Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-02, 20:46   #961
kasiaa91
BAN stały

Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
Kasiu, ale skąd pewność że dostaniesz się na listę?
Smutna jestem jakoś...

Ale zakupy przed tymi zmianami które są w toku, jak nie będę 'oliwkowa' mogę dokończyć tak?
Nie jestem pewna, to było hipotetyczne stwierdzenie.
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:47   #962
cbr
never say no to panda

GG do cbr

aj, jeszcze taka myśl mi po głowie chodzą, się podzielę: (i to w sumie głównie skierowane do Góry, bo Perfumowe Wizażanki chyba to też zauważyły)

największe problemy do tej pory byly z Organizatorkami, które robiły "masowe" zakupy
czyli akurat pewne restrykcje odnośnie droższych zakupów powinny / mogą (mają uzasadnienie) być wprowadzone (zaoliwkowanie)
ale chyba nam się nie zdarzyły jakieś większe problemy przy tych małych zakupach - 1-2 flachonów, więc tutaj raczej jesteśmy bezpieczni dla takowej Organizatorki nie potrzeba żadnych specjalnych statusów "Oliwkowa Organizatorka", bo to taka bardziej Organizatorka "z doskoku" będzie (masło maślane, ale mam nadzieję, że rozumiecie)
jedynym problemem byłoby to, że ktoś odgórnie musiałby czuwać nad ilością i kwotą rozbieranych flachonów przez Organizatorki "z doskoku" (a ja już nie mam serca obciążać Blue, bo to Blue nam króluje na podforum)

inna sprawa to osoby, o których wspomniała Polly - Ktośka wpada, rozlewa flachon i wypada - ja bym jednak była za tym, żeby takowa Ktosia trochę pobyła na Wizażu, może też poodlewkowała z innymi, bardziej doświadczonymi, a dopiero potem sama dosiadała do rozlewania flachonika
ale to już temat na zupełnie inną dyskusję

aj, miejmy litość dla naszej Blue, została tak samo jak i my zaskoczona tymi zmianami (reformami?), nie jest niczemu winna i wie tyle, co i każda z nas
poczekajmy spokojnie, aż Góra (ta najgórniejsza) wypowie się w tej sprawie oficjalnie

(bo jednak perfumy to trochę inna bajka, niż inne kosmetyki
na kosmetykach i modzie zamawia się pakę ciuchów / mazideł, rozdziela każdej wedle zamówienia i już
natomiast na perfumach dochodzi kwestia rozlewania - a nikt za bardzo nie chce rozlewać nieswoich flachonów
to już taka specyfika Perfumowego)

*edit - matko bosko, chaos w mojej wypowiedzi, ale boli mnie łeb i ząb, więc trochę się uwsteczniłam mentalnie

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2010-03-02 o 20:51
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:48   #963
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
aha, a tak w ogóle - popieram pomysł podziału Organizatorek
wcześniej nawet pisałam do Blue, że fajnie by było, gdyby oliwkowe Organizatorki miały nieograniczone możliwości wspólnozakupowe (kwotowe i ilościowe) - Lucky, Galilu, etc
natomiast te Organizatorki "od czasu do czasu" byłyby normalne, czarne, ale z pewnymi ograniczeniami, np. w tym samym czasie nie więcej niż 2 butle za łączną kwotę <350zł (hipotetycznie)
a przy którejśtam akcji "od czasu do czasu" (10-11) "zaoliwkowałoby" się Sprawdzoną Organizatorkę
O, i to by ewentualnie miało sens

Tylko z jakiej przyczyny te moderatorskie uprawnienia dla organizatorek, niech to ktoś wyjaśni, proszę.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:50   #964
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
yyyy... Dziewczyny, chyba się trochę za bardzo nakręciłyście i Was wyobraźnia poniosła...
nikt raczej nie będzie narzucał organizatorkom obowiązkowego rozlewania flachonów i ewentualne dodatkowe flachy będą raczej wynikały z dobrej woli, a nie odgórnego przykazu

bez przesady, to nie obóz pracy

poza tym, Góra nie określiła dokładnie nowych warunków współzakupowania, ba, podejrzewam, że może się nie chcieć przedzierać przez dziesiątki postów z pretensjami "bo ja bym chciała kiedyś.... ale się boję"
odrobinę cierpliwości
ostateczna forma nowych wspólnych zakupów nie jest do końca ustalona...

