|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
nice6irl - cholernie przykro sie to czyta
![]() Orzeszek - a skad wiesz, ze to jest milosc? a nie przywiazanie i lek przed samotnoscia? ... jak to bylo w wiedzminie, nie myl nieba z gwiazdami odbitymi noca na powierzchni stawu. Masz przyklad jakiegos dobrego zwiazku, w ktorym bylas i mozesz porownac?
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
sukinsyn po prostu... dobrze, że Ci dziewczyna prawdę powiedziała...
|
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
Do tej pory nie wypowiadałam się w tym wątku bo wydawało mi się że trafiłam na ideał... aż w poniedziałek po 1,5 roku znajomości dowiedziałam się przez smsa że do siebie nie pasujemy i że to koniec
Jest mi tak strasznie ciężko ponieważ był On też moim najbliższym przyjacielem i nawet nie mam komu się wypłakać Nie chce już nikogo szukać, tyle razy się zawiodłam na mężczyznach że nie chciałam z Nim na początku być w końcu się zgodziłam i znowu cierpię
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz dopiero 18 lat (!), nie nastawiaj sie tak negatywnie do wszystkich od razu.
|
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Teoretycznie mamy się spotkać w sobotę (też wymusiłam to spotkanie) i ostatecznie porozmawiać. Chociaż nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo zdążyłam już przeczytać że "możemy się spotkać ale to nic nie zmieni" , "nie chce się spotkać", "nawet jakbym chciał się spotkać to nie mam czasu".I trudno mi się nastawiać pozytywnie bo chociaż mam 19 lat(w lipcu skończę) to mam same złe wspomnienia z mężczyznami ,strasznie się od nich dystansuje i mam dziwne opory spowodowane nieprzyjemnymi doświadczeniami, dlatego np. przez swoją i Jego 100dniówkę nie zatańczyłam z Nim ani razu ...
|
|
#1656 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2008-05-28 o 17:45 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
W niedzielę spotkałam na mieście byłego, z którym rozstałam się dobre 7 lat temu.
Pogadalismy chwilę na ulicy, on zaczal opowiadac pokrotce co sie u niego pozmienialo a, ze bylam ze swoim TZ i musielismy leciec mowie mu (ex), zeby sie ewentualnie odezwal to pogadamy kiedys przy herbacie. Dzis dzwoni wyzej wymieniony ex i gadka-szmatka sie rozwija,pyta gdzie teraz pracuje itd i nagle wyjezdza z tekstem, ze moze bysmy sie umowili na jakis sex. Ja mowie, ze jest to niestety niemozliwe i niewykonalne a on mi na to: -No to po co bysmy mieli sie spotkac? Zeby gadac? I zyczac mi powodzenia w dalszym zyciu sie rozlaczyl ![]() Ale nie zrobilo mi sie przykro, pomyslalam tylko jakie mam szczescie, ze spotkalam obecnego TZ |
|
|
|
#1658 |
|
Rozeznanie
|
Ja o moim Exie już sie wypowiadałam w tym wątku...definitywnie nie jesteśmy ze sobą od lutego, teraz ma jakąś dziewczyne, ogólnie mi wszystko przeszło, jestem obojętna w stosunku do niego, a za to co z nim przeszłam, powinnam go nienawidzieć
Raz na ruski rok sie odezwie, i tak też było kilka dni temu...oczywiście rozmowa ta sprowadziła się do jednego...pisał jaka to jestem boska, co by mi zrobił, itp. I tak sobie myśle teraz, czy niewykorzystać by tego przeciwko niemu Słodka zemsta...Na n-k wypisuje jak to on kocha tą swoją dziewczyne i wogóle a mi pisze takie rzeczy :szok: koleś chyba nigdy się nie zmieni...Mam do niej namiary na n-k i chciałam wysłać te rozmowy Jak myślicie? hehe...z jednej strony miałabym niezmierna satysfakcję, ale znienawidziłby mnie (akurat to mi zwisa) a z drugiej w końcu to też człowiek (ale jaki ) może powinnam dac sobie spokój i się nie wtrącać w ich życie...wyszło jak wyszło ale cóż
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem sławna na Wizazu
|
|
#1660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście, decyzja należy do Ciebie, ale takie myśli świadczą o tym, że nie do końca zerwałaś z przeszłością. Nie wdawaj się z nim w żadne rozmowy, zmień namiary, aby nie mógł nawet do Ciebie pisać. Odetnij się od tego bagna, inaczej nadal będziesz nim w jakiś sposób związana. |
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kolezanka zakonczyla beznadziejny zwiazek z beznadziejnym facetem...Po rozmowie, ktora miala miejsce u niej w domu, kiedy nagadala mu, ze czuje sie wykorzystywana przez niego (pozyczal od niej rozne rzeczy-laptopa, samochod, komorke...) on stwierdzil, ze skoro ona tak czuje to faktycznie powinni zrobic sobie przerwe, wychodzi od niej z domu i...siega po kluczyki od jej samochodu! Ona na to, co on niby robi a on, ze przeciez musi czyms wrocic do domu (ona mieszkala troche poza miastem)...
