![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Hej dawno mnie tu nie było
![]() zaczynamy oglądać lokale, na razie przypadł mi do gustu ten : http://restauracja.stangret-kielce.pl
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4323 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie zz tym DJem-ja jeszcze w sumie nigdy nie byłam na imprezie z DJem <nie liczać dyskotek ![]() ![]() ale podczas rozmowy udało się ustalić dużo spraw i mamy podobne podejście do prowadzenia imprezy,więc myślę,że będzie ok ![]() ja z kolei wolałabym uniknąc piosenek typowo dyskotekowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze mi się przypomniało, że chyba zmienię makijażystkę ![]() ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-05-08 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek, jestem wkurzona jak nie wiem. Buty miały być, nie było, bo na hurtownie babka ma jechać dzisiaj
![]() ![]()
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jesli chodzi o dj to tez nigdy sie jeszcze nie bawilam, ale mysle, ze jak jest fajny dj to i fajna zabawa ![]() czarna_kawa80 bardzo ladna sala ![]() nam zostalo 11 zaproszen, glownie w mojej rodzinie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jak to jest z zapowiedziami? lecą przez 2 niedziele w obu parafiach tak? jest jakiś określony czas na ile przed ślubem powinno się to załatwić? Bo my do księdza idziemy dopiero w połowie czerwca na spisanie protokołu i myśleliśmy, że od razu załatwimy wtedy zapowiedzi
![]() |
#4328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
u nas zapowiedzi lecą chyba w 3 niedziele, ale nie ma reguły jakie. Tak mi się wydaje. Na protokole byliśmy dzisiaj, mamy spisany, ale po 1 Asia sklerotyczna zapomniała dowodu osobistego, a mój TŻ sierota zapomniał wyciągnąć zaświadczenia o chrzcie. No i ksiądz powiedział, ze spokojnie i żebyśmy za tydzień przynieśli uzupełnione, to da nam kartkę na zapowiedzi.
Bałam się tego protokołu, no ale nie było tak źle. Jutro dalej z zaproszeniami. W sumie nam zostalo 11 miejsc do objechania, więc jak dla mnie sukces, ze w 2 tygodnie się udało.
#4332 | |
Zadomowienie
|
dzięki za odp
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dodatkowo dzisiaj dowiedziałam się, że dziewczyna która miała mnie umalować może wyjedzie na wakacje w lipcu ![]()
![]() |
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrrr... Nie wiem, kogo teraz znajdę...
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
a u mnie zaczelo sie wtracanie w wyglad wesela , jak tak dalej pojdzie to zrobimy male przyjecie albo wyjedziemy na kube we dwojke i wezmiemy slub
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
ehh to widzę, ze u Was podobnie. U mnie tak samo. Dzisiaj kolejne 3 zaproszenia rozdane. Zostalo nam chyba 7 zaproszeń do rozdania. Część w weekend, część w przyszłym tygodniu bo nie mamy innej możliwości.
Co do wesela, to moja mama się obudziła, że tak dużo ludzi, ze trzeba było robić przyjęcie i że trzeba było same ciotki zapraszać ![]() ![]()
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w niedziele jestesmy umowieni na ogladanie tego osrodka, a wczesniej incognito zjemy tam obiad ja bym chciala okragle stoly i szwedzki stol http://www.wirtualnastrefa.pl/?mod=8...h=73_2479&t=iP
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze znajdziecie dobre makijazystki i fryzjerki
![]() My tez rozdalismy dzis 3 zaproszenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ miał od razu zapisać się do niej na podcięcie, ale jak usłyszeliśmy, że bierze sobie urlop, to odwróciliśmy się na pięcie i wyszliśmy. TŻ będzie chodził zarośnięty, ale u niej nasze nóżki nie postaną. O nie ![]() Wstępnie znalazłam fryzjera, ale jest to w mieście oddalonym 20km od nas i zaczynają pracę o 7.30, a moja kosmetyczka przychodzi do nas na 9.30, bo chciała mieć czas z lekkim zapasem, zanim fotograf przyjedzie o 10.30 (o 11.30 wyjazd na sesję). No a przez tel fryzjerka powiedziała, że przeważnie czesanie ślubne to koło 1,5h, ale na wszelki wypadek trzeba 2h liczyć. Więc bym z siostrą wróciła na 10. Muszę teraz kosmetyczkę zapytać, czy możemy tak się umówić, czy zdąży. No i będzie stres, czy zdążymy, czy nic się po drodze (tfu tfu) nie stanie... Wiecie, jak to jest. Wolałabym na miejscu ![]() Aaa, no i cena. To już będzie cena dużego miasta - zarówno czesanie ślubne, jak i próbny ![]() ![]() Cytat:
![]() Oczywiście zostaliśmy przy naszej wersji. Zobaczymy, ile potwierdzi, i co wtedy na tę liczbę mama powie ![]() Poza tym powoli do przodu. Część zaproszeń mamy rozdane, część czeka na rozdanie, część do wysyłki. Muszę w końcu się wziąć i wysłać, bo mamy napisane potwierdzenie do 10 czerwca, a tu niektóre zaproszenia idą do USA i Niemiec, także muszę się sprężyć, bo jeszcze nie dojdą ![]() TŻowi brakuje jeszcze kamizelki, musznika, spinek, bielizny i paska. Ja nie mam bielizny i pomysłu na nią też nie mam ![]() No i tak się kula... Niestety wymarzonego bukietu ze storczyków chyba nie będzie, bo słyszałam, że potrafią sobie zawołać 500zł ![]() ![]() ![]() Poza tym bardzo ciężko finansowo, bez jakiejś pożyczki się nie obędzie ![]() 23. maja mamy pierwsze spotkanie w poradni. Już się cieszę ![]() A w ogóle to ślubu kompletnie nie czuję i mam wrażenie, że jeszcze tyyyle czasu... Pewnie obudzę się 2 tygodnie przed, że jeszcze tyle do załatwienia. Bardziej stresują się wszyscy wokół nas ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-05-11 o 07:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moja tesciowa wczoraj oznamila, ze chcialaby jeszcze jedna pare zaprosic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bielizny też nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajny sufit nad parkietem w sali weselnej ![]()
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem, ze mozna dokupic
![]() u nas za bukiet slubny wolaja tak max 200zl, ale to juz max. Kolezanka miala ze storczykow i chyba placila albo 100zl albo 150zl, nie wiem skad u was takie ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 500zl to jakis zart ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
nie dam 500 zl za bukiet
![]() ![]() ![]()
#4346 |
Zakorzenienie
|
zamowilismy obraczki
![]() 12 czerwca odbior ![]() grawer klasyczny: imie i data ![]() 5mm, proba 585 img_prod142_0_m.jpg ![]() Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2011-05-12 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Ładne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
tak nam powiedzieli
![]() ![]() ![]() edit. dzis w moim miescie zostal otwarty Apart, wiec pani, ktora nas obslugiwala, robila to pierwszy raz, stad poprosila kolege, aby to on wypisal umowe ![]() Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2011-05-12 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;26879891]My czekaliśmy miesiąc
![]() od nas nawet numeru tel nie wzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.