|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ ja Wam zazdroszcze ![]() lece kończyć drugie danie ![]() ![]() Dzieki raz jeszcze za komentarze ![]() Fak faktem, Przemko na dojrzałego już wygląda ![]() ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-22 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny cyknełam jeszcze kilka zabaw i wysłałam na maila tym, których maile mialam
czekoladko do ciebie nie chce pojsc... nie zablokował mnie moze twoj program pocztowy? ![]() dostaje maila zwrotnego ze nie da sie do ciebie wyslać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie wciągnęłam babeczkę bezową
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz popijam kawkę i jest mi błogo... ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wcinam wafle ryzowe ![]() mala dopiero zasnela
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
oczywiście przy drugim daniu usłyszałam "siam"
![]() no to Przemko dostał pulpecika na talerzyku ![]() jak chce to niech się uczy ![]() ![]() dokumentacja w albumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
a co to za przyjemność?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzisz w kwestii samodzielnego jedzenia to Werka w tyle zostaje, ale nie martwi mnie to bo w koncu sie nauczy kiedys ![]()
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przecież jeszcze ma czas ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Czeko jak Ci się podoba trucizna o północy? ![]()
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem ![]() a podoba mi sie ale bez szalu, cos mi przypomina ale sama nie wiem co
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jak na to patrze to długa droga przed nami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Skierko, jutro konćze 10 tydzień.
Cytat:
![]() Kuba nie jest samodzielny. To po czesci moja wina bo nie chce zeby zupą czy jogurtem pobrudził pół kuchni ![]() Sam zjada pokrojone w kostke owoce, kanapeczke, lub pokrojonego kotleta. Karo, tak sie zastanawiam nad kupnem całej flaszeczki Lolity ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a planowaliscie czy wpadka? u nas tez tak jest a czemu juz wyjasniam -my kuchni nie mamy jeszcze gotowej i Werka je u mamy na dole , nie w kuchni a w pokoju i nie chce zeby wszystko tam upackala ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-02-22 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
no i sie nie zdrzemnelam, bo przypomniałam sobie ze obiadu nie zrobiłam
![]() Czekoladko, a moze któraś z dziewczyn niech ci przesle to co ja wysłałam Karo, wez ty mi nie mów o takich słodkosciach, taki apetyt na nie mam ze szok. Z reguły nie przepadam za słodkim, a teraz kilogramami mogłabym jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no mi też się podoba ale spodziewałam się ochów i achów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zuza nigdy jakoś nie ubrudziła wszystkiego naokoło, nigdy nie rzucała specjalnie jedzeniem...jak już to ona była brudna, krzesełko i podłoga naokoło (ale pies czuwał i wszystko czyścił od razu ![]() ale Lolite L? czy klasyczną? Jeśli L to zaczekaj i weź z mojej rozbiórki chociaż 5 ml, koszt nie będzie duży a poznasz zapach...po co ma później leżeć flaszka, albo miałabyś meczyć ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() ja mogę bo mam ![]() to tak jak ja...zwłaszcza dzisiaj ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Cass, ogromne gratulacje
![]() ![]() ![]() Ogromnie sie ciesze waszym szczesciem, az mi sie na lzy zbiera. Sama tez chcialabym, ale staranka musze odlozyc do przyszlego roku ![]() Wredna ![]() ![]() Muszka ![]() Antonio rowniez z jedzeniem jest do tylu, ale daje mu czas, bo znam go juz na tyle, ze wiem, ze na sile nic nie wskoram, a pewnego dnia sam zechce. Z mowieniem, to podobnie jak u Laurki, pojedyncze slowa, chociaz ostatnio doszlo pare angielskich. Wczoraj cos chcial, ale nie wiedzielismy co, wiec pytam go po polsku, co chce, a on tak sie ladnie poskupial i powiedzial ladnie i wyraznie "apple"
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Cass, ogromne gratulacje
![]() ![]() ![]() Ogromnie sie ciesze waszym szczesciem, az mi sie na lzy zbiera. Sama tez chcialabym, ale staranka musze odlozyc do przyszlego roku ![]() Wredna ![]() ![]() Muszka ![]() Antonio rowniez z jedzeniem jest do tylu, ale daje mu czas, bo znam go juz na tyle, ze wiem, ze na sile nic nie wskoram, a pewnego dnia sam zechce. Z mowieniem, to podobnie jak u Laurki, pojedyncze slowa, chociaz ostatnio doszlo pare angielskich. Wczoraj cos chcial, ale nie wiedzielismy co, wiec pytam go po polsku, co chce, a on tak sie ladnie poskupial i powiedzial ladnie i wyraznie "apple" ![]() ![]() Z nowych to mowi jeszcze po ang pilka i isc ![]() jak mi sie nic nie chce, glowa mi peka, z przede mna dwie nocki i potem clay weekend w pracy. Jakbym chciala wygrac na loterii i moc zostac z Antosiem w domu. Ciekawe, jak tam Antos Unholy ![]()
#4553 |
Zakorzenienie
|
czeko poszło
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkim dziękuje za gratulację . Ja też cicho siedziałam...wiadomo....b ałam się i boję cały czas. Cytat:
![]() I teraz to ja tobie szczerze gratuluję ![]() ![]() ![]() U mnie 6w4d Ładnie wytrzymałaś z pierwszą wizyta-aż do 10tygodnia.Celowo? jeszcze raz gratuluję ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Ci nie dojdzie to ja spróbuje Ci przesłać ![]() Mariola Brawo dla małego zdolniachy ![]() ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-22 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
mala pospala 2 godziny ale 3 razy musialam ja tulic bo byl placz- ach te zeby
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- a tu znowu cisza ![]() ![]()
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
L ma temp ;/
w takim razie moczu nie robie jutro ehhhh ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
moze na zeby?
![]() ![]()
#4559 | |||||
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim Kasiu, Cass ogromnie Wam gratuluję i bardzo sie ciesze
![]() ![]() ![]() ![]() wzięło mnie na przemyslenia i niewiem czy ja wogóle zdecyduję sie na drugie dziecko... gorgulku nie zacytowało mi Ciebie (bo to chyba Ty pytałas) czy lekarz powiedział że to od zebów. No nie do końca, ja pop prostu go zapytałam czy jest to możliwe żeby taka gorączka wystapiła przy zębach bo strasznie wszystko gryzie i pcha raczki do buzi i gryzaki nawet w ruch poszły. Powiedział że można to brac pod uwage, bo ZUM odpada, wyniki na to nie wskazują a poza tym Zuzia bierze Klacid więc to raczej moło możliwe, no ale może też byc związana z zapaleniem oskrzeli które leczymy. Cytat:
mam nadzieję że nie będzie źle, bo jutro do pracy pasuje mi iśc a, i kupiłam termometr, ten brauna ![]() ![]() tez się cieszę ![]() Cytat:
![]() nawet niewiesz jak się ciesze, dopiero w domu do mnie dotarło co mogło sie stac i to tylko dlatego że niepomyslalam 2 razy ![]() Cytat:
w każdym bądź razie dla mnie super, a dopłacałam chyba 90 zł za szuflade 90cm 2 lata temu Cytat:
EDIT: sprawdziłam, doszło dzięki kochana ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- a jak wysoka ta temp? ja tez idę Zuzi zmierzyc bo mi sie ciepła wydaje ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- no i niestety Zuzia ma znów 38,1 ![]()
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2011-02-22 o 19:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ehhh... ![]() Cytat:
O kurka ![]() Cass ogromne gratulacje ![]() ![]() ![]() Tak sobie liczę i wychodzi Cass i Kasi na październik termin porodu ![]() Zazdroszczę ![]() ![]() Ja muszę się wstrzymać, chociażby dlatego, że cesarkę miałam. Może i my za rok będziemy działać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.