Na to ona, zeby autobusem wracal (przystanek 5 metrow dalej) a on, zeby go chociaz odwiozla do domu i ze nie zdawal sobie sprawy, ze ona jest taka bezwzgledna kobieta....
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam bardzo mieszane uczucia. Spotkam się za jakieś pół godziny z nim i dowiem się czego ode mnie oczekuje, bo wczoraj mówił, że chyba bał by się ze mną ponownie być, gdybym dała mu taką szansę, bo najważniejsze jest dla niego moje dobre i szczęście, a on tak bardzo mnie skrzywdził. No bajere ma dobrą, ciekawe tylko czy szczerze mówił.
|
|
|
#1664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiadomo, tylko nie za bardzo rozumiem jak to się odnosi do tego co napisałam. |
|
|
|
|
#1665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje sformułowanie, że to on ma powiedzieć, czego od Ciebie oczekuje, dużo mówi o Waszych relacjach, tak mi się wydaje. Przepraszam, jeśli się wtrącam zanadto ![]() Napisz, jak poszło.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
Orzeszek, skąd ja to znam
Od razu mi się mój były TŻ przypomniał. Jak żyję nie spotkałam więcej nikogo takiego jak on. Hipokryta do kwadraru, mistrz stwarzania pozorów, wieczny malkontent. Zgrywał altruistę, a tak naprawdę wszystko było na pokaz i byle tylko zaspokoić jego hedonistyczną naturę. Zdradzał mnie i oszukiwał, nawet przyłapany na kłamstwie nigdy się nie przyznał, tylko brnął w to dalej, aż czasem sam się już gubił. Wściekał się, że go ciągle o coś podejrzewam (co z tego, że każde podejrzenie było słuszne ), obrażał i urywał rozmowę w połowie. Traktował mnie z góry, nie szanował, wykorzystał i zostawił po 3 dniach. Teraz myślę, że to ostatnie było najlepszym co mógł mi zrobić, bo chociaż wtedy tak bardzo to przeżywałam, to teraz jestem mu za to wręcz wdzięczna. To było coś jak terapia szokowa, ale przynajmniej pomogło mi się otrząsnąć. Wpradzie nie od razu, ale takie rzeczy nie przychodzą ani łatwo, ani szybko. Po tym wszystkim normalna dziewczyna wściekłaby się na faceta i w najlepszym wypadku nie chciałaby go znać. No ale nie ja Czym bardziej on miał mnie w dupie, tym bardziej ja byłam dla niego gotowa na wszystko (czego zresztą nie omieszkał wykorzystać). Paranoja totalna. Doprowadził mnie wtedy do takiego stanu, którego nie życzę nikomu. Straciłam przez niego mnóstwo nerwówm zdrowia, kilogramów (dla mnie to spory minus), także pieniędzy. Chciał nawet zaryzykować moje życie, byle tylko jego kłamstwa nie ujrzały światła dziennego. A kilka miesięcy później jakby nigdy nic chciał wrócić Ale ja już miałam inne życie, z kim innym, z dala od niego. Zresztą ze swoją ówczesną wiedzą miałam już świadomość, że więcej się w takie bagno nie będę pakować. To i tak tylko ogólny zarys tego wszystkiego ![]() Ja przepraszam za tego wielkiego off-topa, ale włos mi się jeży jak czytam posty Orzeszka i piszę to ku przestrodze. Ja rozumiem poświęcenia z miłości, ale on absolutnie nie jest tego wart i z pewnością tego nie docenia. Rozumiem też miłość, ale to jego traktowanie może okazać się skutecznym zabójcą tej miłości. Ten związek jest toksyczny i nic dobrego z niego nie wyniknie, uwierz mi. Ja też wtedy myślałam sobie, że albo ten, albo żaden. I gdybym nie przestała tak myśleć, to nie byłabym dzisiaj z moim obecnym TŻ-em, który jest zupełnie inny od byłego ![]() Trzymam kciuki za podjęcie dobrej decyzji
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że ludzie popełniają błędy, bo mi niegdyś również się taki zdarzył i dostałam szansę. Rozpatruje możliwość bycia z nim, ale nie wiem czy umiałabym patrzeć mu w oczy i myśleć o tej drugiej dziewczynie. Zwłaszcza, że rozmawiałam z nią wczoraj 3 godziny i wydawała mi się dobrą dziewczyną, rozkochaną i zagubioną.
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
nice6irl przeczytałam cala Twoja "historie" i nie wiem co napisac....tylko
Ja mam wielkie opory ze zaufac drugi raz innemu a co dopiero Ty...nie wyobrazam sobie jak musisz sie czuc
|
#1669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj się tam mocccno ![]() (Przepraszam za offtopy)
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie doszliśmy, odpocznę, to może podejmę decyzję.
|
|
|
#1671 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nice6irl, trzymaj się ciepło
|
|
|
|
#1672 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Panie, prawda jest taka, ze panowie to bardzo proste w budowie istoty. Nie tak skomplikowane jak My. Oni tyle nie mysla a jesli nawet to zupelnie innym torem i czasami zupelnie inna partia ciala. Nie ma nic bardziej banalnego, ze dla nich seks to tylko seks i moze byc bez milosci (czytaj: jest okazja to biore). Dla nas nie do pomyslenia (bynajmniej dla wiekszosci). To takie zaspokojenie bierzacej potrzeby- mam pragnienie-aha sprobuje w domu a jak sie nie uda to zawsze dobrze jest miec jakie zaplecze.
