|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
agrafiena - tak naprawde nie zycze ci zle.
chodzi tylko o to, ze nie lubie ludzi, ktorzy buduja swoje szczescie na cudzym nieszczesciu. i mimo wszystko, jak kobieta kobiecie ![]() ![]() ps. mylne wnioski. jestem szczesliwa, kochana i kochajaca kobieta w zwiazku z prawdziwym, odpowiedzialnym i wspanialym mezczyzna. ![]() koniec tematu bo rzeczywiscie odbieglysmy od watku ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2008-03-08 o 13:57 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |||
Wtajemniczenie
|
Z tego, co piszesz właśnie na to wygląda. To jest jak tłumaczenie "nie całowałam się z nim, to on mnie calował". Kiedy żonaty facet wysyła Ci dwuznaczne sygnały, nie jesteś zobowiązana zacząć z nim flirtować. Moim zdaniem każda z nas powinna być na tyle rozsądna i asertywna, żeby w takim wypadku odmówić chcąc być fair chociażby w stosunku do siebie (jeśli już jego żona Cię kompletnie nie interesuje).
Cytat:
Cytat:
![]() wyobraź sobie, że duża większość tych zdradzonych 2lata później żonek miało takie samo zdanie o swoich idealnych facetach. Cytat:
edit: moim zdaniem, nie jest to żadnej off-top, ale temat ściśle związany z tytułem wątku.
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Wtajemniczenie
|
Mi to się te Twoje wypowiedzi kupy nie trzymają
![]() ![]() ![]() I nikt tu nie jest o to co mówisz wściekły czy co kolwiek, chodzi o sposób ![]() A inna sprawa... Ponoć jak facet ma "małego" to się chwali czym to go Bóg nie obdażył... Uważam, że tak jest nie tylko w tym przykładzie ![]()
#1265 |
Raczkowanie
|
ciooo?
cio żona mąż? serio tak się tutaj mówiło i chyba mówi nadal ![]() ![]() a o głaskanie chodziło mi o to, że podtrzymujecie się nawzajem w wizji siebie takiej hm miłej fajnej trochę czasem odjechanej osóbki, a faceci to świnie. a jak napisać coś innego - O SOBIE, pisałam źle tylko i wyłącznie o sobie, o nikim innym, oraz o złych w moim pojęciu zachowaniach ludzi w ogólności...... to zaraz się wylewa kubeł pomyj.... a jak ja usłyszałam [miałam 16 lat] że moja przyjaciółka ma romans z żonatym 40latkiem, i bywa zabawnie, to ostatnią rzeczą jaka mi przyszła do głowy było potępienie. pewnie dlatego przyjaźnimy się do dziś. zanim zaczniecie narzekać na zdradliwe, nietolerancyjne przyjaciółki, pomyślcie jakie same jesteście... [kieruję to do tych, do któych kierować należy] no o to mi chodziło z głaskaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
na ciążę złapała męża żona [tu akurat żona nie dziewczyna] mojego kolegi. to ktoś z forum stwierdził, że chodzi o tego mojego - ja tylko nie zaprzeczyłam
![]() aga: lubię rozmawiać z ludźmi. serio to nie znoszę jak ktoś mnie podrywa, zaraz uciekam. ale jak znajdę z kimś wspólny temat, rozmawiamy jak ludzie i śmiejemy się, bo jest fajnie i już, spotkanie towarzyskie, temat pasjonujący, płeć obojętna - to czyż nieśmiałej zazwyczaj 18stki nie podbuduje zazdrość dziewczyny tego gościa, która w rozmowie bógwieco widzi? ![]() ![]() sytuacją autentyczną było jak znalazłam super fajnego przyjaciela. on akurat był żonaty bardzo wcześnie, miał 19 lat jak się pobrali - no, bo ciąża oczywiście. [kolejny przykład babiarza! miał dziouch dziesiątki, głównie smarkul co go podziwiały, bueh.] jak go poznałam miał 22, ja 19. zaczęliśmy sobie życie dosłownie opowiadać i rozumieliśmy się fajnie, ja do jego żony czułam raczej sympatię, ale jak usłyszałam że ona się wścieka na to że jakieś maile on do mnie pisze, albo że dzwoni do mnie ucieszony bo się coś fajnego zdarzyło - przyjaciel, do licha, żadnego flirtu w tym nie było, potrafię odróżnić :/ to najpierw mu radziłam jak ją uspokajać, żeby jej wszystko opowiedział, sama chciałam do niej pisać.... a potem mnie wkurzyła - a potem zaczęła śmieszyć. i tak mi zostało. nie ma człowieka i człowieka. jest facet i kobieta. porażka. to ma być zdrowe społeczeństwo? między kobietami przyjaźni niet [jak widać] facet i kobieta niet, to jak tu żyć? :/ hmmm wyszło szydło z worka - nagle wypowiedziane inwektywy okazały się bzdurne - to trzeba mi dla odmiany przypisać kompleksy? ![]() ![]() zachowałyście się źle i wiecie o tym. mam nadzieję że naprawdę macie zasady które głosicie i nigdy, ale to nigdy nie zapominacie się oszołomione uczuciem... [serio mam taką nadzieję, bo stan zakochania to w zasadzie choroba] |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się. O czym zresztą już pisałam w wątku o łóżkowych wpadkach.
