|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oto przykład z mojego życia. mój J i ja idziemy na autobus. ma mnie odwieźć do domu. jego matka daje nam bilety, bo miała z pracy i nie wykorzystała. wsiadamy do autobusu on do mnie, żebym za niego nie kasowała. usiłowałam z nim dyskutować, ale wiedziałm że nic nie wskóram, bo on z zasady biletów nie kasaował. dlaczego? nie umiem wyjaśnić, bo jego logika jak już wcześniej pisałam przekraczała moje możliwości intelektualne. a na tej linii kanary jeździły często. poszłam więc i cichcem skasowałam oba bilety. oczywiście na następnym przystanku kontrola. on juz szykował się do zadymy a ja tu bilecik skasowany wyciągam. myślicie, że mi podziękował? zaczął sie awanturować, że ja się z nim nie liczę, bo on wyraźnie mi zabronił ( ![]() ![]() ale to nie był koniec. cholernik miał wiele wad ale biegał najlepiej w szkole. zawziął się i DOBIEGŁ do kolejnego przystanku. wpadł do autobusu i zaczyna awanturę od nowa (ku uciesze całego autobusu ![]() oczywiscie to nie była jedyna taka awantura. miał w ogóle jakieś upodobanie do scen w miejscach publicznych. a ja oczywiście wybaczałam.
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
to ja jeszcze coś dodam ale to nie dotyczy mojej osoby. Historia usłyszana od osób trzecich.
* Jest imprezka, wszystko w porządku, alkohol się leje ale nic. Dziewczyna się całuje z kolesiem i ona do niego: "tylko na mnie nie narzygaj" a on "na byle co nie rzygam" ![]() * a druga rzecz z tym samym gościem ale kiedy indziej. Też jakaś impreza, inna dziewczyna chce się z nim całować a on odchyla jej koszulkę i puszcza jej pawia. ![]() ![]() co za gość ![]()
#244 |
Rozeznanie
|
pkawecka teraz szybko na społeczności i zakładamy tą partię!
![]() Edit: O ja! Teraz dopiero przeczytałam o gościu, który na byle co nie rzyga! Widzę, że i mocz i wymiociny robią karierę w budowaniu romantycznego nastroju. Ciekawe co jeszcze...
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
matko co za wątek
![]() Trochę moich historii chociaż waszych to nic nie przebije ![]() 1. Wracamy przez miasto późno z imprezy z grupką znajomych (sporą). Idą też z nami znajomy z narzeczoną. No i jakoś tak gadamy o tym, że z kimśtam zerwała jakaś dziewczyna, a ten znajomy: "dobrze, że ja mam taką super dziewczynę! Tylko mogłaby mieć cycki większe!" Dziewczyna stanęła jak wryta po czym zalała się łzami. strasznie nam jej żal było, ale ten koleś w ogóle jest znany ze swoich wspaniałych tekstów ![]() 2. Miałam wtedy jakieś 17 lat ![]() ![]() Nic się nie odezwałam. W drodze powrotnej mówił, że fajnie się spotkać z taką porządną dziewczyną z "wyższej półki", bo te dresiary z klubów to go nudzą i pogadać z nimi nie można. Chciał się spotkać znowu. Ja tego dnia miałam imprezę w domu, termin mi nie pasował, więc przyszłam na miejsce i powiedziałam tylko, że muszę iść do domu jednak. On to zrozumiał, że koniec znajomości. I bardzo dobrze ![]()
#247 |
Zadomowienie
|
Ej wiecie co ciagle czytam ten watek i caly czas sie dziwie juz po raz setny,ze faceci tacy sa przeciez takich to tylko powiesic za (wiadomo co) i niech wisza na suchej galezi!!!
![]() ale uwazam,ze ten temat jest super,poniewaz oprocz tego,ze dziewczyny moga sie wygadac i zobaczyc,ze nie tylko one trafily na takich kolesi to jeszcze inne np.ja mimo,ze takich akcji nie mialam(cale szczescie),ale bede jakby co bardziej uwazac pozdrowki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka umówiła się raz z jakimś kolesiem. Zaprosił ją do knajpy, postawił drinka, gadali sobie o wszystkim i o niczym. Jak się poczuł swobodnie i ona weszła mu w zdanie kulturalnie zwrócił się do niej: "Zamknij ryj teraz ja mówię" ![]() Nie muszę chyba pisać jak szybko stamtąd wyszła ![]() ** Mam znajomego, który pierwsze o co pyta się nowo poznanej dziewczyny, to "Robisz loda?" Ale nie to jest najgorsze... oczywiście znajduje się na pęczki amatorek, które odpowiadają twierdząco ![]()
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#250 |
ćwir ćwir
|
To ja jeszcze opoiem o moim bylym. W sumie o dwoch.
