Lipcowe Panny Młode - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-08, 12:25   #4321
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Lipcowe Panny Młode

Hej dawno mnie tu nie było

zaczynamy oglądać lokale, na razie przypadł mi do gustu ten : http://restauracja.stangret-kielce.pl

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 15:30   #4322
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Hej dawno mnie tu nie było

zaczynamy oglądać lokale, na razie przypadł mi do gustu ten : http://restauracja.stangret-kielce.pl
jestem na tak bardzo ładna
Stary 2011-05-08, 17:45   #4323
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
dziewczyny, za zalatwione sprawy

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
u nas jest tak samo, bardzo powoli idzie rozdawanie zaproszeń, bo nie wypada wpaść, dać zaproszenie i od razu uciekać i już widzę, że chyba strzeliliśmy głupotę z potwierdzeniem do 1 lipca... można było napisać z tydzien albo 2 później bo teraz wypadałoby najpóźniej do 15 czerwca rozdać wszystkie zaproszenia a nie wiem czy się wyrobimy

Muszę się z Wami podzielić swoimi przemyśleniami po balu zawsze uważałam, że na weselu musi być zespół, bo z dj-em to tak głupio ale po balu zmieniłam zdanie było za✂✂✂iście był dj i super grał, hit za hitem, było i disco polo i najnowsze piosenki typu rihanna, jennifer lopez itd już dawno się tak dobrze nie bawiłam do tego wymyślał różne konkursy itp ludzie się tak dobrze bawili, że bal prawie zmienił się w wesele bo zaczęli śpiewać " kto w styczniu urodzony..." a w końcu jak się rozszaleli to i gorzko gorzko zaczęli spiewać więc dj idąc za głosem tłumu znalazł jakąś parę i słodzili wódkę mimo tego, że mam fajny zespół na wesele to chyba byłabym skłonna wymienić go na tego dj-a

Asia pochwal się butami jak już będziesz miała ja nadal nie mam
my się staramy wszystko w "progu"załatwić, bo nie chcemy za bardzo siadać na herbatę/kawę - po 3 rodzinach mielibyśmy dość a tak to szybko sie wymigujemy,że jeszcze tyyyle mamy domów do obskoczenia

fajnie zz tym DJem-ja jeszcze w sumie nigdy nie byłam na imprezie z DJem <nie liczać dyskotek>,nasze wesele będzie pierwszym doświadczeniem i sama jestem ciekawa jak to wyjdzie, biorąc pod uwagę fakt,że DJa wzięliśmy w ciemno, bez polecania
ale podczas rozmowy udało się ustalić dużo spraw i mamy podobne podejście do prowadzenia imprezy,więc myślę,że będzie ok

ja z kolei wolałabym uniknąc piosenek typowo dyskotekowych
Stary 2011-05-08, 19:16   #4324
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
fajnie zz tym DJem-ja jeszcze w sumie nigdy nie byłam na imprezie z DJem <nie liczać dyskotek>,nasze wesele będzie pierwszym doświadczeniem i sama jestem ciekawa jak to wyjdzie, biorąc pod uwagę fakt,że DJa wzięliśmy w ciemno, bez polecania
ale podczas rozmowy udało się ustalić dużo spraw i mamy podobne podejście do prowadzenia imprezy,więc myślę,że będzie ok

ja z kolei wolałabym uniknąc piosenek typowo dyskotekowych
będzie dobrze z DJem jak jest fajny i potrafi fajnie prowadzić wesele to będzie super co do piosenek typowo dyskotekowych to też myślę, że na wesele nie bardzo, bo starsi nie będą potrafili się bawić, musi być coś bardziej neutralnego no ale na jak na bal mgr pasowało w sam raz

a jeszcze mi się przypomniało, że chyba zmienię makijażystkę ze względu na to, że babka która miała mnie malować maluje ładnie ale nietrwale przed balem umówiłam się z inną, żeby ją wypróbować no i jestem zadowolona Makijaż trzymał się całą noc. Poprzednia babka używała tylko podkładu AA a ta położyła i bazę na twarz i na powieki i na koniec czymś spryskała teraz tylko muszę zastanowić się nad kolorem makijażu

