|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1502 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
No, wiec czas na moją opowiesc, bo zanim wszystko nadrobie to trochę czasu minie
![]() 4 lata temu byłam sobie z takim jednym palantem ![]() Kiedy przestalismy być razem, nagle zaczęły wychodzić jego zdrady... Dzieliło nas 40km, wiec nie widywalismy się codziennie. Pamiętam ze przyjezdzałam do niego na weekendy. 1. Jednego takiego weekendu jego kumpel robił wieczór kawalerski, bo za tydzien sie zenił. Mój EX zrezygnował, wiec miałam zostac do nastepnego dnia. Pod wieczór zaczał sie zastanawiac czy jednak nie isc. No i sie zdecydował. Odwiozł mnie do domu i obiecał ze na drugi dzien gdzies wyskoczymy. Nie wiem czy faktycznie gdzies bylismy nastepnego dnia, ale to jest mało wazne. Ważne ze po zerwaniu dowiedziałam sie jak to obracał dzi*ke [ jak chyba wszyscy tam obecni ![]() ![]() Powiedział mi o tym jego kolega. 2. Po czasie dowiedziałam się również, że pewnego razu kiedy to chyba pierwszy raz u mnie został na noc, zabawiał sie z moja ówczesna dobra kolezanka, która również u mnie była ![]() Otórz wyszli po piwo do skelpu, a ze ja wierzyłam obojgu to ich pusciłam. No i obracał ja w pokrzywach ![]() ![]() I jeszcze potrafili pozniej przyjsc jak gdyby nigdy nic i u mnie zostać ![]() Oczywiscie nic nie podejrzewałam. Wszystkiego dowiedziałąm sie duzo pozniej... Ech duzo by tu o nim opowiadac... Najlepsze, ze swoja nastepna zdradzał również [niestety również ze mna ![]() No i ja ta juz okładał, na mnie naszczescie reki nie podniósł...
![]() |
#1503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: No, ale jeżeli jeszcze komuś nie podoba sie ze gwiazdkuję tylko jedna literkę, a nie 3 na przykład, to z góry przepraszam i postaram się w przyszłości zagwiazdkowywać większosc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Troszke zrozumienia. Poza tym chyba zadnej z was nie uraziłam.
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1508 |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam cały ten wątek i jestem w szoku
![]() Wychodzi na to, że sama mam szczęście do mężczyzn bo jeszcze żaden mnie nie zranił i nigdy nie płakałam przez swych facetów. Choć nie jest powiedziane, że nigdy płakać przez nich nie będę...Porażający jest fakt bycia z kimś wielu lat a potem spojrzenia na tą osobę i stwierdzenia: ,,Mój Boże, przecież ja Cię nawet nie znam!!". Niestety moja mama szczęścia do mężczyzn nie ma, a mój ojciec po 29 latach związku okazał się skończoną świnią. Przykre jest takie pisanie o swym własnym ojcu...ale nie potrafię kłamać ani owijać w przysłowiową bawełnę. *** Mój ojciec ma pracę, która wymaga wielu wyjazdów i delegacji. Każdy z domowników się do tego przyzwyczaił, iż w domu był tylko na weekendy w wakacje, a w innych porach roku tak 2 tygodnie na miesiąc. Mama przez tyle lat związku wybaczyła mu zdradę przed samiutkim ślubem ( dzień przed!!), długoletni alkoholizm, z którego to sama pomogła mu wyjść, wybaczyła przetracenie wielu pieniędzy, awantury, jeżdżenie samochodem po pijaku a nawet to, że w pijackim szale potrafił ją uderzyć. Przez jakieś 3 lata po tych wszystkich wcześniejszych ,,zawirowaniach" ojciec stał się dobrym mężem w mniemaniu mej rodzicielki. Szkoda tylko że była to iluzja. Jego delegacje nagle zaczęły się przedłużać, zmienił towarzystwo, zaczął chadzać do teatru, filharmonii ( oczywiście ze swym towarzystwem a nie z mamą)- choć kiedyś tego nienawidził szczerze. Nagle stwierdził, że wyjeżdża za granicę ze swoim kolegą bo tam czeka go duży zarobek. Wziął kredyt i wyruszył. Święta spędziłyśmy