![]() |
#1268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
kazda żona tak mysli hehe i kazdej sie wydaje ,ze moj to nie,moj jest cacy inni są be
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
Każdy ma kompleksy a wątek powstał dlatego żeby móc sobie poopowiadać o tym jacy faceci potrafią być. Nikt nie twierdzi że jesteśmy święte i głaszczemy się po główkach
![]()
#1274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a kraina gdzie tak się mówiło na pary, to kraina czysto lokalna, ktoś zaczął tak mówić na tż - i się przyjęło. w grupce znajomych. grupka się rozpadła. odruch pozostał. z par nie ostała się żadna :-> aga: rozumiem. kobieta ma nie rozmawiać z nikim, kto jest zajęty, bo w kimś może wzbudzić zazdrość? kurde! to dlateeego....! ![]() ![]() bess: to jest prawda. mój małżonek to obrzydliwy cyniczny drań, o czym mu zresztą mówię [cieszy go], ma więcej wad niż jest gwiazd w galaktyce, ale dla mnie jest uważający, doskonale się bawimy, zawsze mu się podobam [co mje drażni, bo nie robi różnicy między żoną wygniecioną i niewyspaną a odstawioną na bal], jak ma się spóźnić daje znać, mamy kupę wspólnych upodobań, co rano jest kawa i śniadanko, kłótnie są potworne, bo mamy oboje okropne charaktery, ale bardzo szybko się godzimy - tak. mój mąż jest dla mnie super. dla innej był do bani. jak się wobec mnie zmieni, napiszę, że jest mężem do luftu. na razie jest wręcz celująco, a jesteśmy razem już - ile to? 6 lat? koledzy się nabijają z niego, [tak, ci zdradzający] że jest dla mnie zawsze miły - nic sobie z tego nie robi. poza tym ma rzadką umiejętność - mówi mi prawdę. dowiódł tego nie raz i nie dwa. nieraz bolesną, ale jeśli się czegoś nauczył z tej historii z ex, to tego, że kłamstwo to wielka kupa i nie zamierza naszego związku tak zaśmiecać. nie musicie mi wierzyć ![]() aaaale fajnie się czyta jak jedna pisze [do mnie] 'faceci to nie świnie mój jest super' druga mówi 'właśnie' a trzecia [tez do mnie!] 'taa każda kobieta myśli że ma idealnego', dość zabawnie sobie przeczycie. no, ale zdarza się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
przeczyc to mozna sobie. Wizazanek jest duzo i kazda ma inne zdanie. moje jest takie, ze nie kazdy facet to swinia. i nie pisze, ze moj jest idealem pod kazdym wzgledem. jest super, bo minelo 7 lat i dalej sie z nim dobrze bawie, nie zdradza mnie i jest wobec mnie w porzadku. ot tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od Twojej wypowiedzi właśnie na ten temat zaczęłam i tego się trzymam. edit: Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Przypominam temat watku....
Cytat:
Cytat:
To bylo 19 lat temu... On - Palestynczyk z Syryjskim paszportem, student Politechniki, przystojny, typ urody Toto Cotugno (wloski piosenkarz) Ona - Polka, bardzo ladna dziewczyna, blondynka o wspanialej figurze, pracowala w sklepie odziezowym Chyba to byla milosc od pierwszego wejrzenia.... urodzila bliznieta (chlopca i dziewczynke), on nie chcial slubu ale uznal ojcostwo dzieci. Gdy dzieci mialy trzy lata zaproponowal jej wakacje w Syrii z dziecmi w celu poznania rodziny. Pojechali razem, on wrocil po dwoch miesiacach na studia ona zostala, po pol roku stwierdzila, ze chce wrocic do Polski. Jego rodzina oczywiscie stwierdzila, ze naturalnie jedz, ale zobacz jak fajnie dzieci sie tu zaaklimatyzowaly, zostaw je jeszcze na 2-3 miesiace i albo Ci je wyslemy samolotem albo pewnie przyjedziecie tu w nastepne wakacje. Dziewczyna sie zgodzila.... po powrocie miala kontakt codzienny telefoniczny z dziecmi przez kilka miesiacy.... do czasu zakonczenia studiow przez jej TZ-ta. Powiedzial jej, ze on pojedzie i przygotuje dla nich tylko mieszkanie a ona ma przyjechac do niego. Polecial. Nie zadzwonil nawet, ze dolecial do Damaszku, nagle wszystkie telefony przestaly dzialac.... Nie uslyszala i nie zobaczyla swoich dzieci juz nigdy wiecej.... Probowala wszystkiego.... interweniowala nawet nasza placowka Dyplomatyczna, niestety wszystko zgodne z prawem.... on jest ojcem dzieci a ona je..... porzucila... bo je zostawila i nie interesowala sie nimi przez kilka miesiecy nie przyjezdzajac i nie telefonujac.....