Edytowane przez kwiatuszekkk21
Czas edycji: 2011-05-08 o 19:29
kwiatuszekkk21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 06:52   #4325
asia_z
Zakorzenienie

kwiatuszek, jestem wkurzona jak nie wiem. Buty miały być, nie było, bo na hurtownie babka ma jechać dzisiaj jak mi za tydzień nie przywiezie to się ostro wkurzę. My z zaproszeniami na finiszu, od mojego TŻ-ta zostały 3 rodziny ode mnie chyba 6, ale w tym tygodniu chyba nam się uda to załatwić. I to mnie bardzo cieszy. Dzisiaj do księdza chociaż zapowiedzi zalatwić, bo u koleżanki z tego samego dnia już lecą, a moja babcia się niecierpliwi i też chce usłyszeć
Stary 2011-05-09, 09:51   #4326
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
kwiatuszek, jestem wkurzona jak nie wiem. Buty miały być, nie było, bo na hurtownie babka ma jechać dzisiaj jak mi za tydzień nie przywiezie to się ostro wkurzę. My z zaproszeniami na finiszu, od mojego TŻ-ta zostały 3 rodziny ode mnie chyba 6, ale w tym tygodniu chyba nam się uda to załatwić. I to mnie bardzo cieszy. Dzisiaj do księdza chociaż zapowiedzi zalatwić, bo u koleżanki z tego samego dnia już lecą, a moja babcia się niecierpliwi i też chce usłyszeć
u mnie w kosciele juz nie wisza nasze zapowiedzi, ale u Tz jeszcze tak 15.05 bedzie ostatnia niedziela

a jesli chodzi o dj to tez nigdy sie jeszcze nie bawilam, ale mysle, ze jak jest fajny dj to i fajna zabawa

czarna_kawa80 bardzo ladna sala

nam zostalo 11 zaproszen, glownie w mojej rodzinie mam potwierdzenie do 31maja trzeba sie sprezyc zaluje ze taka date tam napisalam, no ale myslalam ze w kwietniu bedziemy rozdawac
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:52   #4327
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
nie denerwuj się masz jeszcze troszkę czasu, no ale zawsze lepiej wcześniej załatwić i mieć spokój, jak za tydzień nie przywiezie to i już

za zaproszenia

a jak to jest z zapowiedziami? lecą przez 2 niedziele w obu parafiach tak? jest jakiś określony czas na ile przed ślubem powinno się to załatwić? Bo my do księdza idziemy dopiero w połowie czerwca na spisanie protokołu i myśleliśmy, że od razu załatwimy wtedy zapowiedzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 15:05   #4328
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

a jak to jest z zapowiedziami? lecą przez 2 niedziele w obu parafiach tak? jest jakiś określony czas na ile przed ślubem powinno się to załatwić? Bo my do księdza idziemy dopiero w połowie czerwca na spisanie protokołu i myśleliśmy, że od razu załatwimy wtedy zapowiedzi
u mnie zalatwia sie to na 3 miesiace przed, przy spisaniu protokolu ksiadz odrazu daje zapowiedzi, trzeba jeszcze zaniesc do parafii Tz, no chyba, ze sie jest z jednej parafii I u mnie zapowiedzi wisza przez 3 niedziele
Stary 2011-05-09, 15:37   #4329
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj do księdza chociaż zapowiedzi zalatwić, bo u koleżanki z tego samego dnia już lecą, a moja babcia się niecierpliwi i też chce usłyszeć
U nas zapowiedzi się nie wygłasza, tylko wiszą w gablotce przy kościele A my jesteśmy umówieni z księdzem w sobotę na spisanie protokołu.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:12   #4330
goosia207
Zakorzenienie

U nas zapowiedzi puszczane są 4 tygodnie przed weselem.Czytane 3 razy (w każdą kolejną niedzielę).Czwarty weekend to wesele
Stary 2011-05-09, 20:59   #4331
asia_z
Zakorzenienie

u nas zapowiedzi lecą chyba w 3 niedziele, ale nie ma reguły jakie. Tak mi się wydaje. Na protokole byliśmy dzisiaj, mamy spisany, ale po 1 Asia sklerotyczna zapomniała dowodu osobistego, a mój TŻ sierota zapomniał wyciągnąć zaświadczenia o chrzcie. No i ksiądz powiedział, ze spokojnie i żebyśmy za tydzień przynieśli uzupełnione, to da nam kartkę na zapowiedzi.
Bałam się tego protokołu, no ale nie było tak źle. Jutro dalej z zaproszeniami. W sumie nam zostalo 11 miejsc do objechania, więc jak dla mnie sukces, ze w 2 tygodnie się udało.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 19:25   #4332
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

dzięki za odp u nas zapowiedzi na pewno są wyczytywane, tylko właśnie nie wiem jak, kiedy i ile razy