wcześniej nawet pisałam do Blue, że fajnie by było, gdyby oliwkowe Organizatorki miały nieograniczone możliwości wspólnozakupowe (kwotowe i ilościowe) - Lucky, Galilu, etc
natomiast te Organizatorki "od czasu do czasu" byłyby normalne, czarne, ale z pewnymi ograniczeniami, np. w tym samym czasie nie więcej niż 2 butle za łączną kwotę <350zł (hipotetycznie)
a przy którejśtam akcji "od czasu do czasu" (10-11) "zaoliwkowałoby" się Sprawdzoną Organizatorkę
No właśnie o to mi chodz...nikt nie narzuci organizatorce co ma rozebrać...
Ty akurat rozbierasz i charytatywnie i różne dziwactwa Ale też kiedyś się nasycisz ....

Z drugą częścią Twojej wypowiedzi zgadzam się słowo w słowo.

To ja też chcę na listę organizatorek.
Tak zebym mogła raz na jakiś czas rozebrać flaszkę taką na jaką mam ochotę. Chcę być ''od czasu do czasu''

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
No nie uważam tego za sprawiedliwe, ale ja na pewno nie dam sie nagonić do pracy jak w jakimś obozie jak powiedziała cbr i robić coś z przymusu
No właśnie. Rozbierzesz tylko to co chcesz i kiedy chcesz...inne organizatorki pewnie też .

a co z resztą? z moimi chciejstwami na przykład?
Cytat:
Napisane przez Freyyka Pokaż wiadomość
dokładnie to miałąm na myśli
wystarczy mi być "zwykłą" organizatorką i móc sobie rozebrać własny wymarzony zapach. nie potrzebuję żadnych uprawnień....
... pewnie większość dziewczyn które są niezadowolone z pomysłu myśli tak samo...
Tak

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
przecież z tym rozlewaniem "z przymusu" to był tylko żart, bo nie rozumiem tych poważnych odpowiedzi pod tym adresem

a pomysł Cbr z podziałem organizatorek jest bardzo bardzo OK.
Dokładnie, to dżołk był, ale trochę racji chyba w nim było
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ej weźcie nie straszcie ze bedzie nalaz rozbierania
moze nie dramatyzujmy...zobaczy sie co z tego wyjdzie w praniu..bo na razie nikt nic nie wie i tylko sie nakręcamy...(chociaz osobiście kiepsko to widze)
Ja też kiepsko

chyba żeby stworzyć listę organizarorek do zakupu zagranicznego, bez limitu kasy i one byłyby oliwkowe, a reszta moze np jeden czy dwa flakony na miesiąc rozbroić..jakos tak

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2010-03-02 o 20:52
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:51   #965
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Mimo wszystko, mi się wydaje, że będzie własnie tak jak mówi martasdz - tak samo jak na ciuszkowym np. że ograniczona liczba stałych organizatorek ...
Chociaż... czas pokaze
i ten fakt właśnie rodzi na tamtym forum non stop jakieś spory i niesnaski, dziś rano nawet była tam dyskusja na ten temat i jeszcze myślałam sobie, że na perfumeryjnym jest tak fajnie i nie ma takich ograniczeń etc, potem włażę na perfumy i ..

z lekka się zdziwiłam
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:52   #966
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

mam wielką nadzieję, że przejdą też pojedyńcze zakupy osób niezaoliwoonych..tak by każdy miał szansę i by forum nadal tętniło życiem..a nie bylo tak, że będą tylko zamawiane zapachy Organizatorek, a szaraczki i ich wielkie chęci zostaną tylko w strefie marzeń.

