|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Ola-Unhola
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Popiły, popiły i poszły
![]() angy cieszę się, ze Zosia zdrowieje. Daj znać jak po kontroli ![]() Wredna czekam na foty jak opuchlizna zejdzie ![]() To i ja zmykam, dobrej nocki ![]()
#3422 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Miramej, ło matko, jaki wypas
![]() Napiłam się to idę spać ![]()
#3423 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ło mamciu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nieźle Marcel daje popalić mamusi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ho ho jaka dzisiaj Jola koleżeńska ![]() Brakło u nas światła i nie było ok 2 godzin. Amela się nakręciła, że świeczki zapalone itd. Nie mogła usnąć, znów na ręce chciała. Siedziałam przy łóżeczku ponad 2 godziny. Idę i ja ![]()
![]() |
#3424 |
Ola-Unhola
|
megi, z MOPSu Pitow się nie dostaje, bo swiadczenia socjalne (zasiłek rodzinny, wych itp) sa nie opodatkowane i nie wykazuje się ich w rozliczeniu rocznym pit.
Idę już na 100000% papa
#3425 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki
![]() Cytat:
bo ja mam kupon z groupona na kreski i boje sie isc ![]() no i nie wiem czy robic najpierw gorna czy dolna chyba dolna mozna mniej spitolic ![]() mowisz, ze az tak nie boli? ![]() pokaz fotki
![]() |
#3426 |
Zadomowienie
|
Cześć
Svinencko robiłam górna ale zaznaczyła mi też lekko dolną żebym zobaczyła czy mi się to widzi. I obie fajnie wyglądają , tylko efekt ma być potem delikatniejszy jak się zagoi. Nie bolało jakoś szczczególnie -bardziej taki dyskomfort i pieczenie.Teraz jest gorzej bo mam bardzo spuchniete i takie cięzkie powieki, ale nie ma się czego bać. Zdjęcia umieszcze jak trochę zejdzie opuchlizna
#3427 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() No i własnie ten kaszel mnie martwi ![]() a w pracy ![]() wpadł mu do głowy głupi pomysł żeby mnie delegowac (na jakis czas a może na dłużej) do innego oddziału - bo tam kuleje ta działka za która ja odpowiadam oczywiście ja mu powiedziałam że jak do tego dojdzie to ja zgody nie wyraże niewiem chyba chciał zbadac grunt, ale mnie zdenerwował ![]() jw no chociaż tyle ![]() Cytat:
![]() kciuki oczywiście zaciskam ![]() Cytat:
![]() za dzisiejsza wizytę ![]() Svi ![]()
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
![]() Maju, mam nadzieję, że u Zuzi to po prostu końcówka choroby ![]() ![]() ![]() *** U nas znowu wieje, już nie tak mocno, ale jest nieprzyjemnie ![]() Kuba dziś rano sam rozebrał się z pajacyka ![]() ![]()
![]() |
#3429 |
Ola-Unhola
|
![]() Maju, nie dziwię, że się zdenerwowałas ![]() Ja muszę sprawdzić jak podpisałam ten dokument ze zgodą na delegację itp. Jak podpisywałam Bartuś miał 5,5 r. i nie widziałam problemu w wyjazdach na szkolenie np, więc mogłam podpisać, że się zgadzam ![]() Teraz oczywiście muszę to zmienić ![]() Jolu, słodki ten Twój Kubasek ![]() Antoś na razie sam się ubiera ![]() Tzn wkłada rączki w rękawki, nóżki w spodenki, w kapcie i uwielbia wystawiać łapki do rękawiczek. Oczywiście ja te ubrania trzymam i nastawiam na niego ![]() Znowu nie mam kawy ![]() Pusto w lodówce, małż ma to chyba gdzieś, bo kasy nie zostawił. Na oncie nie ma zeby mi przelał, bo wszytsko wypłacił do kieszeni ![]() Dobrze, że obiad mam i na śniadanie art. Opierdzielę go popołudniu....
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już Ci wysłałam kawę ![]() I słusznie, porządnie, żeby zapamiętał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Ooo, dzięki, bo drugi dzień bez kofeiny, to niezła masakra... ![]()
![]() |
#3432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czy znaja to niewiem ale wiem jedno z ludźmi się nie liczą zupełnie ja mam podpisane że nie wyrażam zgody na delegacje więc zmusić mnie nie mogą zwolnic.... hmmm nie wiem nie majanikogo na moje miejsce więc raczej odpada zdolny ten Twój Kubasek ![]()
![]() |
#3433 | |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() a mialas kiedys do czynienia z baza cashmere effect dax cosmeticsu?
![]() |
#3434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3435 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Fajna jest, choć znawczynią nie jestem. Na pewno mniej wysusza niż sephory, po której łuszczył mi sie nos ![]() Lecę ![]()
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Mirku ![]() angy dobrze ze z Zosią juz lepiej Svi, no to masz diabełka w domu ![]() ![]() z/w |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() cholera napisałam dzisiaj już jak byłam w pracy i widzę że wypowiedź mi nie wskoczyła ![]() Wczoraj mialam jakiś taki dzień że nie znalazłam czasu na forum... Wieczorem zaglądnęłam tylko do klubu. Dzisiaj wszystko nadrobiłam, pocytowałam, odpowiedziałam i dupa... nie ma tego ![]() Przemko jednak nie ma wszystkich ząbków jeszcze. Ostatnio udało mi się je przeliczyć ![]() I chyba coś mu się wykluwa, bo marudny... Nie chce jeść tego co trzeba dobrze pogryźć... Do tego budzi się z płaczem w nocy ![]() Wczoraj odebrałam z empika rymowanki polskie i zabawy paluszkowe ![]() Na razie muszę kończyć to pisanie bo mały mi nie pozwala sie skupić ![]() właśnie powywalał wszystkie rzeczy z dolnej szafki w kuchni i do niej wchodzi ![]() ![]() --------------- teraz jakoś wszedł to torotwnicy ![]() ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-09 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | ||
Zakorzenienie
|
nie pisalam ze Werka spadla dzisiaj w nocy z lozka
![]() malza nie bylo jeszcze w lozku a wzielam mala dosc szybko bo przed polnoca juz ze mna spala i kilka razy ja z brzegu lozka do mnie bralam, cos bardzo sie wiercila , potem zasnelam na amen i obudzil mnie wielki placz, patrze a Werka wstaje z podlogi i cala sie trzesie......uspokoila sie a ja obejrzalam glowe czy nie ma siniaka ale nic nie znalazlam, dzisiaj tez cala obejrzalam i nie ma nigdzie siniaka ii z malzem troche lepiej ![]() ![]() dzisiaj ide z Werka do mojej przyjaciolki na odwiedziny(tej co w ciazy jest), jedziemy wozkiem a potem moja mama nas odbierze jak z pracy bedzie wracala bo bedzie za zimno zeby wracac wozkiem Cytat:
![]() Cytat:
![]() Werka tez wszedzie chce wlezc , a teraz bawi sie klockami lego i oczywiscie pudelko ma na glowie ![]()
![]() |
#3439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie, że małż się stara znowu wkupić w Twoje łaski ![]() ![]() a te nasze dzieciaki rozbrajają normalnie. Ja nie umiem sobie tego jakoś wyobrazić że jeszcze jakieś 2 lata temu były mniejsze od główki szpilki a teraz takie zdolne, duże łobuziaki są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jeszcze opcja złej atmosfery ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
o,ooo nie wpadłam na to
![]() Może uda mu się dostać do następnej edycji ![]() -------------------------------- O kurcze i znowu się popłakałam LAURKA Jakie to dziecko jest niesamowite ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-09 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Wtajemniczenie
|
Joluś, lekarz kazał dać do końca leki i jak do poniedziałku nie przejdzie to przyjsc ale ma przejsć