Cytat:
u nas zapowiedzi lecą chyba w 3 niedziele, ale nie ma reguły jakie. Tak mi się wydaje. Na protokole byliśmy dzisiaj, mamy spisany, ale po 1 Asia sklerotyczna zapomniała dowodu osobistego, a mój TŻ sierota zapomniał wyciągnąć zaświadczenia o chrzcie. No i ksiądz powiedział, ze spokojnie i żebyśmy za tydzień przynieśli uzupełnione, to da nam kartkę na zapowiedzi.
Bałam się tego protokołu, no ale nie było tak źle. Jutro dalej z zaproszeniami. W sumie nam zostalo 11 miejsc do objechania, więc jak dla mnie sukces, ze w 2 tygodnie się udało.
O to ekspresowo Wam poszło zapraszanie my tylko kilka rozdaliśmy jak w końcu skończę tą głupią pracę mgr (jeśli w ogóle kiedykolwiek skończę) to nadrobimy zapraszanie i może w końcu rozejrzymy się za obrączkami

Dodatkowo dzisiaj dowiedziałam się, że dziewczyna która miała mnie umalować może wyjedzie na wakacje w lipcu a tak się cieszyłam, że w końcu znalazłam odpowiednią makijażystkę
Stary 2011-05-10, 20:06   #4333
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Dodatkowo dzisiaj dowiedziałam się, że dziewczyna która miała mnie umalować może wyjedzie na wakacje w lipcu a tak się cieszyłam, że w końcu znalazłam odpowiednią makijażystkę
To jest pikuś. Ja dziś dowiedziałam się, że moja fryzjerka ma urlop na drugą połowę lipca. I z przykrością (taaak, czołg mi jedzie) musi odwołać... Wyobrażacie sobie?!
Wrrr... Nie wiem, kogo teraz znajdę...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 20:27   #4334
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

a u mnie zaczelo sie wtracanie w wyglad wesela , jak tak dalej pojdzie to zrobimy male przyjecie albo wyjedziemy na kube we dwojke i wezmiemy slub

Stary 2011-05-10, 20:47   #4335
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
To jest pikuś. Ja dziś dowiedziałam się, że moja fryzjerka ma urlop na drugą połowę lipca. I z przykrością (taaak, czołg mi jedzie) musi odwołać... Wyobrażacie sobie?!
Wrrr... Nie wiem, kogo teraz znajdę...
to po co w ogóle się umawiała skoro miała w planach urlop... albo mogła chociaż uprzedzić, że może zechce w lipcu wyjechać to na wszelki wypadek zaklepałabyś jeszcze jakąś inną. co za ludzie... jest fryzjerką to powinna wiedzieć, że to nie takie proste znaleźć w tak krótkim czasie kogoś innego dobrego żeby uczesał na ślub. Aż mnie zdenerwowała

Cytat:
a u mnie zaczelo sie wtracanie w wyglad wesela , jak tak dalej pojdzie to zrobimy male przyjecie albo wyjedziemy na kube we dwojke i wezmiemy slub
czyżby teściowa?
Stary 2011-05-10, 20:51   #4336
asia_z
Zakorzenienie

ehh to widzę, ze u Was podobnie. U mnie tak samo. Dzisiaj kolejne 3 zaproszenia rozdane. Zostalo nam chyba 7 zaproszeń do rozdania. Część w weekend, część w przyszłym tygodniu bo nie mamy innej możliwości.
Co do wesela, to moja mama się obudziła, że tak dużo ludzi, ze trzeba było robić przyjęcie i że trzeba było same ciotki zapraszać no i jeszcze dodatkowo problemem jest wielkim to, ze ja będę mieszkać u TŻ-ta, bo córka to powinna przy rodzicach mieszkać. Już sama nie wiem co mam robić
Stary 2011-05-10, 20:54   #4337
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
to po co w ogóle się umawiała skoro miała w planach urlop... albo mogła chociaż uprzedzić, że może zechce w lipcu wyjechać to na wszelki wypadek zaklepałabyś jeszcze jakąś inną. co za ludzie... jest fryzjerką to powinna wiedzieć, że to nie takie proste znaleźć w tak krótkim czasie kogoś innego dobrego żeby uczesał na ślub. Aż mnie zdenerwowała

czyżby teściowa?
o dziwo , moja rodzicielka
w niedziele jestesmy umowieni na ogladanie tego osrodka, a wczesniej incognito zjemy tam obiad ja bym chciala okragle stoly i szwedzki stol http://www.wirtualnastrefa.pl/?mod=8...h=73_2479&t=iP