CBR, na prezydenta

Dyskretnej troski trzeba mi..

Edytowane przez et-ka
Czas edycji: 2010-03-02 o 20:54
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:52   #967
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
w razie czego zawsze któraś z organizatorek może rozebrać flaszkę dla potrzebującego,....
zresztą jest to uskuteczniane przecież..
Buuu... kto mi teraz kliknie i robierze Opium Poesie de China, skoro ja bym chciała butlę? Nikt...

Cytat:
Napisane przez Lili99 Pokaż wiadomość
Wiem o co chodzi, też lubię flakoniki Ale czasami potrzebuję tylko 10-15 ml zapachu dla siebie albo dla mamy i wtedy chętnie odstępuję flakon z większą ilością
Liluś, jakbyś chciała rozbierać powyższe tylko dla odleweczki to daj znać. Bo ja na organizatorkę się nie nadają, za mało czasu I w sumie początkująca na perfumach jestem, choć mam baterię pięknych odleweczek, za co dziewczynom pięknie dziękuję.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:52   #968
kasiaa91
BAN stały

Ja jestem ciekawa co w końcu z tego wynikinie ...
Wiadomo coś, kiedy zostaną podjęte jakieś decyzje?
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:53   #969
irkax
Zakorzenienie

łooo, ale się zmiany szykują

Ja mam pytanie z innej beczki, ale dotyczące nowych - oliwkowych.

Czy takie osoby będą miały tak jak moderatorzy wgląd do prywatnych galerii, profili i wszystkiego co można "chronić" przed niechcianymi userami, a do czego dostęp mają teraz tylko moderatorzy i przyjaciele?

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:55   #970
Polly_
grozi wypollizowaniem

ktoś musi zaapelować do góry zeby 1-2 flaszek mozna bylo rozebrac nie będąc oliwą a do większych zakupów oliwkowanie moze i ma sens

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
łooo, ale się zmiany szykują

Ja mam pytanie z innej beczki, ale dotyczące nowych - oliwkowych.

Czy takie osoby będą miały tak jak moderatorzy wgląd do prywatnych galerii, profili i wszystkiego co można "chronić" przed niechcianymi userami, a do czego dostęp mają teraz tylko moderatorzy i przyjaciele?

juz padło ze będą mies dostęp do IP..więc...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:58   #971
irkax
Zakorzenienie

Cytat:

ale to wcale nie jest jednoznaczne.
Ipik ipikiem, a zdjęcia w prywatnych galeriach czy wpisy w profilach to zupełnie coś innego.
Chyba, że nie ma możliwości rozdzielenia "pakietu" moderatorskiego.
Choć myślę, że powinna być skoro można oliwkowym wyłączyć opcje przyznawania punktów i banów, to powinna być możliwość wyłączenia im wglądu do prywatnych profili (co jest im do niczego niepotrzebne)

Edytowane przez irkax
Czas edycji: 2010-03-02 o 20:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 20:58   #972
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
aj, jeszcze taka myśl mi po głowie chodzą, się podzielę: (i to w sumie głównie skierowane do Góry, bo Perfumowe Wizażanki chyba to też zauważyły)

największe problemy do tej pory byly z Organizatorkami, które robiły "masowe" zakupy
czyli akurat pewne restrykcje odnośnie droższych zakupów powinny / mogą (mają uzasadnienie) być wprowadzone (zaoliwkowanie)
ale chyba nam się nie zdarzyły jakieś większe problemy przy tych małych zakupach - 1-2 flachonów, więc tutaj raczej jesteśmy bezpieczni dla takowej Organizatorki nie potrzeba żadnych specjalnych statusów "Oliwkowa Organizatorka", bo to taka bardziej Organizatorka "z doskoku" będzie (masło maślane, ale mam nadzieję, że rozumiecie)
jedynym problemem byłoby to, że ktoś odgórnie musiałby czuwać nad ilością i kwotą rozbieranych flachonów przez Organizatorki "z doskoku" (a ja już nie mam serca obciążać Blue, bo to Blue nam króluje na podforum)