same bojąc się o niego bo nie odbierał żadnych telefonów ani nie dzwonił! Dopiero po 3 tygodniach łaskawie się odezwał. Po 5 miesiącach wrócił do domu bez niczego praktycznie tłumacząc, że jednak tej pracy dobrej nie było i go ,,wrobili". Uwierzyłyśmy, jednakże po 2 miesiącach od powrotu prawda wyszła na jaw. Przez te wszystkie lata od zakończenia żywotu pijaka, zdradzał mamę z pewną kobietą , z którą to mieszkał w czasie swych delegacji. Oczywiście ją też okłamał mówiąc, że jest ,,wolnym strzelcem". Nazwijmy tą kobietę X. Panią X zdradził z panią y, panią u, panią t, panią j, panią a, panią b itd. Pieniędzy z zagranicy nie miał żadnych, bo kupował tym kobietom ubrania, kosmetyki, bieliznę , zabierał na wykwintne kolacje itp. Wyznał to wszystko mamie i prosił o wybaczenie, a ona naiwna dała mu szansę. Pomieszkał w domu parę tygodni, podczas których ona chodziła jak służąca obok niego, a ten mówił jaki to on nieszczęśliwy...Po jakimś czasie powiedział mamie, że to nie ma sensu ( oczywiście tego dnia zdążył pójść z nią do łóżka a to że nie widzi sensu w tym wyznał zaraz po tym) i on nie potrafi tak żyć. I na koniec stwierdził, że te 29 lat z nią to był koszmar a nie życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kolejna historia, która wywołuje we mnie niesmak i powoduje myśli nad sensem wiązania się z kimś "na całe życie". Bo czytam na wizażu setki wątków i postów o mężach którzy zdradzają i zostawiają po 6 czy 10 latach. Ja się tego boję, nie wiem jak bym przeżyła gdyby mi się coś takiego przydarzyło za kilka-kilkanaście lat... To wszystko każe mi zastanowić się czy warto się w ogóle być z kimś na stałe, wychodzić za mąż, pokładać w ukochanej osobie nadzieje. Oczywiście są cudowne przypadki kiedy mąż nigdy nie zdradza żony... Ale szczerze mówiąc jest ich niewiele. Zdecydowanie bardziej przytłacza mnie ilość mężów zdradzających, zostawiających żony, oszukujących...
![]() |
#1511 |
Wtajemniczenie
|
Vivee, straszna historia
![]() ![]() MOna01, dokładnie mam to samo. Kiedyś wydawało mi się, że wśród większości szczęśliwych i uczciwych związków jest jakiś tam ułamek, tych którym coś nie wyszło. Jednak coraz bardziej przekonuje się, że jest dokładnie odwrotnie... Ciężko znaleźć naprawdę udany związek wśród nieudanych ![]()
![]() |
#1512 |
Raczkowanie
|
Vivee normalnie szok o.O
nie mogę....
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam wielu facetów, ale jeden nieco mnie wkurzył
![]() ![]() Minęły wakacje, wrzesień ja poszłam do szkółki było nadal ok.....przychodzi październik, jego wyjazd na studia. uczył się w Lublinie, 100km od naszej rodzinnej miejscowości. To nie jest tak daleko, mimo iż byłam przyzwyczajona do takich związków, mogłam przecież do niego przyjeżdzać. Ale wtedy jeszcze tego nie zauważyłam. Pisałam smsy, nic nie odpowiadał ale wiedziałam, że balował, więc dałam spokój. Po kilku tyg. pisze na gg że nie wie czy to ma sens, bo on rzadko będzie przyjezdzał. No nic na siłę, powiedziałam żeby się zastanowił i dał mi znać co postanowi. On powiedział,że oczywiście napisze. Ale nic takiego już nie usłyszałam. Głupia byłam/ jestem na tyle dobrze wychowana że nawet złożyłam mu zyczenia urodzinowe a ten pajac nawet nie podziękował. Było mi smutno ale jakoś przeszło, ta sytuacja trochę mnie nauczyła. Za przeproszeniem....zasrany studencik chciał się zabawić i opowiadać koleżkom o nowej naiwnej. Dobrze, ze nic głupiego nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() Teraz to już tylko śmieje się z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze jedno sobie przypomniałam odnośnie tego ex od siedmiu boleści.
