|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Hej dawno mnie tu nie było
![]() zaczynamy oglądać lokale, na razie przypadł mi do gustu ten : http://restauracja.stangret-kielce.pl
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to szybko sie wymigujemy,że jeszcze tyyyle mamy domów do obskoczenia![]() fajnie zz tym DJem-ja jeszcze w sumie nigdy nie byłam na imprezie z DJem <nie liczać dyskotek ![]() ale podczas rozmowy udało się ustalić dużo spraw i mamy podobne podejście do prowadzenia imprezy,więc myślę,że będzie ok ![]() ja z kolei wolałabym uniknąc piosenek typowo dyskotekowych
|
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak jest fajny i potrafi fajnie prowadzić wesele to będzie super co do piosenek typowo dyskotekowych to też myślę, że na wesele nie bardzo, bo starsi nie będą potrafili się bawić, musi być coś bardziej neutralnego no ale na jak na bal mgr pasowało w sam raz ![]() a jeszcze mi się przypomniało, że chyba zmienię makijażystkę ze względu na to, że babka która miała mnie malować maluje ładnie ale nietrwale przed balem umówiłam się z inną, żeby ją wypróbować no i jestem zadowolona Makijaż trzymał się całą noc. Poprzednia babka używała tylko podkładu AA a ta położyła i bazę na twarz i na powieki i na koniec czymś spryskała teraz tylko muszę zastanowić się nad kolorem makijażu
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-05-08 o 20:29 |
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszek, jestem wkurzona jak nie wiem. Buty miały być, nie było, bo na hurtownie babka ma jechać dzisiaj
jak mi za tydzień nie przywiezie to się ostro wkurzę. My z zaproszeniami na finiszu, od mojego TŻ-ta zostały 3 rodziny ode mnie chyba 6, ale w tym tygodniu chyba nam się uda to załatwić. I to mnie bardzo cieszy. Dzisiaj do księdza chociaż zapowiedzi zalatwić, bo u koleżanki z tego samego dnia już lecą, a moja babcia się niecierpliwi i też chce usłyszeć
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli chodzi o dj to tez nigdy sie jeszcze nie bawilam, ale mysle, ze jak jest fajny dj to i fajna zabawa ![]() czarna_kawa80 bardzo ladna sala ![]() nam zostalo 11 zaproszen, glownie w mojej rodzinie mam potwierdzenie do 31maja trzeba sie sprezyc
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz jeszcze troszkę czasu, no ale zawsze lepiej wcześniej załatwić i mieć spokój, jak za tydzień nie przywiezie to i już ![]() za zaproszeniaa jak to jest z zapowiedziami? lecą przez 2 niedziele w obu parafiach tak? jest jakiś określony czas na ile przed ślubem powinno się to załatwić? Bo my do księdza idziemy dopiero w połowie czerwca na spisanie protokołu i myśleliśmy, że od razu załatwimy wtedy zapowiedzi
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I u mnie zapowiedzi wisza przez 3 niedziele
|
|
|
|
|
#4329 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
u nas zapowiedzi lecą chyba w 3 niedziele, ale nie ma reguły jakie. Tak mi się wydaje. Na protokole byliśmy dzisiaj, mamy spisany, ale po 1 Asia sklerotyczna zapomniała dowodu osobistego, a mój TŻ sierota zapomniał wyciągnąć zaświadczenia o chrzcie. No i ksiądz powiedział, ze spokojnie i żebyśmy za tydzień przynieśli uzupełnione, to da nam kartkę na zapowiedzi.
Bałam się tego protokołu, no ale nie było tak źle. Jutro dalej z zaproszeniami. W sumie nam zostalo 11 miejsc do objechania, więc jak dla mnie sukces, ze w 2 tygodnie się udało.
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
dzięki za odp
Cytat:
my tylko kilka rozdaliśmy jak w końcu skończę tą głupią pracę mgr (jeśli w ogóle kiedykolwiek skończęDodatkowo dzisiaj dowiedziałam się, że dziewczyna która miała mnie umalować może wyjedzie na wakacje w lipcu a tak się cieszyłam, że w końcu znalazłam odpowiednią makijażystkę
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrrr... Nie wiem, kogo teraz znajdę...
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie zaczelo sie wtracanie w wyglad wesela , jak tak dalej pojdzie to zrobimy male przyjecie albo wyjedziemy na kube we dwojke i wezmiemy slub
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4335 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest fryzjerką to powinna wiedzieć, że to nie takie proste znaleźć w tak krótkim czasie kogoś innego dobrego żeby uczesał na ślub. Aż mnie zdenerwowała Cytat:
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
ehh to widzę, ze u Was podobnie. U mnie tak samo. Dzisiaj kolejne 3 zaproszenia rozdane. Zostalo nam chyba 7 zaproszeń do rozdania. Część w weekend, część w przyszłym tygodniu bo nie mamy innej możliwości.
Co do wesela, to moja mama się obudziła, że tak dużo ludzi, ze trzeba było robić przyjęcie i że trzeba było same ciotki zapraszać no i jeszcze dodatkowo problemem jest wielkim to, ze ja będę mieszkać u TŻ-ta, bo córka to powinna przy rodzicach mieszkać. Już sama nie wiem co mam robić
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w niedziele jestesmy umowieni na ogladanie tego osrodka, a wczesniej incognito zjemy tam obiad ja bym chciala okragle stoly i szwedzki stol http://www.wirtualnastrefa.pl/?mod=8...h=73_2479&t=iP
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze znajdziecie dobre makijazystki i fryzjerki
![]() My tez rozdalismy dzis 3 zaproszenia i ze strony Tz zostaly 2, a z mojej 6
|
|
|
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ miał od razu zapisać się do niej na podcięcie, ale jak usłyszeliśmy, że bierze sobie urlop, to odwróciliśmy się na pięcie i wyszliśmy. TŻ będzie chodził zarośnięty, ale u niej nasze nóżki nie postaną. O nie ![]() Wstępnie znalazłam fryzjera, ale jest to w mieście oddalonym 20km od nas i zaczynają pracę o 7.30, a moja kosmetyczka przychodzi do nas na 9.30, bo chciała mieć czas z lekkim zapasem, zanim fotograf przyjedzie o 10.30 (o 11.30 wyjazd na sesję). No a przez tel fryzjerka powiedziała, że przeważnie czesanie ślubne to koło 1,5h, ale na wszelki wypadek trzeba 2h liczyć. Więc bym z siostrą wróciła na 10. Muszę teraz kosmetyczkę zapytać, czy możemy tak się umówić, czy zdąży. No i będzie stres, czy zdążymy, czy nic się po drodze (tfu tfu) nie stanie... Wiecie, jak to jest. Wolałabym na miejscu ![]() Aaa, no i cena. To już będzie cena dużego miasta - zarówno czesanie ślubne, jak i próbny ![]() Cytat:
Oczywiście zostaliśmy przy naszej wersji. Zobaczymy, ile potwierdzi, i co wtedy na tę liczbę mama powie ![]() Poza tym powoli do przodu. Część zaproszeń mamy rozdane, część czeka na rozdanie, część do wysyłki. Muszę w końcu się wziąć i wysłać, bo mamy napisane potwierdzenie do 10 czerwca, a tu niektóre zaproszenia idą do USA i Niemiec, także muszę się sprężyć, bo jeszcze nie dojdą ![]() TŻowi brakuje jeszcze kamizelki, musznika, spinek, bielizny i paska. Ja nie mam bielizny i pomysłu na nią też nie mam No i tak się kula... Niestety wymarzonego bukietu ze storczyków chyba nie będzie, bo słyszałam, że potrafią sobie zawołać 500zł Także będę musiała wymyślić jakiś inny bukiet Poza tym bardzo ciężko finansowo, bez jakiejś pożyczki się nie obędzie ![]() 23. maja mamy pierwsze spotkanie w poradni. Już się cieszę A w ogóle to ślubu kompletnie nie czuję i mam wrażenie, że jeszcze tyyyle czasu... Pewnie obudzę się 2 tygodnie przed, że jeszcze tyle do załatwienia. Bardziej stresują się wszyscy wokół nas
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-05-11 o 08:31 |
||
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajac mnie jak bedzie juz 2 tygodnie do, to nie bede wiedziala w co pierwsze palec wsadzic Moja tesciowa wczoraj oznamila, ze chcialaby jeszcze jedna pare zaprosic Dobrze, ze sami robimy zaproszenia bo tak by chyba dostali na zwyklej kartce bo przeciez my i tak szybko zapraszamy
|
|
|
|
|
#4341 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może jeszcze na lepsze Ci to wyjdzie tyle tylko, że wszystko na styk ale na pewno sobie poradzicie ![]() Cytat:
poza tym rodzice raczej się nie wtrącają za bardzo (odpukać), teściowa troszkę...Cytat:
w sobotę mieliśmy ten bal a on garnitur kupił dopiero właśnie w sobotę rano, mimo tego, że wiedział dużo wcześniej, że "wyrósł" z poprzedniegoBielizny też nie mam Cytat:
aż tyle?? ja też chciałam ze storczyków Cytat:
najwyżej jedne będzie inne ![]() Cytat:
fajny sufit nad parkietem w sali weselnej
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem, ze mozna dokupic
![]() u nas za bukiet slubny wolaja tak max 200zl, ale to juz max. Kolezanka miala ze storczykow i chyba placila albo 100zl albo 150zl, nie wiem skad u was takie ceny
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
500zl to jakis zart
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
nie dam 500 zl za bukiet
no way ja chcę w zasadzie z rózowych róż i do tego jakieś zielone dodatki. Mysle że max 200 zł wyjdzie. Teraz musimy zamówić opakowania na ciasto i zawieszki na wódkę. Ale cieszę się, ze powoli do przodu juz jesteśmy na finiszu z zaproszeniami, zostały nam same wyjazdówki, więc najbliższe 2 weekendy nam zostaja
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
zamowilismy obraczki
12 czerwca odbior ![]() grawer klasyczny: imie i data ![]() 5mm, proba 585 img_prod142_0_m.jpg Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2011-05-12 o 19:43 |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne
A czemu taki długi termin oczekiwania?
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
tak nam powiedzieli
ale na stronie Apartu widze, ze czas realizacji 14dni, pani, ktora nas obslugiwala mowila, ze te obraczki beda szybciej, ale pan ktory wypisywal umowe skomentowal: to najwyzej szybciej przyjda mysle, ze jak po 14 dniach pojdziemy to juz beda ![]() edit. dzis w moim miescie zostal otwarty Apart, wiec pani, ktora nas obslugiwala, robila to pierwszy raz, stad poprosila kolege, aby to on wypisal umowe
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2011-05-12 o 20:35 |
|
|
|
#4349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;26879891]My czekaliśmy miesiąc
od nas nawet numeru tel nie wzieli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

do tego wymyślał różne konkursy itp ludzie się tak dobrze bawili, że bal prawie zmienił się w wesele bo zaczęli śpiewać " kto w styczniu urodzony..." a w końcu jak się rozszaleli to i gorzko gorzko zaczęli spiewać 
jak mi za tydzień nie przywiezie to się ostro wkurzę. My z zaproszeniami na finiszu, od mojego TŻ-ta zostały 3 rodziny ode mnie chyba 6, ale w tym tygodniu chyba nam się uda to załatwić. I to mnie bardzo cieszy. Dzisiaj do księdza chociaż zapowiedzi zalatwić, bo u koleżanki z tego samego dnia już lecą, a moja babcia się niecierpliwi i też chce usłyszeć
i już 

no i jeszcze dodatkowo problemem jest wielkim to, ze ja będę mieszkać u TŻ-ta, bo córka to powinna przy rodzicach mieszkać. Już sama nie wiem co mam robić 

aż tyle?? ja też chciałam ze storczyków
mysle, ze jak po 14 dniach pojdziemy to juz beda