|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
kolejny odcinek z tragiczną Brodzik, przy ktorej nawet statysta od hot-dogów gra jak Anthony Hopkins :[
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, nie pisałam tego specjalnie ,weszlam sobie na wątek i szczelilam notke ,wyluzuujcie , przecież nie zrobiłam tego złośliwie.
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
prosze cie nie mow tak. ja juz mam dosyc tej gmatwaniny. Albo ty specjalnie robisz nas w lolo...albo producenici. Wole nie wiedziec ktore z was.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu, dziewczyny
Czy naprawde musialyscie to pisac tak dokladnie? Poza tym... jak juz ktos napisze cos, co sie faktycznie zdarzy, to inne nie musza tego potwierdzac postami typu: I po co napisalas?? Bo jest duzo spekulacji, ale nigdy nie wiadomo, ktory pomysl jest prawda. A jak juz napisalyscie, to zamiast przepraszac, edytujcie swoje posty! Co do komorki, to... nie wymagajcie od biednego dziewczecia zbyt wiele. Jak nie umie obslugiwac magnetowidu, to co dopiero komorke
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
z tego co piszecie tz ze dziwicie sie magdzie ze nie popatrzyła na numer tz ze nie tylko ja jestem takim szpiegiem ze zawsze dochodze kto do mnie dzwonił jesli nie znam nr
![]() ![]()
|
|
#2706 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, ma sie swoje sposoby, prawda?
![]() Ale ja sie jej nie dziwie, ze nie dochodzila, kto to dzwonil, bo mysle, ze w jej zawodzie dostaje sie sporo telefonow od obcych osob. A numer zagraniczny mogl byc faktycznie zastrzezony - mi sie to zdarza, takze od osob, ktore wcale nie maja zastrzezonego numeru
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Wtajemniczenie
|
Piotr ma przeciez teraz nowy, 'amerykanski' numer komorki
Powiedzial przed wyjazdem Wojtkowi, ze sobie od razu tam zalatwi komorke, zeby moc dzwonic i zeby inni mogli dzwonic do niego.
|
|
|
|
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale teraz już wszystko jasne.... hmmm... ale i tak mogłaby odebrać |
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Wyedytowanie postów nic nie da jeśli ktoś na nie odpowiada cytując je...
![]() Poza tym serio, nikt tu nie produkuje opisów (a mój fragment trudno nazwać opisem) żeby komuś na złość zrobić. Czy któraś z Was by opierdzieliła panie w autobusie, które by rozmawiały o filmie i przypadkiem stały obok Was? Nie każdy czyta wątek od początku (91 stron!), więc ja tam nie wiedziałam o ustaleniach z kolorem białym. Pewnie - mój błąd. Następnym razem nie napiszę, że hihihihihi i że ..............
|
|
|
|
|
#2714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim zdaniem nie będzie już czwartej serii. Te ostatie odcinki to był jakis koszmar, przeciąganie akcji do ostatniego odcinku w którym co... niewiele się dzieje. Serial miał sens jak był Piotr. Lubiłam oglądać ich razem na planie, a reszta to "przyjemne" tło. Niestety Małaszyński chyba ma ciekawsze zajęcia niż granie w Magdzie M., skoro w ostatniej serii naprawde mało go było Nie jestem jego zagorzałą fanką ani nic z tych rzeczy, ale Magda i Filip to było koszmarne połączenie.. I gdyby ciągnęło się to dłużej chyba przestałabym oglądać
|
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Biało, biało... Wszędzie biało...
![]() Ależ czwarta seria będzie. Producenci przekonywali, że na obecnych odcinkach się skończy. Wszystkie kolorowe gazety i portale internetowe zamieszczały zdjęcia ze ślubu Magdy.M. Widzowie zostali przekonani, że to koniec serialu. Skończy się happy endem, ślubem. A wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie. To się nazywa PR i promocja Czwarta seria będzie na mur beton. 99 % z czytających ten watek było przekonanych, że film zakończy się ślubem. A producenci tak podnieśli ciśnienie u widzów. Wszak nie wiadomo czy Magda biegnie do Piotra czy do Filipa. I powód by kręcić dalszy ciąg oto jest. Przecież oglądalność tego serialu przeszła najśmielsze oczekiwania twórców. Nie zrezygnują ot tak sobie. To ogromne zyski, nie tylko z reklam. I może poza publikacją zdjęć ze ślubu Magdy.M hasła o zapracowanym Małaszyńskim, który nie chce grać w serialu to też PR i dalsza promocja serialu? Jak narazie wychodzi im znakomicie. A nawet jeśli Małaszyński faktycznie nie chce grać, to myślę, że dadzą mu przekonującą stawkę No i może następna seria będzie nieco krótsza? Np 10 odcinków?
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Rozeznanie
|
Rowniez na biało :P
Hmm, mysle, ze Malaszynski nawet za wielka kase nie zgodzi sie grac w IV serii niestety.. on taki nie jest, dla niego nie liczy sie kasa to jest piekne malo takich osob na swiecie.. co do ostatniego odcinka.. musze przyznac, ze tez ogladalam i tak sie w****ilam za przeproszeniem, ze szok ;( cfaniaki z nich... echt ;(;(;( a na koncu jak magda biegnie do piotra i koniec i nawet nie pokazali ich razem ;/ echt.. porazka ;( ale wiecie co? wedlug mnie na 100% nie zrobia IV, bo mozna sie domyslec, co bedzie dalej.. ona do niego pobiegnie zaczna sie calkowac itd i beda wszyscy zyli długo i szczesliwie... oni to wzieli na logike i moze nie chcieli pokazywac tej sielanki? ale przeciez tyle milionow ludzi na nia czekala ? mimo wszystko dla mnie Magda i Piotr, czyli glowni bohaterowi zawsze pozsotana razem i bedzie to najlepszy serial w moim zyciu, bedzie mi go baaaaaaardzo brakowac ;( echt....
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
eeeeeee ;o kurde.. czemu nie zaznaczyla sie na bialo ;o przeciez zazaczalam ;o
tak wiec, drogie wizazanki nie czytajcie posta powyzej, jezeli nie chcecie znac tresci ostatniego odcinka..... |
|
|
|
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
wejdź i wyedytuj posta
|
|
#2719 |
|
Rozeznanie
|
dzieki
hehe, juz wszystko okey dzieki bardzo... to przez to, ze rzadko zamieszczam posty, dlatego tez nie wiedzialam milego dniapozdrawiam
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
biało w sumie masz racje moze faktycznie zrobili tak na logike ja nawet nie pomyslałam ze ona moglaby biegnac do filipa
a moze to jest tak ze kazdy niech sie domysla tego co mu pasuje moze ktos lubił filipa ale tez mam przeczucie ze chyba nie bedzie nastepnej serii moglo by byc nudno, bo tak sobie mysle pierwszy odc bylby fajny wszyscy sobie zyja ciesza sie magda z pioterm sa szczesliwi trele trelr a nastepne co ?? przez wszystkie odc beda pokazywac ich sielanke to sie nudno zrobi, a jak znowu cos wymysla jakos chorobe tym razem magdy albo kochanke piotrowi to bedzie juz lekkie przegiecie i serial bedzie przesadzony![]()
|
|
#2721 |
|
Rozeznanie
|
Byla mowa w poprzednich seriach czym zajmuja sie rodzice Magdy M. (oprocz podrozowania tj. zawodowo)?
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wracajac do tych telefonów Piotra do Magdy jest to nie wazne czy sprawdziła czy nie kto dzwonił i po co tylko ze wogóle watek jest urwany to po co wogóle pokazywali ze on próbuje sie do Magdy dodzwonic jesli nie zamierzali choc w jednej scenie tego skomentowac lub pociagnac. A nie mogło by byc tak ze on mowi do Marioli lub teraz Wojtkowi ze próbował sie do swojego swiatełka dodzwonic ale ona nie odbiera lub mówi "co nie potrzeba" i to by wystarczyło. A tu robia wielki dramat bo on dzwoni kazdy lub niektórzy w napieciu czekaja na kolejny odcinek zeby zobaczyc jak to wszystko rozwiazali a tu nawet głupiej wzmianki nie ma. Grrr
Postów białych nie czytam wole poczekac do wtorku.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2724 |
|
Wtajemniczenie
|
Narazie humor mi dopisuje , ale zaraz zabieram sie za oglądanie 45 , ostatniego odcinka i ciekawe jaki będę miec humor po ...Ech.
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial "MAGDA M."
Chciałam dać szansę temu serialowi... Niestety, śmiertelnie mnie znudził
|
|
#2726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial "MAGDA M."
Cytat:
![]() niby sex w wielkim miesie + ally mc bill po polsku?
|
|
|
#2727 |
|
Rozeznanie
|
SPOILER!!! Resztę piszę na biało:
Na zyczenie widzow,telewizja TVN zmienila plany i nie zakonczy produkcji serialu "Magda M". W ostatnim odcinku trzeciej serii glowna bohaterka wcale nie poslubi Piotra. Za maz nie wyjda takze ani Agata, ani Mariola, ani Kasia. Kazda z nich zosatnie panna mloda tylko... we snie Magdy. Juz wiosna zobaczymy kolejna serie "Magdy M". Informacje te pochodzą ze skanu gazety bodajże Świat Seriali ale nie jestem do końca pewna.
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
boze co za zycie!!! starannie omijalam wszystkie zmianki o koncowym odcinku madzi m, wszystkie posty na bialo omijalam szeroki lukiem, tylko po to azeby jadac w pociagu uslyszec caly odcinek szczeglowo opisany przez jakas paniusie wrzeszczaca na caly przedzial ( siedziala na drugim koncu wagonu ). ehhhh :/
|
|
#2729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

Czy to ostastni odcinek, ten z 12-go grudnia? Jeśli tak-zaczynam wierzyć w koleją serię...

No i może następna seria będzie nieco krótsza? Np 10 odcinków?
niestety.. on taki nie jest, dla niego nie liczy sie kasa