inna sprawa to osoby, o których wspomniała Polly - Ktośka wpada, rozlewa flachon i wypada - ja bym jednak była za tym, żeby takowa Ktosia trochę pobyła na Wizażu, może też poodlewkowała z innymi, bardziej doświadczonymi, a dopiero potem sama dosiadała do rozlewania flachonika
ale to już temat na zupełnie inną dyskusję

aj, miejmy litość dla naszej Blue, została tak samo jak i my zaskoczona tymi zmianami (reformami?), nie jest niczemu winna i wie tyle, co i każda z nas
poczekajmy spokojnie, aż Góra (ta najgórniejsza) wypowie się w tej sprawie oficjalnie

(bo jednak perfumy to trochę inna bajka, niż inne kosmetyki
na kosmetykach i modzie zamawia się pakę ciuchów / mazideł, rozdziela każdej wedle zamówienia i już
natomiast na perfumach dochodzi kwestia rozlewania - a nikt za bardzo nie chce rozlewać nieswoich flachonów
to już taka specyfika Perfumowego)

*edit - matko bosko, chaos w mojej wypowiedzi, ale boli mnie łeb i ząb, więc trochę się uwsteczniłam mentalnie

Zgadzam się z każdym słowem Twoim

Cytat:
ktoś musi zaapelować do góry zeby 1-2 flaszek mozna bylo rozebrac nie będąc oliwą a do większych zakupów oliwkowanie moze i ma sens

[:
I z Twoim też się zgadzam
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:02   #973
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

pozwolilam sobie napisac wiadomosc do Szefowej (mam nadzieje, ze perfumowe modki nie wezmą to za wtracanie się), aby przyjrzala się temu problemowi. Perfumy to forum bardzo specyficzne, mniej przypomina sklep niz Ciuchowe czy Mineralne. mimo, ze nie bawię sie w organizowanie, smutno robi mi sie na mysl, ze fajne zakupy mnie ominą, bo ktoras wizazanka bedzie zbyt swieza, aby przejsc selekcje

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2010-03-02 o 21:05
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:04   #974
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Buuu... kto mi teraz kliknie i robierze Opium Poesie de China, skoro ja bym chciała butlę? Nikt...

Liluś, jakbyś chciała rozbierać powyższe tylko dla odleweczki to daj znać. Bo ja na organizatorkę się nie nadają, za mało czasu I w sumie początkująca na perfumach jestem, choć mam baterię pięknych odleweczek, za co dziewczynom pięknie dziękuję.
Planowałam sobie na kwiecień właśnie to Opium, bo moja mama chce potestować, ale teraz to już nic nie wiem. Musimy spokojnie poczekać aż zakończy się sprawa z oliwkowaniem Perfumowego i wtedy zobaczymy
edit: Jak już się odezwałam to napiszę, że też nie wiem po co Organizatorkom wgląd do IP i funkcja prawie moderatora. Brałam udział w wielu zamówieniach na Modowym i wystarczyła tylko lista sprawdzonych i zaufanych Organizatorek, nie było żadnych problemów. Jeśli czas na reorganizację to moim zdaniem wystarczyłaby tylko zmiana koloru nazwy użytkownika.

Edytowane przez Lili99
Czas edycji: 2010-03-02 o 21:11
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:04   #975
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
pozwolilam sobie napisac wiadomosc do Szefowej (mam nadzieje, ze perfumowe modki nie wezmą to za wtracanie się), aby przyjrzala się temu problemowi. Perfumy to forum bardzo specyficzne, mniej przypomina sklep jak Ciuchowe czy Mineralne. mimo, ze nie bawię sie w organizowanie, smutno robi mi sie na mysl, ze fajne zakupy mnie ominą, bo ktoras wizazanka bedzie zbyt swieza, aby przejsc selekcje
to się zgrałyśmy, bo ja wlaśnie napisałam do Szefa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 21:05   #976
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:

Z postu Złośliwca wywnioskowałam, że tak
- wszystko jak moderatorki poza prawem wlepiania punktów karnych.

tak napisał:

Cytat:
Status ten będzie jednoznaczny w zakresie uprawnień z funkcją moderatorki danego forum.(..)
Organizatorka nie może jedynie przyznawać punktów karnych na forum. Poza tą jedyną różnicą jej uprawnienia są identyczne jak moderatorki forum zakupowego.

