|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Powalająca elokwencja, a Ty nie chciałaś poznać
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
No popatrz...nawet nie wiesz co tracisz...albo raczej wlasnie wiesz...
|
#2764 |
|
Konto usunięte
|
Ja słyszałam, że takie dziwne osoby na gg - gadka w stylu "cze", "co słychać", "szukam znajomych" to może być też policyjny program przeszukujący gadu-gadu, aby wyłapać pedofilów. Automat tak właśnie zaczyna gadkę - schematycznie. Jak ktoś podejmie temat, pisze że ma naście lat, ile Ty masz lat itd. W pewnym momencie do rozmowy włącza się już policjant - jak widzą, że dorosły chce nawiązać dalszą rozmowę z dzieckiem. Nigdy się więc nie wie, czy rozmawia się z automatem, czy z żywą osobą.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-02-04 o 10:12 |
|
|
|
#2765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozmawialiśmy 4 dni temu i oto czego się dowiedziałam : Zerwałem z M. Może z wyglądu była prawie idealna, ale ciągle porównywałem jej charakter z Twoim. No i niestety przegrała więc musiałem powiedzieć temu związkowi fin. Swoją drogą współczuje Pannie Idealnej Być porównywaną do byłej i jeszcze przegrać, a w końcu ja taka nieidealna jestem ![]() Następnego dnia dostaje sms'a o treści : Wbrew pozorom, tęsknię Tobą, za wszystkim
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Baaardzo dobrze too rozumiem. . Miałam identycznie
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Heheh, mam na dodatek wrażenie, że to ja byłam tą panną idealną (buhahah). Przeżyłam taką historię z drugiej strony, facet ciągle tylko gadał, jaka to jestem piękna, a jego była podobno miała taki wspaniały charakter Nie wiem po co wogóle zawracał mi głowę, ale jak widać takich baranów jest wielu.Przypomniało mi się jeszcze coś; facet mojej koleżanki, który zostawił ją dla innej powiedział, że to dlatego, że koleżanka nie dbała o ognisko domowe
Edytowane przez mysia79 Czas edycji: 2009-02-04 o 13:47 |
|
|
|
|
#2768 |
|
Raczkowanie
|
T moja kolej
Kiedys siedze sobie ze swoim chlopakiem w aucie buzi buzi wszystko gra. I on...nagle sie podrywa i pyta z przerazniem....co dzis jest WTOREK???????? A ja na to tak A on....Kurde MAGDA M dzis leci jade do domu
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo wyobrażam sobie, że ona się zaangażowała, a on ją tak wykiwał. Jednak to cały mój eks, który twierdzi, że nie potrafi się zakochać, jedynie czuje więź z kobietą Swoją drogą współczuje Ci, wysłuchiwać o byłej, to nic miłego
|
|
|
#2770 |
|
Przyczajenie
|
cześć, jestem tu nowa i zarowno z przerazeniem, ale i poczuciem, ze nie jestem sama czytam ten wątek
![]() historii tych jest mnostwo, ale na razie tylko kilka przedstawie tak wiec K. był strasznym materialista i sknera, znosiłam to w mysl zasady, ze kasa to nie wszystko i potrafie i chce byc niezalezna finansowo juz na samym poczatku zdazały sie mu takie "wpadki" : kiedy szlismy razem na zakupy to pytał czy mam mu pozyczyc drobnych bo cos sobie tam chce kupic ( chipsy albo słodycze, ktore brał do siebie do domu nie myslac ze mozemy to razem zjesc u mnie np...ale co tam kiedy indziej bardzo zesmy sie pokłocili a ja młoda i naiwna ryknełam bekiem ( tak tak młodosc i jej ideały ![]() bywało takze, ze poszlismy na spacer a on zobaczył gdzies na ławce swoich kolegow, oczywiscie podeszlismy do nich , pogadalismy ( to znaczy on bo ja ich nie znalam...) po czym K. zwietrzył ze jeden z nich ma nowy rower, stwierdził ze go wyprobuje , przejedzie sie tylko dookoła rynku i bedzie za 5 min, coz było robic? nawet nie pisnęłam i usiadłam z kolegami, mija minut, 5 , 10, 15, po prawie godz siedzenia z obcymi kolesiami i przysłuchiwaniu sie ich rozmowom, przyjechał K. cały czerwony i szczesliwy bo własnie wyprobował rower na roznych nawierzchniach i pojezdził troche po miescie..... nigdy niegdzie nie wyjezdzalismy, gdyz K nie miał kasy ani czasu ( a bylismy ze soba ponad 3 lata) za to K. zawsze jedził ze swoimi rodzicami ( dodam ze mielismy po 21 lat...)tak wiec wszelkie wolne , długie weekendy spedzał z rodzicami za granica, przy czym nie