Pierwszy ex- moj pierwszy chlopak, ja 15 lat, zakochana na cale zycie. Poznalam go na jakims czacie, byl z miasta obok, gdzie mialam dziadkow, umowilimy sie do kina. Nie warto chyba wspominac, ze pomylil moje imie,przez cale spotkanie uparcie mowil do mnie per Aniu, a ja wstydzilam sie go wyprowadzic z bledu. Ale co tam. Spotkalismy sie w umowionym miejscu, idziemy do kina oddalonego o jakies 600 metrow. On w polowie drogi( czyli po jakis 4 minutach od poznania sie) pyta czy chce zobaczyc zdjecie jego bylej dziewczyny(juz na czacie poznalam ta nieszczesliwa historie, jak to ona go rzucila). W kinie od razu zaczal sie do mnie dobierac. Smyral moja dlon palcem a jak spytala co robi to udawal, ze nie wie o co chodzi. Potem juz wiedzial, bo nawet sie calowalismy ![]() ![]() ![]() W ogole to byl agent. Czytal mi swoj pamietanik, gdzie byly stwierdzenia typu"stanalem dzis przed lustrem i stwierdzilem, ze jestem bardzo przystojny"... ![]() ![]() ![]() ![]()
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2007-11-21 o 15:06 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
wracałam kiedyś z kolegą z imprezy, późny letni wieczór, w sumie gdzieś 2-3 rano... no i torchę zimno było, ja opatulona w sweter:
on: zimno Ci? ja: no tak on: to Cię zaraz rozgrzeję... wziął kamień, którym rozbił szybę w kiosku i ... uciekł... a ja jak ta głupia stałam tam i próbowałam dociec co się właściwie stało... to chyba szok był ![]()
#252 |
Zakorzenienie
|
Nie no historie powalajace! Watek numer 1 w ostatnim czasie dla mnie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dokładnie dwóch takich kolegów
![]() ![]()
#254 |
Zadomowienie
|
Wczoraj podlyszane, na lodowisku. Dluga kolejka, przede mna stoi parka i cos tam sobie grucha. Zblizamy sie do kasy.
On: Wiesz, ja Cie zapraszam dzisiaj. Ona (w domysle 'jak milo ze mi postawisz wstep') Ooo a dlaczego to? On: Nie, bo ja Cie zapraszam, a Ty placisz... ![]()
#255 |
Zadomowienie
|
bylam chora i nie moglam wysc z domu, a chcialo mi sie czegos slodniego, wiec poprosilam swojego ex, zeby kupil mi jakas czekolade jak bedzie do mnie szedl...no i kupil, ale podajac mi ja powiedzial: "kosztowala 2.5, ale mozesz mi dac 3 zeta, no wiesz, za droge"
![]()
#256 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Waszych historii nic nie przebije..
![]() Moja kumpela miała taki przypadek: już tak była wiosna, idzie sobie ulicą i podchodzi do niej jakiś facet, nawet niebrzydki, porządnie ubrany w garnitur, z teczuszką, nagle łapię ją za cycki, mówi "chciałem tylko sprawdzić czy prawdziwe" i idzie dalej ![]() Ale jak już mówiłam,Wasi ex wymiatają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys przechodzac przez ulice mijałam jakiegos robotnika i złapał mnie za tyłek.