![]() on sam niewie co jest, próbuje jeszcze zarezerwowac sie prywatnie ale problem bo nie ma terminów i wogóle sie nie można dodzwonic... a nie mam już innej opcji a co do pracy, to długo by pisać ale tu już nie chce myśle że mi odpuszcza ![]() marzy mi się urlop, taki m-ny ![]()
#3443 |
Zakorzenienie
|
ja wróciłam od fryzjera i mam masę roboty w domu
![]() i teraz proszę angy, przyznaj się to Twój czy mój pech prześladuje Twój podkład dziś z samego rana byłam na poczcie, zeby na pewno przed weekendem paczka doszła do Ciebie, a tu brak prądu, ale to nic myślę - koło fryzjera jest jeszcze poczta to pojadę wcześniej to wyślę... stałam pół godziny i nie wysłałam, bo nawet 5 numerków nie obsłużono, ale nadal myślę - to nic koło domu na pewno prąd już jest to wyślę w drodze powrotnej, ale prądu nadal nie ma ![]() normalnie już 3 podejścia robiłam i paczka nadal nie wysłana jeszcze przed odbiorem Tomka pojadę na pocztę to może tam uda mi się wysłać piję kawkę i do sprzątania i prasowania ![]()
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ewidentnie ten podkład ma nie trafić do angy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() patrzcie co kupiłam mamie i teściom na Walentynki ![]() wstawiłam do wazoników i sama się do siebie śmieje - takie to słodkie, ładne i kolorowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez bo inaczej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3447 |
Ola-Unhola
|
Olu, ale masz historie
![]() Bukieciki z żelów? To chyba Iwonka gdzies tez widziała (w empiku ![]() ![]() Jak ja lubię, jak Antolek szybko zasypia. Najadl się zupki i padł na moich rekach w 3 minuty. Nie nabujałam się za bardzo ![]() Idę się kapać ![]()
#3448 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Zdróweczka dla Was ![]() ![]() Cytat:
Słyszałam, ale nie używałam ![]() ![]() Cytat:
![]() No nie mogę, to naprawdę jakieś fatum chyba... Ja nic nie zrobiłam, żeby mnie karać ![]() Obiecuję, że długo nie poproszę Cię o żadne zakupy, bo już mam mega wyrzuty sumienia ![]() Cytat:
![]() Zosia śpi. Zostałyśmy przy tych samych lekach, bo na oskrzelach cały czas nic nie ma. Tylko mamy być czujni, mamy oklepywać i nadsłuchiwać-jeśli kaszel się pogorszy to zaraz lekarz. Ale zachowuje się już prawie normalnie, troszkę z nosa jeszcze leci, ale to już nawet nie 1/3 tego, co było. Dzisiaj z jedzeniem znowu trochę na bakier, ale myślę, że mamy kumulację, bo tak się ślini i gryzie, co popadnie, że stawiam jeszcze na zęby ![]() Wczoraj miałam poważną rozmowę z małżem... Bo już nie wiedziałam, czy to ja poprzez chwilowy spadek formy odbieram pewne rzeczy inaczej, czy chodzi o coś poważniejszego... Bo jakiś taki zamyślony był ostatnio, nieobecny... Zaczęłam się martwić. Suma sumarum usłyszałam, że mam głupot nie opowiadać, że mnie strasznie kocha i nie wyobraża sobie beze mnie życia ![]() ![]() Faceci... ![]()
![]() |
#3449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie odlozylam ja do lozeczka , siadamy i czytamy bajki, potem mala robi sie senna i zamyka oczka i spi ![]() Cytat:
![]() jak romantycznie ![]()
![]() |
#3450 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj nie nadrobiłam ![]() ![]() ![]() p4w mam pytanko ![]() ![]() Dziękuję Wam bardzo za kciuki w mojej sprawie...niestety kilka wyników mam dziwnych co najmniej i jutro muszę zrobić bardziej szczegółowe badania, dodatkowo cholesterol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kłopotów jako tako nie mam...kilka osób zwróciło u mnie uwagę na kilka objawów i sugerowało sprawdzenie tarczycy...no to sprawdziłam...mam niski bardzo wynik ale jeszcze w granicy dopuszczalnej...mam jutro zrobić dodatkowo fT3 i fT4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie moja bardzo dobra koleżanka z pracy też nie może przytyć...w ostatnim miesiącu ciąży ważyła raptem 48kg ![]() ![]() i My trzymamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Świetnie że Zosi lepiej...niech już to choróbsko ucieka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.