|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
eh no właśnie wiem i dlatego nie dam mu poznać że mi zależy bo to pewnie wykorzysta
![]() Jak będzie zobaczymy nie on pierwszy i nie ostatni (mam nadzieję
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Masz rację, nie daj się wykorzystać
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
tia... faceci, nawet ci (a moze szczegolnie) w ktorych sie jakos beznadziejnie zaduzamy czesto z czasem okazuja sie jakimis kosmitami bynajmniej nie z Marsa....
ciag dalszy mojej historii z poprzedniej strony.... po niedoszlej 100dniowce gosc nie odzywal sie przeszlo 4 miesiace... ktoregos dnia tak po prostu zadzwonil i pamietam to doskonale bo znow przerzylam jakis horror z tym zwiaznay... byl juz koniec maja - goracy okres przedsesyjny, cala noc zakuwalam do kolosa i jescze jakis projekt konczylam... kolosa mialam o 8 rano a potem luz do popoludnia, wiec jak tylko na mieszkanko wrocilam dalam nura w piora zeby odespac zarwana nocke po ok 1h snu, byla 10 z minutami, obudzila mnie komorka - zaspanymi oczkami patrze kto dzwoni i momentalnie sie obudzilam - ON - moja pierwsza mysl byla taka ze cos sie stalo ! na dodatek po 2 pierwszych slowach padla mi komorka, oczywiscie w tej chwili nie moglam znalezc ladowarki, chwycilam za domowy wykrecilam jego domowy(bo on nnie raczyl, jak to okreslal: "uwiazac sie" komorka) zdazylam zapytac czy wszystko OK i w tej wlasnie chwili rozladowal sie takze domowy... cisnienie maialm juz wysokie, z dalszego snu nici i dalej ta pernamentna mysl ze cos sie stalo... znalazlam ladowarke ale zanim zdazylam wybrac jego numer on juz wyszedl do pracy... po godzinie zadzwonil z automatu, ja sie pyatm co sie stalo? a on ze nic, ze tylko chial mi powiedziec "Dzien dobry i mnie uslyszec" ![]() Gdybym mogla sie zdematerializowac i po kablu telefonicznym przedostac tam gdzie on sie znajdowal to chyba bym mu krzywde zrobila. Tego samego dnia wieczorem(przed 23!!) zadzwonil, z troska wypytywal sie co u mnie slychac. Gdy ja szczerze powiedzialam, ze na twarz padam bo mam po 2 kolosy dziennie to stwierdzil ze jak sie dotlenie na spacerze to mi sie bedzie dalej lepiej myslalo i lepiej zapamietywalo i ze za godzinke u mnie bedzie!! (to znaczy ze sie przejedzie 50km w jedna strone tylko po to zeby mnie wziac na spacer w srodku nocy przypomne jeszcze ze to pierwszy kontakt po 5 miesiacach milczenia!!)splawilam goscia momentalnie a z uszu chyba szla mi para ze wscieklosci ;/ W ten oto cudowny sposob znow pojawil sie w moim zyciu (oczywiscie moja 4 miesieczna kuracja odwykowa poszla w niwecz) znow zaczal sie przymilac... wczoraj jak sprzatalam to sobie przypomnialam o nim i o tych wszystkich kwiatkach ktore byly jego udzialem (a jeszcze nidawno mi sie wydawalo, co zreszta tu pisalam, ze ja mialam do czynienia z porzadnymi facetami. tylko niby mysmy nigdy para nie byli )bede je sukcesywnie tu zamieszczac bo czasami naprawde mzona sie usmiac (choc szczerze przyznam ze mi dalej mina zednie jak o tym mysle)...
|
#574 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co za burak.
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Jedna z "lepszych" wymówek jakie słyszałam. Niektórzy faceci powinni pisać podręczniki instruktażowe, np.: "Jak porazić dziewczynę pseudo-sprytną wymówką? Ćwiczenia praktyczne" albo "Jak zostać Burakiem Roku w jeden dzień?". Sprzedawaliby je innym kretynom...Jasne, że kręci. Pewnie zszedł się z byłą dziewczyną albo coś w tym guście. I zapomniał sobie przełożyć kartę pamięci z jednego obszaru mózgu w drugi . Takie zapraszanie, odwoływanie, niby nie mam Twojego numeru to on sobie może - dużo gadania, mało działania. |
|
|
|
|
#576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Sposoby zdradzania żon i kochanek oraz pozbywania się ich z domu", z treści wynikało, że to odręczne zapiski "specjalisty" były przedmiotem transakcji...
|
|
#577 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pogratulować temu panu głupoty raczej...
|
|
|
#579 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego ma ktoś zrozumieć facetów , raczej kto zrozumie kobiety.
|
|
|
|
#580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem naszym największym problemem w nawiazniu porozumienia jest to, że nie przyjmujemy do wiadomości tego, że kobiety i mężczyźni są różni - mają trochę inne potrzeby, sposób myślenia i mówienia itp. jeżeli każdy spodziewa się, że druga strona myśli tak jak ja o brak porozumienia nietrudno. nawiasem mówiąc mój mąż wyedukowany w tym temacie przeze mnie twierdzi, że kobietę można zrozumieć a raczej pojąć jeżeli pamięta się o tym, że tam gdzie mężczyzna myśli kobieta czuje. nie wiem czy tak dokładnie bym to ujęła, ale coś w tym jest.
