|
|
#361 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Linea??
Witam
Ja mam zamiar kupić tableteczki jutro...Potrafię sama chudnąć,ale zaczyna męczyć mnie fakt,że co schudnę i troszkę sobie pofolguję w jedzeniu kilogramy zaraz wracają. ![]() A do tego coraz częściej ciągnie mnie do słodkiego. Nigdy nie brałam żadnych tabletek,ale myślę że przy dobrej dobrej diecie i czestych ćwiczeniach uda mi się schudnąć chociaż 6 kg. A właśnie!!!... Lepiej jest je brać 3 razy dziennie czy może bezpieczniej 2? Buziak
|
|
|
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Olitka
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() Mam nadzieję,że zaliczę się do tego grona osób którym LINEA pomogła. Napewno podzielę się swoimi rezultatami. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
ja po pierwszym opakowaniu schudłam, uwaga, oklaski (
) aż kilogram, ale to tylko dlatego, że wcinałam te tabletki, nie ćwiczyłam i jadłam tak, jak do tamtego czasu.potem dwutygodniowa przerwa i znów mam Lineę, ćwiczę, mniej jem i jakieś tam efekty tylko w talii zauważyłam, mam 5 cm mniej niż w styczniu. no i 2 kilogramy mniej po dwóch tygodniach. i warto dodać, że ochotę na słodycze mam zerową. ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- ale w sumie ogólnie dobrze się czuję z tym, że tyle straciłam, nawet jeśli być może to tylko efekt placebo w lustrze, o którym się mówi w przypadku tabletek odchudzających
could have had a castle and worn a ring but no... you stole my star lalalalalalala.... Edytowane przez dudusiu Czas edycji: 2009-07-24 o 16:07 Powód: literówka:P |
|
|
|
|
#365 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie co ja biorę tabletki już drugi tydzień.
No niestety u mnie rezultaty nie są fanatstyczne. Też ćwiczę i utrzymuję dietę,ale one chyba mają jakiś odwrotny skutek na mnie. Czuję się non stop pełna i mam strasznie wzdęty brzuch. Nie wiem jaka jest tego przyczyna,ale od dziś je odstawiłam i mam zamiar sama uporać się ze zbędbymi kilogramami. Może jak schunę tyle ile chcę to wtedy zacznę brać tabletki żeby utrzymać tę wagę. 3majcie mocno kciuki. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
Olitka życzę powodzenia
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Zjadłam już jedno opakowanie Linea. Brałam w okresie totalnej załamki i obżerania się totalnego przez 2 tygodnie - potrafiłam zjeść na raz pół chleba!!! Teraz stosuję prawie 2 tygodnie i schudłam niecałe 2kg. Może i mało, ale zdrowo. Nie wiem, czy to dzięki tym tabletkom, bo piję do tego jeszcze dużo herbat typu - slim, zielone, kawę i wodę.
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
ja stosuje linee od niedawna (2 tygodnie) i teraz nie jestem na diecie - wrocilam do rodzinnego miasta po calym roku, wiec spotkania ze znajomymi, grille, imprezy itd. a co za tym idzie - duze ilosci alkoholu, czipsow i innego niezdrowego jedzenia, no i o zlej porze
+ do tego dochodza pysznosci, ktore robi specjalnie dla mnie (wiec jak tu nie zjesc?) mama, zeby nadrobic ten rok ![]() i wiecie co? waga stoi
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#369 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was ! czytam czytam i czytam.. i zaryzykuję.. ostatnio przez te grille i imprezki do nocy przytyłam, aż spodnie sie nie zapinają
![]() na allegro jest 120 tabletek za 29 zł razem z przesyłką.. nie jest to majątek a byc może pomoże. mała dietka, ogólnie zdrowiej i mniej żrec (ryż, czarne pieczywko, na kolacje jogurt lub kefirek, sałata lodowa, zero chipsów (o zmoro!), wielkie ograniczenie słodyczy, zero frytek, ziemniaków, kfc i mc donalda;p) , rowerek, linea i silna wola mam nadzieje ze coś zdziałają.. życzcie powodzenia
|
|
|
|
|
#370 |
|
Przyczajenie
|
Tia dziś idę kupić lineę, mam do zrzucenia 12 kg. Chce zrobic to jak najszybciej. Areobiczna 6 weidera też pójdzie w ruc i jakieś ćwiczonka na udka. jakieś bieganko moze od wrzesnia, bo teraz mam kostkę zwichniętą. Jeszcze kupie sobię zieloną herbatke, żeby co zapijać wieczorkiem po tej 18 i nic nie podjadać tak jak ja o lubie i jak przez co nazbierało mi się troszkę tych dodatkowych centymetów. mam nadzieję, ze poskutkje napszę pod koniec miesiaca jak mi idzie ;d. Pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie z Lineą.
|
|
#371 |
|
Konto usunięte
|
biore te tabletki od 8 sierpnia i mam juz -1 kg
, jestem zadowolona, nie zucam sie juz na jedzenie,i ogolnie chce mi sie mniej jesc. takze polecam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#372 |
|
Przyczajenie
|
A jakaś dietke i cwicznoka stosujesz? Bo na 10 dni to trochę mało ;d
|
|
#373 |
|
Konto usunięte
|
ograniczylam jedzenie, akurat przez te 10 dni nie mialam za bardzo czasu na cwiczenia ale w wolnym czasie hula hop i rowerek, ale teraz bede wiecej cwiczyc
|
|
|
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
hej
jestem tu nowa . Właśnie mam takie pytanie do was , bo od pewnego czasu czytam te posty dotyczące linei , niektóre z was ją zachwalaja ,a niektóre nie własnie ja mam takie pytanie czy dzięki tym tabletkom da się schudną w pupie i udach ,bo na tym mi najbardziej zależy ?
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
dolaczam do was dziewczyny. nie wierzylam w linee i w sumie nadal nie wierze, ale ostatnio u kolezanki jakos poruszylysmy temat odchudzania i jej mama podsluchala tzn po prostu slyszala bo byla w tym pokoju i poradzila mi linee ze ona stosowala i schudla, co prawda nie wie ile kilo bo sie nie wazyla ale widzi po ubraniach no i bierze bo ogolnie dobrze sie czuje. pytalam ja czy stosowala diete a ona ze nic.
i po cichu pytam kolezanki czy faktycznie schudla a ona do mnie ze ona je jak kon, piwka, czipsy itp a ze faktycznie schudla. no ta mama tej kolezanki zaczela brac bo jej kolezanki braly no i jedne chudly bardziej drugie mniej ale na kazda z nich linea podzialala. zobaczymy, razem z mama kupilysmy, tzn powiedzialam jej o tym wieczorem, ja kupilam sobie w ciagu dnia, wracam do domu a widze ze ona tez kupila. no to zobaczymy. nie licze na cuda po tygodniu i nie licze tez na jakies spadki wagi po 10 kilo. nie mam nadwagi ale mam duzo ciuchow fajnych w ktore nie dam rady sie zapiac wiec chce troche schudnac by je nosic. nie licza sie kg, moge miec i 100 kg byle tylko cm spadly |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie byłam zadowolona ale trudno być zadowolonym jak sie bierze nieregularnie i do tego tylko pół opakowania
Postanowiłam spróbować jeszcze raz - zamówiłam na all dwa opakowania (teraz jest pełno promocji 2 opak.za 29,99zł z przesyłką gratis) do tego pozostałe pół opakowania i zaczynam od nowa. Ciocia była zadowolona ale zaczęła odczuwać różnicę dopiero po miesiącu stosowania dlatego uważam, że jak brać to systematycznie i dłużej. Do tego ćwiczenia i dieta MŻ Powodzenia wszystkim! |
|
|
|
|
#377 |
|
Przyczajenie
|
witam. ja stosuje linee od prawie miesiaca. Schudlam 5 kg (z 80 na 75kg) stosuje przy tym mala diete, ale nie cwicze. wlasciwie moje posilki wygladaja tak:
sniadanie + herbata wspomagajaca odchudzanie + linea owoc obiad owoc kolacja + ta sama herbata + linea i tyle. apetyt naprawde zmniejsza sie po niej, jem duzo mniej i jestem najedzona a na slodycze, rzeczywiscie nie ma sie ochoty. Staram sie, zeby moja dieta nie byla restrykcyjna, gdyz wiadomo, ze jezeli potem zaczelabym normalnie jesc to przytylabym. Wiec po prostu sie ograniczam i nie jem slodyczy i slonych przekasek co bylo moja najwieksza zmora |
|
|
|
|
#378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#380 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
Brałam Linea przez jakiś czas. Nie schudłam, ale tylko dlatego, że nie jestem na tyle systematyczna by brać to o określonych porach podczas posiłków.
Natomiast dużą zaletą jest to, że faktycznie mniej mnie ciągnęło na słodycze itd. Ogólnie mniej mi się chciało jeść. Dziś kończę AS, więc myślę, że od jutra wezmę się za pozostałości Linea, które gdzieś w szufladzie wędrują.
|
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
witam.
![]() od jakiedoś czasu biorę te tabletki. Jakieś dwa tygodnie.. nic nie schudłam, ale to moja wina bo nie stosowałam żadnej diety ;p od dzisiaj zaczynam diete+tabletki.. tylko czy ktoż może mnie bardziej poinformowac co do tych tabletek? moge je brać o róznych porach? czy każdego dnia o tej samej? prosze o szybka odpowiedź.
|
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
ja biore linee drugi dzień. ograniczam posiłki i troszke brzuszkuje
zobaczymy jakie beda efekty. narazie nie odczuwam skutków ubocznych
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spodnie jedne juz luzniejsze
|
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
W piątek zamówiłam lineę, mam nadzieję, że jutro doczekam się przesyłki. Do 23 stycznia (studniówki) chciałabym zrzucić 5-6 kg.
Mam nadzieję,że wraz z dietą i ćwiczeniami uda mi się.
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
takie dwa pytania: jeśli biorę chrom, to czy moger brac tez linee? i czy nie powoduje ona zaprać, tak jak u mnie było z aplefitem?
|
|
|
#387 |
|
Przyczajenie
|
zobacz ile chromu zawiera linea i poszukaj informacji jaka jest dopuszczalna dawka chromu dziennie. u mnie nie powoduje ona zadnych zaparć ani tym podobnych, ale wiadomo, że każdy może reagować indywidualnie.
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, chyba jednak nic z tego, w Lineii jest 50mcg, a dopuszczalna dawka to 200 i tyle właśnie ma ten chrom, który biorę. No ale może zaryzykuję i kupię jedno opakowanie na próbę
dzięki za odpowiedz : )
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
mozecie mi poradzic kochane? Mam 171 cm wzrostu waze ok 54kg. niegdys bylam bardzo szczupla (48kg). Gdy zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne moja waga wzrosla. Mam rowniez problemy z zaparciami i wzdecia. moj brzuszek sie powiekszyl nie jem za duzo a czuje sie ciezka i spuchnieta. myslicie ze linea pomogla by mi czuc sie lzej? oczywiscie dolacze lekka diete i codzienne spacery czy rowerek.
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Jeejku, mam tyle samo wzrostu co Ty i kiedy ważyłam 52-53 to wyglądałam jak cien samej siebie,a dla Ciebie to dużo ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

Ja mam zamiar kupić tableteczki jutro...

+ do tego dochodza pysznosci, ktore robi specjalnie dla mnie (wiec jak tu nie zjesc?) mama, zeby nadrobic ten rok 

Postanowiłam spróbować jeszcze raz - zamówiłam na all dwa opakowania (teraz jest pełno promocji 2 opak.za 29,99zł z przesyłką gratis) do tego pozostałe pół opakowania i zaczynam od nowa. Ciocia była zadowolona ale zaczęła odczuwać różnicę dopiero po miesiącu stosowania dlatego uważam, że jak brać to systematycznie i dłużej. Do tego ćwiczenia i dieta MŻ