dopiero o wynikach badań na raka..
|
|
#3007 |
|
Rozeznanie
|
historia jeszcze, że tak powiem świeża...
2 lata raz gorzej raz lepiej, ostatnio coraz gorzej, wcześniej zakochana myślałam zmieni się on tak nie myśli wierzyłam ale ostatnio miarka się przebrała. no koleś potrafił nazwać mnie dz** k** itp itd i uważał że jak powie przepraszam to jest po sprawie, zarzucał mi że żyje przeszłością bo on nie pamięta tego co było wczoraj a ja ciągle mu wypominam... ale byłam głupia z perspektywy czasu widzę wszystko i sama się sobie dziwie. już nie wspomnę o olewaniu, gdy wszystko było ważniejsze ode mnie siłownia, koledzy, na sylwestra poszedł sobie sam nie wiadomo gdzie... ostatnio zdrowo przeginał potrafił mnie przepraszać za coś godzinę gdzie na koniec rozmowy usłyszałam znów że jestem głupią ci** i tak w kółko wciąż mówiłam mu że jak sie nie zmieni nie zacznie mnie szanować to zobaczy że to koniec nie wierzył ale niedawno uwierzył i nie wiem czy to było udawane czy faktycznie zrozumiał ale przyjeżdżał płakał przepraszał dzwonił pisał po czasie stało się to męczące gdy ja nie odbierałam zaczął pisać i dzwonić do mojej mamy siostry do koleżanek moich.. meksyk jego rodzina do mnie dzwoniła znajomi porażka wmieszał do naszych spraw każdego obcych ludzi chciałam się rozstać jak cywilizowani ludzie, ale on widocznie nie jest cywilizowany..a najgorsze jest to że każdy myśli ale ona głupia on ją tak kocha a ona nic, szkoda że nie znają prawdy... każdy myśli że pewnie ona kogoś ma. pf. pisał że kocha że sie zabije ja nieugięta wciąż nie odbieram i nie odpisuje oczernia mnie przed moją matką i w ogóle książkę mogłabym napisać z wydarzeń z ostatnich tygodni, ale zmierzam do tego że wiem źle zrobiłam długo myślałam nad tym ale weszłam na jego nk i co? pisze sobie z jakąś panienką... koleś ma tupet oczernia mnie wzbudza we mnie poczucie winy pokazuje każdemu jak cierpi a już sobie całkiem dobrze radzi... równocześnie pisząc że kocha... a kiedyś mówił że nigdy on by nie mógł z inną zaraz po rozstaniu a tu proszę mi po tym wszystkim co mi zrobił jak sie zachowywał nie przeszło mi przez myśl mieć innego faceci to świnie. chociaż powiem że za jedną rzecz chociaż zabrzmi to paradoksalnie jestem mu wdzięczna, że swoim ostatnim zachowaniem względem mnie całkiem mi zobojętniał łatwiej mi przyszło rozstanie nie rozpaczałam tak, bo jak tu za kimś takim rozpaczać? i jak komuś kiedyś zaufać nie podejrzewając, a jeśli każdy jest taki
|
#3008 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
ollenka89 3maj sie!
na pewno podjelas dobra decyzje i nie poddawaj sie |
|
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
Takich numerów w moim życiu miałam niemal niezliczone ilości.
Związek 3-letni. Kilka miesięcy zbierałam pieniądze grosz do grosza (wtedy licealistka z praktycznie zerowymi dochodami) by kupić mojemu byłemu na urodziny dość drogi zegarek, który bardzo mu się wcześniej podobał. Odmawiałam sobie przez dłuższy czas wielu rzeczy. Dostał go. Tydzień po jego ur zadzwonił do mnie z wielką (teraz już wiem że udawaną) paniką, że okradli go na osiedlu, pobili, zabrali mu zegarek, to tamto. Strasznie się martwiłam czy coś mu się nie stało, pocieszałam i tak dalej...tylko po to, żeby dowiedzieć się pół roku później przypadkiem od jego kolegi, że zegarek sprzedał i balował za te pieniądze dobre kilka weekendów. Dwa. Posiadówka u niego w domu. Ja, on, jego przyjaciel, jego "koleżanka", i mój kolega z dziewczyną. Mieszkam w innym mieście niż on, zebraliśmy się koło 2, on został ze swoim przyjacielem i tą dziewczyną. Nastepnego dnia przyjechałam do niego koło 10:00 bo tak sie umawialiśmy, wiedzialam że jego przyjaciel ma u niego spać więc nie zdziwilam się gdy go rano zobaczyłam, za to zdziwiłam się niezmiernie gdy zobaczyłam JĄ w jego koszulce i majtkach chodzącą po domu. W mieszkaniu miał 3 pokoje jednak tylko jedno łóżko(małżeńskie jego rodziców) było rozścielone, zapytałam z głupia czy spali w 3 w jednym łóżku...myślałam że to żart! Niestety. Najlepsze było to, że ta koleżanka mieszkała 2 bloki dalej i spokojnie mogła wrocic do domu... Tłumaczył się później, że jego przyjacielowi podobała sie ta dziewczyna i chciał mu "pomóc" więc to zaproponował. :ściana: Na ten moment już wiem, że całkiem dobrze się wtedy bawił... A oszukiwał mnie na każdym kroku. Powiedział mi że do mnie nie przyjedzie, bo zepsuł mu się samochód a tego samego dnia spotkałą go moja koleżanka pod klubem jak wysiadał ze swojego auta ze znajomymi i szedł na imprezę. Pisał do moich koleżanek z jawną "bajerą", one pokazywały mi smsy a on tłumaczył że chciał wzbudzić zazdrość. Przy tym miałam pełen terror - złamał mi około 6 kart sim, bo jakiś kolega napisał mi sms "co u Ciebie" i tak dalej i tak dalej... Na koniec dostałam w twarz za "pyskowanie" i skończyło się." I dziękuję za to Bogu bo byłam tak zaślepiona...
"ale wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby..." Edytowane przez Adrenalina88 Czas edycji: 2009-03-09 o 18:43 |
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle cała twoja historia jest straszna. gratuluje wszystkim dziewczynom które oswobodziły się z takich związków.
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
A właśnie.
Zdarzało się kilkakrotnie, że umawialiśmy się na jakiś dzień, jechałam do niego prawie godzinę autobusem bo mieliśmy kawałek do siebie i już prawie w drzwiach zaczynał mnie całować, "miziać" i tym podobne. Wtedy wydawało mi się, że poprostu tak się stęsknił - teraz..śmiech na sali. Gdy było "po wszystkim" (wiadomo ocb) i często nie zdążyliśmy zamienić nawet dwóch zdań tego dnia, wyjeżdżał do mnie z tekstem: "jestem zmęczony, odwiozę cię". Matko, jakim byłam frajerem. Za to teraz jestem zimna jak lód. I mimo że minął rok w miłość chyba nie uwierzę.
"ale wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby..." Edytowane przez Adrenalina88 Czas edycji: 2009-03-09 o 19:05 |
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szok, ta akcja z zegarkiem to tragedia! Chyba bym udusiła takiego ***... Poza tym, naprawdę niełatwo z nim miałaś Ale dobrze, że już masz to za sobą
|
|
#3014 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to podkreślone zdanie niestety chyba też mnie dotyczy chyba że spotkam tego księcia z bajki ;]ale głowa do góry |
|
|
|
|
#3015 |
|
Konto usunięte
|
Adrenalina o jezu
|
|
|
|
#3016 |
|
Raczkowanie
|
Ja to normalnie w szoku jestem
![]() Przeczytanie tego wątku zajęło mi dobre parę dni i po prostu nie mogę wyjść z "podziwu". Jak niektórzy potrafią wcisnąć jakiś debilny tekst... i kobieta w niego wierzy ![]() Oby jak najmniej takich debili. To jest moje spóźnione życzenie z okazji dnia kobiet , dla Was, moje drogie.
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No a dla mnie zaczelo sie pieklo...Przesladowal mnie na kazdym kroku, nie dawal spokoju, najpierw mowil, ze kocha, a kiedy widzial, ze jego teksty juz nie robia na mnie wrazenia, wyzywal mnie od najgorszych...i tak w kolko..Wkoncu znalazl sobie kobiete, tym samym dajac mi wytchnienie i pomimo, ze od tej historii minely juz prawie dwa lata, ja nie potrafie myslec o nim inaczej, jak z obrzydzeniem i nienawiscia, za to wszystko, co przez niego przeszlam NIGDY, ale to nigdy nie wierz w jego bajki o zmianach itp, NIGDY nie przyjmuj go spowrotem...Facet jest smieciem, jesli nie potrafi uszanowac kobiety, a widze, ze taki wlasnie egzemplarz Ci sie trafil. powodzenia
|
|
#3018 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szok Cytat:
ale nie każdy jest taki. ja na szczęście się o tym przekonałam. Ty też się przekonasz, zobaczysz.Cytat:
ten Twój to ja nie wiem
|
|
|
#3019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i pamiętaj że w razie czego stoi za Tobą cała ekipa wizażanek
|
|
|
|
|
#3021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3022 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znudzi mu się
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio z moim TZ wybraliśmy sie na zakupy w poszukiwaniu mojego "płaszczyka" którego dzień wcześniej przymierzałam i baardzo mi się podobał, niestety był rozmiar jeden za duży i drugi MINIMALNIE za mały, ale TZ stwierdził, że styłu bardzo to widać, ze był za mały... TZ zapytał się czy nie ma w miesice drugiego takiego sklepu, na co ekspedientka odpowiedziala, ze nie... TZ nie hamując się powiedział ze mu przykro jednocześnie śmiejąc się... Za 30 min weszliśmy do męskiego sklepu - tak przy okazji- i TZtowi strasznie spodoabł się sweterek, a przy okazji zobaczył super kurtke dla siebie, skórzaną, którą kupił sobie...to jego czwarta skórzana kurtka
A jesli jestemy przy regale z odzieżą damską, to zawsze mówi ze zdziwiniem ze nic mi się nie podoba ,a tym samym pędzi jak tylko może żebym nie zwróciła uwagi na jakis ciuch... Raz spodobał mi się pewien komplet, top z bolerkiem, ale niestety TZ otrzymał pilny telefon i musieliśmy szybko wychodzić z galerii, na przymierzenie niestety czasu nie było...
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3026 |
|
Rozeznanie
|
przecież chłop nie robi nic strasznego
|
|
#3027 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Ty chodzisz na zakupy z TŻ-tem ? I co, to ON za Twoje ubrania płaci, czy TY?Bo skoro Ty, to chyba sama decydujesz, czy coś kupić czy nie, masz problem z podejmowaniem decyzji? Jaki to on Tobie numer wykręca, bo nie rozumiem?
|
|
|
#3028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
moja przyjaciolka zaszla w ciaze ze swoi facetem, nie byla to iaza planowana, ale mniejsza o to. byli ze soba cos kolo roku. i jak ona zrobila test i powiedziala mu ze jest w tej ciazy, to o stwierdzil, ze musi sie teraz wybawic, zanim dziecko sie urodzi, bo potem juz nie bedzie mogl.
w zwiazku z tym codziennie po pracy wychodzi, wraca nad ranem, przepija i przepala wszystkie swoje pieniadze, ona ze swojej pensji oplaca mieszkanie oplaty kupuje troche jedzenia za to co jej zostanie... masakra. rozmawiala juz z nim kilkanascie razy, ale n caly czas sie tak samo zachowuje. zostawila go nawet juz 2 x ale za kazdym razem wracala.
|
#3030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

ale on i tak nie wie co to z nami bedzie.
A ja mysle.. chrapne mu prosto w twarz to moze zrozumie, ze ma dac mi spokoj.... A on do mnie z tekstem, ktorego nigdy nie zapomne.. TO SPIMY CZY SIE PIERDO**MY??
i tam ble ble ble idziemy sobie miastem wygłupiamy sie jak to rodzeństwo chodzimy po sklepach brat mi dam doradza i w ogole mamy swietna zabawe w szampańskich humorkach idziemy do jakiejś restauracji i w ogólę siedzimy gadamy nagle moj bart mowie "ty sluchaj ten koles co za nami siedzi to on jakies 3 godzin odkad wyszlismy z domu" mowie ci obracam sie patrze nie znam kolesia ee chyba ci sie zdaje no nic jemy przychodzi dziewczyna mojego brata wtedy juz narzeczona no i moj bart nas tak przytulil i mowi teraz mam was obydwie przy sobie :P i oby sie to nie zmienilo my oczywiscie w smiech
Syt. 3 zerwal ze mna no a ze ja uparta jak wół to przeprosić go zamiaru nie miałam. Chłopak mojej przyjacioki robil impreze na działkach no wiec ja mialam z przyjaciolka dojechac poniewaz pozno konczylysmy zajecia dodatkowe i mial podwieź nas moj brat wszystko gra jak talala wchodzimy sobie na ta działke ja patrze a tu moj chlopak tz moj ex z jakas blondyneczka i jego reke w jej spodniach buszuje w oczach mialm zlłzy ale zaachowalam zimna krew bawilam sie i odziwo swietnie sie bawilam gdyby nie pewien incydent pale papierosa z chlopakiem mojaj przyjaciolki siedzimy gadamy i nagle ktos mnie szarpie z calej sily za wlosy okazalo sie ze to ta na***ana blondyneczka i wykrzykuje tam jakies epitety pod moim adresem no az stac nie bede to chwyciłam ja za noga i pocignelam wyrżnęła niezlego orla powiedziala zeby mnie zostawila i opanawola swoje nerwy poniewaz nie mam zamiaru sie z nia bic pozniej zrobilo sie zmino wchodzimy do altanki oświecamy swiatlo a tam kto blondyneczka robi laske mojemy bylemu. no ale przeciez nie moglam sie zlosicc bo wtedy zerwal ze mna dzien wczesniej! 

No a dla mnie zaczelo sie pieklo...Przesladowal mnie na kazdym kroku, nie dawal spokoju, najpierw mowil, ze kocha, a kiedy widzial, ze jego teksty juz nie robia na mnie wrazenia, wyzywal mnie od najgorszych...i tak w kolko..
Ty też się przekonasz, zobaczysz.
i pamiętaj że w razie czego stoi za Tobą cała ekipa wizażanek
Ty chodzisz na zakupy z TŻ-tem ? I co, to ON za Twoje ubrania płaci, czy TY?