|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
A czy Wasza świadkowa będzie miała jakiś bukiecik czy inną ozdobę z Waszego bukietu?
Bo u nas świadek i ojcowie nasi będą mieć butonierkę, ale moja świadkowa nie bardzo chce takie ozdoby, mi jest to obojętne, ale czy to nie będzie głupio wyglądać? |
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Moja bedzie miała bukiet w stylu mojego ale mniejszy i bez ozdob takich jak bedzie miał moj. Jakos tak łysko by bylo bez zadnego kwaiatka dla swiadkowej
|
|
|
|
#1263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powinnas ty zarzadzic jak chcesz, a ona dostosowac sie. To nie jest taki wielki problem potrzymac kwiatki przez godzine |
|
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
No, ale mi tam bez różnicy, nie będę się przejmować takimi pierdołami... Tylko się zastanawiam czy nie łyso tak będzie
|
|
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
a mi się właśnie wydaje, że może byc trochę łyso....no bo co zrobi z rękoma jak będziecie wchodzic do kościoła?? i podczas mszy?? Twoja świadkowa nie chce miec chociaż takiego maleńkiego bukieciku?? albo moze taki zakładany na rękę??
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie łyso ale moze dlatego mis ie tak wydaje ze u nas jest taka tradycja ze młodzi na koniec mszy ida podziekowac pod oltarz Matki Boskiej i PMki zostawiaja tam bukiet wiec PM wymienia sie ze świadkowa i zanosi tam i zostawia bukiet świadkowej a po powrocie na miejsce odbiera swoj ślubny, niektore zostawiaja swoj ale wiekszosc zostawia bukiety swiadkowych. Ale moze to tylko u mnie taka tradycja jest
|
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
a z jakich okolic jestes?? ja pierwsze słysze...ale co kraj to obyczaj
moj szwagier np nigdy nie jadł ani nie wie co to takiego czarnina heh...a Wy wiecie?? a u nas to b. popularne...
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
świętokrzyskie hmm a czarnina to chyba jakas zupa z krwi czy cos takiego słyszałam cos o tym ale nie wiem u nas potrawa nie znana
|
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
heh dokładnie...ale nie będę wam opowiadac o czarninie bo az samej zbiera mi się na mdłości jak o niej pomyślę
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
![]() Przylaczam sie do lipcowych tyo ze ja stresik jako pierwsza przezyje :P:P 3 lipca to juz za 2 tygodbiePowiem tak my juz mamy wszytsko jutro mam panieniski jestem ciekawa co mi laseczki przygotowaly ![]() Suknia od 1,5 miesiaca lezy w szafie obraczki 2 miesiace temu kupione dzisiaj skonczona poradnia teraz tylko nic innego niz czekac... a ja juz sie tak strasznie zaczynam denerwowac ![]() buiole
|
|
|
|
#1272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wcale Ci się nie dziwie, że dopadł Cię stres...ja ślub mam w ostatnią sobotę lipca...w sumie jeszcze miesiąc a już nogi mam jak z waty nie chcę nawet myslec co będzie tydzien przed...
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
no od dzisiaj zostalo mi rowne 2 tyg
laboga: teraz nie pozostaje nic innego tylko czekac wiec czekamy razem :P:P
|
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
no ja niestety mam jeszcze mnóstwo spraw do załatwienia...ale 3 lipca będziemy trzymac kciuki zeby wszystko było po Waszej mysli i zeby był to najpiękniejszy dzien w Waszym zyciu
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
300 osób??
podziwiam....
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
przylaczam sie do Was, moj slub juz 10 lipca (już cala latam z nerwow:P)
nie mamy jeszcze: JA: - suknia sie robi bedzie na 1 lipca - ponczoch, podwiazki, gaci :P - podziekowan dla gosci - winietek - bukietu (o zgrozo) - ciagle nie mam czasu na makijaz probny ;P ON: - brak koszuli, krawatu, spinek nie mamy zalatwionego MENU jeszcze. czeka mnie jeszcze krotka sesja na solarium ktorego nie cierpie, ale jestem blada jak bula i kilka wizyt u kosmetyczki. a tak to chyba reszte juz mamy
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1279 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jaką będzisz miec sukienkę?? masz jakiś wzór, którym mogłabyś się nam pochwalic??![]() Cytat:
|
|
#1280 |
|
Wtajemniczenie
|
mka1987 - jak wchodzicie na strone www.juliarosa.pl to to jest pierwsza, ktora sie wyswietla
nie wszystkim sie podoba, ale ja czuje sie w niej idealnie, no taka retro troszke ![]() edit: wlasnie wracam od kosmetyczki, wosk wosk i jeszcze raz wosk.. bleeee no ale czego sie nie robi
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
model 90 tak?? śliczna!!
mam wrażenie, że mi od czasu, kiedy zamówiłam sukienkę zmienił się nieco gust....teraz pewnie szukałabym delikatniejszej sukni, nie tak mocno rozłożystej... albo już majaczę, bo dawno nie miałam na sobie mojej Aurelie....
|
#1282 |
|
Wtajemniczenie
|
na pewno jak ja zalozysz znow poczujesz ze to ta, gwarantuje
![]() tak, to model 90. ale nie bede wygladala tak ladnie jak ona bo ostatnio troszke mi sie przybralo na wadze :/ ehhh ale cwicze dzielnie Nie moge kurcze nigdzie znalezc dobrej kwiaciarki w Poznaniu..no i za Chiny nie mam pomyslu na prezent dla rodzicow i tesciow :P
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2009-06-20 o 15:16 |
|
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Moj bukiecik bedzie z roz ecri
|
|
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
Nafie, ja będę się szykować w Gorzowie u rodziców i tam też zamawiam bukiet, więc nie pomogę Ci z kwiaciarnią, napisz na bukietowym wątku, może tam ktoś Ci poleci jakąś dobrą w Poznaniu.
Dziewczyny, a będziecie miały jakąś torebeczkę na weselu ze sobą, gdzie schowacie np.błyszczyk lub chusteczki? Hmm... Nie mam pojęcia gdzie to wcisnąć ![]() My uczymy się tańczyć, ale nie możemy dojść do porozumienia, ja wole walc angielski, a narzeczony wiedeński :/ Ech... Edytowane przez klocuszek27 Czas edycji: 2009-06-21 o 11:30 |
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
Ja wszystkie drobiazgi przekazuje swiadkowej
Tak chyba najlatwiej...
|
|
|
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
Klocuszek - ja przekaze wszystko siostrze - swiadkowej, nie wyobrazam sobie jeszcze oprocz bukietu ciagac ze soba torebke
a ona zawsze bedzie przeciez w poblizu. Tobie tez radze zrobic podobnie no chyba ze przygotuj sobie jakas mala torebeczke na wesele, zebys nie musiala latac za swiadkowa ![]() jesli chodzi o taniec, my bedziemy cwiczyc walca angielskiego 5 dni przed slubem, bo dopiero wtedy sie zobaczymy. jestesmy rozdzieleni spora odlegloscia (ja z Poznania, On spod Wa-wy) wiec cale przygotowania robimy osobno przez ostatni meisiac . Mam nadzieje, ze jakos damy rade to odtanczyc, siostra umie to sprobuje nas czegos nauczyc przez te pare dni ale i tak z pewnoscia bedzie komicznie ![]() edit: walc ang. jest chyba mimo wszystko prostszy no i trudniej sie podeptac
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie ogladalam na youtube WALC ANGIELSKI-PIERWSZY TANIEC, strasznie to skomplikowane, naprawde respekt za takie wyzwanie...
|
|
|
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
erin - to nie takie trudne
masz podstawowy krok po kwadracie, idziesz albo caly czas po nim, albo zaczynasz sie krecic, nie jest zle mamy jeszcze pare wymyslonych fajnych "ozdobnikow" bedzie dobrze, nie trzeba przeciez zatanczyc tego doskonale zawsze lepsze to niz kolysanie sie w lewo i w prawo ![]() a jak nie wyjdzie to trudno, przynajmniej bedzie smiesznie
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
A po kwadracie to jest angielski czy wiedeński?
My kupiliśmy kurs na dvd przez internet, nie ma tam za wiele, ale kroków przynajmniej się nauczę, a potem będzie już sztuka kamuflażu hihi
|
|
|
|
#1290 | |
|
Raczkowanie
|
...mam taką nadzieję! inaczej nie wiem co zrobię
![]() Cytat:
a propo tańca...ja na walce i inne cudasy nie mogę liczyc, bo mój TŻ broni się od tego jak tylko moze hehe... no trudno....pójdziemy na żywioł
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

a u nas to b. popularne...

nie chcę nawet myslec co będzie tydzien przed...
laboga:

albo już majaczę, bo dawno nie miałam na sobie mojej Aurelie....