Stary 2011-05-10, 22:42   #4338
natalontko
Zakorzenienie

mam nadzieje, ze znajdziecie dobre makijazystki i fryzjerki

My tez rozdalismy dzis 3 zaproszenia i ze strony Tz zostaly 2, a z mojej 6
Stary 2011-05-11, 07:30   #4339
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz?! Taka gwiazda
TŻ miał od razu zapisać się do niej na podcięcie, ale jak usłyszeliśmy, że bierze sobie urlop, to odwróciliśmy się na pięcie i wyszliśmy. TŻ będzie chodził zarośnięty, ale u niej nasze nóżki nie postaną. O nie

Wstępnie znalazłam fryzjera, ale jest to w mieście oddalonym 20km od nas i zaczynają pracę o 7.30, a moja kosmetyczka przychodzi do nas na 9.30, bo chciała mieć czas z lekkim zapasem, zanim fotograf przyjedzie o 10.30 (o 11.30 wyjazd na sesję). No a przez tel fryzjerka powiedziała, że przeważnie czesanie ślubne to koło 1,5h, ale na wszelki wypadek trzeba 2h liczyć. Więc bym z siostrą wróciła na 10. Muszę teraz kosmetyczkę zapytać, czy możemy tak się umówić, czy zdąży.
No i będzie stres, czy zdążymy, czy nic się po drodze (tfu tfu) nie stanie... Wiecie, jak to jest. Wolałabym na miejscu
Aaa, no i cena. To już będzie cena dużego miasta - zarówno czesanie ślubne, jak i próbny TŻ powiedział, że wyczarujemy, ale mam iść, bo mam wyglądać i czuć się pięknie. Oby próbny się udał, bo straaasznie boję się tej części przygotowań z racji odstających uszu

Cytat:
ehh to widzę, ze u Was podobnie. U mnie tak samo. Dzisiaj kolejne 3 zaproszenia rozdane. Zostalo nam chyba 7 zaproszeń do rozdania. Część w weekend, część w przyszłym tygodniu bo nie mamy innej możliwości.
Co do wesela, to moja mama się obudziła, że tak dużo ludzi, ze trzeba było robić przyjęcie i że trzeba było same ciotki zapraszać no i jeszcze dodatkowo problemem jest wielkim to, ze ja będę mieszkać u TŻ-ta, bo córka to powinna przy rodzicach mieszkać. Już sama nie wiem co mam robić
Moja mama też się obudziła po czasie. Jak wcześniej jej mówiliśmy, ile, co i jak, to wszystko ok, wszystko dobrze, super super... Ale jak zobaczyła listę gości to było "A po co ich? A ją po co? A dlaczego ona z osobą towarzyszącą? Nie wygłupiaj się". A już się cieszyłam, że rodzice się nie wtrącają
Oczywiście zostaliśmy przy naszej wersji. Zobaczymy, ile potwierdzi, i co wtedy na tę liczbę mama powie

Poza tym powoli do przodu. Część zaproszeń mamy rozdane, część czeka na rozdanie, część do wysyłki. Muszę w końcu się wziąć i wysłać, bo mamy napisane potwierdzenie do 10 czerwca, a tu niektóre zaproszenia idą do USA i Niemiec, także muszę się sprężyć, bo jeszcze nie dojdą
TŻowi brakuje jeszcze kamizelki, musznika, spinek, bielizny i paska. Ja nie mam bielizny i pomysłu na nią też nie mam
No i tak się kula...
Niestety wymarzonego bukietu ze storczyków chyba nie będzie, bo słyszałam, że potrafią sobie zawołać 500zł W mojej kwiaciarni powiedzieli, że mam przyjść na początku lipca, bo na razie i tak nie mogą mi nic powiedzieć Także będę musiała wymyślić jakiś inny bukiet
Poza tym bardzo ciężko finansowo, bez jakiejś pożyczki się nie obędzie

23. maja mamy pierwsze spotkanie w poradni. Już się cieszę

A w ogóle to ślubu kompletnie nie czuję i mam wrażenie, że jeszcze tyyyle czasu... Pewnie obudzę się 2 tygodnie przed, że jeszcze tyle do załatwienia.
Bardziej stresują się wszyscy wokół nas

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2011-05-11 o 07:31
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 09:45   #4340
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

