Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-20, 14:53   #3541
bradshow
Zadomowienie

GG do bradshow
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

o matko.. faceci to jednak są dziwni.. ja słyszę, że jestem pociagająca ale moje zachowanie czasami odpycha.. ale o co dokladniej chodzi to dalej nie mam pojecia
Stary 2009-12-20, 16:13   #3542
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez csylwiac Pokaż wiadomość
Nie byłabym zachwycona na miejscu długonogiej panienki, skoro przebywanie z nią zostało opisane jako misja w Afganistanie
Myślę, że ta laska nie była zbytnio wtajemniczona w ową misję Ewentualnie usłyszała podobny tekst, gdy facet miał na horyzoncie nową zdobycz i nie wiedział, w jaki sposób pozbyć się tej nowej, bez wzbudzania podejrzeń
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 17:07   #3543
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Aaaj co te chłopy mają z tymi naszymi ciotkami
Moj TŻ jak chce mi wepchać łape w majty i ja mówie, że: "nie, nie bo czuje, ze dostałam okres" to on na to zawsze: "No to właśnie! daj sprawdzimy!"
Po czym wpycha i 'sprawdza'.
Ja mu "no juz już. I jak, dostałam?" a on 'czekaj, musze dokładniej'
Wiadomo co się dalej dzieje
no jakbym o swoim czytala xD albo czasem budzimy sie rano i zaraz musimy wychodzic,a on zaczyna mnie tam figac no ok, fajnie, ale po jakiego grzyba robi to wtedy, gdy mamy 20 minut do wyjscia, a ja jeszcze do lazienki musze isc sie wyszykowac?? rozbraja mnie ich logika! ostatnio powiedzialam mu dobitnie,ze nastawiamy budzik "na godzine wczesniej"

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 19:36   #3544
niuniulka1989
Zakorzenienie

Postaram się krótko

moja koleżanka (mlodsza- 16 letnia) zaczela się spotykac z chlopakiem poznanym ja jakimś portalu. ona chciała działać szybko- on niewinny, miał wyrzuty sumienia jak złapał ją za pierś. po ok 2 tygodniach(może mniej) doszło do dużego zblizenia pomiedzy nimi- mianowicie oboje sobie nawzajem...
po tym- wszystko ładnie i cacy. on odprowadził do domu, pożegnał. a poźniej- CISZA. żadnego smsa, telefonu. ona wydzwaniała, pisała a on nic. w końcu powiedział jej żeby wiecej nie dzwonila bo on musi wszystko przemysleć ;/ i tak wiecej się do niej nie odezwał. ona biedna nadal głowi się, o co poszło...
może Wy macie jakieś pomysły?

jak dla mnie to mega frajer z niego..
Stary 2009-12-21, 20:11   #3545
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

Cytat:
Napisane przez niuniulka1989 Pokaż wiadomość
Postaram się krótko

moja koleżanka (mlodsza- 16 letnia) zaczela się spotykac z chlopakiem poznanym ja jakimś portalu. ona chciała działać szybko- on niewinny, miał wyrzuty sumienia jak złapał ją za pierś. po ok 2 tygodniach(może mniej) doszło do dużego zblizenia pomiedzy nimi- mianowicie oboje sobie nawzajem...
po tym- wszystko ładnie i cacy. on odprowadził do domu, pożegnał. a poźniej- CISZA. żadnego smsa, telefonu. ona wydzwaniała, pisała a on nic. w końcu powiedział jej żeby wiecej nie dzwonila bo on musi wszystko przemysleć ;/ i tak wiecej się do niej nie odezwał. ona biedna nadal głowi się, o co poszło...
może Wy macie jakieś pomysły?

jak dla mnie to mega frajer z niego..
za bardzo napalona, chłopak na wstępie dostał "co chciał", nie musiał zabiegać, starać się, za szybko odkryła karty i sobie darował, na jego miejscu postąpiłabym tak samo.
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 20:25   #3546
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolezankaa Pokaż wiadomość
za bardzo napalona, chłopak na wstępie dostał "co chciał", nie musiał zabiegać, starać się, za szybko odkryła karty i sobie darował, na jego miejscu postąpiłabym tak samo.
Dokładnie.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 20:38   #3547
kolezankaa
BAN stały

Thumbs down Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

przypomniało mi się hasło mojego byłego:
"jak pierwszy raz przeze mnie płakałaś to mnie to poruszyło, ale teraz to nie robi już na mnie wrażenia"

Edytowane przez kolezankaa
Czas edycji: 2009-12-21 o 20:39
Stary 2009-12-21, 20:43   #3548
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
przypomniało mi się hasło mojego byłego:
"jak pierwszy raz przeze mnie płakałaś to mnie to poruszyło, ale teraz to nie robi już na mnie wrażenia"
Jest taki cytat
Cytat:
Nic tak nie wzrusza mężczyzny, jak łzy kobiety, którą kochać zaczyna, i nic nie drażni go tak, jak łzy kobiety, którą kochać przestaje.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 20:45   #3549
kolezankaa
BAN stały

mOna01 święta prawda, zgadzam się
tylko, że między 1wszym płakaniem a drugim minęło bardzo niewiele.. 3dni? a później byliśmy jeszcze prawie rok, ale w sumie to, że się nie kochaliśmy to teraz obydwoje wiemy, zwykłe chwilowe zauroczenie, ale wiele było z nim nieprzyjemnych i przykrych sytuacji za co w sumie w duchu mu dziękuję, bo WIELE się dzięki temu nauczyłam, także każdy kij ma dwa końce

Edytowane przez kolezankaa
Czas edycji: 2009-12-21 o 20:46
Stary 2009-12-21, 21:13   #3550
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
kiedys pisalam dluuugo na necie z pewnym kolesiem, ktory BARDZO mi sie podobal. W koncu sie spotkalismy, wiedzial jak wygladam wczesniej itp i ja tez niczym sie nie rozczarowalam, ale skonczylo siena tylko jednym spotkaniu Przezywalam 2 miechy- nie mialam pojecia,czemu nie chce sie spotykac! Spotkanie przebieglo b fajnie, wiec tym bardziej mialam dola
Aaaa - i do niczego nie doszlo-zeby nie bylo
Wiec nie wydaje mi sie,ze DLATEGO,ze dziewczyna dala czy nie, czy jak to nazywac, swiadczy o tym,ze chlopak nie jest zainteresowany.
Szczerze, to z moim obecnym TZem znalismy sie miesiac,a po miesiacu sie spotkalismy i po codzennych rozmowach parogodzinnych przez gadu itp zrobilismy to juz na 2 randce- oboje mielismy opory,ale naprawde byla chemia i uczucie- juz 4 miesiace jestesmy razem i nic a nic tego nie zaluejmy w ogole zadnej zmiany nie zauwazylam po jego zachowania, jak zabiegal o mnie tak zabiega a nawet bardziej
Wiec wydaje mi sie,ze to zalezy na KOGO trafisz, a nie czy cos TY zlego/glupiego palnelas. Jesli ktos jest za toba, to mow i rob co chcesz a on i tak bedzie zapatrzony jak w obrazek i nie warto przejmowac sie facetami, ktorzy zachowuja sie jak palanty, bo to zawsze ich problem, nie nasz

Cytat:
Stary 2009-12-22, 09:15   #3551
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
A raczej nie chciał. W tym przypadku facet raczej uznał, że dziewczyna będzie chciała się kochać częściej, a on nie był na to gotowy / nie chciał tego. To nie jest zawsze na zasadzie "dostał co chciał". Wielu facetów się frustruje tym, że nie będą w stanie nadążyć za temperamentem kobiety. Tak, czy inaczej dobrze, że od razu się zmył i nie tracili niepotrzebnie czasu na dalszy ciąg znajomości. A może zwyczajnie mu się nie spodobało i tyle.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-22, 12:44   #3552
kolezankaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
A raczej nie chciał. W tym przypadku facet raczej uznał, że dziewczyna będzie chciała się kochać częściej, a on nie był na to gotowy / nie chciał tego. To nie jest zawsze na zasadzie "dostał co chciał". Wielu facetów się frustruje tym, że nie będą w stanie nadążyć za temperamentem kobiety. Tak, czy inaczej dobrze, że od razu się zmył i nie tracili niepotrzebnie czasu na dalszy ciąg znajomości. A może zwyczajnie mu się nie spodobało i tyle.
kobiety tak, ale nie 16stoletniej dziewczyny powinna w zeszytach siedzieć, a nie po 2 tyg znajomości już zaczynać takie etapy i w tym wieku (przynajmniej ja tak uważam, ale każdy robi to co chce), wg mnie zdecydowanie coś tu nie tak było
Stary 2009-12-23, 12:45   #3553
kolezankaa
BAN stały

przypomniał mi się kolejny tekst mojego byłego

on: teraz przez 3 tygodnie codziennie będę miał jazdy (auto + motor)
ja: to nie będziemy się widzieć przez 3 tygodnie?
on: hm.. nie wziąłem tego pod uwage

