|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() kolorek suuuuuuuper ![]() a jak długo sie trzymał? bo mój niestety szybko dość tracił na intensywności, ale ja miałam bardziej w rudy wpadający, przynajmniej ostatnio ![]() i sama nakładasz? czy fryzjer? mam nadzieję że z Zu juz będzie OK ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2011-02-18 o 08:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Ola-Unhola
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() Napisałam w klubie ![]()
![]() |
#4263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrowka dla Antolka ![]()
![]() |
#4264 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Pisałam Wam, ze małż zawiózł rzeczy z szaf już mi nie potrzebne do domu samotnej matki. Wiecie co, tak pisza, że taka bieda i potrzebujący, a siostra zakonna taka była skrzywiona, że małż coś przywiózł. Wręcz wkurzona była tym faktem. Chyba sobie daruję takie wożenie. Dla powodzian tylko nowe, do pck prawie też, do domów różnorakich wielki problem...Zostaje wyrzucić, bo nikomu nie potrzeba...
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale dzisiaj jestem nie do życia... Wczoraj pierwsze co zobaczyłam to słońce i jakoś od razu lepszy humor miałam... Dzisiaj szaro i beznadziejnie jest to i ja się tak czuje ![]() Unholy, Mayaha... nie chce przejść ten mail do Was ![]() właśnie ładuję plik na chomiku. Może macie tam konto to sobie zobaczycie ![]() Wojtusia, nie wiem jak mam podzielić plik zapisany w adobie na 2 cześci ![]() -------------------- Unholy no co Ty mówisz, że nie chciały przyjąć ![]() to człowiek sam nie raz wstąpi do secondhand'u, a one z drugiej ręki mają problem przyjąć ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-18 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 738b6c14000af5f04b0d3dbc.jpgfarba_do_wlosow_lekarstwem_na_niepowodzenia.jpg mój całkiem przyzwoicie, nie pamiętam dokładnie ale nie narzekałam ![]() Mama ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mimo wszystko wolę tak niż wyrzucać niezniszczone rzeczy ![]()
![]() |
#4267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo luknę na chomika ![]()
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Wtajemniczenie
|
Karo, świetny ten kolor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() musze mojej fryzjerce te fotki wysłac, może gdzieś obczai taką farbę ![]() ![]()
#4270 |
Zakorzenienie
|
![]() ada, mam konto na cho tylko daj linka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
No to nie wiem dlaczego. Ten onet jakiś kiepski ![]() No z wielka łachą. I częśc ubrań była nowych z metkami, a inne nie zniszczone. Szmatki przecież wyrzuciłam... Pościel też nową dałam, w takim Domu powinna się przydać. Torebki dobre, 2 pary kozaków - nic nie zniszczonych, peep toły czerwone - do wymiany fleki No wybrzydzają.... Cytat:
No wiem, wiem ![]() Ale wiesz.. ![]() No też slyszałam, ze prywatne. Ostatnio u Rodziców jeździli i zbierali, ale wtedy jeszcze nie zrobiłam porządków i się spóźniłam. No nic. Na razie szafy nasze mam przejrzane.
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Karola to widze ze ty taki marchewkowy lubisz kolor
http://allegro.pl/show_item.php?item...28072&bid=1860 to moze cos takiego z Matrixa by ci podpasowało? mi się podoba jeszcze taki jak w załączniku, ale to zupełnie inny juz |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może tym razem faktycznie coś na własne rękę poszukam ![]() ![]()
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to u innych uwielbiam ![]() ja całe zycie szukam idealnego koloru, NIGDY na taki nie trafiłam. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
na chomiku mam taki sam nick: adaikaka
![]() znajdziecie to w moich dokumentach linka nie mogę wstawić bo gwiazdkuje ![]() w każdym razie już jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie myślę o farbach Goldwell ![]() Cytat:
![]() ![]() a Twój też fajny tylko ciemniejszy ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- wpisz ze spacjami ![]()
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Ada, juz sciagnelam
normalnie adres strony chomikuj łamany przez adaikaka i twoj profil jest ![]() dzięki bardzo ![]() Dostałam paczkę z apteki dostałam 3 próbki i dwa mini produkty gratisowo do ysthealu były dodane Cieszę się niezmiernie! A i filtr też tam jest tanio jesli ktoś lubi Avenki, bo zapłaciłam za niego 25,50 bo ma termin waznosci do konca wrzesnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Mayaszko a może ta farba
![]() ![]() ![]() Myślę intensywnie ![]() a żeby nie być monotematyczna...TU coś fajnego ![]() a dla Nas... Drugi rok życia Twojego dziecka to był niezwykle interesujący i intensywny czas w rozwoju. To zdobywanie nowych umiejętności i wiadomości. Pamiętaj jednak, że każde dziecko rozwija się inaczej i staraj się nie porównywać swojego brzdąca z innymi. Czego możesz oczekiwać od dwulatka? Chętnie okazuje uczucia, lubi się przytulać. Wykonuje proste polecenia, ale najchętniej mówi „nie” oraz „moje”. Najczęściej chce być w centrum uwagi. Niekiedy może się kontrolować przez moment w zamian za obietnicę nagrody lub zagrożenie karą. W skrajnych emocjach może - drapać, uderzyć, uszczypnąć lub ugryźć. Jest dość sprawny fizycznie. Niekiedy umie już korzystać z nocnika. Używa ok. 50 słów. Zadaje pytania – „co to?” i stale mówi. Pojawia się bunt dwulatka. Ale nie martw się, poradzisz sobie, jeśli tylko jesteś uważną i aktywną mamą. Staraj się dużo rozmawiać z dzieckiem. Oglądajcie wspólnie książeczki z dużymi kolorowymi rysunkami. Wspieraj dziecko w jego próbach artystycznych. Dbaj o jego rozwój ruchowy. Dbaj o rozwijającą się osobowość. I pamiętaj - nie wychowujesz dziecka. Wychowujesz człowieka. W tym wieku apetyt jest zmienny. Dzieci chcą jeść i pić samodzielnie. Już wiedzą, jakie rzeczy im smakują, a jakie nie. Uwielbiają rytuały i mają swoje zwyczaje. Jeśli serek, to tylko na kolację. Dziecko nadal powinno jeść 5-6 małych posiłków w ciągu dnia. Jedzenie powinno być podzielone na niewielkie porcje, łatwe do wzięcia w paluszki bądź na łyżeczkę. Warto zadbać, żeby dania były kolorowe, różnorodne smakowo i wizualnie.
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nosz ku.......... ![]() ![]() ja jak narazie daje wszystkie ciuchy szwagierce dla jej dzieci- corka ma 15lat i wszystkie ciuszki jakie dalam nosi a syn(14lat) tez w malzowych lata ![]() polecacie jakas odzywke do rzes??? ![]() nie przedluzylam , daje spokoj narazie i mam takie wybraki ze szok....polowe rzes nie mam a sa krotsze niz mialam wczesniej ![]() wiec niestety ale taki zabieg niszczy naturalne rzesy a raczej klej.......
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po cichu się cieszę że jednak nie zrobiłam ![]() Wydrukowałam sobie książki Wojtusi i Adaikaki i w weekend bedziemy się bawić ![]()
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety też tak miałam, wspominałam wam.Same mi odrosły.Mam takie jak przed tem ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
ja teraz zaluje
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
czekoladko, dobrze ze ja nie robiłam, nie wiedziałam ze tak się robi z naturalnymi później.
Spróbuj może olejku rycynowego. Na wizażu ma duże grono zwolenniczek. zarówno na rzęsy i na paznokcie. Ja kiedys używałam i byłam zadowolona, od jakiegoś tygodnia znowu go używam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wlasnie uzywalam ostatnio takie platki kolagenowe i w prownaniu z tymi z clareny te dzialaja ![]() nie kosztuja duzo a moze jednak beda dobre
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Uroczyscie oswiadczam, ze Antonio nie jest gotowy na odpieluchowywanie, na razie bede go przyzwyczajac do nocnika i tyle. Czeko, rzesy odrosna, pewnie teraz masz krotsze, bo to sa same nowe rzesy, ktore jeszcze rosna. Te sztuczne przyklejane sa do naturalnych i jak wypadaja, to razem. Ja juz tez nie robie, bo mnie denerwowaly, nie moglam ich dotykac, musialam ciagle uwazac itp. Za mile komentarze wszystkim dziekuje ![]()
#4288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odrosną ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
![]() Przyszłam z prośbą ![]() Kto mi pomoże zinterpretować wynik morfologii? LYM 4.9 (61.7%L) norma 1.5-7.5 (10.0-42.0%L) GRAN 2.4 R3 (29.8%G) norma 1.5-8.0 (37.0-55.0%G) Niby w normach się wszystko mieści ale w tych procentach nie a nie wiem co to oznacza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podają u Ciebie przy wynikach L (za niskie) lub H (za wysokie)? Obraz różnicowy krwi obwodowej (rozmaz krwi) krwinki = GRAN (granulocyty) obojętnochlonne paleczkowate 3-5% obojętnochłonne wieloplatowe 50-70% kwasochłonne eozynofilne 2-4% zasadochlonne bazofilne 0-1% limfocyty LYMF 25-40% monocyty 2-6%
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-18 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.