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja myślę że on dalej coś do niej czuje bo byli razem jakeiś 5 lat i może dlatego jest taki niedostępny... cóż, nie będę go zmuszać do niczego
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz mam identyczną sytuacje! całe zachowanie faceta to wszytsko jakbyś przedstawiała moją historię. A ja się z nią meczę a powinnam go kopnąć w du.. No ale opisze tez pewne sytuacje Kiedyś znałam chłopaka, pisaliśmy esy, gadaliśmy wszystko jako kumple, ja to byłam smarkula on starszy. Pewnego wieczora sie spotkalismy bo miał mi oddać filmy.. no i facet zaczął się do mnie dobierać.. no to mu powiedziałam żeby sie odp**** a on z wielką urażoną miną(to by trzeba było zobaczyć ) odwrócił się i poszedł... Jeszcze dzwonił ale ja mądra dziewczynka i już więcej go nie widziałam.Kiedyś też miałam pewnego kumpla-wg mnie nic mnie z nima nie łączyło ale on myślał ze ze mna jest..nie wiem jakim cudem skoro nie dawałam mu ŻADNYCH sygnałów. W końcu miałam dość jak dowiedziałam się, że wszytkim rozpowiada że go kocham i że jest ze mną szczęśliwy noo i wziełam go na poważną rozmowe. Następnego dnia mi pisze, że stracił przeze mnie reputacje w oczach swoich kolegów, jak ja mu mogłam zrobić coś takiego,że mam do niego wrócić..potem już mnie nazywał w taki sposób że aż szkoda przytaczać..
|
|
#583 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() .
|
|
|
|
|
#584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Problem jedynie jest w tym jak mi się zdaje, że on ją dalej a ona go nie... I chyba temu taki jest :/
|
|
|
|
#585 |
|
Konto usunięte
|
Aaaaa rozumiem. To jeszcze sobie poczekasz. O ile warto. Najgorzej jest jak dziewczyna postanowi przeczekać resztki miłości faceta do innej, da mu czas a on po "wyleczeniu się" z miłości znajduje sobie całkiem inną. A rozmawiacie o tym, czy kontakt na razie się urwał?
|
|
|
|
#586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A piszemy ze sobą czasem, nie codziennie. No i tak raz na tydzień, dwa się spotykamy - on praca ja szkoł niestety. Następnym razem sobie z nim pogadam, wolę wiedzieć wszsytko od razu a nie potem się prosić czy też mysleć że będzie dobrze
|
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że takich pechowych w miłości osób jest mało. Jednak myliłam się...
![]() U mnie wszystko zaczęło się już w gimnazjum. Wtedy poznałam pawła. Po 4 miesiącach bycia razem strasznie się pokłóciliśmy o to, że on mnie ciągle próbuje do łóżka zaciągnąć i że ma jakąś dziewczynę na boku. W końcu nie wytrzymałam i powiedziałam, że to koniec z nami. On też mi powiedział coś... że tak naprawdę był ze mną, bo się założył z kumplami, że mnie rozdziewiczy, no i pasowali mu moi znajomi i chciał ich lepiej poznać. W dodatku nawet nie podał swojego prawdziwego imienia i skłamał, że mieszka dalej niż w rzeczywistości (niby z tego powodu mogliśmy widywać się tylko raz na tydzień). W liceum poznałam buraka swojego życia. Najpierw flirtował ze mną i jeszcze jedną dziewczyną. Nie widział w tym nic złego... Podobał mi sie, więc nie robiłam mu z tego powodu wyrzutów . 