uwazał za stosowne odezwac sie do mnie w tym czasie czy juz dojechali czy sa na miejscu chociazby, gdyz nie pomyslał zeby właczyc roaming ani tez ze mogłby napisc od rodzicow, brata, bratowej wujka, ciotki etc.etc ja przestraszona przez 3 dni wysyłałam esemesy, szalałam ze mogło sie cos stac, potem kumpel namowil mnie zebym zadzwoniła do jego siostry, ta zadzwoniła do babci i okazało sie ze oczywiscie dali jej znac ze sa juz nie miejsci , kiedy K przyjechał tłumaczył sie, ze nie miał jak odezwac, a na to ze do babci jakos potrafili wzruszył ramionami... ale najdłuzej bede wspominac nasza trzecia rocznice- i dzieki Bogu ostatnia umowilismy sie z K. ze bedziemy sobie robic prezenty ( tak tak to nie było oczywiste trzeba było mu to powiedziec, dodam tylko ze rocznica była jedynym "dniem" w roku ktory obchodzilismy razem gdyz K. nie uznawał urodzin, swiat, i innych dni z powodów religijnych , co szanowałam dlatego tez tak sie cieszyłam na rocznice, głupia ) stwierdzilismy, ze pojedziemy na wycieczke po czym na jakas kolacje no i jakos miło zakonczymy wieczor, rocznica wypadała w pon wiec przenieslismy ja na niedziele przed, bo wiadomo praca szkoła itd. Pech chciał, ze K. akurat bardzo napalił sie na pewnien samochod , ktory stweirdził ze bedzie sprowadzał z niemiec ( o tak na to to nigdy kasy nie szczedził...)i juz od progu nie powiedziwaszy nawet nic miłego gadał przez kom z kumplem i uradzali sie co do samochodu...w moim pokoju na stole juz czekał na niego ładnie zapakowany prezent koszulka ktora mu sie podobała juz od jakiegos czasu i komplet roznych piw z roznych stron swiata) K. nie miał nic, ale stwierdziałam ze moze da mi pozniej...oczywsicie nie dał uwiedła rioze z najblizszego spozywczaka..ten to miał gest... tych historii jest naprawde całe mnostwo jedne po prostu głupie i zenujace, ale po tej rocznicy, która była poczatkiem konca ( w koncu kupił sobie nowy samohod- sportowy zeby nie było, i chyba nie za bardzo sie wpasowałam w jego nowy image- bo odtad byli tylko kumple z ktorymi jedził na d... których cały przeglad zdjec znalazłam potem w jego telefonie...) wiec to był poczatek konca, chwała Najwyzszemu!!!!!!!!!!!! w kazdym razie po 3 latach narastajacej we mnie agresjii pewnego pieknego ranka , wtedy własnie kiedy znalazłam juz te zdjecia i przy okazji wyszło na jaw co robił kiedy mi mowił ze spi
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że w końcu przejrzałaś na oczy ![]() Ja bym mu jeszcze dowaliła doniczką albo wałkiem ![]() Mój tż ma powiedziane, że jak mi wyskoczy z jakimś numerem, to nasz związek będzie trwał jeszcze tyle, co wyrzucenie jego rzeczy przez okno
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
anieczek - co za palant
dobrze ze go pogonilas
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() szkoda życia ---- a ma się tylko jedno..... niestety... no ale teraz jesteś już "mądrzejsza"--- wiesz jakie atrakcje może "chopak"dać------ tyle dobrego.... no nie? Trzymaj się
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2775 |
|
Przyczajenie
|
teraz jestem szczesliwa sama ze soba
wiem juz ze nie potrzebuje zadnego chlopa, ze dam sobie sama rade i ze najgorzej jest wyjsc z toksycznego zwiazku
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
i te gatki " nie uznaje świąt, urodzin itp."......... he he he
Wiadomo aby kaski nie wydać ale sam z ochotą przyjmie prezencik. Kurcze a pomyśl jagby to było założyć rodzinę z kimś takim??? Ma taka sytuację znajoma z pracy....... 23 lata małżeństwa, 2 dorosłych dzieci a mąż jej daje " 200 zł." do dopłat + płaci za swój graż!!!!-----a reszta w skarpetę!!! Też NIGDY nie kupił prezentu nikomu z rodziny ale jak dostanie coś na urodziny czy święta(bo Ona przez pół życia stwarzała pozory przed rodziną itp, i chyba sama siebie oszukuje , że jest ok.) to przyjmuje a jak!!!! Oczywiście nie omieszka "czasem" zjeść obiad, korzystać ze wszytkiego w domu itp. a nigdy przcież nigdy nie kupił proszku, płynu jakiegokolwiek itp. a taka fajna kobitka z Niej..................... . A i miał pretensje do Niej jak mogła córce dołożyć do wesela!!!!!!!!
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2009-02-04 o 17:37 |
|
|
|
#2777 |
|
Przyczajenie
|
ana761- masz zupełna rację z tymi urodzinami, on mi nigdy zyczen nie składał na urodziny (bo nie obchodził oczywiscie), ja obchodziłam jego, ale na jego osttnie ( wpsolne nasze ) urodziny wysłałam mu tylko smsa( bo bylismy pokłoceni) "wszystkiego najlepszego" to potem jak juz sie pogodzilismy zrobił wyrzuty ze tylko tyle
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Nie składał ci życzeń?
i jeszcze sie rzucał....no comments
|
|
|
|
#2779 |
|
Konto usunięte
|
heh stękał że mu zabrudzisz koszulke tuszem?
przypomniało mis ie jak keidyś beczeliśmy sobie z Tż'em w rękawy obydwoje. albo zawsze jak mu becze na ramieniu to sie odsumwam z tekstem "nie bo cie zasmarkam" to on zawsze mnie rpzytula i mowi ze śmiało albo wyskakuje z chusteczka i chc emi podcierać nos ![]() heh to taka mała miła wstawka z roju męskich minusów |
|
|
|
#2780 |
|
BAN stały
|
hahaha przypomnialo mi sie cos, musze to napisac:
Kiedys poznalam chlopaka, zaczlismy cos tam sie spotykac krecic ze soba, widac bylo ze tez cos z jego strony, ale zaczal sie nagle odemnie odsuwac, w koncu po miesiacu zerwal ze mną no nie ważne. Ja płacz, tragedia, koszmar nie wyobrażam sobie co dalej. On: "Ale ty jestes we mnie zabujana. Dam ci numer do mojego brata jest psychologiem pomoże ci. Albo zadzwon sobie z mojej komorki mam do niego darmowe rozmowy" Chciałabym zobaczyć swoja minę wtedy. Nie znałam jego brata wogóle, nigdy nie miałam okazji go poznać i mam teraz do niego dzwonić i żalić się że jego brat mnie rzucił? :| na szczescie szybko przejrzałam na oczy i moja żaloba nie trwała zbyt długo. |
|
|
|
#2781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie moge po prostu - a ten gosc mail taka gadke czy z takiej prawdziwej troski i przejecia to powiedzial?? ale naprawde smieczne i milusie ale jesli to takie ironiczne bylo to nie bylo fajne bo moj brat jest taka wredna swinka, ze takimi tekstami rzuca na zawolanie jak z rekawa
Jestem idealna wszak kula to kształt doskonały ![]() Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-05 o 08:01 |
|
|
|
|
#2782 |
|
BAN stały
|
on na serio. jak mu powiedzialam ze chyba zwariowal to powiedzial: "To idz do psychologa na uczelni. Miałaś kurs psychologii to znasz wykładowce, pogadaj z nim" OMG
|
|
|
|
#2783 |
|
Zadomowienie
|
hahaha i tu wlsnie wychodzi pragmatyzm facetow - jest ci zle to idz do psychologa
a nam wystarczy zeby nas przytulic ja wiem ze to bylo mocno zaskakujace, ale wierze ze on nie mial nic zlego na mysli - ten model tak ma a jakbys mu powiedziala ze swinia jest to i tak na 100% by nie zrozumial o co ci chodzi
Jestem idealna wszak kula to kształt doskonały ![]() Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-05 o 08:23 |
|
|
|
#2784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że tam gdzie jest skąpstwo (nie chodzi o sytuacje, że ktoś ma 0 zł w portfelu, ale właśnie o takie: umawiamy się na prezent, on nic nie kupuje soku nie postawi, nie zaprosi nigdzie, nie dołoży się etc.), tam nie ma prawdziwego uczucia do kobiety. A jeszcze naciąganie jej - aaaa, zabić. Facet jak kocha, to inwestuje w związek. Wiadomo, czasami rodzice nie nauczą dzielenia się, za to nauczą chytrości, ale można się zmienić, naprostować nieco (jak się jeszcze jest młodym, potem to już raczej niemożliwe), jeśli się trafi na odpowiednią osobę. Sknerusów omijać z daleka. A jak już się trafi na umiarkowanego sknerę, to go trzeba od początku nauczyć ogłady, a nie go tłumaczyć sama przed sobą (czemu większość kobiet ma tendencję to wyjaśniania wszystkich wad, bzdurnych, czy wręcz złych zachowań swojego faceta na jego korzyść? nie wszystko chyba można wyjaśnić miłością). Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-02-05 o 09:03 |
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę mojego uczyć zostawiać napiwki
![]() Bo często w tych samych restauracjach jemy, a wiem że obsługa ma niesamowite zdolności do zapamiętywania gości, którzy napiwku nie zostawili A moje słońce nie nabrało takiego zwyczaju, ja zawsze staram się zostawić ok. 10% ![]() No chyba że jesteśmy niezadowoleni z obsługi - w Krakowie jest taka restauracja hamerykańska, Jeff's, kelnerki poubierane w szorty wielkości majtek I już któryś raz z kolei nas obsłużyły tak, że miałach ochotę wstać i wyjść, jak Boga kocham niech się to powtórzy raz jeszcze to pogadam z menadżerem - im się wydaje że napiwek się należy za pokazanie kawałka tyłka, a nie za obsługę
|
#2786 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
oto moja rozmowa na GG jakiś czas temu
:7905853 (3-10-2008 9:36) czesc, poklikasz z wysokim brunetem, piwne oczy, 185 ? mam 20 lat i klikam z wroclawia;dAnia (3-10-2008 9:37) ja ma ciut więcej lat i mam męża ![]() 7905853 (3-10-2008 9:37) mozesz sie opisac?;d Ania (3-10-2008 9:39) a niby po co 7905853 (3-10-2008 9:40) jestem ciekawy Ania (3-10-2008 9:41) no cóż stara jestem no i gruba, brak mi paru zębów, a o oddechu nad ranem nie wspomnę ![]() Ania (3-10-2008 9:43) może teraz poklikamy?:P 7905853 (3-10-2008 9:44) jak sie opiszesz prawdziwie to poklikamy Ania (3-10-2008 9:44) a skąesz, że tak nie wyglądam? Ania (3-10-2008 9:44) skąd wiesz 7905853 (3-10-2008 9:46) ok nie chcesz gadac 7905853 (3-10-2008 9:46) papa |
|
|
|
#2788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że nawet mąż go nie zraził!
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
no niektórzy są prawdziwymi twardzielami nic im nie straszne
,a oto inny tajemniczy jegomość:3196203 (21-08-2008 22:47) moze zmienisz zdanie ? Ania (21-08-2008 22:46) tzn? 3196203 (21-08-2008 22:47) chyba za maz idziesz Ania (21-08-2008 22:47) hmm a skąd się znamy Ania (21-08-2008 22:47) ? 3196203 (21-08-2008 22:47) z imprez Ania (21-08-2008 22:48) hmmmm Ania (21-08-2008 22:48) imię, nazwisko...może coś więcej mi powie 3196203 (21-08-2008 22:49) po co Edytowane przez golgie Czas edycji: 2009-02-05 o 10:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

. Miałam identycznie

uwiedła rioze z najblizszego spozywczaka..

no nie moge po prostu - a ten gosc mail taka gadke czy z takiej prawdziwej troski i przejecia to powiedzial??
wszak kula to kształt doskonały