Jak zmiazdzyłam go wzrokiem i juz mialam dos dosadnie mu powiedzieć, to zapytal : "a co? nie mozna?" i poszedl. faceci to naprawde jakiś podgatunek.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
To w duchu ostatnich dwoch postow:
Wczoraj wieczorem wracalam z zajec , odcinek miedzy przystankiem a blokiem jest raczej slabo oswietlony a chodnik jest fatalnej jakosci. W skrocie : potknelam sie o ruchoma plyte chodnikowa, po ktorej przeszedl ktos idacy z przodu i ustawila sie tak, ze tylko czekala na mnie ![]() Rozmowa wyglada mniej wiecej tak: -Juz ci pomoge serdenko. Co sie stalo? Jestes cala? O... zakupy leza. juz pomagam.. -Dziekuje panu bardzo. -Alez skad. Kobietom trzeba pomagac. Zawsze tak mowie. ... W lozku tez trzeba pomagac. -Raz jeszcze dziekuje za pomoc. (i juz ide w swoja strone) - Tam idziesz? o to cie kawalek serdenko odprowadze... Ach, mam juz ponad 60 lat i jakbym chcial miec 18, 25! ach!! -Aha... - Ale pyta mi ciagle stoi. O tak, mimo szesciu krzyzykow mam kondycje jak mlody... O tak.. seks mi wychodzi... - Aha... (przyspieszam, dziadek zasuwa za mna - rzeczywiscie kondycje mial ![]() -Teraz poderwalem sobie 28 latke... mowi ze ja pier***e jak krolik! Nawet 8 razy w nocy moge! wielu mlodych tak nie moze. - Raz jeszcze dziekuje za pomoc... -A jak dzisiaj bylem z lozku ze znajoma, to po 3-cim razie uciekla spac na inne lozko bo tak dobrze ru***m... -Dziekuje., do widzenia. -O tak serdenko, *****a ze mnie wspanialy... lepszy niz 18 latkowie... - Po co ta autoreklama? Dziekuje raz jeszcze, do widzenia... (ide coraz szybciej a ten zasuwa za mna) - Ooo tak,... pyta mi ciagle stoi jeszcze..... (rozmarzonym tonem) - To gratuluje panu i niech sie pan modli zeby tak jak najdluzej stala. Do widzenia! (juz sie nie ogladam tylko ignorujac bol i potluczenia lece do siebie) -Serdenko, chyba sie nie wstydzisz!!!! ![]() Edytowane przez nekome Czas edycji: 2007-11-21 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Lezalam w domu chora,dwa dni wczesniej dostalam krwotoku.Dodam,ze mieszkam sama wiec musialam wyprowadzac psa,isc po zakupy.
Dzwonie do TZ,ze mi smutno samej i zle sie czuje a on mi mowi: -Jak Ci smutno to obejrzyj sobie film albo posluchaj muzyki,o albo wiesz co?Pogadaj sobie z kims na czacie... |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
normalnie widze Cie oczami wyobrazni jak lecisz poobijana z tymi siatkami. Tez bym uciekala bo niewiadomo co dziadkowi do glowy wpadnie.A zaczynal tak niewinne.... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Ale dziadzio
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Konto usunięte
|
facet z historii Nekome- okropny dziad, ble.
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
BAN stały
|
Nekome.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Tak mi się skojarzyło
![]()
#266 | |
Zadomowienie
|
Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane)
no wypisz- wumaluj moj ex!
tez mu sie zawsze na klotnie zbieralo w miejscu publicznym:/ najgorsze moementy to takie, w ktorych przestawal juz paniwac nad slowami i lecialy wyzwiska typu' ty kur*o, ty szma*o':/ po 4,5 roku poszlam po rozum do glowy i od pol roku dziekuje bogu, ze zebralam w sobie tyle sily, coby z nim zerwac!! o 4.5 roku za pozno:/ a historyjek z jego udzialem bez liku:/ ale o tym innym razem, pozdrawiam Cytat:
tez mu sie zawsze na klotnie zbieralo w miejscu publicznym:/ najgorsze moementy to takie, w ktorych przestawal juz paniwac nad slowami i lecialy wyzwiska typu' ty kur*o, ty szma*o':/ po 4,5 roku poszlam po rozum do glowy i od pol roku dziekuje bogu, ze zebralam w sobie tyle sily, coby z nim zerwac!! o 4.5 roku za pozno:/ a historyjek z jego udzialem bez liku:/ ale o tym innym razem, pozdrawiam
28/02/2015 Ola ![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-24 o 12:03 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
kiedys mialam takiego chlopaka ktory zrazil mnie do siebie jednym tekstem....
bylismy na jakiejs imprezie ze znajomymi i chlopaki gadali sobie o dziewczynach jakie lubiaaa... nagle moj "ukochany" chlopak mowi - ja lubie takie niskie i z duzym biustem.. nic by w tym nie bylo dziwnego tyle ze ja jestem wysoka i mialam wtedy maly biust...!!
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#269 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
UP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.