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:08   #977
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili99 Pokaż wiadomość
Planowałam sobie na kwiecień właśnie to Opium, bo moja mama chce potestować, ale teraz to już nic nie wiem. Musimy spokojnie poczekać aż zakończy się sprawa z oliwkowaniem Perfumowego i wtedy zobaczymy
Kochana, no do kwietnia to już tu będzie spokój i rozbiórki w toku (jestem optymistką), więc proszę pamietaj o mnie. Ja mogę wziąć 40+F albo odlewkę, jeśli się inaczej nie da. Ale po prostu MUST HAVE. Chciałam nawet atomki kupić na tę jedną rozbiórkę jak oddam doktorat i przepsikać to cudo, ale teraz dla jednej rozbiórki nie będę się starać o oliwkę, bo pewnie jej nie dostanę.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:10   #978
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
pozwolilam sobie napisac wiadomosc do Szefowej (mam nadzieje, ze perfumowe modki nie wezmą to za wtracanie się), aby przyjrzala się temu problemowi. Perfumy to forum bardzo specyficzne, mniej przypomina sklep niz Ciuchowe czy Mineralne. mimo, ze nie bawię sie w organizowanie, smutno robi mi sie na mysl, ze fajne zakupy mnie ominą, bo ktoras wizazanka bedzie zbyt swieza, aby przejsc selekcje
Perfumowe forum jest zdecydowanie bardziej żywe, działa intensywniej, dużo się tu dzieje, dużo osób bierze udział. Podoba mi się coraz bardziej pomysł z podziałem

elska

flickr

Moment Uchwycony

Edytowane przez Dominkab
Czas edycji: 2010-03-02 o 21:12
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:11   #979
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Z postu Złośliwca wywnioskowałam, że tak
- wszystko jak moderatorki poza prawem wlepiania punktów karnych.
Dzięki Mammito Czytałam to, ale jakoś miałam nadzieję, że jednak
prywatne profile zostaną prywatnymi profilami.

apel do Złosia - Złosiu czy to tak musi być? (jeśli faktycznie jest tak jak nam się wydaje). Nie bardzo widzę powód/uzasadnienie do tego.
Rozumiem, że moderatorzy mają dostęp do naszych profili, ale żeby organizatorzy zakupów?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 21:12   #980
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:

nie wydaje mi sie to sprawiedliwe, albo nieograniczona ilosc albo 1-2 flaszki czesto rozbiorka malych ilosci flakonow spowodowana jest wzgledami finansowymi, a nie tym, ze ktos nie jest w stanie udzwignac ciezaru "akcji"...

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:14   #981
agusskaa2
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Zgadzam się z Polly!
Myślę, że 1-2 flaszki mogą rozbierać "nieoliwkowe osoby"

A jeśli nie.. to co ja zrobię, jak od czasu do czasu mam ochotę coś rozebrać?
Stary 2010-03-02, 21:15   #982
snobka123
Raczkowanie

GG do snobka123

czy ja dobrze czytam czy tylko oliwkowe dziewczyny beda mogly organizowac rozbiorki? Jest to bardzo nie w porzadku, poniewaz przeciez niecodziennie sie rozbiera zapachy (mam na mysli jedna osoba) poza tym sa przeciez takie rozlegle gusta, ze ja sie nigdy moge nie doczekac moich flaszek, kompletnie mi sie to nie podoba i ja jestem przeciw. Duzo zamawiam i na perfumowym i na zakupowym ciuchowym i chcialam sama zaczac juz dzialac na perfumowym bo marzy mi sie midnight poison diora i aniołek znowu ale widze tu cos nieciekawie sie robi... :/

https://wizaz.pl/forum/member.php?u=630022
Prosze abyscie pisaly do mnie prywatne wiadomosci na konto poison0123 powyzszy link jest do tego konta.
snobka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:18   #983
Dorota-Coco
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Mammito Czytałam to, ale jakoś miałam nadzieję, że jednak
prywatne profile zostaną prywatnymi profilami.

