|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
ja mam pędzle Sephory i Mac'a, ale Inglot też ma fajne pędzle podobno
a jaki chcesz do podkładu? ja mam taki i taki i ten drugi o niebo lepszy, przynajmniej te Mac'owe, ten pierwszy za grubą warstwę zostawia i smugi, a drugi cieniutko i równiutko rozprowadza podkład do pudru mam EDM kabuki i jest super, mam też kilka pędzli do pudru z Sephory, ale są twardsze od EDM i średnio mi odpowiadają ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- znalazłam jeszcze takie komody ta fajna ale droga http://allegro.pl/komoda-szafka-z-sz...458491650.html ta w okazyjnej cenie bo uszkodzona http://allegro.pl/szafka-himalaya-me...455377679.html ta też ciekawa, ale cena oczywiście http://allegro.pl/meble-kolonialne-s...463374148.htmltutaj niby nie to czego szukałam, ale cena może być zachęcająca http://allegro.pl/meble-kolonialne-w...460834324.html ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- i jeszcze taka http://allegro.pl/szafka-java-opium-...464705457.html, ale jeśli wymiar nie dotyczy nóg na dole to się nie zmieści, ale i tak droga, więc nawet nie mam co pytać sprzedającego i taka http://allegro.pl/szafka-kolekcja-ib...464705509.html a ta trochę za niska http://allegro.pl/76-teakowa-komoda-...431282207.html a już nie wiem... pewnie skończy się jak zwykle i nic nie kupimy
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-02-17 o 10:30 |
|
|
|
#4202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
zaraz wyślę ![]() Cytat:
Co to TBS? ![]() Cytat:
Muszę popatrzeć na te EDM...myślę też czy nie zamówić z ELFa, bo mają dobre opinie ![]() a ta komoda?? strasznie mi się podoba...aż sama bym chciała taką ![]() idealna do kosmetyków ta? ta(chociaż niska troszkę)? i TU dwie ostatnie na samym dole Idę po śniadanie
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-17 o 10:35 |
|||
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Miłego dnia U nas za oknem piękne słońce. Niedlugo Antonio idzie spać, bo wstał o 5.00 jak zwykle, a potem obiad i długi spacer Cytat:
Cytat:
![]() Karola, TBS = The Body Shop
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2011-02-17 o 10:40 |
||
|
|
|
#4204 |
|
Ola-Unhola
|
Co do biedronki, to akurat obok nowej siedziby pracy Małża jest sklep i można by z tego skorzystać. Ja nigdy w biedronce nie byłam, więc nie znam asortymentu. Chciałabym jakieś konkretne art. spożywcze, które są smaczne i w miarę zdrowe Wojtusiu, dzięki za link, zajrzę i poczytam ps. nie zrobiłam jeszcze fotek rzeczy (muszę małża tel i potrzebny nam kabel do kompa, a chyba gdzies zapodział w pracy) Karo, z markami podobnie jest w realu i tesco, także tu widze podobnie. Mam nadzieję, ze Małżowi będzie się chciało przejrzec etykietki ![]() morska Wczoraj małż kupił pieluchy Toujours w Lidlu i sa całkiem fajne. Nocka za nami i nic nie przeciekło. Teraz będe patrzyła, czy się nie odparza pupka.
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam Lavertu i sephory
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Karo widze ze Mariola juz napisala co oznacza skrot TBS
wklejam ci jaki dokladnie mam pedzel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6607,the-body-shop-face-body-brush.html&next=1
|
#4208 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te rzeźbione przesadzone dla mnie, a te indyjskie nawet fajne, ale chyba jednak za ciężka do łazienki i te szufladki takie malutkie się wydają
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-02-17 o 11:13 |
|
|
|
|
#4210 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
...a może to cisza przed burzą ![]() ![]() Cytat:
![]() Ola, tu masz mój ranking: KOMODA 1 KOMODA 2 KOMODA 3
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Maju chyba nie mam maila twojego
na gg mi napisz
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śnieg pada, na szczęście ciepło jest i nie wiejedzięki miałam zaćmienie jaźni i zupełnie nie skojarzyłam Cytat:
no ja kupiłam zachęcona opiniami z wątku ale u Nas kilka razy przeciekły może lepsze dla chłopców są![]() o pędzlach Lavertu nie słyszałam...zaraz sobie poczytam Kupiłam melisę z pomarańczą Cytat:
Cytat:
Mebel został wykonany z najwyższej jakości drewna egzotycznego barwionego na jasny orzech i dodatkowo postarzany przy użyciu techniki "kornikowania" (małe dziurki jak po kornikach). a może warto by napisać by wysłali dodatkowe zdjęcia? Cytat:
ranking niezły, tylko te ceny
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-17 o 11:53 |
|||||
|
|
|
#4213 |
|
Ola-Unhola
|
http://www.friger.pl/index.php?ref=Unholyone
zapraszam ![]() Wczoraj był•o o tej stronce w DD tvn. Wpisuje się skłądniki, które ma się w lodówce, a oni podpowiadają co mozesz z tego zrobić
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2011-02-17 o 12:18 |
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
juz patrze na to, a na wizazu tez takie cos jest, widzialyscie??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4215 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
ale po czym?
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jest promocja na wybrane produkty Clarinsa
http://www.douglas.pl/home/aktualnos...cudow-clarins/ chcialabym kupic ten krem multi odzywczy
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie to samo pomyslałam...ze na wizażu to samo jest
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ciągle Was nadrabiam jestem na 133 stronie ... za bardzo nie mam czasu na podczytywanie, no i ten komp popsuty ... małż mi podłączył monitor u brata w pokoju i teraz mam jeszcze gorze, bo jak bracholek w domu to nie chce mu przesiadywać w pokoju ![]() Mama czuje się juz naprawdę dobrze, dzisiaj pojechała do Krakowa po kolejne zwolnienie, no i najważniejsze, ze wyniki ok! DO pracy dalej chodzę /jak to fajnie mieć kilka złotych zarobionych własnoręcznie /, i w domu duuużo zajęć ... a tak mi się za Wami tęskni Obieram własnie jabłka i będę robić ... kto zgadnie? ... taaak! murzynka Obiad mam gotowy, Bartoszek śpi to chwilkę sie odstresuję przy kawce i wizażu ![]() aaaaa u nas wielki katar Bartosz sie załatwił w kąpieli, a raczej to ja go załatwiłam Poslzismy dzisaij z psem na spacer - tylko na 15 minut - i zrobił mi taaaką awanturę, ze szok!Jeszcze w takim stanie go nie widziałam ... na siłę musiałam wnieść do domu, i 10 minut siedziałw korytarzu ubrany i krzyczał aż wytłumaczyłam na spokojnie, ze pojdziemy spać a potem znów na spacer to trohe mu przeszło
|
|
|
|
#4222 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
zabawy od 12 do 24 miesiąca życia zeskanowane
zaraz Wam wyślę ![]() spacer zaliczony mały jak tylko mijaliśmy osobnika płci męskiej podnosił swoją rękę do góry na cześć, albo podnosił rękę i mówił "cieś" dzisiejsze wyrażenie dnia: "o jacie"... czy mu coś, spadnie, czy go zaskoczy, czy się coś zepsuje itp. zupa brokułowa wyszła mi pysznaaa ![]() mały zjadł 2 chochle z 1,5 jajka dzisiaj w ogóle jakoś tak jestem super przy czasie ![]() chyba czas na jeszcze jedną kawkę ![]() trzecią dzisiaj
|
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cieszę się bardzo że z Mamą tak dobrze...i niech tak zostanie ![]() Cytat:
to czekamy![]() Zuza jak jej coś spadnie itp...to mówi zmartwionym głosem...łeeeee ![]() idę też po kawę...taką szybką, bo zaraz kończę pracę
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 66 stron w adobie ![]() Przemko mnie zaskoczył ... Mówię do niego "Jak Przemuś płacze" a ten udaje, że płacze "Jak Przemuś się śmieje" a on się śmieje ![]() nie wiedziałam, że moje dziecko to potrafi |
|
|
|
|
#4226 | |||
|
Zakorzenienie
|
wszystkich chorowitkom chciałam życzyć szybkiego powrotu do zdrowia
zakochałam się w Kubusiu Cytat:
![]() Cytat:
a jakie oszczędności ![]() Nocnik od jakiegoś czasu jest fajny, ale tylko rano ... w ciagu dnia się nie wysika Cytat:
ania-1607@wp.pl hehe Przemuś dobrze wychowany a paniom nie mówił cześć? ![]() mój niejadek nic nie chce jeść ![]() Jabłka obrałam, jeszcze tylko pokroić w kostkę niby szybki ten murzynek, ale te jabłka
|
|||
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe, to chyba ranking od najdroższej do najtańszej
![]() dzięki za opinię Cytat:
![]() ale pokażę małżowi - zobaczymy co powie
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie Paniom cześć nie mówi... nie wiem o co chodzi ![]() Przypuszczam, że tak jest dlatego, że więcej przebywa w towarzystwie facetów niż kobiet nauczył się co tata robi jak spotyka kolegów i powtarza ![]() co do niejedzenia... też tak czasem mamy ![]() ostatnio robiłam mu 3 śniadania
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Ada to ja tez prosze pieknie
![]() anna@tesarczyk.pl Werka dzisiaj nie chce spac.....ale tez nie marudzi pomagala mi odkurzac, teraz rysujepodlogi powycieram jutro rano zeby mama ja przypilnowala bo bedzie mi biegac pod nosem a mnie brzuch boli bo @ sie zbliza
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-02-17 o 16:16 |
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusia, megi... wyskoczył mi komunikat, że macie małe limity mb dla załączników...
sprawdźcie czy doszło ![]() Unholy pozwoliłam sobie wysłać Ci ten skan ![]() Czeko już wysyłam ![]() --------------- wysłałam do: katarzynka00 mariolasl megi b Wojtusia skierka1981 Karolinak82 UnholyOne jak nie doszło macie słabą pocztę
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-17 o 16:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

)

NIE LUBIĘ TROLLI
nie ma u was zakazu? czy jak to wygląda?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dziś wieczorem postaram się to zrobić 

śnieg pada, na szczęście ciepło jest i nie wieje