3 miesiące się ze mną spotykał, ale nie dawał żadnych sygnałów, że jesteśmy parą. W końcu nie wytrzymała i się go zapytałam czy my przypadkiem nie jesteśmy razem. Był wielce zdziwiony, że się o to pytam, bo to dla niego było oczywiste, że tak... Miło wiedzieć... W święta Bożego Narodzenia niby nie miał czasu się ze mną spotkać, a jednak ze swoimi znajomymi praktycznie ciągle wtedy przebywał. Między świętami a sylwestrem nie mógł się ze mną spotkać, bo... musiał alkohol załatwić na sylwestra. W sylwestra nie mógł po mnie wpaść, bo miał za daleko. Musiałam jechać z osobami, których nie znałam (oprócz jednej, którą znałam z widzenia) i czekać na niego w obcym domu ponad 30 min. Później były cyrki z jego "najlepszą przyjaciółką". Niby nic do siebie nie czuli, ale to ona nagadała bez powodu wszystkim, że ją nienawidzę. Na jednej imprezie ciągle ze sobą gadali, ale ja z nimi nie mogłam. Dopiero po tym jak jego najlepszy przyjaciel zaczął mnie obmacywać żeby zwrócić na mnie jego uwagę, łaskawie ze mną pogadał. A później miałam awanturę o to, bo jego przyjaciółka powiedziała, że mnie w ogóle nie olewał... Cały nasz związek zakończył się bardzo szybko. Pojechał na wakacje i stwierdził, że już mnie nie kocha. Okazało się, że poznał jakąś inna dziewczynę. Później się jeszcze spotykaliśmy, niby przyjacielsko. Jednak jak mu powiedziałam, że mam chłopaka to stwierdził, że go zdradzałam... Później napuścił na mnie i mojego nowego chłopaka kumpli z klasy. Prawie nas pobili.Ostatni związek też miałam ciekawy. Ex wymyślił sobie, że to ja będę zarabiać na nasze życie a on będzie się lenić w domu (do południa oglądać tv, a popołudniu idzie z kumplami pić, cały dom na mojej głowie). W dodatku już pod koniec naszego bycia razem, miał kochankę. Przez przypadek zauważyłam sms od niej i się zapytałam kto to i czemu mu takie miłosne smsy pisze. On stwierdził, że jakaś k*** się do niego przyczepiła. No więc napisałam do niej żeby go zostawiła, bo on już ma dziewczynę. Trochę pokłóciłyśmy się przez smsy i w końcu był spokój. Po naszym zerwaniu napisała do mnie, bo go szukała. Okazało się, że byli razem. Powiedział jej, że się rozstaliśmy, ale jestem z nim w ciąży (co oczywiście było nie prawdą) i on mnie nie opuści (cóż za bohater ) i żeby ona do mnie nie pisała, bo nie mogę się denerwować w ciąży (a jaki troskliwy ).
Edytowane przez feather Czas edycji: 2009-05-26 o 09:36 |
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, to ja mialam ostatnio taka sytuacje: Pracuje z moim eksem w jednym klubie (swoja droga fantastyczna sytuacja
) Ale zawsze udawalo sie tak, ze pracowalismy w rozne dni. Ale w ostatni poniedzialek sie nie udalo... Wiec przychodze do pracy, on juz czeka (oczywiscie wstawiony bo jakzeby nie inaczej) i pyta czy mozemy chwilke porozmawiac. Ja na to, ze spoko, nie ma problemu. No i sie zaczelo, ze on mnie kocha, ze chce wrocic, ze teskni, ze mysli itd. Ja na to, ze nie, ze NIE BEDE z facetem, ktory proponuje seks mojej przyjaciolce (bo tak wlasnie zrobil...) i ktory twierdzi, ze jestem kiepska w lozku i niepodniecajaca (tego tez sie dowiedzialam... ) I teraz UWAGA UWAGA tekst miesiaca (patrzcie jaka desperacja ) "Ale my nie musimy seksu uprawiac" Zaloze sie, ze po prostu nie ma mu kto w domu posprzatac... No nic. Skonczylam ta urocza rozmowe. On upil sie jeszcze bardziej, caly czas zamawial sobie po 4-5kieliszkow wisniowki, kolezanka do mnie podchodzi i mowi, ze z nim rozmawiala i ze jej powiedzial "przekaz Gosce(to o mnie) niech wypierdala" A jeszcze pol godziny wczesniej mnie kochal i chcial wrocic... Najlepsze jednak bylo jak wrocilam do domu. Patrze na komorke a tam sms od niego "Jezeli masz do mnie choc troche szacunku to zwolnij sie z pracy" Mialam ochote mu odpisac ze nie mam do ciebie WOGOLE szacunku ty sku.......e i sie nie zwolnie, ale uznalam ze nie bede kasy na sms marnowac... Pewnie teraz bedzie mial do mnie pretensje ze od razu nie polecialam do menagera zeby sie zwalniac ![]() Bosze, zrozum tu facetow...