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
O rany...
![]()
#1281 |
|
To bylo 19 lat temu.... te dzieci maja teraz po 24 lata....
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Eva ID - straszna historia
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
|
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, byłam w takim szoku że zapomniałam o tym.
Cytat:
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
hmm wiecie...ja mam taką trochę opowiesc z innej beczki...ze 3 lata temu bylam sobie na wycieczce nad morzem (oboz integracyjny, studia, sami nowi ludzie itp). poznalam bardzo fajnego chlopaka - 3 lata starszego... wlasciwie cale dnie spedzalismy razem...i noce tez ale na rozmowach, spacerach, herbatkach, piwach...pewnej nocy poszlismy na spacer na plaze ale wzielismy tez kocyk zeby posiedziec. rozmawialismy o naszym zyciu prywatnym, o wielu filozoficznych watkach itp i w pewnym momencie zrobilo sie tak jakos nastrojowo romantycznie i zaczał mnie dotykac...chciał mnie pocałowac... hmm... ja natomiast wiedzialam ze on ma dziewczyne...tzn ze jest kobieta z ktora sie spotyka i sa bardzo blisko... gdy zblizył sie do mnie i jego dotyk przestał byc "kolezenskim" przytuleniem powiedziałam "nie", powiedzialam mu ze przeciez spotyka sie z ta inna...ze jesli chce zeby cokolwiek miedzy nami zaczelo sie rozwijac i uczuciowo i fizycznie to zeby najpierw zakonczyl inne sprawy...ale radzilam mu zeby dobrze sie zastanowil najpierw... przez reszte obozu bylo troszke "dziwnie" miedzy nami, lekki dystans, ale spacerki i rozmowy byly dalej. Po powrocie do domu toche smsow telefonow...ale coraz zadziej i zadziej...i po miesiacu zadzwonil do mnie i.... podziekował. podziekował za to ze powiedziałm wtedy "nie", ze jestem bardzo dobra osoba i zyczy mi szczescia, ale ze mialam racje i nie zauwazał tego co juz ma. teraz oni sa szczesliwym malzenstwem (juz od 2 lat!) a ja sie ciesze ze sa szczesliwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1287 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
nonono... respect zią
![]()
#1289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Mam zamiar przeczytać cały wątek, m.in po to, żeby udowodnić sobie, że często niepotrzebnie narzekam na swojego Ukochanego
![]() Ja miałam jedną ciekawą historię. Podobał mi się pewien Łukasz, ale jakoś nie było okazji poznać go lepiej. Aż do momentu, kiedy mój brat brał ślub. Zaprosiłam Łukasza jako osobę towarzyszącą, a on się zgodził. Jakoś się potem rozkręcało, a moment kulminacyjny miał miejsce na jednej z imprez. Oczywiście było miło, obietnice z jego strony, jest fajnie i cudownie. Aż spotkaliśmy się na drugiej imprezie. Znowu było fajnie i cudownie, ale musiałam wrócić wcześniej. Następnego dnia moja koleżanka napisała mi smsa, że mój cudowny Łukasz, kiedy tylko opuściłam salę, zainteresował się pewną Anią i tym razem to z nią było mu fajnie i cudownie. Do mnie po tym nie odezwał się ani słowem, zupełnie nieświadomy, że cokolwiek wiem. Zapewne myślał, że skoro przestanie się odzywać, to wszystko skończone. Jakiś czas później na Boże Narodzenie napisałam mu życzenia, bo to czas pojednania itd. Nie wiem czy chciał wyleczyć kompleksy, których się przez niego nabawiłam, czy chciał być po prostu miły, ale zaczął tłumaczyć że żałuje, że gdyby mógł cofnąć czas to by tak nie postąpił, bla bla... Dupek. A ja bym za nim kiedyś w ogień skoczyła.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.