|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też dłubie w kredkach ![]() p4w kurujcie się bidulki ![]() No przecie nadrabiam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
a ja kupilam ostatnio ksiazeczke zgadywanke i pare razy Werce czytalam i juz na pamiec ja zna- sama ja bierze , przynosi mi i mowi "zgaduj zgadula" bo chce zebym jej czytala zgadywanki i nie da mi skonczyc tylko mowi sama i musze bic jej brawo ze dobrze zgaduje heh
![]()
#4173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nierozumiem teściowych.Rzadko kiedy fajna/równa Cytat:
![]() Ściąga mi się ![]() Co ona takie dumne, czy łaskę jakąś robią czy o co im chodzi, nie łapię ![]() Olu, masz na myśli produkty made by biedronka, czy ogólnie tam dostępne?otwierają koło ciebie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() noooo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4175 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o kurcze ![]() ![]() ![]() Ja po tej jednej nocy byłam tak wymęczona psychicznie że dwóch tygodni chyba bym nie dała rady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A taka ciekawostka...zmieniają decyzje na sporo leków i np Viburcol teraz będzie na recepte ![]() ![]() Dla Amelki to zupelnie nowa sytuacja więc nie dziwię się że jest nieswoja...musi przywyknąć do tego że nie ma Mamy cały czas przy niej...wielkim plusem jest to że ma Babcię którą zna i która jest jej bliska ![]() A co do teściowej...to nie oczekuj cudów...wiem co mówię ![]() Jedzenia nie rozumiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale ma humorek ten Twój synek ![]() pracy o takiej godzinie współczuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Wojtusiu...taki skromny telefon dla takiej Gadżeciarki ![]() ![]()
![]() |
#4176 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze co do teściowej to w sumie bym się zdziwiła gdyby pomagała nam też przy pracach domowych bo jak Amelka leżała pierwszy raz w szpitalu to też pokazała swój charakter. My ledwo żywi na zmianę przy dziecku w szpitalu, wpadałam tylko się przebrać, umyć, coś na ząb wrzucić i wio wracać bo małż do pracy, a teściowa w tym czasie siedziała u szwagra kawalera i gotowała mu bigosik, sprzątała i doglądała dzieciatka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
he he... dzisiaj pracuje od 20 do 8 rano... tak mam co 4 dni
![]() ale ok 24 będę mogła się jakoś "wyłożyć" na naszym fotelu i może uda mi się zdrzemnąć bo jutro wracam do domu i sama z małym urzęduje ![]() jak będzie miał taki humor jak dzisiaj to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
Unhola...co do produktów made by biedronka...to przede wszystkim patrz na producenta
![]() ![]() ![]() ![]() No i jako potwierdzenie...mój kolega z pracy wcześniej pracował w Lisnerze na kierowniczym stanowisku...no i mówił mi że Lisner produkuje idealnie to samo pod własną marką jak pod marką Biedronki...więc patrząc dalej to... po pierwsze - nie opłacałoby się zmieniać całej linii produkcyjnej by produkować coś specjalnie dla Biedronki, co byłoby gorszej jakości...po drugie- Biedronka to przeogromna sieć, mają "miliony" sklepów, kupują naprawdę ogromne ilości produktów, więc producentowi opłaca się obniżyć cenę...a po trzecie - na każdym produkcie masz podanego producenta, wymaga tego prawo...więc producentów "nie stać" na to by wypuszczać buble...ich reputacja by na tym ucierpiała... ![]() Poza tym poczytaj wątek który Wojtusia wklejała...na pewno znajdziesz tam coś ciekawego ![]() no to się rozpisałam ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-16 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No tak pewnie wszystko po trochu, zęby, rozwój itd. Dziwne z tymi lekami ![]() Tak Amela lubi babcię bardzo, cieszę się że ni musi być z obcą nianią. ![]()
![]() |
#4180 | ||||
Zadomowienie
|
