![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Linea??
Po miesiącu stosowania zaczoł mnie boleć żołądek, podejrzewam, że przyczyną jest właśnie Linea :/ a zostały mi jeszcze 2 opakowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi glównie o brzuch, wydaje mi sie ze nie jem az tak ciezkostrawnych potraw a jednak jest wzdety i opuchniety. nie uwazam ze duzo waze ale chcialabym ze 2-3kg mniej.
![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
A gdzie zamawiacie Linea ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
ja kupiłam linee i byłam zadowolona ale musiałam zacząć brać tabletki na cholesterol i przestałam brać linee bo nie chciałam męczyć wątroby takimi mixami. zapłąciłam w aptece 35 zł, zostało mi 26 tabletek których już nie zażyję, dlatego mogę sprzedać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
BAN stały
|
Czy ta linea naprawdę działa? I po jakim czasie? ja brałam kiedyś przez miesiąc ale efektów chyba nie widziałam, chciaż po odstawieniu nagle przybrałam w boczkach.. więc może efekty były ale ich nie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
no po waszych opiniach poczekam jeszcze z zakupem tab,
na razie wprowadzam duuużo warzyw do posiłków, może zadziała ![]()
![]() |
#397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | |
Przyczajenie
|
Dot.: linea / lineal ?
Cytat:
![]() ![]() Ale później przestałam ją brać bo stwierdziłam, że wystarczy mi taka waga. Przez pierwsze 2 miesiące utrzymywałam dawkowanie jedzenia ale później przestałam o tym myśleć i znów przytyłam. Teraz znowu zaczynam ją brać.Naprawde byłam zadowolona o i oby mnie tym razem nie zawiodła.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
hej!
Jak stosujecie Linee? Na opakowaniu jest napisane, że należy brać podczas posiłku, ale czy to zdąży zadziałać tak szybko??
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
Moze nie powinnam sie chwalic ale w ciagu niespelna roku pozbylam sie 30 kg. I to bez cwiczen i nadmiernego ruchu. fakt oraniczylam spozywanie bialego pieczywa, ziemniakow, slodyczy oraz wszystkiego co jest slodzone az w koncu wcale tych produktow nie jadam. efekt utrzymije sie juz prawie 3 lata i jestem z tego dumna. dziewczyny trzymam za was kciuki bo wiem ze podstawa jest silna wola i wy tez w swoich postanowieniach wytrwacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
chętnie oddam za pół darmo opakowanie linea
zjadłam chyba z 8 tabletek, ale takie wspomagacze to nie dla mnie gdyby któraś była chętna to pisać na priv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pełni sie z Tobą zgadzam i gratuluje również masz czym sie pochwalic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Przyczajenie
|
![]()
Ważę 93 kg, mam 170 cm, i jestem dość zbudowana, chociaż nie widać po mnie że tylę ważę.
Ostatnio przytyłam i muszę do zrzucić ![]() Ostatni raz tak porządnie odchudzałam się 3 lata temu no i schudłam wtedy dużo , ale to było jeszcze w szkole podstawowej, a dziś już jestem w liceum więc nabrało się kobiecych kształtów. Linę stosuję, od dzisiaj, no cóż zobaczymy, do tego mam dietę, i ćwiczenia, basen, karate i 3 godziny wf w tygodniu więc powinno zlecieć z wagi :P ![]() odezwę się za tydzień, mam nadzieję, że poskutkuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
hej, może odswieze ciut temat
![]() kupiłam sobie wczoraj linee ![]() jestem po drugiej tabletce ![]() ![]() ![]() niedługo obiad i kolejna tabletka ![]()
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
Tak z wrodzonej ciekawości - jakie to cudo ma skład? Ktoś przepisze/podlinkuje z sieci?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Skuteczność produktu wynika ze skorelowanego działania specjalnie dobranych składników.
Zielona herbata - polifenole pobudzają proces rozpadu tłuszczu, ułatwiają jego spalanie i zapobiegają ponownemu tworzeniu się komórek tłuszczowych. Zielona herbata reguluje również procesy trawienne i zwiększa wydatkowanie energii Fasolamina - hamuje trawienie skrobi znajdującej się w produktach spożywczych (ziemniaki, pieczywo, makaron, pierogi). Białkowy składnik fasolaminy przyłącza się do enzymu zwanego alfa-amylazą, powstrzymując go przed rozkładaniem skrobi na cukry, w rezultacie, większość skrobi przechodzi nie strawiona przez jelita, a organizm nie absorbuje tylu kalorii. Ocet jabłkowy - reguluje trawienie, pobudza procesy metaboliczne oraz zmniejsza wchłanianie cukrów i tłuszczy. Chrom - zapobiega wahaniom poziomu glukozy we krwi dzięki temu przeciwdziała napadom głodu m.in. na słodycze, jego główne funkcje biologiczne to aktywacja enzymów biorących udział w regulacji przemian cukrów i tłuszczy w organizmie. L-karnityna - jest niezbędna do wytwarzania energii poprzez zwiększenie spalania kwasów tłuszczowych. Zapobiega gromadzeniu zbędnych zapasów tłuszczu, redukuje nadmiar tkanki tłuszczowej i zapobiega efektowi jo-jo
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Zielona herbata - tu akurat są korzyści prozdrowotne, odchudzające są praktycznie żadne. Poza tym ilość niewielka.
A komórki tłuszczowe się nie tworzą i nie znikają, ale powiększają i zmniejszają. Fasolamina - jeśli jakikolwiek skutek, to niewielki. A to nie skrobia jest problemem w diecie. Ba - w dobrze zbilansowanej diecie nawet faktycznie skuteczna fasolamina nie ma nic do roboty. Chrom - dobrze zbilansowana dieta z odpowiednią ilością warzyw nie ma prawa powodować napadów głodu. L-karnityna - jako środek poprawiający wydolność tlenową, ok. Jeśli ktoś ma z tym problemy - ale zysk krótkotrwały. Zresztą ilość śladowa - 100mg na kapsułkę. Normalnie sprzedaje się l-karnitynę po ok 600mg. Ocet jabłkowy - zdaje się jedyne co naprawdę może pomóc w tych tabletach, ale też nie ma go zbyt wiele. Ogólnie systematyczność z jaką bierzecie te tabletki radzę poświęcić na systematyczność w treningach i to nie czysto tlenowych. A pieniądze przeznaczyć na sam ocet jabłkowy i ewentualnie l-karnitynę dla wydolności tlenowej. Ale i tak skuteczniejsze są ćwiczenia beztlenowe i mieszane. Howgh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
Heyka
![]() Mam pytańko ,czy ta linea jest dobra dla szesnastolatki???;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Nie jest szkodliwa, że tak to ujmę, bo mój ogólny stosunek do tego typu specyfików jest... umiarkowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
witam tez zaczęłam kuracje z Linea biorę ja już tydzień i jestem na diecie zero chleba,pyrków,słodyczy i innych nie zdrowych rzeczy jak na razie jest dobrze zobaczymy co dalej.Przy wzroście 172 cm ważę 71,7 po świętach zaczynam biegać a teraz kiedy mam czas biegam na orbitreku.Na początku zrobiłam sobie 3 dniowa dietę oczyszczającą na śniadanie 2 suchary i szklanka keriru tak co 2 godziny 5 razy dziennie po 3 dniach 3 kilo w dół teraz natomiast na śniadanie zjadam 2 kromki chrupkiego pieczywa z chudą szynka pomidorem i ogórkiem do tego szklanka kefiru,jem co 2 godzinki, i tak sie żyje nie jestm głodna i widze że zaczynam nabierać normalnych kształtów PISZCIE SWOJE OPINIE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich !
Od miesiąca staram się zgubić kilka zbędnych kilogramów lecz moja wola nie jest na tyle silna abym mogła odmówić sobie dwóch obiadów dziennie trzech kolacji i mnóstwa słodyczy dziennie. Mam 17 lat od września przytyłam 7 kg, obecnie ważę 55 kg. Dziś zaopatrzyłam się w tabletki wspomagające Linea, mam nadzieję że będzie to dla mnie jakaś większa motywacja a nawet mam zamiar codziennie biegać i ograniczyć posiłki i słodycze. Dla podzielenia się tą wiadomością zdecydowałam się zapisać dziś do forumWizaz ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
trzymamy kciuki:P dobrze ze zaczynasz ćwiczyć ale słodycze najlepiej odstawić wcale będzie lepszy efekt ja jestem na linei juz 6 dzien i jest dobrze nie jestem głodna jem co 2 godzinki i czuje się dobrze powodzonka piszcie jak wasze doznania<lol>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
Niestety nie obyło się dziś od słodkości, ale jeździłam 3 godziny na rowerze więc sumienie nie dręczy mnie aż tak strasznie... Chciałam jeść tylko 3 posiłki dziennie ale nie daję rady, zastanawiam się nad tymi sucharami z kefirem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
ja jestem juz po całym opakowaniu linea.
schudłam co prawda w miesiac 4 kilo, ale to chyba predzej przez cwiczenia i dość rygorystyczna diete : 0 słodyczy 0 chipsów coli itp, zielona cherbata minimum 1 dzienie, pieczywa nie jem wogóle, i po 18 nie jem NIC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
![]()
ja sie dzisiaj wazyłam i powiem wam ze waze 70.5 kg jest bardzo dobrze jestem zadowolona po linei nie boli mnie żoładek nic mi nei dolega czekam na wasze dalsze opinie POZDRAWIAM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie kolejny "magiczny" środek, który ma wspomóc odchudzanie, ale nigdy się nie da sprawdzić jak to działa. No bo jak? Dajemy 2 osoby, jedna się odchudza i bierze linee, druga nie? Przecież to są 2 różne osoby, nawet jak ta jedna je to samo co druga, to nigdy nie można postawić jakichś wniosków... co innego gdyby przebadali 1000 osób, ale tego przecież nie zrobią:P
Jedyny magiczny sposob na schudnięcie to przecież jeść mniej niż się potrzebuje jednocześnie nie pozwalając organizmowi zaniżyć codziennego zapotrzebowania na kalorie. Po co robić to razem z jakimiś środkami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
witam ponownie
no więc jem cały czas Line, po świętach wrzuciłam kilo ale wiecie jakoś dziwnie, teraz niby prawie sie go pozbyłam ale szczerze powim neiwiem co mama robić chyba ponownie zastosuje diete oczyszczającą z kefirem i sucharami zeby zgubic z 2 kilo pomocy!! co robic żeby było skuteczne bez jojo??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
heh
![]() ![]()
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
hey ja wlasnie tez szukam cos by wspomoc odchudzanie i mzoe cos polecicie.
wczoraj kupilam cla z zielona herbata ale sa tak wielkie tabletki ze jak wy je lykacie?? bo ja mam z tym problem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.