Sylwester 04/05. Już nie byliśmy razem ,ale koniecznie chciał, żebym go z nim spędziła. Oczywiscie zrezygnowałam ![]() ![]() EXowi od razu odpowiedni sms, a na nia szkoda słow po prostu... ![]() Tak wiec rogi miałam jak stad aż na Kaukaz hehe ![]() Tylko on mnie tak perfidnie zdradzał... No ale teraz to tylko boki z tego zrywac :P
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
mi również
#1516 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
Omg :| Bez komenatarza normalnie ![]() Vivee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Rozeznanie
|
Czas na mojego Exa
![]() Był to mój pierwszy poważny związek, był sylwester, byliśmy wtedy ze soba jakieś 4 miesiące. Umówiliśmy się wtedy że on miał przyjść do (po?) mnie o którejś tam godzinie...Czekam i czekam...W końcu północ, a jego dalej nie ma...dzwonie...linie były przeciążone, więc się nie dodzwoniłam...Nie wiedziałam co jest grane...nawet nie brałam pod uwage myśli że mnie wystawił...myślałam że może coś się stało...No ale nic poszłam spać. Następnego dnia, jak gdyby nic on mi przesyła noworoczne życzenia ![]() Wytłumaczył się...ja uwierzyłam i przebaczyłam ![]() Jakiś czas po tym sylwestrze, byliśmy umówieni, on dzwoni mi nagle że jest u kolegi gdzieś tam i za ileś tam będzie...no więc ok, ja czekam, przyszedł, ale coś był mi podejrzany...spaliśmy wtedy razem, on bardzo szybko zasnął, a obok mnie leżał i kusił mnie jego telefon...nie mogłam się powstrzymać...były tam smsy od jakiejś dziewczyny...i wszystko wskazywało na to że to z nią był a nie z żadnym kolegą! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście zerwałam z nim...zaczęłam się spotykać z innym chłopakiem...odczuwałam niezmierną satysfakcję gdy mój Ex mnie z nim widział...On oczywiście nie dawał za wygraną...przyłaził do mnie z kwiatkami, jakieś listy miłosne mi pisał, zaczął mnie zapraszać do restauracji ![]() ![]() Po którymś tam znowu rozstaniu, był oczywiście wielki come back...byliśmy nad rzeką, ja, on, nasz kolega i jakaś dziewczyna...I mój Exik otworzył sok i do tamtej panienki: Monisiu może chcesz pić? ![]() ![]() ![]() Kiedyś sobie siedzimy, ja, on i jego kolega, oni pili piwo i byli zjarani, i dodam że ten jego kolega cały czas się na mnie gapił. Po wszystkim jak poszedł, mój Ex do mnie mówi, że widział jak się na niego gapiłam (na tego kolege) i jak mu oczko puściłam ![]() ![]() Wogóle ten mój Ex był jakiś niezrównoważony...Zawsze jak wpadał w szał to niszczył wszystko co mi dał...niekiedy nawet moje własne rzeczy ![]() ![]() Miałam dużo takich nieprzyjemnych z nim akcji...sama sobie się dziwie jak wytrzymałam z tym ******* ponad 2 lata ![]() Definitywnie się rozstaliśmy (a właściwie to nawet on mnie zostawił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie jestem z nim i jestem szczęśliwa z tego powodu, to była najlepsza rzecz jaka mogła mnie spotkać w życiu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Raczkowanie
|
przypomnial mi sie jeszcze historia... kiedys wybralismy sie do knajpy ze znajomymi i wzielam bylegoo ze soba, boooooze jakiego mi obciachu narobil swoim zachowaniem....porazka!!! upil sie prawie do nieprzytomnosci,darl sie na caly regulator a potem spal z glowa zwieszona w dol...zawiod calkowicie ...