Pustki przez cały dzień panowały, aż mi się zaczęło wydawać, że dzisiaj niedziela
![]() Cytat:
Werka śliczna na zdjęciu, mała modelka ![]() Cytat:
![]() ![]() Do naszego odpieluchowania jeszcze długa droga, ale zbierać info trzeba już, żeby, jak to się mówi, nie obudzić się z ręką w nocniku ![]() W sensie, że jedzenie? Mam tam sporo takich, głównie słodycze, ale nie tylko, np. mrożonego łososia mają super, warzywa na patelnię... Też podczytuję ten wątek, który Wojtusia wstawiła ![]() Yhy, ja Ci dam ostatni link ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4181 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc
![]()
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Karolinko, a może zaparz Zu meliske na wieczór hm? vitax ma np melise z gruszką,
albo jakąś lawendką zapachową ją uracz hm?po co od razu syrop, może to pomoże ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
tak sobie pomyślałam
![]() ![]() zeskanuję książkę którą dzisiaj zakupiłam ![]() a co ![]() jeszcze godzinkaaa ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-16 o 22:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Dziwne ale naprawdę przykro mi się zrobiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz...ten syrop jest homeopatyczny...jedni w to wierzą inni nie...sama nie wiem czy kupić...zobaczę jak dzisiejsza nocka, może to jednorazowe było (oby ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#4188 | ||
Zadomowienie
|
Chciałam kupić nocnik z Ikei, który w sklepie kosztuje 7,99 zł, a na allegro (nie mam żadnej Ikei blisko) razem z przesyłką 35,99 zł
![]() ![]() ![]() Serio? Bo napisałam, że wynajdujesz nietypowe gadżety? ![]() No cóż, masz prawo się czuć urażona, chociaż naprawdę nie rozumiem dlaczego, może ktoś mi wytłumaczy co złego napisałam tym razem? ~~~~~~~~~ Dobrej Nocy ![]()
Edytowane przez morska Czas edycji: 2011-02-16 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toż to miałabyś za to 4,5 nocnika ze sklepu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Bry dzień
![]() widzę, że ostatni będą pierwszymi ![]() Ostatni goście wrócili mi ok 00:30 więc jak zasnęłam o 1 tak spałam jak kamień do 6:40 ![]() ![]() Planuję zakupić plastelinę w powrocie do domu, więc będziemy się dzisiaj bawić ![]() Zakwasy mam na brzuchu... ale co się dziwić jak dopiero teraz od porodu uraczyłam mój brzuchol ćwiczeniami... Dzisiaj planuję ugotować młodemu brokułową z jajkiem... Mam nadzieję, że zje bo nic mnie tak nie denerwuje jak moje starania na marne. no to miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Cze
![]() p4w jak Wasze zdrówka? ![]() Megi - bo grypa to choroba wirusowa, a na nią antybiotyki nie działają ![]() Czeko ale chyba strasznie rzadziuni ten Antek ![]() Cass ja w ogóle nie słyszałam o bólach nóżek w wieku naszych dzieci... Karo o co chodzi z tym "przykro mi się zrobiło"?? A jak nocka dzisiaj? Mam nadzieję, że już bez przygód ![]() Jadę dzisiaj i jutro na całodzienne szkolenie do sąsiedniego n-ctwa ![]() Zosia coraz lepiej sama je ![]() ![]() ![]()
#4192 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cass ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Amelka pewnie tęskni za Tobą, moze ma za mało atrakcji z babcią ![]() a teściowej nie skomentuje, ale widać tak to jest z teściowymi..... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nocka u nas super , druga z rzedu cala przespana ![]() ![]() a zabki juz prawie na wierzchu idziemy jesc sniadanko Cytat:
![]() ![]() u nas narazie z jedzeniem idzie srednio bo czesciej ja jej daje, chociaz jak dam jej jakis serek to je ladnie sama i tez do buzki ladnie trafia planuje dzisiaj go wyprobowac na buzke , napisze potem moje wrazenia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
małż i Tomek w nocy spali spokojnie, za to ja nie mogłam spać, bo tak mnie głowa bolała...
zadzwoniłam do pracy i pojadę dopiero na 12, bo tych pacjentów muszę przyjąć, a teraz zjem śniadanie, wezmę leki i jak teść przyjedzie to jeszcze moze pójdę spać znalazłam komodę - jakby dla mnie, ale małżowi się nie podoba - desing nie jest może zbyt porywający, ale za to jakby specjalnie na moje kosmetyki
![]() |
#4195 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osz kurna to ja namieszałam...zupełnie o czym innym myślałam...tzn że Twoja uwaga była do czego innego...a to do Jarka było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A nocka super ![]() ![]() ![]() ![]() i brawa dla Zosi ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-17 o 07:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ja tez sie cieszę bo my juz 3 nockę spimy calutką bez wybudzania (odkąd monia niema... ![]() ![]() koniecznie ![]() Cytat:
![]() a komoda.... bardzo ciekawa ![]() ![]() Cytat:
*** tak sobie mysle... fajnie by się było spotkac i pogadac na żywo ![]() tylko te odległosci ![]()
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla Zu powrotu do formy ![]() Wojtusiu suuuuper ta książka.Czytałam wczoraj i zaczęłam już przygotowywać książkę dla niej z jej fotkami ![]() Przy chwili czasu....domyślasz się prawda ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myśli podobnie jak ja ![]() Cytat:
![]() a komoda...hmmm no nie wiem...fajne te przegródki ![]() Cytat:
![]() Kat kupię dzisiaj tą melisę i zaparzę wieczorkiem...nie zaszkodzi a może pomoże ![]() ![]() a co to za książki sobie rozdajecie i się nie podzielicie? ![]() Czego to ludzie nie wymyślą...makijaż w 5 min - TU i TU ![]() aaa i napiszcie mi jakich firm macie pędzle...do pudru i do podkładu ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-17 o 08:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
![]() ada ja tez poproszę a gdyby ktoras z Was tez chciała jeszcze kilka przykładowych zabaw z mojej książki, to poproszę maile. Polecam ksiażkę naprawdę. Warto kupić kosztuje 25 zł. W Empiku przeglądałam rózne z zabawami, bo nie chciałam w ciemno przez net kupować i ta okazała się najfajniejsza. Kasiu oczywiście znajde dzisiaj chwilke ![]() głowa mnie boli... Karo, no taki skromny telefon, ale ma wszytko co chciałam. Oczywiscie miałam lepsze do wyboru, ale wiekszosc dotykowa np. Nokia N8, HTC różne przeróżne, a ja juz nie chciałam drugiego dotykowego, byłam zadowolona ze swojego, ale potrzebowałam odmiany, a tak to prawie to samo, tez dotykowy byłby, tylko innej firmy ![]() Lubię zmiany. Meble tez by mi sie przydały nowe o te strasznie mi sie spodobały. Zawsze marzył mi się pokój z białymi meblami, tildowymi zabawkami ![]() Karolciu, wlasnie napisałam, daj maila i ty tez dostaniesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a wiec tak - pomimo ze konsystencja jest wodnista to naklada sie fajnie, jestem pod wrazeniem bo po paru minutach wchlonal sie do matu, nic sie nie lepi, nie klei no i nie bieli , kolorek jest niewidoczny , ladnie wstapia sie w skore i ujednolica jej kolor, tylko mam wrazenie ze za malo nawilza no ale ja po mikro jestem teraz wiec moja cera potrzebuje mega nawilzenia , mam chrapke wyprobowac tez krem z serii barwiacej ktory napewno jest bardziej gesty przez co bedzie lepiej nawilzal tylko pewnie bedzie sie kleil ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.