A w ogóle to ślubu kompletnie nie czuję i mam wrażenie, że jeszcze tyyyle czasu... Pewnie obudzę się 2 tygodnie przed, że jeszcze tyle do załatwienia.
Bardziej stresują się wszyscy wokół nas
ja poki co tez jakos nie czuje, ze to juz tuz tuz. Teraz to tylko rozwozeniem zaproszen sie zajmujemy, nawet nie wiem co jeszcze mam robic, bo to jeszcze tyyle czasu Znajac mnie jak bedzie juz 2 tygodnie do, to nie bede wiedziala w co pierwsze palec wsadzic

Moja tesciowa wczoraj oznamila, ze chcialaby jeszcze jedna pare zaprosic Dobrze, ze sami robimy zaproszenia bo tak by chyba dostali na zwyklej kartce bo przeciez my i tak szybko zapraszamy
Stary 2011-05-11, 10:30   #4341
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
No widzisz?! Taka gwiazda
TŻ miał od razu zapisać się do niej na podcięcie, ale jak usłyszeliśmy, że bierze sobie urlop, to odwróciliśmy się na pięcie i wyszliśmy. TŻ będzie chodził zarośnięty, ale u niej nasze nóżki nie postaną. O nie

Wstępnie znalazłam fryzjera, ale jest to w mieście oddalonym 20km od nas i zaczynają pracę o 7.30, a moja kosmetyczka przychodzi do nas na 9.30, bo chciała mieć czas z lekkim zapasem, zanim fotograf przyjedzie o 10.30 (o 11.30 wyjazd na sesję). No a przez tel fryzjerka powiedziała, że przeważnie czesanie ślubne to koło 1,5h, ale na wszelki wypadek trzeba 2h liczyć. Więc bym z siostrą wróciła na 10. Muszę teraz kosmetyczkę zapytać, czy możemy tak się umówić, czy zdąży.
No i będzie stres, czy zdążymy, czy nic się po drodze (tfu tfu) nie stanie... Wiecie, jak to jest. Wolałabym na miejscu
Aaa, no i cena. To już będzie cena dużego miasta - zarówno czesanie ślubne, jak i próbny TŻ powiedział, że wyczarujemy, ale mam iść, bo mam wyglądać i czuć się pięknie. Oby próbny się udał, bo straaasznie boję się tej części przygotowań z racji odstających uszu
dobrze, że kogoś znalazłaś może jeszcze na lepsze Ci to wyjdzie tyle tylko, że wszystko na styk ale na pewno sobie poradzicie

Cytat:
Moja mama też się obudziła po czasie. Jak wcześniej jej mówiliśmy, ile, co i jak, to wszystko ok, wszystko dobrze, super super... Ale jak zobaczyła listę gości to było "A po co ich? A ją po co? A dlaczego ona z osobą towarzyszącą? Nie wygłupiaj się". A już się cieszyłam, że rodzice się nie wtrącają
Oczywiście zostaliśmy przy naszej wersji. Zobaczymy, ile potwierdzi, i co wtedy na tę liczbę mama powie
U mnie jest na odwrót hehe to ja mówię: "A tego po co", "Wywalić ich z listy" no ale nie dużo udaje mi się wskórać poza tym rodzice raczej się nie wtrącają za bardzo (odpukać), teściowa troszkę...

Cytat:
TŻowi brakuje jeszcze kamizelki, musznika, spinek, bielizny i paska. Ja nie mam bielizny i pomysłu na nią też nie mam
mój nic a nic nie ma... podejrzewam, że załatwi to w dniu ślubu w sobotę mieliśmy ten bal a on garnitur kupił dopiero właśnie w sobotę rano, mimo tego, że wiedział dużo wcześniej, że "wyrósł" z poprzedniego

Bielizny też nie mam stanika nie będę miała, bo mam mieć wszyte w sukienkę jakieś wkładki, ale gaciochy jakieś muszę kupić no i rajstopy albo pończochy, chociaż co do pończoch nie jestem przekonana, bo na weselu siostry w ogóle się nie trzymały i z pończoch zrobiły mi się podkolanówki dobrze, że miałam długą sukienkę

Cytat:
Niestety wymarzonego bukietu ze storczyków chyba nie będzie, bo słyszałam, że potrafią sobie zawołać 500zł W mojej kwiaciarni powiedzieli, że mam przyjść na początku lipca, bo na razie i tak nie mogą mi nic powiedzieć Także będę musiała wymyślić jakiś inny bukiet
No nie żartuj aż tyle?? ja też chciałam ze storczyków

