|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
Mam nadzieję, ze powoli wszystko ci się poukłada bo pewnie zmęczona jesteś takim stanem rzeczy. ![]()
![]() |
#4922 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
![]() U nas bunt w pełnym rozkwicie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Baw się dobrze ![]()
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja aktualnie testuję Peggy Sage - ekspresową odzywkę, więc chwilowo nie maluję, ale jak będę kupować nabędę China Glaze ![]() Cytat:
![]() najbardziej to mnie męczy to, ze ja się dwoje i troje, zeby był obiad w domu i wszystko zrobione, a mój małż potrafi nawet makaronu do rosołu nie ugotować ![]() ![]() normalnie ręce opadają, ze książę nawet sobie na talerz obiadu nie nałoży ![]() karolinko, baw się dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja niestety mam podobnie ![]() Zmykam spać. A odnośnie buntu powiem tylko jedno: jeszcze kilka dni temu miałam luz... w czwartek Martynka nauczyła mówić się słowo NIE ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2011-02-26 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||||
Zakorzenienie
|
my tez po malej imprezie jestesmy- u brata bylismy z Werka , grzeczna byla i w centrum zainteresowania oczywiscie bawila towarzystwo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4927 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() noc ok. co do owoców to Amelka jadła chętnie tylko anany i jabłka. mandarynek i pomarańczy nie tknie. wiec jej nie zmusze. próbuję dawać jak jem ale ona nie i nie. więc za duzego polotu nie mam... z nia nie jest tak łatwo ale pokombinuję. co by nie wyszło że idę na łatwiznę i głodzę dziecko |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój już dawno to mówi, a drugie jego ulubione słowo to "daj"
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Jak tam? u nas oki, tz sie wyleguje jeszcze, Oli wypila narazie tylko mleczko ja zjadlam wczorajszego gołąbka ![]() ide po kawe może. wczoraj kupilam sobie w koncu lancuszek zloty, a potem poszlismy do knajpy na obiad. wieczorem film i spac. i tak mi dzien zleciał w skrócie. pw4 u nas też słówko "daj" jest na topie. najsmieszniej jest jak widzi w tv reklame nutelli to zawsze biegnie do tv i krzyczy do ludzi z telewizora daj daj daj ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja niedzielnie
![]()
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
BAN stały
|
dziewwczyny znalazłam kilka aukcji na all i inteesuje mnie jak się robi takie zdjęcia? może któas z was wie? to wygląda jakby było coś w srodku... no nie wiem. wklejam link
http://allegro.pl/next-kardigan-jabl...482460896.html chodzi mi o to jak uzyskać taki efekt |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Wczoraj dojechaliśmy tylko do teściów, bo jak weszliśmy do nich do domu okazało się, że starsza córka i mąż siostry małża są u nich. A. z młodszą od 3 dni są w szpitalu, bo mała ma zapalenie oskrzeli. Tak właśnie wygląda komunikacja u małża w rodzinie, choć podobno teściowa nie chciała mówić wcześniej, bo bała się, ze wtedy ich nie odwiedzimy i w ogóle nie przyjedziemy ![]() Najedliśmy się (rosołek, karkówka pieczona, pierś z pieczarami, buraczki, pyrki, rogaliki z jabłkiem), popiłam domowej żurawinówki na bimbrze i teraz żołądek mnie boli ![]() Dostaliśmy też wałówkę różnych rzeczy do domu. Dzisiaj ostatnie porzadki w domu, bo jutro juz Bartek do szkoły, ja tez musze do niej podjechać opłącić mu obiady za marzec, bo przecież będzie w szkole 10 godzin i sama zupa + kanapki mu nie wystarczy. Kurcze, to już we wtorek... Jeszcze rano przed pracą do lek med pracy jadę. Ooo musze poszukać jakies pierdólki w papierach w związku z tym. Miłej niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Ja tak robiłam, wkładając inne ubranka w te fotografowane ![]()
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Skierko ewidentnie wypchane.Bo daleko temu do zdjęcia gdzie ciuchy założone są na manekin, wycięte i wklejone na inne tło.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
Unholy kurcze, to juz... trzymam kciuki za was, za ciebie w pracy, Bartusia w szkole tyle godzin i Antołka w żłóbku.
Dasz rade. A jak tam jazdy, juz wszystko ci wychodzi? duzo zostało ci do wyjeżdżenia? Kiedy mniej wiecej egzamin bedziesz miała? |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Unholy dasz rade -bede trzymac kciuki zeby wszystko sie ulozylo
![]() ![]()
#4941 |
BAN stały
|
no i Amelka wczoraj zrobiła kupę ale dosć mało a dzis nic jeszcze. a ten lactulosium dałam dziś 2 raz. nie wiecie kiedy on powinien zacząć działać? bo domyslam się z po takim specyfiku powinno ja przeczyścic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zuzia je jabłka (namiętnie) rzadziej klementynki, mandarynki, banany, grejpfruty, uwielbiała tez maliny, truskawki mniej ale wiadomo teraz nie ma, ale dziś mam w planie rozmrozic i zrobic koktajl z kefirem ![]() paluszki i chrupki to chyba nie najlepszy pomysł ![]() moze nic jej nie dawaj to zgłodnieje i zje cos pozywniejszego i kombinuj z jedzeniem Zuzia na sniadanie je kaszkę, poźniej w zależnosci o której wstaje jakiś muc/owoc ewent ciastko lub biszkopt, poźniej zupka/lub inne danie i spanie, jak wstanie to albo drugie danie albo jogurt/budyń albo placuszki z jabłakimi i dżemem truskawkowym (u nas hit!!!) albo jeszcze coś innego i poźniej różnie, albo juz nic nie je do kolacji albo w zależności od tego co jadła rano owoc/chrupki na kolacje je kanapke (z wędlina, serem twarogiem, jajecznica, jajkiem na miękko, pasta jajeczna, pomidorem...+ mleko) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Karo, jak po imprezie? kurcze myśle co z tym matrixem zrobic, umówiłam sie do fryzjerki na 7 marca i musze szyko podjąc decyzje czy brac go czy po staremu wiem że on głęboko wnika w strukture włosę, cięzko poźniej z niego zejsc, ale tak to jest bardzo dobra farba, długo sie trzyma i wogóle spoko ale jak on na żywo wyjdzie, mam też dylemat czy SR-R czy SR-RC ![]() tutaj te kolory troszke inaczej wygladaja ![]() morska może ty mi cos doradzisz ![]() ![]()
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2011-02-27 o 15:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
BAN stały
|
Cytat:
musy lubi jesc i kupuje jej te w czteropakach albo słoiczkach to dobre choc i to. bede wiecej kupowac tych ze zbozami np. u nas nabial odpada poki co. raz na jakis czas jej dam ale ostroznie bo zaraz cos ma na buzce. wiec sporo rzeczy nie moze (serki, jogurty - a jogurty bardzo lubi, mleko) ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- no i jeszcze w maire zje kisielek z soczku zrobiony... a dzis na obiad miala makaron i kotlecika to makaron zjadla a miesa nie ruszyla... mam chwilke odpoczynku bo tatus wział córeczke na spacerek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |||
Zadomowienie
|
![]() Heh, co tu mówić ![]() ![]() ![]() ![]() Zamówiłam sobie kieszonkowy poradnik "Poskramianie małego dziecka" ![]() Cytat:
Faktycznie różnią się mocno kolory na tych dwoch aukcjach. Trzeba byłoby obejrzeć paletę u fryzjera, albo może na firmowej stronie Matrixa są jakieś wiarygodne zdjęcia? ![]() Ja się chcę umówić na ten tydzień, bo ostatnio byłam na początku stycznia ![]() Nie wiem, może zostań jeszcze raz przy swoim sprawdzonym, a następnym razem zrobisz matrixem? A Ty chcesz zamówić farbę z allegro czy Twoja fryzjerka je ma? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Idę się dalej oddawać depresji związanej z końcem ferii. .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2011-02-27 o 18:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | ||
Zakorzenienie
|
Skierko ja nie dalej jak wczoraj pisałam że Lact ma działanie długofalowe.Może przeoczyłaś, lub nie zrozumiałaś, skoro dziś ponawiasz pytanie.
Nie zniechęcaj się.Podawaj w dalszym ciągu. Cytat:
Miło minęła nam niedziela, m.in na oglądaniu starych zdjęć sprzed 12 lat- jak urodziła się moja siostra. Czytałyśmy też pamiętnik, który mama jej prowadziła i w wieku Laury mówiła co najmniej 20słów,pomijając dzwiękonaśladowcze. Za to sikała prawie do 2,5r.ż w pieluche.Tetrową ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ciekawie brzmi tytuł.Ciekawe czy skuteczny.Poczekam na relacje ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Zuzia też jak coś daje to mówi "daj" ![]() A ostatnio jest tylko "siama" i "siama". Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ten pisko-krzyk też mnie drażni ![]() Miłego wieczoru ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
malz w domu wiec wieczor nasz
![]() a Werka nie miala dzis drzemki , nie chciala spac poprostu , a po kapieli jak ja ubieralam wpadla w taka histerie jakby ja ze skory obdzierali no i zwymiotowala ![]() mam nadzieje ze pospi spokojnie ![]() do jutra ![]()
#4948 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór i dobranoc zarazem
Wkurzyłam się, padł mi dysk przenośny 500 GB, tz on sam działa, ale danych nie da się odzyskać, fotki fotki i jeszcze raz fotki pomujając juz dokumenty różne, część mam na serwerze, musze zobaczyc, ale na pewno czesc straciłam bezpowrotnie ![]() obejrzałam "czarnego łabędzia"- i tu wkurzyłam sie po raz drugi, bo spodziewałam sie czegos innego, nie wiem na jakiej podstawie, no ale TAKIEGO filmu sie nie spodziewałam, od razu mówie ze nie lubie takich filmów, gdybym była w kinie to pewnie bym wyszła. Dla mnie jakiś straszny, psychodeliczny, chory, boje się takich filmów (ale ja to cienka dupa jestem) no ale skoro wzbudził we mnie takie emocje to moze o to chodziło i moze to jest cechą dobrego filmu? w każdym bądź razie zaskoczyl mnie...bardzo. ogladałam też ostatnio "dla niej wszystko" Karola ty oglądalas chyba i podobał ci się, mnie natomiast troche nudził, jakas wybredna sie zrobiłam. Bardziej podobał mi sie turysta, czy nawet Salt. ee ide moze w TV jakas komedia będzie, musze sie odstresowac po tym łabędziu. Dobranoc To sie wygadałam na wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
O jeny, Wojtusiu...spokojnie...wyluzuj
Pewnie ten dysk cię wnerwił ![]() ![]() ![]() ![]() Nie miałam jeszcze takiego problemu ![]() Czekoladko, u was podobna akcja jak u nas.Charakkkterne dziewczynki ![]() Idę do łóżeczka ![]() Aaaaa, mogłaby Marica do nas wpaść...bo opis ma coś dwuznaczny na gg jak dla mnie...heh ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
farbe na all chce kupić bo fryzjerka nia ma i nie ma tez palety ![]() hmmm nie wiem co zrobię jeszcze ale dziś musze kupić jak chce nia zrobic a jak nie to odpuszczę sobie do czerwca może Karo przetestuje wcześniej ![]() ale będe wdzięczna za każdą pomoc ![]() ja te zlubie ferie, bo w mojej pracy jest tak ze tylko na feriach i wakacjach spokój a tak to masakra, więc Cie rozumiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Wojtusia ![]() a jak dzis? przeszły Ci juz nerwy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.