Edytowane przez Korlat Czas edycji: 2007-12-22 o 09:16 Powód: blad |
|
|
|
#589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten ostatni to naprawde dzentelmen przez duze "DŻ" I ta troska o Twoja zagrozona zdenerwowaniem ciaze... No prosze...
|
|
|
|
|
#590 |
|
BAN stały
|
o jaaa:| heh, taka natura facetów
istni kretyni, którym nieraz ślepo wierzymy...
|
|
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
Wczorajszy tekst mojego TŻ w knajpie po kilku piwach przy jeszcze 2 osobach "kochanie z kazdym piwem podobasz mi się bardziej"
![]() niby nie miał nic złego na myśli powiedział ze źle dobrał słowa ale mnie to dotknęło głęboko..
|
#592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nawet zarzuciłabym fochem
|
|
|
#594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak bym pomyślała to bym mu zapodała jakimś tekstem ale mnie to tak i od razu zapodałam focha
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
Korlat, widzę duże podobieństwo między naszymi ex
mój z kolei powiedział, że jak byłam z nim to byłam "delikatnie mówiąc nieśmiała w sprawach seksu", teraz bym mu powiedziała że nazwałabym to raczej obrzydzeniem, ale oczywiście wtedy mnie zatkało
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
Oj miłość potrafi byc ślepa, a może to my jesteśmy takie głupie.
Moja historia zaczęła się jak każda bardzo normalnie. To był brat mojej siostry chłopaka.Mieszkał daleko, ale przyjechał odwiedzić rodzinę. Na początku miała to byc tylko przygoda bo miał wyjechać,Tyle, ze już zostal, a ja nie mogłam zrozumieć, ze zostawił swje mieszkanie i wszystko co tam miał. Jak się można domyslić związaliśmy się. Tydzień później ja pojechałam do Anglii na wakacje, dzwoniłam do niego codziennie. No i się zakochałam. Pewnego dnia napisał mi, ze ma jakąś sprawę do załatwienia,że chodzi o kasę i ma problemy. Potem cisza, odchodziłam od zmysłów. A potem jakby nigdy nic sms. Okazało się, ze ma żonę, z którą już nie jest, ale mają dwoje dzieci, oprócz tego jego była ma z nim dziecko, a jakby tego było mało to przyjechał tylko dlatego, a raczej uciekł, bo jego ostatnia dziewczyna jest w ciąży, a ja głupia z nim zostałam. Był strasznie zazdrosny, a ja mieszkałam w internacie, nosiłam tel ze soba,żeby odpisać zaraz jak on napisze, zeby go nie zdenerwować. Zamieszkaliśmy razem, tzn on się wprowadził do mojego domu, przestał pracować, to ja nas utrzymywałam, a raczej moja mama, która wysyłała mi kasę. Potem przeprowadziliśmy się do innego domu. Nie będę tego wyjaśniać, bo to nudne. W każdym razie wszyscy mi próbowali wytłumaczyć jaki to łos z niego. Po studniówce zrozumiałam,że to nie ma sensu, a ja tak napradę chce byc z kimś innym, z kimś kogo wlaśnie dla niego odzruciłam. No i się rozstalismy. Potem dziay sie straszne rzeczy. Zamieszkałam z babcią. Pewnego wieczoru wracam do domu, a on na mnie czeka w kuchni i co widzę czyta mój pamiętnik. Dowiedział się ze mam kogoś innego. zaczął przyjeżdżać do szkoły. Grozic mi i mojemu TZ towi. W ońcu się uspokoił i zapytał czy mogę przyjechać i zabrać swoje rzeczy. I to był najgorzy bład, pojechałam sama. Zamknąl mnie w domu, naćpał się przy mnie, zaczął mi grozic bronią. uderzył. Kazał napisać smsa do TZ że to już koniec.Potem mówił że się zabije. Ochłonął jak mu powiedziałam, ze do niego wrócę. Poprosiłam, zeby zawiózł mnie do domu to wezmę swoje rzeczy, Głupi uwierzył dzięki Bogu. W domu mu powiedziałam tylko, ze ma wyjść. Powiedział pożałujesz i wyszedł. Najgorsze kilka godz w moim zyciu. Potem długo sama nigdzie nie chodziłam. bałam się że go spotkam.
|
#600 |
|
Konto usunięte
|
Jak przeczytałam kilka pierwszych linijek, to pomyślałam "acha, kolejny dzieciorób, lekkoduch". Ale końcówka opowieści normalnie mnie zmroziła. Psychol jakich mało! Dobrze, że się z tego wyrwałaś. Zresztą, byłaś wtedy chyba bardzo młoda (jak wynika z opisu), więc nie dziwne, że tak się mocno zakochałaś w takim palancie (łosie to fajne zwierzęta, więc nie porównam go do nich, bo obraziłabym każdego łosia na tej planecie).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

nie on pierwszy i nie ostatni (mam nadzieję 

przypomne jeszcze ze to pierwszy kontakt po 5 miesiacach milczenia!!)
)
Co za burak.

) Ale zawsze udawalo sie tak, ze pracowalismy w rozne dni. Ale w ostatni poniedzialek sie nie udalo...