|
|
#511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial "MAGDA M."
No no, widzę że samemu można opracować scenariusz...
Na pewno byłby ciekawszy niż z telewizji
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co mnie najbardziej wkurza w magdzie że jest taka idealna, cnotka której usmiech nie schodzi z twarzy prawie nigdy, wszystkim pomaga naokoło, taki chodzący ideał, słodki az do przesady grrrrrr. Juz wole jej przyjaciółke Agate
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziewczyny, bierzemy sie do roboty!
napiszemy WLASNY scenariusz (tylko nie wiem, czy kazdemu bedzie pasowac to, ze Piotrek bedzie chodzil ciagle bez koszuli i serial bedzie pelen roznych *kudlatych* i grzesznych scen hyhyhy...)
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam absolutnie nic przeciwko Piotrowi bez koszuli
![]()
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
A niech by któraś spróbowała być przeciw to
|
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten serial zaczyna mnie powoli nudzić. Na początku zapowiadał się całkiem fajnie, myślałam sobie "wreszcie coś ciekawego", niestety jeśli przez najbliższe kilka odcinków Magda nie zdobędzie się na nic więcej niż tylko poklepanie Piotra po ramieniu i uśmiechnięcie się do niego moja opinia się zmieni :P Ale ja jestem optymistyką i wierzę, że wreszcie akcja nabierze tempa, chyba nie będą czekać na pocałunek do ostatniego odcinka? A co do pomysłu nad 'nowym' scenariuszem to jestem za, napewno będzie ciekawszy niz ten co jest teraz i nie mam nic przeciwko widokowi Piotra bez koszuli
|
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli to już teraz takie nudne i pozbawione ciekawej akcji i pomysłów, to co będzie w kolejnej serii?
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
trafiłam na program na TVN STYLE o tym serialu i różni producenci i inni wypowiadali się, że na początku stycznia zaczną kręcić II serię, ale z racji tego, że TO NIE JEST SERIAL RZEKA (chociaż jakoś na to nie wygląda
) całość zajmnie max 45 odcinków.Mam nadzieję, że akcja się jakoś rozwinie, bo po prostu koooooonam z nudów przed tym TV!! |
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..a może już niedługo po długim i nuuudnym początku serial czymś nas zaskoczy i nastąpi nagły zwrot akcji?a jednym odcinku bedzie nie tylko kolanko,ale i duuużo więcej?
hehe pomarzyć fajna rzecz
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...napewno 15 odcinek zakonczy sie na tym, ze ona upije sie z rozpaczy w nocy, podjedzie do Piotra, on bedzie stal zszokowany bez koszuli (bo spal ), ona podejdzie, da mu BUZIAKA w policzek i powie "chyba nie jestes mi obojetny" ... czy ci scenarzysci chca nas zanudzic na smierc??!! (albo w drugiej serii okaze sie, ze ojciec Magdy mial syna z drugiego malzenstwa i jest nim Piotr!! cos a'la Zbuntowany Aniol! )
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie oglądam tego drewniaka,wcześniej spoglądałam głównie żeby sie pośmiać z niedociągnięć scenarzystów i nieudolnej i sztywnej gry p.Brodzik.
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo, ale to bardzo wkurza mnie u tej całej pani Magdy,
jej przypadkowe roztargnienie i bezradność. Sierotka, nie potrafi zrobić kawy w expresie, jak jedzie samochodem, to stanie na środku i się maluje, a wszyscy inni to rozumieją. Ja bym ją sama zatłukła, jak by mi tak stała na drodze. ![]() Ciekawe czy scenariusze pisze kobieta czy facet. Nie wiem czego oglądam ten serial.... Może dlatego, że od 3 tygodni nie mam kablówki i jedyny program jaki łapie to tvn....
|
|
|
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
a mi sie Podoba serial, zwlaszcza ze mam na imie Magda a moje nazwisko zaczyna sie na M. :P
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No moja droga!!Gratuluję fantazji!!świetne.... poprostu tak sie naśmiałam że..... !!!!Pozdrawiam!!!
|
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego to czlowiek z rozpaczy nie wymysli Buziaki
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
Ponieważ zauważyłam w tym wątku obecność niejednej fanki Pawła Małaszyńskiego
więć poszczuję Was Kochane teraz troszkę ![]() Właśnie 30min. temu wpadłam na Pana Pawła w sklepie Albert w centrum Wawy Nie należę do grona jego miłośniczego, dlatego jakoś nie piałam z zachwytu, ale muszę mu oddać że facet jest niczego sobie (bosh, mam nadzieje że mój TŻ tego nie przeczyta )W sumie to zabawna sytuacja bo on stał juz przy kasie, płacił za świeże bułeczki i lakier do włosów (sic?! czyżby miał jakąś tapirowana kobiete ) a ja wpadłam na niego z koszykiem, strasznie mi się śpieszyło.. nawet zdążyłam go trochę ofuknąć za to że zatarasował przejście swoim wózkiem, ale jak spojrzał na mnie spod daszku swojej baseballówki... to juz nie miałam żadnych do niego pretensji ![]() Ot i cała marna plotkarska przygoda
|
|
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie pomyślał, że wpadłaś na niego specjalnie
|
|
#531 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Biedronko, ten lakier to pewnie dla niego
![]() Napisz jaki to był, a wizażanki-fanki wykupią cały zapas ze wszystkich sklepów
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym Go chciała spotkac
![]() albo żeby był moim sąsiadem, i wpadałabym do niego po szlkanke cukru w momencie gdy wychodziłby spod prysznica ![]() zaraz będzie powtórka leciec o 16 50 to tam Go pooglądam ajjj
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
o boshe, rzeczywiscie mogl pomyslec ze zrobilam to specialnie
![]() ja to w ogole mam jakies szczescie wpadania na znane osoby, kilka miesiecy temu prawie przewrocilam Huberta Urbanskiego wychodzac z toalety damskiej w C.H Arkadia i pewnie tez pomyslal ze zrobilam to specialnie!!! Swoja droga Hubert jest bardzo niski a wracajac do Pana Pawla to zakupil lakier do wlosow firmy wella ( to dla tych bardziej dociekliwych np. lexie Nie omieszkam jednak dodac krytycznie, ze wygladal na skacowanego i mial troszke brudne buty :P:To tyle mojego szpiegostwa
|
|
|
|
|
#534 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wow, jaki szczegółowy opis! przyjrzałaś się
|
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
A ja kiedyś spotkałam J. Brodzik w Warszawskim Globim. Przyznam, że wyglądem nie przypominała serialowej pani prawnik: powyciągane dresy, zero makijażu, piegowaty nosek. Lekko mnie rozczarowała... Ja bym tak nie wyszła nawet po jagurt.
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnotowano |
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
i tak "cała nadzieja w Marianie"
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
uuu mial brudne buty.. no nie.. ma u mnie kreche
![]()
|
|
|
|
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
i wy tak normalnie mówicie ? ot wiecie o mało nie przwróciłam Huberta Urbańskiego, a dzisiaj w kolejce stał Małaszyński spoko luz JA TEŻ TAK CHCĘ
gdzie ich tyle jest ? w Warszawie ?
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Ojć Pawewłk nie oderwałabym sie od Niego przy spotkaniu
![]() A niech nas fotografują
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

napiszemy WLASNY scenariusz

, bedzie biegl przez ulice, wpadnie pod motor Piotra, ktory akurat jechal z Mariola ze skalek,Mariolka w wyniku zderzenia spadnie z motoru i zostanie ciezko ranna, Marian resztkami sil pozbiera siez ulicy i ucieknie w park (a tam juz slodka wolnosc

więć poszczuję Was Kochane teraz troszkę
Swoja droga Hubert jest bardzo niski