![]() |
#2012 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Hmmm - muszę się zmobilizowac i zadzwonić do babki od tańców, ale nie chcę mi się jak cholera. A jak pomyślę, że po Świętach zacznie się cała bieganina po urzędach i spisywanie protokołu u Księdza to
![]()
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnej koncepcji jeśli chodzi o fryzurę do ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jakoś strasznie mało czasu zostało ![]() ![]() Ostatnio rozmawiałam z mamą i troszkę się zestresowałyśmy, nie mamy jeszcze zaproszeń, brrrrrr. I poradnie musimy zrobić... I faktycznie - do księdza spisywać protokół! Do USC!! Masakra jakaś, chyba się zacznie dopiero teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
no właśnie. Leci szybko a ja mam wrażenie że jesteśmy w lesie jak nie wiem co.
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Wife, witaj w klubie ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- ja też nie mam koncepcji. Ale może wspólnymi siłami coś wymyślimy. Napisz jakie masz włosy i jaką byś mniej więcej chciała-rozpuszczone czy upięte i wrzucę ci co mam na dysku
#2016 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja koncepcji też nie mam za bardzo na fryzurkę...ale na próbną już chyba umówię się w czerwcu...nie wiem czy jest sens wcześniej ![]() Ze spraw ślubnych zamówiłam już makijażystkę ![]()
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
O dziewczyny będę wdzięczna za każdy pomysł. Włosy zapuszczam, obecnie mam takie lekko za ramiona. Generalnie jest problem ze zdjeciem włosów bo na MM umieszczam zblizenia dziuba z makijażem
![]() Wklejam linka do zdjęć, na ostatnim coś widać http://picasaweb.google.pl/madzia.corollka/Autoportret# Chyba chciałabym fryzurkę lekko podpiętą, może włosy jakieś takie pofalowane, lekko pokręcone? Nie wiem czy będę miała welon, jak już to jakiś krótki. Myślałam, żeby ewentualnie zrobić taki kok i na kok doczepić welon, który byłby z tego samego materiału co sukienka. Kompletna klapa ![]() Jak myślicie czy to dobry pomysł zeby próbną fryzurę wypróbowac na wesele kuzynki? I tak musi mnie fryzjerka jakoś poczesać, i tak zapłacę za fryzurę, byłoby 2w1 ![]() Makijażystkę tez mam zamówioną, nawet z naszego forum ![]() ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-03-31 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ładna z ciebie dziewczyna ![]() fryzura na wesele kuzynki - pomysł chyba dobry... ;D żebyś tylko nie miała fryzury lepszej niż panna młoda! a właśnie a propos makijażu - macie jakieś pomysły? Susanna jaki miałaś ten próbny (masz zdjęcia?? ![]() ja już mam klepnięte i fryzjera, i makijaż... dokładnie za 4 miesiące będę wychodzić z salonu, wymalowana i wyfryzowana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
no fajny pomysł. Ja miałam wypróbowac na impreze makijaż, aled tak zeszło że się nie umówiłam, a potem żałowałam. Teraz się wybieram na oczyszczanie twarzy to od razu pogadam o makijażu.
Susanna, masz włosy mniej więcej takiej jak ja ![]() ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-03-31 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2024 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie o tych obrączkach?
Mojemu Tżcikowi się bardzo podobają, a ja mam mieszane uczucia ![]() Proszę Was dziewczynki o szczere opinie Załącznik 2993349 |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gusiak z tego co widzę tylko dwie fryzurki wstawiłaś z włosami spiętymi całkiem, więc myślę że chyba jednak bardziej przemawiają do Ciebie fryzurki z częścią rozpuszczonych włosków i lekko pokręconych. A kwiat w rozpuszczonych włosach dodaje niesamowitego uroku!!!
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2010-03-31 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gosiak podobają mi się fryzurki 5, 6 (z tym ze tutaj trzeba mieć dłuuugie włosy...), i 9 ![]() ![]() Gosiaku przez te 3 miesiace to nam włosy za wiele nie urosną... ja wcieram płyn rozmarynowy z Biochemii Urody i tez mam wrażenie, ze trochę szybciej rosną. Ale może to złudzenie optyczne ![]() ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-03-31 o 11:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się podobają bez takich zdobień, tylko gładkie.... więc trudno mi się wypowiadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
Sareczko, pokazywałaś już nam te obrączki
![]() ja tam mam nadzieję że jednak podrosną ![]() ![]() Faktycznie chyba bardziej rozpuszczone bym chciała, ale jak się upiętych naoglądałam to też mi się podobają ![]() Susanna, ładny kolor cieni ![]() ![]()
#2029 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez sie boje ze bede miala masakryczna tapete, ale juz postanowilam ze jak cos to bede zmywac ![]() ![]() co do twojego makijażu, kolory są zupełnie nie moje, ale Tobie w nich bardzo dobrze, moim zdaniem :P czemu brwi i rzęsy sama? tutaj widać że całkiem ładnie im wyszło ![]() ja się zastanawiać czy nie zaszaleć z kolorowym.. ![]() gdzieś na wizażu widziałam że dziewczyna taki miała....eh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Wtajemniczenie
|
Przedostatnia to mója ślubna
![]() Co do fryzur (i nie tylko)- polecam stronę http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=hair z boku można wybrać rodzaj fryzury i nic tylko przeglądać ![]() Susana - masz śliczną oprawę oczu, jesteś b. ładna ![]()
![]() |
#2031 |
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
Generalnie wychodzę z założenia, że kolory wszystkie mi pasują
![]() Makijaż dobrany pod model sukni, moja będzie romantyczna i zwiewna więc takie kolorki będą pasować ale moga ulec zmianie w momencie gdy makijażystka zobaczy bukiet idt. Generalnie dziewczyny świetna sprawa taki próbny makijaż ![]() ![]() Wife brwi mi się nie podobają, sama używam cieni do brwi a tutaj został użyty tusz. Cienie lepiej kryją i zagęszczają optycznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A trzeba sie jeszcze ubrać no i błogosławieństwo plus droga do Kościoła - a tam też należy być jakieś 20 min wcześniej
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś na trójmiejskim forum trafiłam na relację dziewczyny, która miała właśnie kolorowy makijaż - oczy w kolorach żółci i pomarańczu. Świetnie to wyglądało, mam chyba nawet gdzies zapisane to zdjęcie.
![]() |
#2037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
o 9 (a moze 8? nie pamietam ![]() panie mi powiedzialy ze zarowno na makijaz, jak i fryzure trzeba liczyc 1,5h. wole miec zapas, na wypadek gdybym chciala wszystko zmywac z twarzy i myc glowe ![]() Cytat:
ja widzialam gdzies tutaj w turkusowo fioletowo rozowym - i taki mi sie bardzo podobal!!! a co do papierkowych kwestii przedslubnym. nam wszystrko ladnie ksiadz wyjasnil na pierwszym spotkaniu, jak bylismy klepnac godzine. 3 miesiace przed musimy przyjsc do kancelarii z zaswiadczeniami o ukonczeniu kursu iporadni, ze swiadectwami ze szkoly, tż z zaswiadczeniem ze swojej parafii (bo slub jest w mojej, jesli byloby w jakies 3 innej to potrzebne sa licencje z parafii kazdego z was), wtedy spisujemy protokol i ida zapowiedzi. przy czym moje automatycznie, a tz musi zaniesc swoje cos - szczegolow nie pamietam, zapewne jakis kwitek ![]() ![]() moglam cos pokrecic, mam gdzies kartke od ksiedza z zapisanym wszystkim. aaa i chyba jeszcze tż musi akt chrztu i bierzmowania doniesc, moje jest w parafii. napisalam zapewne bardzo chaotycznie, ale moze zrozumiecie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi powiedziała makijażystka że będzie malować 40min do 1h, więc ja mam ślub na 15.30 a fryzjer na 9, makijaż na 11.45-12.00 więc zakładam że najpóźniej będę w domu na 13.30 a potem będę miała godzinkę żeby się odświeżyć, ubrać w suknię i coś zjeść jeśli żołądek mi na to pozwoli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.