|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
rzecz nieslychana Werka zasnela
![]() wiec mamy nowy patent -mala siada mi na kolanach i ogladamy razem reklamy na polsacie ![]() ![]() moglaby tak dziennie spac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
witaj
adaikaka ![]() nic mi sie nie chce, ręce mi zmarzły od kompa. ide chyba po termofor coś bym sobie kupiła, sama nie wiem, co, naszło mnie na zakupy, poszukuję samoopalacza do twarzy, ale wy nie uzywacie to mi nie pomożecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój łobuz nie dość że śpi od 20 do 8 (z max 2 pobudkami w nocy na piciu) to jeszcze zalicza 2 drzemki w ciągu dnia po ok. 1-1,5 h... Ale ![]() Bo ostatnio tak mówiłam do dziewczyn w pracy, że mały mi nie choruje no i złapał mega katar i chyba jutro pojedziemy do lekarza żeby mu osłuchał oskrzelka tak zapobiegawczo... ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ja nie pomoge bo nie używam choć bladam jak ściana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to chyba kupuję ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czasem na noc smaruje balsamem brazujacym Dove tak przy okazji jak na cialo daje- nie mam po nim zadnych wypryskow ale na lato tez musze jakis samoopalacza kupic bo nie opalam buzki i potem sie odcina od reszty nawet mysle zeby kupic filtr tonujacy ktory juz daje kolorek -mam chrapke na lekki fluid barwiony Antheliosa spf50 Cytat:
pozniej zabralam jej smoka wiec to tez pewnie mialo jakis wplyw i uczymy sie innej metody zasypiania , mala nie chce juz zeby ja nosic co oczywiscie dla mnie dobrze bo juz i tak mi rece odpadaly probowalam klasc sie z nia na lozku ale tez nie zasnie, w lozeczku tez nie , dopiero na moich kolanach ![]()
![]() |
#2706 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak ja nie lubię takich ludzi. Na szczęście mamy za ścianą takiego sąsiada, że jak robi remonty to zawsze pyta czy może wiercić i o której, żeby Zuzi nie budzić. I jak się jeździ? ![]() Znajomych nawet nie skomentuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze się dziś nie witałam chyba ![]() Co ja miałam za noc ![]() Jak jutro dalej tak będzie to idę do lekarza. Miłej niedzieli ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ktore chcesz kupic?? lece bo placze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te mi się bardzo podobają, no i nie są takie grube więc na wiosnę jeszcze by wykorzystała ![]()
![]() |
#2709 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hehh,taka mała kropka,najpierw narobiła zamieszania na wątku,a teraz robi furorę ![]() Jak wpadniesz częściej,to nie zgrzeszysz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Myślisz,że mogą iść piątki,czy to te,które już wyszły i się rozpychają? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bartosz też lubi kiszoną kapustę,no i też głośniejsze bąki wtedy sadzi ![]() Cytat:
![]() Cieszę się,że z mężem układa Ci się lepiej ![]() No i pisz z nami,pisz ![]() ![]() Karo ![]() anulka ![]() ![]() A ja siędzę sama z Bartosiem ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-01-30 o 14:05 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
chyba cos jej sie snilo, lezy teraz obok mnie na tapczanie i dalej spi
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2711 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze,że wirusisko z Zuzią lżej się obeszło ![]() ![]() Zdrówka ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
#2713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście Przemko zasypia sam w łóżeczku ze swoim "dziumdziokiem" (poduszeczką którą przytula i dziumdzia jej rożki. Wy walczycie z cumlami a ja bede toczyć bój z dziumdziokiem ![]() Cytat:
![]() Ja jak jestem chora dobrze śpię po aspirynie. Dobrze że Zuzia jakoś się trzyma no ba!! Reklamy najlepsze ![]() Mój jeszcze jest wielkim fanem "expressu polarnego" i "epoki lodowcowej". Express oglądał milion razy i za każdym razem wpatrzony jest w ekran jakby pierwszy raz to oglądał. A ja znam teksty na pamięć. Z epoki lodowcowej natomiast nauczył się robić "gdzie jest bobas" ![]() Cytat:
![]() ![]() To masz jednego łobuziaka z głowy, chociaż na chwilkę ![]() ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-01-30 o 14:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Moje dziecie śpi, zasnął dopeiro po 14, bo bylismy na rodzinnym spacerku i troche sie przedłuzył ![]() Njapier na sankach pojechalismy na działkę, Bartosz pojeździł po górkach /zaspy mamy straaaszne/, zrobilismy orzełka na śniegu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ehhh ![]() ![]() adaikaka - witaj ![]() u nas mąż udaje konika ![]() hej ![]() ale Was również ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() teraz to ja Ci podwójnie zdrówka zyczę ![]() Cytat:
![]() no widzisz ... wiedziałam, ze zapomniałam o kimś ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może Wy mi coś doradzicie??
Moje włosy aż krzyczą żeby coś z nimi zrobić (rozdwojone końcówki). Teraz sięgają mi do łopatek mniej więcej, ale sa ścieniowane. Moja twarz bardziej zalatuje mi na okrągłą... Najlepiej wyglądają jak są wyprostowane prostownicą... Naturalnie są bardzo niesforne i powykręcane w każdą stronę. Tak bym się odmieniła jakoś ale totalnie brak mi pomysłu. Kolorek też bym sobie na nie wrzuciła... Kusi mnie coś z odcieniem bordo/kasztan... Poniżej wrzucam fotki i gdybyście mogły mi coś zaproponowac byłabym Wam dozgonnie wdzięczna ![]() P.s. To ostatnie to z tegorocznej (przepraszam, zeszłorocznej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |||
Wtajemniczenie
|
adaikaka witaj, kupe lat Cie nie było
![]() fajnie że u Was wszystko w porządku, potomka na razie tylko planujecie czy juz próbujecie ![]() a z metamorfoza to może rzuc fote a my pomożemy ![]() EDIT widze że juz wrzuciłas ale ja tego posta poł godz chyba pisałam :/ mi sie bardziej w dłuższych włoskach podobasz, ale to może przez to cięcie jakie masz na pierwszej fotce (jakoś mi sie nie widzi) a na fotce z wigilii fajnie wyglądasz ![]() kasztan myśle pasowałby, wogóle jakiś ciepły odcień dziewczyny zaraz Ci doradzą bo sie lepiej znaja, a na pewno umieja to w słowa ując ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi też nie lepiej, kaszel mnie strasznie męczy :/ Cytat:
[QU Z epoki lodowcowej natomiast nauczył się robić "gdzie jest bobas" ![]() [/QUOTE] hehe mykam , bo smęce i smęce i napewno macie dosc pa
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2011-01-30 o 16:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naciskać może nie, ale warto zapytać, czemu jest przeciwny ![]() Możliwe, że za suche powietrze macie, chociaż z drugiej strony ten grzyb ![]() ![]() Cytat:
![]() Hehe ![]() ![]() Bardzo Ci dziękuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Kubuś też gryzie szczoteczkę, masakruje ją niemiłosiernie, więc są Jego szczoteczki - do masakrowania ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli zaś chodzi o potomka ![]() Doświadczyłam tak jak Wy jak to jest być na mecie w dwa najgorętsze miesiące i dziękuję ![]() ![]() ![]() takie tam plany/marzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdrówka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Piątek nic nie zapowiada, chyba trójki się rozpychają. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hehe ![]() I najgorsze, że pewnie nie ostatni ![]() Ale o co chodzi? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Poduszkę suszę jak tylko się da. Piorę ją raz na jakiś czas. A tak to poszewke zmieniam codziennie. Dobrze że mam 2 sztuki na zmiane
![]() Próbowałam go przekonać do pieluchy jak tak lubi dziumdziać. Ale pielucha to jednak nie to samo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
miałam też barwione te, no, zapomniałam... aa svr, ale one strasznie gęste były, konsystencja jak dermacol prawie, no może ciut lżejsze, ale maskę robiły ![]() Cytat:
![]() znajomi niepoważni, naprawdę. współczuję nocki, może dzisiaj się wyśpisz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Ola-Unhola
|
Nie no za bardzo się za Wami stęskniłam, żeby tak zniknąć.
U mnie dalej trochę zmartwień, ale nie mam na razie na to wpływu ![]() ![]()
#2725 |
Zakorzenienie
|
Aniu, od wczoraj nie zdążyłam pogratulować Juniora.Jest bossski, malutki i piękny
![]() Skoro do 5 są mleczaki to mamy komplecik ![]() Też się pochwalę że Laura mówi kocham cię, a właściwie kołamci ![]() Woła na wuja juła i na daj dać i takie tam różne swoje. Adaikaka ![]() Zapomniałam co to jeszcze miałam wtrącić ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech zmartwienia idą precz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Gardło boli tylko w nocy i cała szczęka. Nie pamiętam kiedy byłam tak przeziębiona. Cytat:
![]() Nie gniewam się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() słodkie to prawda? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
tak jakoś z tego wynika.
słodkie słodkie.Tym bardziej że mówi to jak leżymy na łóżku albo jak si tuli ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Taa,ledwo zniknął,a ja już tęsknię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochana,co do tego grzyba,to wiem tyle,że można potraktować go jakimś specjalnym środkiem(wiem,bo moja koleżanka,też miała problem właśnie z grzybem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam angy po balu? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
ja ide spać, podczytuje was, ale nie chce mi sie pisać nic, oczy mi sie zamykają...
Kasiu, gratuluję pięknego nowego słówka Laurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.