apel do Złosia - Złosiu czy to tak musi być? (jeśli faktycznie jest tak jak nam się wydaje). Nie bardzo widzę powód/uzasadnienie do tego.
Rozumiem, że moderatorzy mają dostęp do naszych profili, ale żeby organizatorzy zakupów?

Zlosiu, przylaczam sie do stanowiska Irax - nie wiedze powodu, dla ktorego organizator zakupow mialby dostep do mojego prywatnego profilu.
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:20   #984
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Cytat:
Napisane przez Dorota-Coco Pokaż wiadomość
Zlosiu, przylaczam sie do stanowiska Irax - nie wiedze powodu, dla ktorego organizator zakupow mialby dostep do mojego prywatnego profilu.
Sprawdzałam przed chwilą z Irkax, nie mam dostępu do prywatnego profilu

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:20   #985
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez Dorota-Coco Pokaż wiadomość

ja tez nie widze powodu i przylaczam sie do stanowiska Irkax i Coco

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:23   #986
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Kochana, no do kwietnia to już tu będzie spokój i rozbiórki w toku (jestem optymistką), więc proszę pamietaj o mnie. Ja mogę wziąć 40+F albo odlewkę, jeśli się inaczej nie da. Ale po prostu MUST HAVE. Chciałam nawet atomki kupić na tę jedną rozbiórkę jak oddam doktorat i przepsikać to cudo, ale teraz dla jednej rozbiórki nie będę się starać o oliwkę, bo pewnie jej nie dostanę.
Mam nadzieję, że na dniach wszystko się wyjaśni i wróci do normy Ja w ostatnim rzucie zamówiłam chyba tonę atomków, żeby wystarczyły mi na kilka rozbiórek, a tu takie zmiany.
Co do tematu ograniczenia liczby rozbieranych flakonów, to nie wiem jak inne dziewczyny, ale osobiście, jeśli wyciągam cały ten majdan: atomki, rękawiczki, koperty, bąble itd. to wolę za jednym zamachem rozpiskiać kilka flachonów. Sporo dziewczyn zamawia też po kilka odlewek jednocześnie, które lecą potem w jednej kopercie.

Edytowane przez Lili99
Czas edycji: 2010-03-02 o 21:24
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:24   #987
Princeska87
Zakorzenienie

Dokładnie, zgadzam się z dziewczynami wyżej - dobrym pomysłem byłaby Oliwkowa Organizatorka na wielkie zakupy, ale przecież jak niektóre z nas rozbierają mało buteleczek i nie przekracza to np. 5 w miesiącu to po co olwikowy kolor i status Organizatorki..
Z tego co widzę to 90% jest przeciwna nowym zmianom, ale chyba od nas to nie zależy niestety..
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:28   #988
agusskaa2
Zadomowienie

Mam nadzieję, że niebawem wszystko się wyjaśni, bo spać nie będę mogła...
Stary 2010-03-02, 21:32   #989
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Sprawdzałam przed chwilą z Irkax, nie mam dostępu do prywatnego profilu
Tak sprawdziłyśmy z Dominką, ale okazuje się, że galerii nie widzi, widzi natomiast wpisy w profilu
Nie wiem, poczekajmy z tym na Złosia.

Stary 2010-03-02, 21:32   #990
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
[...]niektóre z nas rozbierają mało buteleczek i nie przekracza to np. 5 w miesiącu to po co olwikowy kolor i status Organizatorki..[...]
5 w miesiącu to mało???? Toż to jakieś szaleństwo a nie mało
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości