Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-15, 07:50   #3991
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

Bardzo lubię La roche (ostatnio bardzo Redermic mi pasuje), Vichy, z filtrów na lato najlepszy dla mnie Iwostin.
Z drogeryjnych używam jedynie pod oczy (miałam tez Redermic, ale za mało nawilża) -Clinique Anti Gravity.

A wiesz, że małż to samo powiedział??-że Walentynki ją chyba tak nastroiły
musze się zorientować w tym Vichy
trzeba się powoli zaopatrzać w dobre kremy
Stary 2011-02-15, 08:00   #3992
angy
Zakorzenienie

Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
no co Ty...śniegu nie ma to nie zima

super...w końcu

Słodka Zosia i za nowe słówka

U mnie też słoneczko ale z -8

Dzień dobry
Taaa... akurat

Kiedy reszta zdjęć?

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 08:10   #3993
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Znalazłam na innym wątku: http://www.youtube.com/watch?v=r556uPNcL6E, już widziałam, ale nie pamiętam, czy u nas było, więc wstawiłam

Bardzo byście się zdiwiły, gdybym napisała, ze przy Bartku to praktykowałam? Zasypianie "w łózeczku", bo na szczęscie nie zasypiał na mnie. Z Antolkiem zdarzyło się dwa razy, to łózeczko nie wytrzymałoby tego

Mało mnie, gdyby ktoś pytał, bo robię porzadki przed powrotem do pracy. Potem nie będę miała na to czasu. Przejrzałam wczoraj dwie szafy komandora. Sporo rzeczy (ubrań, butów, torebek) pojechało dzisiaj do Domu Samotnej Matki obok pracy małża. Jak nikt nie weźmie ode mnie ubranek i zabawek po Antosiu, tez zawiozę.

Miłego
Stary 2011-02-15, 08:12   #3994
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

aaa zapomniałam napisać Wczoraj zadzwoniła do mnie moja dobra koleżanka z dobrymi wieściami jest w ciąży
a cieszę się dlatego, że od kilku lat nie mogła zajść w ciążę, bardzo to przeżywała i miała mieć w tym miesiącu inseminację a tu fryk zaskoczyła

Fajnie bo 13 lutego zrobiła test, tak, że wczoraj jej mąż dostał dwie krechy na walentynki
Stary 2011-02-15, 08:15   #3995
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
aaa zapomniałam napisać Wczoraj zadzwoniła do mnie moja dobra koleżanka z dobrymi wieściami jest w ciąży
a cieszę się dlatego, że od kilku lat nie mogła zajść w ciążę, bardzo to przeżywała i miała mieć w tym miesiącu inseminację a tu fryk zaskoczyła

Fajnie bo 13 lutego zrobiła test, tak, że wczoraj jej mąż dostał dwie krechy na walentynki
Gratulacje dla koleżanki
Fajny prezent

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Bardzo byście się zdiwiły, gdybym napisała, ze przy Bartku to praktykowałam? Zasypianie "w łózeczku", bo na szczęscie nie zasypiał na mnie. Z Antolkiem zdarzyło się dwa razy, to łózeczko nie wytrzymałoby tego

Mało mnie, gdyby ktoś pytał, bo robię porzadki przed powrotem do pracy. Potem nie będę miała na to czasu. Przejrzałam wczoraj dwie szafy komandora. Sporo rzeczy (ubrań, butów, torebek) pojechało dzisiaj do Domu Samotnej Matki obok pracy małża. Jak nikt nie weźmie ode mnie ubranek i zabawek po Antosiu, tez zawiozę.

Miłego
Miłego pracusiu

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-02-15, 08:23   #3996
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy reszta zdjęć?
czekam musi obrobić i da mi na płycie już się doczekac nie mogę

Cytat:
nie mogę uwierzyć że to już

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Gratulacje

Dziewczyny bardzo dziękuję za komentarze...kochane jesteście
Stary 2011-02-15, 08:31   #3997
angy
Zakorzenienie

Cytat:
czekam musi obrobić i da mi na płycie już się doczekac nie mogę
My też

Chciałam napisać, że z lekkiego entuzjazmu przechodzę po mału w zachwyt jeśli idzie o mój nowy podkład
Nie używam bazy, bardzo oszczędnie pudru sypkiego, a tak dopiero w połowie dnia zaczyna być widać lekki błysk, ale nie jest to jakiś chamski połysk, tylko taki bardziej naturalny look. Zawsze chciałam uzyskać właśnie taki naturalny wygląd cery, ale musiałam ładować nieziemskie ilości sypańca, bo zaraz świeciłam się jak psu nie nie powiem co. Tak więc
Ale się rozpisałam

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 08:36   #3998
skierka1981
BAN stały

hej, u nas prawie ok. mi juz prawie przeszlo. Amelka od wczoraj ani razu nie zakaszlala i temp brak. jeszcze dzis antybiotyk ost dzien. musze tylko ja ubrac i wyskoczyc na poczte, ale pojedziemy samochodem wiec mysle ze bedzie ok. pry okazji zrobie zakupy.
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 08:57   #3999
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
hej, u nas prawie ok. mi juz prawie przeszlo. Amelka od wczoraj ani razu nie zakaszlala i temp brak. jeszcze dzis antybiotyk ost dzien. musze tylko ja ubrac i wyskoczyc na poczte, ale pojedziemy samochodem wiec mysle ze bedzie ok. pry okazji zrobie zakupy.

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-02-15, 09:00   #4000
Miramej
Zakorzenienie

My po wizycie u lekarza, Kuba ma zapalenie cewki moczowej Eh

Cieszę się, że chorowitki zdrowieją

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:09   #4001
skierka1981
BAN stały

Cytat:
i u was super, ze wreszcie spokoj

ja mam nadzieje ze jak Amelka pobedzie w sumie 10 minut na podworku to nic jej nie zaszkodze... ale musze wyjsc bo nikt tego za mnie nie zrobi... a potem poczekam ze 2 dni i jak nie bedzie temp i kaszlu dalej to pojde stopniowo bede zwiekszac czas,...

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:

o kurcze to musi go bolec... biedny
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 09:11   #4002
mariolasl
Zakorzenienie

Dzien dobry
Nie umialam wcaoraj zasnac, jeszcze o 2.00 sie krecilam, a Antonio wstal oczywiscie o 5.30 i nie bylo mowy o zadnym dalszym spaniu.
Jeszcze dostalam @ i czuje sie kiepsciutko.

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
przeczytałam Twoje recenzje i aż nabrałam ochoty na ten Decleor pod oczy i ten Triple Action an początek

rozejrzę się za nimi

Edit: przejrzałam net i jaki ten Decleor drogi
chyba na razie spróbuję Clarinsa, a jak będę bardziej zdesperowana to będę pamiętać o Decleor
Ja kupowalam prosto od kosmetyczki, ktora mnie lubila i sprzedawala mi bez narzutu opakowania takie do gabinetow, czyli np krem do twarzy mial 100 ml i byl w tubce, ale byl za cene regularnego (50ml). Plus jest taki, ze sa bardzo wydajne.
Cytat:
Mnie kusi ten na dzień Clarinsa, który Ola wklejała, ale ogólnie mam większe przekonanie do kremów aptecznych. No i nie oszukujmy się -spora część ceny kremów drogeryjnych to wszelakie reklamy, ładniejsze opakowania itp itd...

Zosia już nie ma kaszlu Cieszę się, bo miałam dzisiaj iść na kontrol znowu jak by co.
A w ogóle wczoraj zachowywała się... inaczej Zawsze wieczorem po kąpieli robi pare rundek jeszcze, pootwiera parę książek, że niby czyta i idzie spać. A wczoraj małż się śmiał, że jej chyba dolałam red bulla do mleka No i w końcu położyliśmy się wszyscy razem u nas w sypialni, my jeszcze w ubraniach, tak"na chwilkę". Zosia pełzała od mamy do taty, co chwila wskazując na nas paluszkiem, brała małża twarz w dłonie, gładziła po włosach i się przytulała. I tak chyba z pół godziny. No taka słodka była, że aż mi łezka poleciała Potem wzięła mnie za rękę i zaprowadziła do łóżeczka Generalnie wyglądało to tak, jakby była zachwycona tym, że tyle już potrafi powiedzieć (wczoraj doszedł "Jarek" i "dziadzia") i że tyle rozumie
kremy apteczne na mnie dzialaly, gdy bylam 10-15 lat mlodsza, teraz z kolei nie widze wiekszych rezultatow. Odeszlam od pielegnacji aptecznej na fali protestu przeciwko testowaniu kosmetykow na zwierzetach i tak mi juz zostalo.
Na was na pewno dzialaja, bo jestescie wszystkie mlodziutkie, tylko ja taka... starsza pani z dzieckiem

swietnie, ze nie ma juz kaszlu

brawa za nowe slowka
Cytat:

bardzo sie ciesze

u nas w radio mowili, ze na mojej wyspie panuje staphylococusowe zapalenie gardla, glowne objawy to bardzo wysoka temperatura i czesto wysypka przy tym. Staram sie jak moge izolowac A potencjalnie chorych ludzi i na razie to dziala.

Edytowane przez mariolasl
Czas edycji: 2011-02-15 o 09:13
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:11   #4003
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Uuuu...
To się ciągnie od tamtej pory, co byliście i Kubuś miał lekkie zapalenie?

Cytat:
i u was super, ze wreszcie spokoj

ja mam nadzieje ze jak Amelka pobedzie w sumie 10 minut na podworku to nic jej nie zaszkodze... ale musze wyjsc bo nikt tego za mnie nie zrobi... a potem poczekam ze 2 dni i jak nie bedzie temp i kaszlu dalej to pojde stopniowo bede zwiekszac czas,...

Myślę, że nic się nie stanie. U nas jak nie było temp., a kaszel jeszcze nie przeszedł, to lekarka mówiła, że można pomału wychodzić.

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-02-15, 09:16   #4004
mariolasl
Zakorzenienie

Miramej
trzymam kciuki , mam nadzieje, ze szybko uporacie sie ze zapaleniem
Stary 2011-02-15, 09:18   #4005
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

kremy apteczne na mnie dzialaly, gdy bylam 10-15 lat mlodsza, teraz z kolei nie widze wiekszych rezultatow. Odeszlam od pielegnacji aptecznej na fali protestu przeciwko testowaniu kosmetykow na zwierzetach i tak mi juz zostalo.
Na was na pewno dzialaja, bo jestescie wszystkie mlodziutkie, tylko ja taka... starsza pani z dzieckiem

swietnie, ze nie ma juz kaszlu

brawa za nowe slowka

bardzo sie ciesze

u nas w radio mowili, ze na mojej wyspie panuje staphylococusowe zapalenie gardla, glowne objawy to bardzo wysoka temperatura i czesto wysypka przy tym. Staram sie jak moge izolowac A potencjalnie chorych ludzi i na razie to dziala.
Ile osób, tyle preferencji i opinii. Na jedną działa to, na inną tamto... Nie ma rady-trzeba testować
Po pierwsze jakie młodziutkie (przynajmniej jeśli idzie o mnie), a po drugie jaka starsza pani z dzieckiem

Matko, tosz to gronkowiec

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-02-15, 09:18   #4006
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze to musi go bolec... biedny
, no właśnie nie boli Go chyba, bo pozwala myć, obejrzeć, posmarować

Cytat:
Uuuu...
To się ciągnie od tamtej pory, co byliście i Kubuś miał lekkie zapalenie?

Chyba nie, bo wtedy szybko przeszło - to było na początku lutego (pozwalał się dotykać, my nie wiedzieliśmy żadnych objawów stanu zapalnego), w sobotę zmieniałam Mu pieluszkę i zobaczyłam właśnie przy cewce mocno czerwone, nawet myślałam, że skóra Mu pękła, ale nie (wyglądało podobnie kolorem jak wylew krwi do oka ), ale nie protestował, pozwalał dotykać, wczoraj nie było miejsc u lekarza, więc dziś rano poszliśmy.

H. MacLeod

.
Stary 2011-02-15, 09:20   #4007
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość

hehe 200 zł a 150 zł to juz niewielka różnica
ja póki co bazuje na tych z niższej pólki
a ta Ziaja mnie kusi bo cenowo ok
nieby nie, a jednak 50zł to też sporo.