Cytat:
ja poki co tez jakos nie czuje, ze to juz tuz tuz. Teraz to tylko rozwozeniem zaproszen sie zajmujemy, nawet nie wiem co jeszcze mam robic, bo to jeszcze tyyle czasu Znajac mnie jak bedzie juz 2 tygodnie do, to nie bede wiedziala w co pierwsze palec wsadzic

Moja tesciowa wczoraj oznamila, ze chcialaby jeszcze jedna pare zaprosic Dobrze, ze sami robimy zaproszenia bo tak by chyba dostali na zwyklej kartce bo przeciez my i tak szybko zapraszamy
zawsze można jakieś dokupić w sklepie najwyżej jedne będzie inne

Cytat:
o dziwo , moja rodzicielka
w niedziele jestesmy umowieni na ogladanie tego osrodka, a wczesniej incognito zjemy tam obiad ja bym chciala okragle stoly i szwedzki stol http://www.wirtualnastrefa.pl/?mod=8...h=73_2479&t=iP
a sami finansujecie wesele czy rodzice pomagają? bo jak sami to w ogóle nie patrz, co inni gadają tylko rób po swojemu

fajny sufit nad parkietem w sali weselnej
Stary 2011-05-11, 10:33   #4342
natalontko
Zakorzenienie

wiem wiem, ze mozna dokupic

u nas za bukiet slubny wolaja tak max 200zl, ale to juz max. Kolezanka miala ze storczykow i chyba placila albo 100zl albo 150zl, nie wiem skad u was takie ceny
Stary 2011-05-11, 14:23   #4343
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:

u nas za bukiet slubny wolaja tak max 200zl, ale to juz max. Kolezanka miala ze storczykow i chyba placila albo 100zl albo 150zl, nie wiem skad u was takie ceny
ooo to bardzo mało zapłaciła
Stary 2011-05-11, 15:34   #4344
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:

500zl to jakis zart
Stary 2011-05-11, 16:28   #4345
asia_z
Zakorzenienie

nie dam 500 zl za bukiet no way ja chcę w zasadzie z rózowych róż i do tego jakieś zielone dodatki. Mysle że max 200 zł wyjdzie. Teraz musimy zamówić opakowania na ciasto i zawieszki na wódkę. Ale cieszę się, ze powoli do przodu juz jesteśmy na finiszu z zaproszeniami, zostały nam same wyjazdówki, więc najbliższe 2 weekendy nam zostaja
Stary 2011-05-12, 18:40   #4346
natalontko
Zakorzenienie

zamowilismy obraczki
12 czerwca odbior
grawer klasyczny: imie i data
5mm, proba 585

img_prod142_0_m.jpg

Edytowane przez natalontko
Czas edycji: 2011-05-12 o 18:43
Stary 2011-05-12, 18:57   #4347
Kasiek1987
Zakorzenienie

Ładne A czemu taki długi termin oczekiwania?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 19:32   #4348
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiek1987 Pokaż wiadomość
Ładne A czemu taki długi termin oczekiwania?
tak nam powiedzieli ale na stronie Apartu widze, ze czas realizacji 14dni, pani, ktora nas obslugiwala mowila, ze te obraczki beda szybciej, ale pan ktory wypisywal umowe skomentowal: to najwyzej szybciej przyjda mysle, ze jak po 14 dniach pojdziemy to juz beda

edit. dzis w moim miescie zostal otwarty Apart, wiec pani, ktora nas obslugiwala, robila to pierwszy raz, stad poprosila kolege, aby to on wypisal umowe

Edytowane przez natalontko
Czas edycji: 2011-05-12 o 19:35
Stary 2011-05-12, 19:48   #4349
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
tak nam powiedzieli ale na stronie Apartu widze, ze czas realizacji 14dni, pani, ktora nas obslugiwala mowila, ze te obraczki beda szybciej, ale pan ktory wypisywal umowe skomentowal: to najwyzej szybciej przyjda mysle, ze jak po 14 dniach pojdziemy to juz beda
My czekaliśmy miesiąc Dopiero po miesiącu dostaliśmy sms, że można odebrać obrączki.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:49   #4350
natalontko
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;26879891]My czekaliśmy miesiąc Dopiero po miesiącu dostaliśmy sms, że można odebrać obrączki.[/QUOTE]

od nas nawet numeru tel nie wzieli
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości