|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
o matko.. faceci to jednak są dziwni.. ja słyszę, że jestem pociagająca ale moje zachowanie czasami odpycha.. ale o co dokladniej chodzi to dalej nie mam pojecia
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Ewentualnie usłyszała podobny tekst, gdy facet miał na horyzoncie nową zdobycz i nie wiedział, w jaki sposób pozbyć się tej nowej, bez wzbudzania podejrzeń
|
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ok, fajnie, ale po jakiego grzyba robi to wtedy, gdy mamy 20 minut do wyjscia, a ja jeszcze do lazienki musze isc sie wyszykowac??
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się krótko
![]() moja koleżanka (mlodsza- 16 letnia) zaczela się spotykac z chlopakiem poznanym ja jakimś portalu. ona chciała działać szybko- on niewinny, miał wyrzuty sumienia jak złapał ją za pierś. po ok 2 tygodniach(może mniej) doszło do dużego zblizenia pomiedzy nimi- mianowicie oboje sobie nawzajem... ![]() po tym- wszystko ładnie i cacy. on odprowadził do domu, pożegnał. a poźniej- CISZA. żadnego smsa, telefonu. ona wydzwaniała, pisała a on nic. w końcu powiedział jej żeby wiecej nie dzwonila bo on musi wszystko przemysleć ;/ i tak wiecej się do niej nie odezwał. ona biedna nadal głowi się, o co poszło... może Wy macie jakieś pomysły? jak dla mnie to mega frajer z niego..
|
|
#3545 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
|
#3547 |
|
BAN stały
|
przypomniało mi się hasło mojego byłego:
"jak pierwszy raz przeze mnie płakałaś to mnie to poruszyło, ale teraz to nie robi już na mnie wrażenia" ![]() Edytowane przez kolezankaa Czas edycji: 2009-12-21 o 20:39 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3549 |
|
BAN stały
|
mOna01 święta prawda, zgadzam się
tylko, że między 1wszym płakaniem a drugim minęło bardzo niewiele.. 3dni? a później byliśmy jeszcze prawie rok, ale w sumie to, że się nie kochaliśmy to teraz obydwoje wiemy, zwykłe chwilowe zauroczenie, ale wiele było z nim nieprzyjemnych i przykrych sytuacji za co w sumie w duchu mu dziękuję, bo WIELE się dzięki temu nauczyłam, także każdy kij ma dwa końce
Edytowane przez kolezankaa Czas edycji: 2009-12-21 o 20:46 |
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przezywalam 2 miechy- nie mialam pojecia,czemu nie chce sie spotykac! Spotkanie przebieglo b fajnie, wiec tym bardziej mialam dola![]() Aaaa - i do niczego nie doszlo-zeby nie bylo Wiec nie wydaje mi sie,ze DLATEGO,ze dziewczyna dala czy nie, czy jak to nazywac, swiadczy o tym,ze chlopak nie jest zainteresowany. Szczerze, to z moim obecnym TZem znalismy sie miesiac,a po miesiacu sie spotkalismy i po codzennych rozmowach parogodzinnych przez gadu itp zrobilismy to juz na 2 randce- oboje mielismy opory,ale naprawde byla chemia i uczucie- juz 4 miesiace jestesmy razem i nic a nic tego nie zaluejmy w ogole zadnej zmiany nie zauwazylam po jego zachowania, jak zabiegal o mnie tak zabiega a nawet bardziej ![]() Wiec wydaje mi sie,ze to zalezy na KOGO trafisz, a nie czy cos TY zlego/glupiego palnelas. Jesli ktos jest za toba, to mow i rob co chcesz a on i tak bedzie zapatrzony jak w obrazek i nie warto przejmowac sie facetami, ktorzy zachowuja sie jak palanty, bo to zawsze ich problem, nie nasz
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Konto usunięte
|
A raczej nie chciał. W tym przypadku facet raczej uznał, że dziewczyna będzie chciała się kochać częściej, a on nie był na to gotowy / nie chciał tego. To nie jest zawsze na zasadzie "dostał co chciał". Wielu facetów się frustruje tym, że nie będą w stanie nadążyć za temperamentem kobiety. Tak, czy inaczej dobrze, że od razu się zmył i nie tracili niepotrzebnie czasu na dalszy ciąg znajomości. A może zwyczajnie mu się nie spodobało i tyle.
|
|
|
|
#3552 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3553 |
|
BAN stały
|
przypomniał mi się kolejny tekst mojego byłego
on: teraz przez 3 tygodnie codziennie będę miał jazdy (auto + motor) ja: to nie będziemy się widzieć przez 3 tygodnie? on: hm.. nie wziąłem tego pod uwage |
|
|
|
#3554 |
|
Rozeznanie
|
Haha a propo świąt. W tamtym roku kiedy to byl juz ostatni dzien w szkole przed swietami wigilie klasowe itp wracam juz do domu kiedy dzwoni moj chlopak (teraz juz ex) Ja juz uradowana ze pewnie chce mi zlozyc zyczenia czy cos.
Ja: No czesc ![]() On: Czesc, gdzie ty jestes po calej szkole cie szukam!! Ja: Oj niestety ja juz do domu wracam On: Aaaa szkoda Ja: A co ![]() ![]() On: .... (bezczelnym tonem) A BO CHCIALEM CIE WYLIZAĆ (w tle gromki smiech jego kolegow) Żalosne hah
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w szoku!super,ze go rzucilas po takim czyms gdyby byl ze zlota, to bym go juz nie chciala-co za wiesniak
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
Taki tekst to jeszcze nic, tak jak we wczesniejszych postach pisalam wybaczylam mu nawet zdrade ! Rzucilam go w koncu jak jego siostra mi pokazala smsy ktore pisal do pewniej dziewczyny z jej telefonu i zapomnial usunac. Poza tym bylam swiadkiem (on mnie nie zauwazyl) jak do mojej kolezanki mowil sloneczko, kotku itp No i wkurzal mnie tekstami na temat mojego wygladu, ze mam sie bardziej malowac, ubierac szpilki i ogolnie sexi. Nie wiem jakim cudem go rzucilam sama ! A bylam tak zakochana (2 razy sie schodzilismy) ale w koncu jakos sie przemoglam
Przypominam sobie co jakis czas jego teksty chamskie takze, jak cos to jeszcze napisze niektore
|
#3557 |
|
Konto usunięte
|
'Bo z ciebie jest taki swietny ziomek,nie mogłbym z Toba być, nie podobasz mi sie z charakteru ale ziomkiem jesteś za.bistym. Nawet mnie nie pociągasz seksualnie'
powiedział mi znajomy, z którym nie nie chciałabym być, jest kumplem. ALE.. |
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlugo z nim bylas? kurcze, ja to jestem mila i sweet,ale jak facet ma choc troche do czynienie z innymi laskami, to ja zwijam zagle nie wyobrazam sobie pozniej niczego z nim, to dla mnie jak plachta n abyka, pewnie bym swoje niezle przecierpiala,ale za to honor to ja mam duzy, czasem az za bardzo honorowa jestem,ale coz, z dupkami trzeba ostro![]() edit: a czemu ci siostra pokazala te esemesy? tez miala dosc tego, jak cie krzywdzi czy przypadkiem wyszlo? oj wscibska jestem
Maybe you don't need whole world to love you, you know Maybe you just need one person Edytowane przez Ivi 1988 Czas edycji: 2009-12-23 o 23:26 |
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda nie był to nigdy mój facet, a kumpel (choć bardzo mi się podobał), jednak jego "komplement" na temat moich nóg pamiętam do dziś:
"Ale masz zaj***ebiste udźce"... Hmmm wiem, że mam świetne nogi, ale be przesady Same rozumiecie, że w 1 momencie "podobanie się" mi przeszło. Wolałabym nie słyszeć podobnych rewelacji na swój temat nawet, jeśli facet na serio chciał być miły.
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2009-12-23 o 23:49 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jego siostra jest moja dobra kumpelą nawet do tej pory. Bardzo sie zawsze lubilysmy i poprostu kiedy sie dowiadywala czegos to odrazu mi mowila hhihihih taki maly szpieg. I wlasnie po tym jak pokazala mi te smsy to wyzywal ją od zdrajcow itp. ale ona mowi ze nie zaluje ^^
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toz to pilkarzyk! takie typki sa najgorsze, lalusie i nic poza tym, wymagan po uszy a sami totalne szkielety intelektu![]() Wlasnie to jest najgorsze,ze maja w sobie ten lalusiowy "czar" pieknego chlopca...ech. No ale dobrze jest sie ich wreszcie pozbyc czytalam,ze wreszcie masz normlanego faceta teraz?
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Rozeznanie
|
Haha tak wlasnie!
spedzal przed lustrem wiecej czasu niz ja ale za to kazda dziewczyna sie za nim ogladala ^^ musialam mu przeciez dorownac kroku.Haaaa oj tak nigdy nie czulam sie tak kochana jak teraz. Moj tŻ potrafi mi powiedziec ze jestem piekna nawet jak wstane z pokrążonymi oczami, ze slimakami w oczach i w pizamie ![]() hahahaha albo klęknąć na srodku sklepu bo powiedzialam mu "no to teraz klękaj " ![]()
|
#3563 |
|
Przyczajenie
|
up,up
|
|
|
|
#3564 |
|
Przyczajenie
|
znowu up
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
może sama coś napisz zamiast od innych wyciągać
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3567 |
|
Przyczajenie
|
Coś bym skrobneła,ale nie przypominam sobie żadnych numerów
|
|
|
|
#3568 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemka ;].
Co do tych udźców to przypomniało mi się co do mnie kiedyś kumpel powiedział. Siedzimy na podłodze na korytarzu w szkole. On mnie szczypie w udo i mówi: Ale masz sexi łydkę. Myślałam, że padnę ze śmiechu xD.
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie oboje pilkarze,zafascynowani sportowcy. Maja 12letnia siostre i ich mama z siostra musza zawsze na nich dluzej czekac,az oni sie wyszykuja do wyjscia-tysiace przymiarek ciuchow i wiadomo, wlosy musze ladnie wygladac ![]() Nie wiedzialam,ze facetom moze to dluzej zabierac niz kobietom ![]() gratuluje Tz-a I ja sie pochwale,ze teraz jestem wreszcie z kims normalnym, dojrzalym i uczuciowym. Takze milosc, ta prawdzia istnieje, tylko trzeba czasem na nia poczekac w beznadziejnych zwiazkach
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja nie wiem, wszyscy piłkarze tak maja hahaha Moze zazdroszcza Cristiano Ronaldo ze tak dziewczyny za nim "sikaja" i tez tak chca ![]() Ooo to super wiesz, widocznie trzeba najpierw troche pocierpieć, żeby zrobic miejsce dla prawdziwego szczescia. Jeśli tak to warto bylo![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

no ok, fajnie, ale po jakiego grzyba robi to wtedy, gdy mamy 20 minut do wyjscia, a ja jeszcze do lazienki musze isc sie wyszykowac??
Przezywalam 2 miechy- nie mialam pojecia,czemu nie chce sie spotykac! Spotkanie przebieglo b fajnie, wiec tym bardziej mialam dola

jestem w szoku!
wiem, że mam świetne nogi, ale be przesady

13.03.2008
.
Moze zazdroszcza Cristiano Ronaldo ze tak dziewczyny za nim "sikaja" i tez tak chca