![]() ![]() na dodatek bylo to jakos przed sywlestrem... oczywiscie to ja musialam zalatwiac gdzie pojdziemy itp bo on.. SAM NIE WIEDZIAL... wyszlo jak wyszlo rozstalismy sie przed sylwiek ja poszlam na swoja impreze a ona do swoich ziomkow w nocy dostaje eska "dobrze ze nie jestem juz z toba, teraz siedze z za***ista maniurka ktora jest oo wiele lepsza..." mial chlop tupet... ale co mu innego zostalo.. ![]() teraz mi sie smiac chce z tego ale w tedy sie poplakalam i mnei pocieszali;] nastepnego dnia wyslal esa ze nie wie dlaczego takie glupoty napisal, ze nie wie co w neigo wstapilo ze przeprasza i wogole ![]()
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1523 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
O jesuuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
... choć nie Westwood
|
Wiecie co... ja chyba nie powinnam czytać tego wątku, bo od razu mam wrażenie, że fajnych facetów nie ma, a mój TŻ się pewnie dobrze kryje.
No po prostu zaczynam wątpić ![]()
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
ja też Viv
może to i dobrze że jestem singlem :|
#1526 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mój tż zapewniał mnie od zawsze, że nigdy nikogo nie zdradził i nie ma takiego zamiaru. Uważał, że to najgorsze świnstwo i lepiej po prostu z kimś zerwać niż robić mu tzw. rogi. Wiedział też doskonale, że jestem po trudnym związku, gdzie mój ex wyznawał wprost przeciwne zasady- d*pić wszystko, co się da i kryć to przed własną dziewczyną. Ciężko było mi zaufać komuś ponownie, bo nabawiłam się ogromnych uprzedzeń w stosunku do facetów. W końcu się udało, ale i tak z pewnym dystansem. W niedziele mój facet smacznie sobie spał po długim melanżu, a ja nie wiedziałam, co mam ze sobą zrobić. Grzebałam w necie, oglądałam tv, leżałam koło niego, ale zasnąć nie mogłam- i tak przez kilka godzin. Czepiałam się wszystkiego, żeby tylko znaleźć sobie jakieś zajęcie. Najpierw przejrzałam swoje zdjęcia w komórce, potem jego. Poczytałam swoje sms, a potem coś mnie nakłoniło, żeby pooglądać jego. Dodam, że wielokrotnie mnie zapewniał, że nie ma nic przede mną do ukrycia i jeśli chcę to mogę to robić nawet dziennie. Mój ex za to wychodził z komórką do wc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
nice - wiesz, trochę za bardzo pieszczotliwe te określenia jak na koleżankę.
ja też pisalam już szmat czasu temu o moim ex, który nie wyleczył się ze swojej byłej, tzn z miłości do niej, byłam ślepa na JAWNE znaki, typu jej zdjęcie na 1 miejscu w portfelu [moje pod jej zdjęciem], w każdej rozmowie chociaż jedna wzmianka "co tam u S" ![]()
#1528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
też mam kilku kumpli dość bliskich i też na nich czasem mówię śmiesznie chociaż słoneczko czy misiek mi sie nie zdarzało... No nie wiem to już twoja indywidualna sprawa, my tutaj tylko komentujemy, nie znając tak naprawdę dobrze sytuacji pomiędzy wami ![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
spotykam się z takim jednym dość długo i jak czytam te historie to normalnie zaczynam wątpić i zastanawiam się jak mógłby mnie oszukać :/ hmm chyba baby to tak juz mają...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
a nie przesadzacie w druga strone-
moim zdaniem dopóki facet nie pisze "Słoneczko marzę aby...(życ z tobą ,przelecieć cię itp)" to nie w tym nic złego moi przyjaciele zwracają sie do mnie właśnie słoneczko,maleńka,laluna, misiaczku ,siostra itd.własnie dlatego,że się przyjaźnimy baaa... idźmy dalej-przytulamy sie i całujemy w policzek na przywitanie... rozumiem ,że komplementu od przyjaciele też już nie moge przyjąć... nice6girl-nie będe ocenianiać waszego akurat przypadku-tylko szczera rozmowa tu pomoże ale patrząc z mojego punktu widzenia ja nie byłabym w stanie zrezygonować z bardzo dobrych stosunków z moimi przyjaciólmi dlatego ,że TŻ przegrzebał sms-y i archiwa i mu się to nie spodobało
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.