Nie mozna jednak wkladac wszystkich do jednego worka- sa na swiecie faceci ktorzy nie sa swiniami. Drogie Panie uwierzmy w to, bo inaczej zycie nie bedzie mialo sensu . A z drugiej strony nam tez nic nie brakuje i taki watek zalozony w druga strone pewnie tez nie swiecilby pustkami .Pozdrawiam wszystkie niemilo doswiadczone forumowiczki
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za wsparcie
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniała mi się historia z już byłym Tżem, która pokazuje ,że jednak nie był tak idealny więc pomyślałam ,że o niej napisze...
Zbliżała się moja 100dniówka w związku z tym kupiłam sobie parę kosmetyków na Allegro (róż,puder,cień-każdy za 25zł). Powiedziałam o tym Tżowi a on na to że nie mogę wydawać tyle pieniędzy na kosmetyki i ,że muszę się zmienić bo on sobie nie wyobraża jak to będzie w przyszłości jeśli wydaje tak dużo kasy. Kosmetyki kupiłam tylko ze względu na 100dniówkę bo na co dzień używałam tylko tuszu do rzęs i skrobi więc zupełnie nie rozumiałam Jego pretensji. Na koniec wymiany zdań stwierdził ,że "jestem tak brzydka ,że żadne kosmetyki i tak mi nie pomogą" wiedząc ,że i tak mam kompleksy na temat swojego wyglądu . Oczywiście obraziłam się na Niego i przestałam się odzywać więc On powiedział że "jeśli nie zamierzam z Nim rozmawiać to On sobie idzie...",odwrócił się i poszedł nawet się za sobą nie oglądając a ja zostałam sama na środku chodnika
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, prawdziwego faceta z krwi i kości. . Ahh dziewczyny rozmarzyłam się
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Wtajemniczenie
|
Amanda - co za pacan, niech pilnuje swoich funduszy.
a ja tak nie do końca na temat-ale cieszę się że jestem singlem, wiecie jak mi się stan nerwów poprawił? nice - trzymaj się, zrobisz jak uważasz ale miej wzgląd na to, że twój Tż nie dość że zdradził, to jeszcze okłamał cię, mówiąc że to tylko koleżanka. czyli jakbyś nie spotkała się z tą dziewczyną, to nadal byłabyś w błogiej nieświadomości.
|
|
#1678 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że biorę to pod uwagę, bo to najbardziej mnie boli- te wszystkie kłamstwa prosto w oczy. Romanse się zdarzają, zdrady się wybacza, ale gdy ktoś zacznie kłamać to nie potrafi skończyć i nie można tego określić chwilą słabości. Postanowiłam dać mu szansę, bo na tym polega miłość- wiele się wybacza, a on wygląda na naprawdę żałującego. Zobaczę jak będzie wyglądał nasz związek przez jakiś czas i podejmę wtedy decyzję. Jeśli zawsze już będzie słodki jak teraz to ok, uwierzę w zmianę. Lecz jeśli znów zaczną się kłótnie- odejdę i nie powiem nawet dowidzenia. Oczywiście nie poinformuję go o tych postanowieniach.
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrz. Przespał się z nią na przełomie marca/kwietnia, a Ty OSTATNIO przeczytałaś smsy do niej z tymi słodkimi określeniami. To oznacza, że wcale nie był to jednorazowy wybryk - gdyby żałował tego co zrobił, nie chciałby utrzymywać z nią kontaktu, a już na pewno nie pisałby do niej takich rzeczy! Zastanów się nad tym, proszę. Ile razy ja sobie powtarzałam "Ok, to mu wybaczam, ale jak tylko będzie coś nie tak to go zostawiam bez słowa". Teraz tak sobie wmawiasz, minie miesiąc, dwa, znów będzie Ci się wydawało że jest słodki i kochany aż tu nagle znów z czymś wypali. I nie będzie Ci tak łatwo odejść, uwierz. Na Twoim miejscu bym się w to już nie pakowała... Zasługujesz na lepszego faceta.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

...

Słodka zemsta...Na n-k wypisuje jak to on kocha tą swoją dziewczyne i wogóle a mi pisze takie rzeczy :szok: koleś chyba nigdy się nie zmieni...Mam do niej namiary na n-k i chciałam wysłać te rozmowy
) może powinnam dac sobie spokój i się nie wtrącać w ich życie...wyszło jak wyszło ale cóż
Na to ona, zeby autobusem wracal (przystanek 5 metrow dalej) a on, zeby go chociaz odwiozla do domu i ze nie zdawal sobie sprawy, ze ona jest taka bezwzgledna kobieta....