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość

w Sephorze i Douglasie kosztuje 249 zł

zacznę od tych tańszych, aptecznych

Cytat:
Znalazłam na innym wątku: http://www.youtube.com/watch?v=r556uPNcL6E, już widziałam, ale nie pamiętam, czy u nas było, więc wstawiłam
popłakałam się

Cytat:
Dziewczyny mam zdjęcia co prawda na razie 3...jedno w ogóle do ludzi się nie nadaje ale wrzuciłam do albumu dwa pozostałe...Zu i Zu z Mamą-Pulpecikiem ZAPRASZAM
zajrzałam, świetna pamiątka taka,
trzecie zdjęcie już wstawione?

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość

Mogłaś napisać, że 10^65, nie musiałabym tyle liczyć
chyba się do ciebie na korepetycje zapisze

Cytat:
Katarzynko, po pierwsze trzymam kciuki mocno mocno
po drugie -
Ciezko ci na pewno, ale gdzie sie masz wyzalic, wypisac, jak nie tutaj?
Z pewnoscia kazda z nas ma troche lepiej lub troche gorzej, dzieci teraz maja taki trudny okres i tak jak powiedzialas- musimy to przeczekac. Przynajmniej mozemy sie razem wspierac. Zawsze lubilam twoja konsekwencje i twoje metody wychowawcze i szczerze cie podziwiam, ze tak dobrze sobie radzisz, bo na pewno momentami jest baaaardzo trudno.
nie watpie, ze Laurke bardzo kochasz

Za wszystkie mamy innych buntujacych sie dzieciaczkow rowniez trzymam kciuki

p4w ja mam z serii extra firming (po 40-stce) dla suchej cery, ale tylko krem na dzien i na noc.
Z Lush uwielbiam do ciala Dream Cream i Dreamwash
kiedys trafilam na dobra okazje i kupilam sobie Guerlain Issima Midnight Secret - wydawalo mi sie, ze dzialalo, ale teraz nie moge sie na to szarpnac.
Zadowolona bylam bardzo tez z Decleora, ale to bylo za czasow przedantosiowych. Zauwazylam, ze albo sie go lubi i w niego wierzy, albo nienawidzi. Niestety zrodelko mi wyschlo i na mojej wyspie nie moge juz kupic, a mialam
Decleor, Hydrotenseur [Eye Contour Firming Serum] (Serum ujędrniające pod oczy),
Decleor, Aromessence Baume de Nuit Iris [Irish Night Cream] (Balsam z irysa na noc)
, Decleor, Aromessence, Iris Timecare Concentrate (Koncentrat przeciwzmarszczkowy),
Decleor, Experience de l'Age, Creme Legere Yeux et Levres Triple Action, Decleor, Experience de l'Age, Creme Riche Triple Action [Triple Action Rich Cream] (Krem przeciwzmarszczkowy i napinający)
-------
wieczor nawet udany, jedzenie dobre, nadal mecze pierwsza lampke wina, a maz juz spi
o i Twojego posta też zapisuję, Ale drogie te kremy....

Cytat:
Miałam go kiedyś, nie zauważyłam żadnych plusów dodatnich jego stosowania, więc stwierdziłam, że zdecydowanie nie warto wybulać tyle kasiory

Mnie kusi ten na dzień Clarinsa, który Ola wklejała, ale ogólnie mam większe przekonanie do kremów aptecznych. No i nie oszukujmy się -spora część ceny kremów drogeryjnych to wszelakie reklamy, ładniejsze opakowania itp itd...

Zosia już nie ma kaszlu Cieszę się, bo miałam dzisiaj iść na kontrol znowu jak by co.
A w ogóle wczoraj zachowywała się... inaczej Zawsze wieczorem po kąpieli robi pare rundek jeszcze, pootwiera parę książek, że niby czyta i idzie spać. A wczoraj małż się śmiał, że jej chyba dolałam red bulla do mleka No i w końcu położyliśmy się wszyscy razem u nas w sypialni, my jeszcze w ubraniach, tak"na chwilkę". Zosia pełzała od mamy do taty, co chwila wskazując na nas paluszkiem, brała małża twarz w dłonie, gładziła po włosach i się przytulała. I tak chyba z pół godziny. No taka słodka była, że aż mi łezka poleciała Potem wzięła mnie za rękę i zaprowadziła do łóżeczka Generalnie wyglądało to tak, jakby była zachwycona tym, że tyle już potrafi powiedzieć (wczoraj doszedł "Jarek" i "dziadzia") i że tyle rozumie

Czeko jak tam puderek się sprawuje? Zdjęcie...

ja sie wczoraj wciągnłam w czytanie biochemii, dlatego wieczorem juz nie zajrzałam tutaj.
Zdolna Zosia dzieci potrafią zadziwić

Cytat:

Bardzo lubię La roche (ostatnio bardzo Redermic mi pasuje), Vichy, z filtrów na lato najlepszy dla mnie Iwostin.
Z drogeryjnych używam jedynie pod oczy (miałam tez Redermic, ale za mało nawilża) -Clinique Anti Gravity.
ja mam kilka próbek różnych, ale redemica nie miałam okazji testować, poczytam o nim.

Cytat:

Miłego

mało cię, mało, ale rozumiem
a wystawiłaś gdzies na All na aukcji te ubranka? zerkneła bym, bo mam dwie siostry cioteczne w ciąży i chciałam je troche zaopatrzeć.

Czy ktoś tu się orientuje w kredytach gotówkowych, gdzie najtaniej itd?

A mówiłam wam ze kupiłam sobie fajną ksiażkę?
hmm chyba nie
Taką
Fajne zabawy są, niby takie proste, oczywiste, a do głowy jakos mi nie przychodziły. Otwieramy z Oli ksiażkę gdzie popadnie i bawimy sie w to co nam się akurat otworzyło. Jak będziecie chciały, to napisze wam kilka przykładowych zabaw.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:21   #4008
mariolasl
Zakorzenienie

Wczoraj A gdzies tak w polowie kolacji zdecydowal, ze juz jesc nie bedzie, po czym wyrzucil wszystko z talerza na podloge. Po czym poszedl po swoja zmiotke i szufelke i zaczal sprzatac

Dzis byl dumny jak paw, bo sam zaniosl pelna miske karmy dla kotow i przyniosl do umycia brudna . Bardzo lubi jak daje mu sie cos doroslego do zrobienia. Awantura jest ogromna, gdy nie pozwolimy mu np wyniesc smieci z kuchni, musi trzymac worek chociazby jednym paluszkiem i tak pomagac tatusiowi. Pomaga przy obieraniu ziemniakow np, wrzuca obrane, nieobrane ziemniaki oraz obierki do garnka. Gdzie moze, to pomaga , ale pewnie to znacie z autopsji
Stary 2011-02-15, 09:21   #4009
Miramej
Zakorzenienie

Mariolu

Ale żeś mnie dobiła tekstem o starszej pani z dzieckiem, ja jestem od Ciebie o rok młodsza (chyba)

H. MacLeod

.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 09:23   #4010
UnholyOne
Ola-Unhola

Miramejku,
To jeszcze ta stara sprawa?

Karo, powiedz mi jak u Was wygląda ranne wstawanie, jak to ogarniasz itp. Będę musiała to jakos zgrać, a nie mam dośw z 1,5 r dzieckiem
Stary 2011-02-15, 09:28   #4011
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
(...)

Zdolna Zosia dzieci potrafią zadziwić

ja mam kilka próbek różnych, ale redemica nie miałam okazji testować, poczytam o nim.

(...)

A mówiłam wam ze kupiłam sobie fajną ksiażkę?
hmm chyba nie
Taką
Fajne zabawy są, niby takie proste, oczywiste, a do głowy jakos mi nie przychodziły. Otwieramy z Oli ksiażkę gdzie popadnie i bawimy sie w to co nam się akurat otworzyło. Jak będziecie chciały, to napisze wam kilka przykładowych zabaw.

Próbuj próbuj, dodam tylko, że ja mam redermica do cery suchej, a cery suchej na pewno nie mam i jest ok. Ale z tego, co pamiętam, masz mieszaną, więc powinien być dobry i dla Ciebie.
Teraz tak sobie pomyślałam, że może mam przesuszoną, tylko nawet o tym nie wiem

Kcemy

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Wczoraj A gdzies tak w polowie kolacji zdecydowal, ze juz jesc nie bedzie, po czym wyrzucil wszystko z talerza na podloge. Po czym poszedl po swoja zmiotke i szufelke i zaczal sprzatac

Dzis byl dumny jak paw, bo sam zaniosl pelna miske karmy dla kotow i przyniosl do umycia brudna . Bardzo lubi jak daje mu sie cos doroslego do zrobienia. Awantura jest ogromna, gdy nie pozwolimy mu np wyniesc smieci z kuchni, musi trzymac worek chociazby jednym paluszkiem i tak pomagac tatusiowi. Pomaga przy obieraniu ziemniakow np, wrzuca obrane, nieobrane ziemniaki oraz obierki do garnka. Gdzie moze, to pomaga , ale pewnie to znacie z autopsji
Zosia specjalnie rozlewa herbatkę na stół, leci po ścierkę i wyciera Z podłogi tak samo

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-02-15, 09:28   #4012
UnholyOne
Ola-Unhola

Wojtusiu, w tej chwili nie mam aukcji. Trochę się sprzedało, trochę zostało w domu.
Jak chcesz porobię fotki.
Kiedy siostry rodzą?

Chcemy, chcemy

Co do kredytów, może warto do Open Finance się przejechać, albo Expandera?
Stary 2011-02-15, 09:40   #4013
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wojtusiu, w tej chwili nie mam aukcji. Trochę się sprzedało, trochę zostało w domu.
Jak chcesz porobię fotki.
Kiedy siostry rodzą?

Chcemy, chcemy

Co do kredytów, może warto do Open Finance się przejechać, albo Expandera?
w sierpniu obie, mozesz cyknąć takąś zbiorową fotkę nawet, zaraz na pw maila ci podam.

A to są doradcy finansowi tak?
za ich porady tez sie płaci?

Cytat:

Próbuj próbuj, dodam tylko, że ja mam redermica do cery suchej, a cery suchej na pewno nie mam i jest ok. Ale z tego, co pamiętam, masz mieszaną, więc powinien być dobry i dla Ciebie.
Teraz tak sobie pomyślałam, że może mam przesuszoną, tylko nawet o tym nie wiem

Kcemy

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Zosia specjalnie rozlewa herbatkę na stół, leci po ścierkę i wyciera Z podłogi tak samo
zaraz wam napisze te zabawy, tylko teraz Oli chce zebym się położyła z nią na podłodze, rozłożyła kocyk i poduszkę i mam z nią udawać ze śpię
Stary 2011-02-15, 09:41   #4014
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ooo
cierpliwosci
eeee
wczoraj gładko poszło, Zuza jak chce spac to mówi "aaaa" i pokazuje na usta (czyli że chce monia) wczoraj tak samo zrobiła, ale ja jej wytłumaczyłam że wyrzuciła przeziceż do śmieci i że wróżka wzięła ale za to tatus jutro kupi prezencik i wzięłam ja na rece i po 5 min spała
ale to raczej nic takiego bo wczoraj była padnięta, gorzej będzie dzis, bo małz ma ja uspic wpołudnie a ona jej wczoraj chciał monia dac jak tylko pokazała że nie chce, a przeciez nawet nie zapłakała
musze go podtrzymmać jakoś w tej decyzji
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
och Mariolko... ... wiesz...tak naprawdę gdybym miała pisać co u mojego dziecka to musiałabym troszkę ponarzekać, a poniekąd mi nie wypada.
No złości się okrutnie, płacze, wymusza, pluje,kopie,kładzie się na podłogę, bije mnie, męża, koty wszystkich dookoła, nie słucha, wywija na maxa, brzydko je-rozrzuca, picie rozlewa, wciąż i wszędzie trenuje rozbieranie-spodnie, rajstopy, majtki to jednym ruchem, wszystko na raz zsuwa (...)

Proszę o kciuki przydadzą się niebawem
mam nadzieję że szybko uda Ci sieja okiełznać, ale Ty sobie radę dasz
a kciuki oczywiście już zaciskam
Cytat:

za badanie i wyniki

Dziewczyny mam zdjęcia co prawda na razie 3...jedno w ogóle do ludzi się nie nadaje ale wrzuciłam do albumu dwa pozostałe...Zu i Zu z Mamą-Pulpecikiem

Jaki pulpecik? Byłam w albumie i nie widziałam

Cytat:
z całych sił za wyniki.

A w ogóle wczoraj zachowywała się... inaczej Zawsze wieczorem po kąpieli robi pare rundek jeszcze, pootwiera parę książek, że niby czyta i idzie spać. A wczoraj małż się śmiał, że jej chyba dolałam red bulla do mleka No i w końcu położyliśmy się wszyscy razem u nas w sypialni, my jeszcze w ubraniach, tak"na chwilkę". Zosia pełzała od mamy do taty, co chwila wskazując na nas paluszkiem, brała małża twarz w dłonie, gładziła po włosach i się przytulała. I tak chyba z pół godziny. No taka słodka była, że aż mi łezka poleciała Potem wzięła mnie za rękę i zaprowadziła do łóżeczka

słodka była rzeczywiście

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

dzisiaj juz nocka lepsza , katar mniejszy tylko zabki dokuczaja ale juz tak mocno nie plakala wystarczylo tylko przytulenie i ladnie spala do rana
Stary 2011-02-15, 09:42   #4015
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:

ojej
dobrze że chociaż go nie boli, to raczej takie początkowe stadium pewnie więc szybko przejdzie
Cytat:
Nie umialam wcaoraj zasnac, jeszcze o 2.00 sie krecilam, a Antonio wstal oczywiscie o 5.30 i nie bylo mowy o zadnym dalszym spaniu.
Jeszcze dostalam @ i czuje sie kiepsciutko.

to uważaj na Antosia

---
dzięki dziewczyny za kciuki, pobieranie krwi poszło wyjątkowo lajtowo, panie pobierały z paluszka (3 pojemniczki czy jak to tak sie nazywa) bo nie znalazły żyły i może i dobrze, tyle że OB nie zrobią bo musiałyby z żyły ale CRP uznały że wystarczy bo lepszy obraz daje, a i jeszcze kał na lamblie musimy donieść w czwartekbo tylko 2xtyg biorą
teraz czekam na wyniki
Stary 2011-02-15, 09:48   #4016
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:

eeee
wczoraj gładko poszło, Zuza jak chce spac to mówi "aaaa" i pokazuje na usta (czyli że chce monia) wczoraj tak samo zrobiła, ale ja jej wytłumaczyłam że wyrzuciła przeziceż do śmieci i że wróżka wzięła ale za to tatus jutro kupi prezencik i wzięłam ja na rece i po 5 min spała
ale to raczej nic takiego bo wczoraj była padnięta, gorzej będzie dzis, bo małz ma ja uspic wpołudnie a ona jej wczoraj chciał monia dac jak tylko pokazała że nie chce, a przeciez nawet nie zapłakała
musze go podtrzymmać jakoś w tej decyzji
powiedz TZ ze wyrzuciłas wszystkie i nie ma żadnego, schowaj, bedzie musiał sobie poradzić
Stary 2011-02-15, 09:53   #4017
UnholyOne
Ola-Unhola

Unhappy Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
w sierpniu obie, mozesz cyknąć takąś zbiorową fotkę nawet, zaraz na pw maila ci podam.

A to są doradcy finansowi tak?
za ich porady tez sie płaci?

zaraz wam napisze te zabawy, tylko teraz Oli chce zebym się położyła z nią na podłodze, rozłożyła kocyk i poduszkę i mam z nią udawać ze śpię

Oki, cyknę wieczorkiem i prześlę.

Tak doradcy, porady bezpłatne
Przejrzą Ci oferte ok 30 banków. Może i sama znalazłabyś coś taniej (pewnie odrobine), no ale trzeba mieć czas, zeby podjechać do każdego banku np.

Maju
, trzymam za wyniki.
Stary 2011-02-15, 09:56   #4018
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
powiedz TZ ze wyrzuciłas wszystkie i nie ma żadnego, schowaj, bedzie musiał sobie poradzić
taaa, ale jak ja w pracy jestem
nie pwoeim mu gdzie są, może sam nie znajdzie
Stary 2011-02-15, 10:04   #4019
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Oki, cyknę wieczorkiem i prześlę.

Tak doradcy, porady bezpłatne
Przejrzą Ci oferte ok 30 banków. Może i sama znalazłabyś coś taniej (pewnie odrobine), no ale trzeba mieć czas, zeby podjechać do każdego banku np.

Maju
, trzymam za wyniki.
poważnie bezpłatni?
ja zawsze omijałam ich, bo myslałam, ze u nich też sie płaci coś
Stary 2011-02-15, 10:04   #4020
angy
Zakorzenienie

Cytat:
taaa, ale jak ja w pracy jestem
nie pwoeim mu gdzie są, może sam nie znajdzie

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości