|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Fryzury ślubne z warkoczem
Dziewczyny jeżeli macie w swoich zbiorach zdjęcia takich fryzur to bardzo proszę o wklejenie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzury ślubne z warkoczem
Nie wiem czy pomogłam
![]() przeszukaj jeszcze fora fryzur czy nie było już takiego tematu ![]() Mi podoba się druga od lewej na dole. Niestety moje włosy są zbyt sypkie i pewnie do kompletu musiała bym mieć sporo spinek ![]() Ale mój wybranek nadrobi brak warkocza u mnie Jeszcze tylko nie wiem jaki mu spleść do ślubu. Ale zawsze, jak gdzieś idziemy na jakąś uroczystość, to prosi żeby mu zapleść warkoczyk.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2009-07-27 o 18:21 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja wpadłam na taki pomysł. Ja planuję warkocz francuski.
Fota w załączniku - tak mniej więcej, tylko poglądowo, modelka ma włosy falowane, ja proste. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-07-27 o 18:42 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze kilka
![]()
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ta poplatana z perełkami śliczna...az sie sama zaczełam zastanawiać... ;> tylko ze one pieknie wygladeaja z tylu z z przodu ???
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Sama miałam fryzurę z motywem warkocza do sukni w stylu empire i uważam, ze nie mogło być lepiej
Takie fryzury są dziewczęce, naturalne, a jednocześnie efektowne. Nie będą jednak pasować do bardzo strojnej, "bogatej" w ozdoby sukni, raczej do tych skromnych.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
No warkocze francuzy sa super
Ja właśńie planuję cos takiego uczesać, jak na ząłączonym linku, zakochałam się w tej fryzrce, w sobote pokaże mojej fryzjerce![]() http://tuoviso.pl/wp-content/uploads...07/warkocz.jpg Co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale - według mnie nie do każdej sukienki. Mozesz dodać zdjecie sukni?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Super!!! To nie tylko ja chce warkocza!
Moj przyszly maz uwielbia warkocze, wiec postanowilam cos plecionego do slubu... ale chcialabym, zeby wygladalo luzno i naturalnie, ale zeby sie nie rozpadlo... wiecie o co chodzi... sama mam wlosy proste jak drut... wiec chyba nie obedzie sie bez walkow... mam dlugie wlosy, ale moze jeszcze przedluzyc, to wyszedlby taki dlugi romantyczny warkocz, ktory mozna byloby zarzucic do przodu ale wymyslilam sobie, zeby jednak wlosy byly podpiete u gory, a dopiero plecione jakos od gory... tak zeby mnie wydluzylo ![]() co myslicie? jeszcze niczego takiego nie widzialam na zdjeciach ![]() pozdrawiam!
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Mi również marzy się fryzura z warkoczem. Niestety nigdzie nie znalazlam tej wymarzonej fryzury, więc może pomożecie
Mam długie włosy, za łopatki. Chcę żeby fruzura była dziewczęca. Włosy koniecznie podpięte wszystkie do góry. Nie chcę nic prostego, "ulizanego", tylko na wałkach, troche podtapirowane, taki troche misz masz. Elementy warkocza i loków mile widziane. Taka roztrzepana fryzurka Najbardziej chyba podchodzi mi tu okreslenie grecka fryzurka+troche warkoczy. |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Ja miałam taką fryzurkę na moim ślubie.
Niestety żadne z moich zdjęć ślubnych nie pokazuje jej tak jak to. Miałam włosy właśnie za łopatki. Fryzjerce przyniosłam najpierw zdjęcie i na wizycie próbnej parę razy próbowałyśmy, a i tak najładniej wyszło w dzień ślubu. Część pasm była zapleciona, a część tylko upięta. Wyszła ślicznie dziewczęco i elegancko no i przede wszystkim wyjątkowo, bo rzadko spotyka się takie uczesania. Głowa była cięższa od wsuwek i szpilek o parę dkg ale polecam. Mam nadzieję, ze dobrze zdjęcie dołączyłam ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze
Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2009-07-30 o 22:47 |
|
|
|
|
#13 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jejku ...strasznie mi sie podoba pomysl z warkoczykiem we wlosach - wlasnie zeby bylo dziewczeco - i moze sie nie rozpadnie bo ja tancze jak szalona - i fryzurki nie przetrwaja - nawet od najlepszego fryzjera ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
spodobaly mi sie te fryzurki
az zaczelam szperac po ebayu i znalazlam opask0-warkocze powiem ze gdyby taka zalozyc do fryzury slubnej to by wyszla calkiem ladna fryzurka w stylu hmm greckim zalaczam przykladowe opaski chociaz tego jest naprawde mnostwo (na allegro tez widzialam).Pozdrawiam
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Fryzury z wrkocza mają jeszcze jedną zaletę oprócz urody i kobiecości - są niezwykle wygodne i twałe szczególnie w upale , więc jestem ich fanką.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
skoro trwałe to tym bardziej MUSZĘ taką mieć
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, są bardzo trwałe, moja wytrzymała w nienaruszonym stanie. Zresztą była wystylizowana na tak "naturalną" ze nie byłoby widać gdyby odrobinę się zburzyła. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ja na swój ślub również wymarzyłam sobie warkocz, ale póki co jestem na etapie poszukiwań. Wszytko co ja sobie już zapisałam na swoim dysku już powklejałyście więc raczej nie podzielę się swoimi zbiorami ... ale może wkrótce. Nie wiem właściwie jaką fryzurę zrobić, czy może po prostu bez ceregieli pójść do fryzjera i powiedzieć: Chcę oryginalnego warkocza ślubnego... i czekać na efekty
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Taki ciekawy watek,a tak spadł.
Mozze macie ciekawe zdjecia? Wklejac wklejac |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Nie myslalam,ze znajde taki watek
no coz,nie bede oryginalna - chce francuza do slubu ![]() tylko wlasnie nie znalazla jeszcze tego czego szukam. Chodzi mi glownie o taki "podwyzszony" czubek. Matko,to ma sens????? Dziewczyny wklejajcie!!!!! |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Znalezione dzis w gazecie slubnej w kiosku,a pozniej wielkie szukanie na necie. Bardzo mi sie podoba na ujęciu z przodu. Z tylu jednak bym cos zmienila.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Panna Młoda z tego filmu ma tez elementy warkocza:
http://www.youtube.com/watch?v=BDeOj...eature=related I ZDJECIA |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
pOSTARA M się nie powtórzyć zdjęć
Czy ma ktoś może inne ujęcia z teledysku tej blondynki (4 zdjecie) |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
kolejne
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez chce fryzure z warkoczem
![]() Zalaczam jeszcze kilka zdjec, ktore chyba do tej pory sie nie pojawily. Edytowane przez rocki Czas edycji: 2011-08-09 o 11:25 |
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
zakochałam się w tej fryzurce
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Prześliczna jest ta fryzura, nie masz może jej zdjęć z tyłu i z przodu. Ja mam grzywkę i nie bardzo wiem czy da się ją zapleść, może jeśli ją jeszcze trochę zapuszczę. No i niestety mam spory nos, 2x taki jak dziewczyna na zdjęciu, więc nie wiem czy fryzurka będzie mi pasować
, ale po prostu się w niej zakochałam
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
nawet nie wiecie jak się cieszę, że trafiłam na ten wątek
szukam takich fryzur i nie omieszkam wkleić jak coś ciekawego znajdę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię
Mierzyłam 54 cm.

greckim zalaczam przykladowe opaski chociaz tego jest naprawde mnostwo (na allegro tez widzialam).

wklejac