Stary 2009-12-23, 16:53   #3554
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Haha a propo świąt. W tamtym roku kiedy to byl juz ostatni dzien w szkole przed swietami wigilie klasowe itp wracam juz do domu kiedy dzwoni moj chlopak (teraz juz ex) Ja juz uradowana ze pewnie chce mi zlozyc zyczenia czy cos.
Ja: No czesc
On: Czesc, gdzie ty jestes po calej szkole cie szukam!!
Ja: Oj niestety ja juz do domu wracam
On: Aaaa szkoda
Ja: A co
On: .... (bezczelnym tonem) A BO CHCIALEM CIE WYLIZAĆ (w tle gromki smiech jego kolegow)

Żalosne hah

Some people believe in God
I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Nataala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 20:20   #3555
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nataala Pokaż wiadomość
Haha a propo świąt. W tamtym roku kiedy to byl juz ostatni dzien w szkole przed swietami wigilie klasowe itp wracam juz do domu kiedy dzwoni moj chlopak (teraz juz ex) Ja juz uradowana ze pewnie chce mi zlozyc zyczenia czy cos.
Ja: No czesc
On: Czesc, gdzie ty jestes po calej szkole cie szukam!!
Ja: Oj niestety ja juz do domu wracam
On: Aaaa szkoda
Ja: A co
On: .... (bezczelnym tonem) A BO CHCIALEM CIE WYLIZAĆ (w tle gromki smiech jego kolegow)

Żalosne hah
matko, z jakim ty dupkiem bylas? jestem w szoku!
super,ze go rzucilas po takim czyms gdyby byl ze zlota, to bym go juz nie chciala-co za wiesniak

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-23, 20:39   #3556
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Taki tekst to jeszcze nic, tak jak we wczesniejszych postach pisalam wybaczylam mu nawet zdrade ! Rzucilam go w koncu jak jego siostra mi pokazala smsy ktore pisal do pewniej dziewczyny z jej telefonu i zapomnial usunac. Poza tym bylam swiadkiem (on mnie nie zauwazyl) jak do mojej kolezanki mowil sloneczko, kotku itp No i wkurzal mnie tekstami na temat mojego wygladu, ze mam sie bardziej malowac, ubierac szpilki i ogolnie sexi. Nie wiem jakim cudem go rzucilam sama ! A bylam tak zakochana (2 razy sie schodzilismy) ale w koncu jakos sie przemoglam

Przypominam sobie co jakis czas jego teksty chamskie takze, jak cos to jeszcze napisze niektore

I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Stary 2009-12-23, 22:10   #3557
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

'Bo z ciebie jest taki swietny ziomek,nie mogłbym z Toba być, nie podobasz mi sie z charakteru ale ziomkiem jesteś za.bistym. Nawet mnie nie pociągasz seksualnie'

powiedział mi znajomy, z którym nie nie chciałabym być, jest kumplem. ALE..
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 23:22   #3558
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Taki tekst to jeszcze nic, tak jak we wczesniejszych postach pisalam wybaczylam mu nawet zdrade ! Rzucilam go w koncu jak jego siostra mi pokazala smsy ktore pisal do pewniej dziewczyny z jej telefonu i zapomnial usunac. Poza tym bylam swiadkiem (on mnie nie zauwazyl) jak do mojej kolezanki mowil sloneczko, kotku itp No i wkurzal mnie tekstami na temat mojego wygladu, ze mam sie bardziej malowac, ubierac szpilki i ogolnie sexi. Nie wiem jakim cudem go rzucilam sama ! A bylam tak zakochana (2 razy sie schodzilismy) ale w koncu jakos sie przemoglam

Przypominam sobie co jakis czas jego teksty chamskie takze, jak cos to jeszcze napisze niektore
pewnie typ lalusia, no coz....
A dlugo z nim bylas? kurcze, ja to jestem mila i sweet,ale jak facet ma choc troche do czynienie z innymi laskami, to ja zwijam zagle nie wyobrazam sobie pozniej niczego z nim, to dla mnie jak plachta n abyka, pewnie bym swoje niezle przecierpiala,ale za to honor to ja mam duzy, czasem az za bardzo honorowa jestem,ale coz, z dupkami trzeba ostro

edit: a czemu ci siostra pokazala te esemesy? tez miala dosc tego, jak cie krzywdzi czy przypadkiem wyszlo? oj wscibska jestem

Cytat:

Edytowane przez Ivi 1988
Czas edycji: 2009-12-23 o 23:26
Stary 2009-12-23, 23:46   #3559
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Co prawda nie był to nigdy mój facet, a kumpel (choć bardzo mi się podobał), jednak jego "komplement" na temat moich nóg pamiętam do dziś:
"Ale masz zaj***ebiste udźce"...
Hmmm wiem, że mam świetne nogi, ale be przesady Same rozumiecie, że w 1 momencie "podobanie się" mi przeszło. Wolałabym nie słyszeć podobnych rewelacji na swój temat nawet, jeśli facet na serio chciał być miły.

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2009-12-23 o 23:49
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 00:00   #3560
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
pewnie typ lalusia, no coz....
A dlugo z nim bylas? kurcze, ja to jestem mila i sweet,ale jak facet ma choc troche do czynienie z innymi laskami, to ja zwijam zagle nie wyobrazam sobie pozniej niczego z nim, to dla mnie jak plachta n abyka, pewnie bym swoje niezle przecierpiala,ale za to honor to ja mam duzy, czasem az za bardzo honorowa jestem,ale coz, z dupkami trzeba ostro

edit: a czemu ci siostra pokazala te esemesy? tez miala dosc tego, jak cie krzywdzi czy przypadkiem wyszlo? oj wscibska jestem
Jak chcesz zobaczyc jak wygladal to obejrzyj teledysk Moniki Brodki- Mial byc slub czy cos takiego. Taki sam jak chlopak z teledysku. Tez pilkarzyk, blond wloski itp. Bylam z nim raz ale to takie spotykanie sie tylko wtedy kiedy on chcial, potem ze mna zerwal bo "nie czuje do mnie tego co powinien" potem znowu ze mna byl z jakis czas.. Ten zwiazek raczej polegal na tym, ze tracilismy kontakt ze soba i znowu sie mna interesowal a ja wielce zakochana uwazalam to za normalne.

A jego siostra jest moja dobra kumpelą nawet do tej pory. Bardzo sie zawsze lubilysmy i poprostu kiedy sie dowiadywala czegos to odrazu mi mowila hhihihih taki maly szpieg. I wlasnie po tym jak pokazala mi te smsy to wyzywal ją od zdrajcow itp. ale ona mowi ze nie zaluje ^^

I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Stary 2009-12-24, 00:45   #3561
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcesz zobaczyc jak wygladal to obejrzyj teledysk Moniki Brodki- Mial byc slub czy cos takiego. Taki sam jak chlopak z teledysku. Tez pilkarzyk, blond wloski itp. Bylam z nim raz ale to takie spotykanie sie tylko wtedy kiedy on chcial, potem ze mna zerwal bo "nie czuje do mnie tego co powinien" potem znowu ze mna byl z jakis czas.. Ten zwiazek raczej polegal na tym, ze tracilismy kontakt ze soba i znowu sie mna interesowal a ja wielce zakochana uwazalam to za normalne.

A jego siostra jest moja dobra kumpelą nawet do tej pory. Bardzo sie zawsze lubilysmy i poprostu kiedy sie dowiadywala czegos to odrazu mi mowila hhihihih taki maly szpieg. I wlasnie po tym jak pokazala mi te smsy to wyzywal ją od zdrajcow itp. ale ona mowi ze nie zaluje ^^
toz to pilkarzyk! takie typki sa najgorsze, lalusie i nic poza tym, wymagan po uszy a sami totalne szkielety intelektu
Wlasnie to jest najgorsze,ze maja w sobie ten lalusiowy "czar" pieknego chlopca...ech. No ale dobrze jest sie ich wreszcie pozbyc czytalam,ze wreszcie masz normlanego faceta teraz?

Cytat:
Stary 2009-12-24, 11:07   #3562
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Haha tak wlasnie! spedzal przed lustrem wiecej czasu niz ja ale za to kazda dziewczyna sie za nim ogladala ^^ musialam mu przeciez dorownac kroku.

Haaaa oj tak nigdy nie czulam sie tak kochana jak teraz. Moj tŻ potrafi mi powiedziec ze jestem piekna nawet jak wstane z pokrążonymi oczami, ze slimakami w oczach i w pizamie hahahaha albo klęknąć na srodku sklepu bo powiedzialam mu "no to teraz klękaj "

I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Stary 2009-12-25, 05:27   #3563
anooschka
Przyczajenie

up,up
anooschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 18:45   #3564
anooschka
Przyczajenie

znowu up
Stary 2009-12-27, 18:55   #3565
Ilsa Lund
Zakorzenienie

może sama coś napisz zamiast od innych wyciągać

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 18:59   #3566
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anooschka Pokaż wiadomość
up,up
nie bój sie, wątek nie umrze;P
Stary 2009-12-27, 21:30   #3567
anooschka
Przyczajenie

Coś bym skrobneła,ale nie przypominam sobie żadnych numerów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 20:30   #3568
natalka92
Wtajemniczenie

GG do natalka92 Send a message via Skype™ to natalka92

Siemka ;].
Co do tych udźców to przypomniało mi się co do mnie kiedyś kumpel powiedział.
Siedzimy na podłodze na korytarzu w szkole. On mnie szczypie w udo i mówi: Ale masz sexi łydkę.
Myślałam, że padnę ze śmiechu xD.

"Nikt nie wie, że jest pod seksem i dusza"! ;D

Vida me hace feliz .
natalka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 20:36   #3569
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Haha tak wlasnie! spedzal przed lustrem wiecej czasu niz ja ale za to kazda dziewczyna sie za nim ogladala ^^ musialam mu przeciez dorownac kroku.

Haaaa oj tak nigdy nie czulam sie tak kochana jak teraz. Moj tŻ potrafi mi powiedziec ze jestem piekna nawet jak wstane z pokrążonymi oczami, ze slimakami w oczach i w pizamie hahahaha albo klęknąć na srodku sklepu bo powiedzialam mu "no to teraz klękaj "
heh, a wiesz, mieszkam teraz przejsciowo z 15 i 17 latkiem i tak sie sklada,ze wiem,iz oboje uzywaja korektorow do twarzy! oczywiscie oboje pilkarze,zafascynowani sportowcy.
Maja 12letnia siostre i ich mama z siostra musza zawsze na nich dluzej czekac,az oni sie wyszykuja do wyjscia-tysiace przymiarek ciuchow i wiadomo, wlosy musze ladnie wygladac
Nie wiedzialam,ze facetom moze to dluzej zabierac niz kobietom

gratuluje Tz-a I ja sie pochwale,ze teraz jestem wreszcie z kims normalnym, dojrzalym i uczuciowym. Takze milosc, ta prawdzia istnieje, tylko trzeba czasem na nia poczekac w beznadziejnych zwiazkach

Cytat:
Stary 2009-12-30, 21:22   #3570
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
heh, a wiesz, mieszkam teraz przejsciowo z 15 i 17 latkiem i tak sie sklada,ze wiem,iz oboje uzywaja korektorow do twarzy! oczywiscie oboje pilkarze,zafascynowani sportowcy.
Maja 12letnia siostre i ich mama z siostra musza zawsze na nich dluzej czekac,az oni sie wyszykuja do wyjscia-tysiace przymiarek ciuchow i wiadomo, wlosy musze ladnie wygladac
Nie wiedzialam,ze facetom moze to dluzej zabierac niz kobietom

gratuluje Tz-a I ja sie pochwale,ze teraz jestem wreszcie z kims normalnym, dojrzalym i uczuciowym. Takze milosc, ta prawdzia istnieje, tylko trzeba czasem na nia poczekac w beznadziejnych zwiazkach

To ja nie wiem, wszyscy piłkarze tak maja hahaha Moze zazdroszcza Cristiano Ronaldo ze tak dziewczyny za nim "sikaja" i tez tak chca

Ooo to super wiesz, widocznie trzeba najpierw troche pocierpieć, żeby zrobic miejsce dla prawdziwego szczescia. Jeśli tak to warto bylo

I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości