![]() |
#1891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
[QUOTE=gusiak23;17870687]no to czekamy na Twoje zdjęcie w sukni
![]() wiem gdzie Paryżanka, ja też myślałam nad kupnem sukni w tym sklepie, ale zamówiłam ostatecznie w kiarze W kiarze też byłam, ładne suknie, no ale ja już tam miałam upatrzoną wiec sama wiesz. Słuchaj a masz już obrączki, i sukienkę na poprawiny???
#1893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ładna suknia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1895 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny a ja Wam sie chwaliłam swoją sukienką? Oto ona: |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a biżu biała ?w sensie kamienie przeźroczyste bo czerwony to raczej odpowiada my chyba kwiaty kupimy i zorbimy dwa duze bukiety i tyle a w bukiecie kwiatow tyle ile mamy lat, czyli rodzice moi dostana 27 róż a teściowie 29
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Goździk jest trwałym kwatkiem, więc myślę, że wytrzyma. Zawsze mozna zrobic bukiet mieszany np. goździk z różami lub z cymbidium i wtedy tamtego kwaitka wpiąć we włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
83mika ale z Ciebie zgrabna dziewczyna
![]() ![]() ![]() Nad kwiatkiem we włosach też się zastanawiam, ale kuszą mnie też ozdoby ![]() ![]() Miałam dziś koszmar ślubny dotyczący sukni...okazało się że wyglądała całkiem inaczej niż powinna...czyli tak jak ja nie lubię...wielka, szeroka, naćpana wszystkim co możliwe-koraliki, koronki, kwiatuszki, cekiny, złotka, sreberka...jak choinka normalnie ![]() ![]()
#1899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie super sukienka ![]() Sukna ładna i pięknie w niej wygladasz (masz fantastyczną figurę) ale mnie razi to ze jest uszyta z błyszczącego materiału. Niemniej sam krój i Ty w niej - pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jakby się Wam gdzieś w oczy rzuciły fioletowo-różowe bukiety to wrzucajcie ![]() ![]()
![]() |
#1901 |
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() Ja też się bałam troszkę tego mieniącego się materiału, Pani nie była pewna czy to satyna czy organza, ale na zywo jakos to inaczej wygląda. Jak ubrałam matowe suknie to jakoś nie tak sie czułam dopierow w tej poczułam, że to ta. Napewno dużo zależy od oświetlenia, bo mam kilka zdjęć gdzie wydaje sie normalna, a tak wygląda na modelce: Załącznik 2949995 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
Na Tobie wygląda zdecydowanie ładniej
![]()
#1903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zgadzam się ![]() ![]() to moje propozycje różowo - fioletowych. a jak za biało, to przecież można zamienić na inny kolor
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-03-15 o 13:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Wtajemniczenie
|
no śliczne suknie są tej firmy
![]() ![]() ja już się wypowiadałam na temat Twojej sukni na PM 2010 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Wtajemniczenie
|
z mojej kolekcji może coś Ci wpadnie w oko z tych kolorów co chcesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
i chyba tak zrobie w bukiecie miniaturki a we włosach jeden jakis gigant i tyle ;] rózowo łososiowy
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Przyczajenie
|
Hej! Może mi też pomożecie... chciałam zrobic dekoracje sali i dodatków w kolorach wiśni, czerwieni bo tak sobie wymyśliłam że skoro za 4 miesiące mam być Wiśniewska to wypadałoby nawiązać do wisni
![]() Bukiet, który mi się podoba też ma akcent czerwony, ale nie wiem jaki kwiat we włosy (chciałam jakąś fryzurk na bok, taką delikatną) i jak z dekoracją sali...Myślałam też o czerwonych butach ![]()
#1912 |
Zakorzenienie
|
na prawdę fajny i ciekawy pomysł. Na kwiatach za bardzo się nie znam. Wydaje mi się że kwiatek powinien być czerwony właśnie. Może idź z tym zdjęciem do kwiaciarni i zapytaj co to za kwiaty i czy one są trwałe, bo jednak do włosów trzeba na to zwracać uwagę. Na prawdę bardzo mi się ten pomysł spodobał.
![]()
#1913 |
Raczkowanie
|
witam po krótkiej przerwie
![]() słuchajcie ostatnio porzuciłam na chwilę mój pomysł na rozpuszczone włosy do ślubu, bo wpadł mi inny, genialny jak dla mnie póki co ![]() co myślicie o takiej koronie z warkocz??? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...metrics=gemius. http://lajsikonik.pl/wiki/index.php?title=Rozpleciny piekne te buty z czerwona podeszwa ![]() Edytowane przez wife_to_be Czas edycji: 2010-03-17 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wódkę dopiero teraz zamówiłam w EuroCashu, obrączki się robią u Pożogi, a buty hmm.. szukam (rozmiarówka 35-przesrane ![]() PS. Odnośnie sukienki na porawiny jest jeden taki nawet fajny butik na ul.Małej bliżej Katedry, ale ceny tak powyżej 300zł
![]() |
#1916 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie zaczełam "rzeźbić" zaproszenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się marzy taka jaką mam w avatarze ![]() a baloników mieć nie będę...... za to wybrałam motyw koronki do zaproszeń i teraz szukam kogoś, kto pracuje na corelu i by mi to przerysował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
ładna suknia z avatara. Ja jednak będę szukała krótszej. Długą miałam ostatnio na studniówce ładnych kilka lat temu. Nie bardzo takie lubie po prostu.
Wczoraj sprawdzałam jak się balony prezentują i podobają mi się. Jasne, ładne perłowe takie. JEstem z nich zadowolona. Jeszcze tylko jakiś kolor trzeba wprowadzić
#1920 |
Zakorzenienie
|
Pokażę tylko muszę nazwiska zamazać
![]() Pamiętam, ze ktoś kiedyś chciał je widzieć bo mamy swoje logo, tylko nie wiem czy to w tym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.