Linea?? - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-12, 12:27   #361
Olitka
Przyczajenie

Dot.: Linea??

Witam Ja mam zamiar kupić tableteczki jutro...
Potrafię sama chudnąć,ale zaczyna męczyć mnie fakt,że co schudnę i troszkę sobie pofolguję w jedzeniu kilogramy zaraz wracają.
A do tego coraz częściej ciągnie mnie do słodkiego.
Nigdy nie brałam żadnych tabletek,ale myślę że przy dobrej dobrej diecie i czestych ćwiczeniach uda mi się schudnąć chociaż 6 kg.
A właśnie!!!... Lepiej jest je brać 3 razy dziennie czy może bezpieczniej 2?
Buziak
Olitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-12, 12:50   #362
PanzerKitty
Wtajemniczenie

Witaj Olitka Ja biorę 3 razy dziennie dopiero do niedawna i faktycznie trochę mi się zmniejszył apetyt a na słodycze to nie mam w ogóle ochoty

PanzerKitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-12, 22:43   #363
Olitka
Przyczajenie

Dzięki
Mam nadzieję,że zaliczę się do tego grona osób którym LINEA pomogła.
Napewno podzielę się swoimi rezultatami.
Pozdrawiam
Stary 2009-07-24, 16:09   #364
dudusiu
Wtajemniczenie

ja po pierwszym opakowaniu schudłam, uwaga, oklaski () aż kilogram, ale to tylko dlatego, że wcinałam te tabletki, nie ćwiczyłam i jadłam tak, jak do tamtego czasu.
potem dwutygodniowa przerwa i znów mam Lineę, ćwiczę, mniej jem i jakieś tam efekty tylko w talii zauważyłam, mam 5 cm mniej niż w styczniu. no i 2 kilogramy mniej po dwóch tygodniach.
i warto dodać, że ochotę na słodycze mam zerową.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

ale w sumie ogólnie dobrze się czuję z tym, że tyle straciłam, nawet jeśli być może to tylko efekt placebo w lustrze, o którym się mówi w przypadku tabletek odchudzających

you stole my star
lalalalalalala....

Edytowane przez dudusiu
Czas edycji: 2009-07-24 o 16:07 Powód: literówka:P
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-26, 16:14   #365
Olitka
Przyczajenie

Wiecie co ja biorę tabletki już drugi tydzień.
No niestety u mnie rezultaty nie są fanatstyczne.
Też ćwiczę i utrzymuję dietę,ale one chyba mają jakiś odwrotny skutek na mnie.
Czuję się non stop pełna i mam strasznie wzdęty brzuch.
Nie wiem jaka jest tego przyczyna,ale od dziś je odstawiłam i mam zamiar sama uporać się ze zbędbymi kilogramami.
Może jak schunę tyle ile chcę to wtedy zacznę brać tabletki żeby utrzymać tę wagę.
3majcie mocno kciuki.
Stary 2009-07-26, 22:45   #366
dudusiu
Wtajemniczenie

Olitka życzę powodzenia

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 21:32   #367
dziuba85
Zakorzenienie

hej dziewczyny

Zjadłam już jedno opakowanie Linea. Brałam w okresie totalnej załamki i obżerania się totalnego przez 2 tygodnie - potrafiłam zjeść na raz pół chleba!!! i... Nie przytyłam!!! Schudłam 1kg. Nie wiem, jakim cudem? Może dlatego, że dzieki linea dużo się wypróżniałam. Zrobiłam przerwę i waga ruszyła ten kg, ale w sumie znowu wciagałam żarcie.
Teraz stosuję prawie 2 tygodnie i schudłam niecałe 2kg. Może i mało, ale zdrowo. Nie wiem, czy to dzięki tym tabletkom, bo piję do tego jeszcze dużo herbat typu - slim, zielone, kawę i wodę.

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 22:05   #368
pani ćma
Zakorzenienie

ja stosuje linee od niedawna (2 tygodnie) i teraz nie jestem na diecie - wrocilam do rodzinnego miasta po calym roku, wiec spotkania ze znajomymi, grille, imprezy itd. a co za tym idzie - duze ilosci alkoholu, czipsow i innego niezdrowego jedzenia, no i o zlej porze + do tego dochodza pysznosci, ktore robi specjalnie dla mnie (wiec jak tu nie zjesc?) mama, zeby nadrobic ten rok

i wiecie co? waga stoi a gdyby nie linea, jestem pewna, ze 2kg do przodu byloby. nie chce myslec o efektach, ktore beda, jak wroce do diety

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-14, 22:16   #369
timeforcoffee
Przyczajenie

Wink Dot.: Linea??

Witam Was ! czytam czytam i czytam.. i zaryzykuję.. ostatnio przez te grille i imprezki do nocy przytyłam, aż spodnie sie nie zapinają
na allegro jest 120 tabletek za 29 zł razem z przesyłką.. nie jest to majątek a byc może pomoże.

mała dietka, ogólnie zdrowiej i mniej żrec (ryż, czarne pieczywko, na kolacje jogurt lub kefirek, sałata lodowa, zero chipsów (o zmoro!), wielkie ograniczenie słodyczy, zero frytek, ziemniaków, kfc i mc donalda;p) ,

rowerek, linea i silna wola mam nadzieje ze coś zdziałają.. życzcie powodzenia
timeforcoffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 14:21   #370
CappaQ
Przyczajenie

Tia dziś idę kupić lineę, mam do zrzucenia 12 kg. Chce zrobic to jak najszybciej. Areobiczna 6 weidera też pójdzie w ruc i jakieś ćwiczonka na udka. jakieś bieganko moze od wrzesnia, bo teraz mam kostkę zwichniętą. Jeszcze kupie sobię zieloną herbatke, żeby co zapijać wieczorkiem po tej 18 i nic nie podjadać tak jak ja o lubie i jak przez co nazbierało mi się troszkę tych dodatkowych centymetów. mam nadzieję, ze poskutkje napszę pod koniec miesiaca jak mi idzie ;d. Pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie z Lineą.
Stary 2009-08-18, 18:49   #371
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11
Konto usunięte

biore te tabletki od 8 sierpnia i mam juz -1 kg , jestem zadowolona, nie zucam sie juz na jedzenie,i ogolnie chce mi sie mniej jesc. takze polecam
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 23:45   #372
CappaQ
Przyczajenie

A jakaś dietke i cwicznoka stosujesz? Bo na 10 dni to trochę mało ;d
Stary 2009-08-19, 10:59   #373
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11
Konto usunięte

ograniczylam jedzenie, akurat przez te 10 dni nie mialam za bardzo czasu na cwiczenia ale w wolnym czasie hula hop i rowerek, ale teraz bede wiecej cwiczyc
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 21:34   #374
magduus93
Przyczajenie

hej jestem tu nowa . Właśnie mam takie pytanie do was , bo od pewnego czasu czytam te posty dotyczące linei , niektóre z was ją zachwalaja ,a niektóre nie własnie ja mam takie pytanie czy dzięki tym tabletkom da się schudną w pupie i udach ,bo na tym mi najbardziej zależy ?
magduus93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 09:09   #375
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

dolaczam do was dziewczyny. nie wierzylam w linee i w sumie nadal nie wierze, ale ostatnio u kolezanki jakos poruszylysmy temat odchudzania i jej mama podsluchala tzn po prostu slyszala bo byla w tym pokoju i poradzila mi linee ze ona stosowala i schudla, co prawda nie wie ile kilo bo sie nie wazyla ale widzi po ubraniach no i bierze bo ogolnie dobrze sie czuje. pytalam ja czy stosowala diete a ona ze nic.

i po cichu pytam kolezanki czy faktycznie schudla a ona do mnie ze ona je jak kon, piwka, czipsy itp a ze faktycznie schudla.

no ta mama tej kolezanki zaczela brac bo jej kolezanki braly no i jedne chudly bardziej drugie mniej ale na kazda z nich linea podzialala. zobaczymy, razem z mama kupilysmy, tzn powiedzialam jej o tym wieczorem, ja kupilam sobie w ciagu dnia, wracam do domu a widze ze ona tez kupila. no to zobaczymy. nie licze na cuda po tygodniu i nie licze tez na jakies spadki wagi po 10 kilo. nie mam nadwagi ale mam duzo ciuchow fajnych w ktore nie dam rady sie zapiac wiec chce troche schudnac by je nosic. nie licza sie kg, moge miec i 100 kg byle tylko cm spadly
elffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 12:19   #376
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Ja nie byłam zadowolona ale trudno być zadowolonym jak sie bierze nieregularnie i do tego tylko pół opakowania Postanowiłam spróbować jeszcze raz - zamówiłam na all dwa opakowania (teraz jest pełno promocji 2 opak.za 29,99zł z przesyłką gratis) do tego pozostałe pół opakowania i zaczynam od nowa. Ciocia była zadowolona ale zaczęła odczuwać różnicę dopiero po miesiącu stosowania dlatego uważam, że jak brać to systematycznie i dłużej. Do tego ćwiczenia i dieta MŻ
Powodzenia wszystkim!
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 16:19   #377
kamilla87
Przyczajenie

witam. ja stosuje linee od prawie miesiaca. Schudlam 5 kg (z 80 na 75kg) stosuje przy tym mala diete, ale nie cwicze. wlasciwie moje posilki wygladaja tak:
sniadanie + herbata wspomagajaca odchudzanie + linea
owoc
obiad
owoc
kolacja + ta sama herbata + linea
i tyle.
apetyt naprawde zmniejsza sie po niej, jem duzo mniej i jestem najedzona a na slodycze, rzeczywiscie nie ma sie ochoty. Staram sie, zeby moja dieta nie byla restrykcyjna, gdyz wiadomo, ze jezeli potem zaczelabym normalnie jesc to przytylabym. Wiec po prostu sie ograniczam i nie jem slodyczy i slonych przekasek co bylo moja najwieksza zmora
kamilla87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 19:13   #378
monisia02
Zadomowienie

GG do monisia02

Cytat:
Napisane przez kamilla87 Pokaż wiadomość
witam. ja stosuje linee od prawie miesiaca. Schudlam 5 kg (z 80 na 75kg) stosuje przy tym mala diete, ale nie cwicze. wlasciwie moje posilki wygladaja tak:
sniadanie + herbata wspomagajaca odchudzanie + linea
owoc
obiad
owoc
kolacja + ta sama herbata + linea
i tyle.
apetyt naprawde zmniejsza sie po niej, jem duzo mniej i jestem najedzona a na slodycze, rzeczywiscie nie ma sie ochoty. Staram sie, zeby moja dieta nie byla restrykcyjna, gdyz wiadomo, ze jezeli potem zaczelabym normalnie jesc to przytylabym. Wiec po prostu sie ograniczam i nie jem slodyczy i slonych przekasek co bylo moja najwieksza zmora
a co to za herbata?
monisia02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 20:58   #379
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Ja nie byłam zadowolona ale trudno być zadowolonym jak sie bierze nieregularnie i do tego tylko pół opakowania Postanowiłam spróbować jeszcze raz - zamówiłam na all dwa opakowania (teraz jest pełno promocji 2 opak.za 29,99zł z przesyłką gratis) do tego pozostałe pół opakowania i zaczynam od nowa. Ciocia była zadowolona ale zaczęła odczuwać różnicę dopiero po miesiącu stosowania dlatego uważam, że jak brać to systematycznie i dłużej. Do tego ćwiczenia i dieta MŻ
Powodzenia wszystkim!
nie wymyślono jeszcze środka po którym widać byloby różnicę po jednej tabletce. Mama mojej koleżanki powiedziała że dopiero przy trzecim opakowaniu widziała różnicę. Ja stosuję drugie opakowanie, jeśli chodzi o wagę to może jakieś kilo czy dwa spadły, ale ogólnie lepiej się czuję. Zdecydowanie nie mam ochoty na słodycze, nie odczuwam tak często głodu, więc mniej jem. Nie stosuję żadnej diety, staram się jedynie jeść regularnie w miarę.
Stary 2009-09-15, 07:33   #380
kamilla87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez monisia02 Pokaż wiadomość
a co to za herbata?
a różne, nie zwracam za bardzo uwagi jakie kupuje. ważne, zeby byla wspomagajaca odchudzanie (sa po 20 torebek wiec opakowanie starcza mi na 10 dni czyli pije juz 4 opakowanie )
Stary 2009-09-15, 14:24   #381
nikka_88
Raczkowanie

Brałam Linea przez jakiś czas. Nie schudłam, ale tylko dlatego, że nie jestem na tyle systematyczna by brać to o określonych porach podczas posiłków.
Natomiast dużą zaletą jest to, że faktycznie mniej mnie ciągnęło na słodycze itd. Ogólnie mniej mi się chciało jeść.
Dziś kończę AS, więc myślę, że od jutra wezmę się za pozostałości Linea, które gdzieś w szufladzie wędrują.
Stary 2009-09-15, 16:55   #382
eMisss
Zadomowienie

witam.
od jakiedoś czasu biorę te tabletki. Jakieś dwa tygodnie..
nic nie schudłam, ale to moja wina bo nie stosowałam żadnej diety ;p

od dzisiaj zaczynam diete+tabletki..
tylko czy ktoż może mnie bardziej poinformowac co do tych tabletek?
moge je brać o róznych porach? czy każdego dnia o tej samej?
prosze o szybka odpowiedź.
Stary 2009-09-23, 20:47   #383
Paulyna_
Raczkowanie

ja biore linee drugi dzień. ograniczam posiłki i troszke brzuszkuje zobaczymy jakie beda efekty. narazie nie odczuwam skutków ubocznych

dieta na erasmusie!

start: 81 kg
Cel I: 77kg JEST
Cel II: 73 kg
Cel III: 69 kg
Cel IV: 65 kg

60 kg musi być!
Paulyna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 23:37   #384
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
dolaczam do was dziewczyny. nie wierzylam w linee i w sumie nadal nie wierze, ale ostatnio u kolezanki jakos poruszylysmy temat odchudzania i jej mama podsluchala tzn po prostu slyszala bo byla w tym pokoju i poradzila mi linee ze ona stosowala i schudla, co prawda nie wie ile kilo bo sie nie wazyla ale widzi po ubraniach no i bierze bo ogolnie dobrze sie czuje. pytalam ja czy stosowala diete a ona ze nic.

i po cichu pytam kolezanki czy faktycznie schudla a ona do mnie ze ona je jak kon, piwka, czipsy itp a ze faktycznie schudla.

no ta mama tej kolezanki zaczela brac bo jej kolezanki braly no i jedne chudly bardziej drugie mniej ale na kazda z nich linea podzialala. zobaczymy, razem z mama kupilysmy, tzn powiedzialam jej o tym wieczorem, ja kupilam sobie w ciagu dnia, wracam do domu a widze ze ona tez kupila. no to zobaczymy. nie licze na cuda po tygodniu i nie licze tez na jakies spadki wagi po 10 kilo. nie mam nadwagi ale mam duzo ciuchow fajnych w ktore nie dam rady sie zapiac wiec chce troche schudnac by je nosic. nie licza sie kg, moge miec i 100 kg byle tylko cm spadly
no to po miesiacu i zaczetym drugim opakowaniu moge powiedziec ze jest 3 kilo mniej :d nie stosuje diety, jem normalnie ale mniej w sensie tylko ile potrzebuje, nie obrzeram sie po prostu, na slodycze nie mama ochoty w ogole co nie znaczy ze nie jem slodyczy. nie kusza mnie juz. czasem w pracy do kawy zjem ciasteczko. nie cwicze bo nie lubie i nie mam czasu.

spodnie jedne juz luzniejsze
Stary 2009-09-24, 00:46   #385
Queen Of The Damned
Zadomowienie

W piątek zamówiłam lineę, mam nadzieję, że jutro doczekam się przesyłki. Do 23 stycznia (studniówki) chciałabym zrzucić 5-6 kg. Mam nadzieję,że wraz z dietą i ćwiczeniami uda mi się.

09.05.2003 - cukrzyca t.1
26.06.2012 - sarkoidoza
172cm- 53 kg
Queen Of The Damned jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-24, 11:16   #386
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hej dziewczyny takie dwa pytania: jeśli biorę chrom, to czy moger brac tez linee? i czy nie powoduje ona zaprać, tak jak u mnie było z aplefitem?
Stary 2009-09-25, 09:16   #387
kamilla87
Przyczajenie

zobacz ile chromu zawiera linea i poszukaj informacji jaka jest dopuszczalna dawka chromu dziennie. u mnie nie powoduje ona zadnych zaparć ani tym podobnych, ale wiadomo, że każdy może reagować indywidualnie.
Stary 2009-09-25, 10:10   #388
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hm, chyba jednak nic z tego, w Lineii jest 50mcg, a dopuszczalna dawka to 200 i tyle właśnie ma ten chrom, który biorę. No ale może zaryzykuję i kupię jedno opakowanie na próbę dzięki za odpowiedz : )
Stary 2009-09-28, 22:49   #389
Sesja
Zakorzenienie

mozecie mi poradzic kochane? Mam 171 cm wzrostu waze ok 54kg. niegdys bylam bardzo szczupla (48kg). Gdy zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne moja waga wzrosla. Mam rowniez problemy z zaparciami i wzdecia. moj brzuszek sie powiekszyl nie jem za duzo a czuje sie ciezka i spuchnieta. myslicie ze linea pomogla by mi czuc sie lzej? oczywiscie dolacze lekka diete i codzienne spacery czy rowerek.
Stary 2009-09-28, 22:56   #390
Sunday Rose
Zakorzenienie

Jeejku, mam tyle samo wzrostu co Ty i kiedy ważyłam 52-53 to wyglądałam jak cien samej siebie,a dla Ciebie to dużo ?

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości