|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
|
|
|
|
|
#2672 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama czytała w jakiejs gazecie że bedzie nastepna seria
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny zauwazyliscie ze Joasia ma lekko zaokraglony brzuszek czyzby byla w ciazy?? Widziałyscie??
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
"opowiadać nie będę, ale.................."
może i ten serial durnowaty, ale NIE CHCIAłAM TEGO WIEDZIEć!!!
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2677 |
|
Zadomowienie
|
Ale denerwuje mnie już ten serial. Nie wiem czy kolejna seria ma być, czy nie, ale ileż można ciągnąc te niczego nie wnoszące wątki. Ogólne zakończenie wszystkiego jest znane i nie rozumiem jak oni chcą do tego doprowadzić w jednym (podobno) ostatnim odcinku. U dołu ekranu pojawi sie napis "pół roku później"??? I nagle wszyscy będą szczęśliwi?
We wczorajszym odcinku liczyłam na jakiekolwiek wyjaśnienie czegokolwiek a tu typowa telenowela pełną gębą- a podobno twórcy tak bardzo się od tego bronili
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
ale wczoraj były nudy. Prawie usnełam, a to juz za tydzien ostatni odcinek a tu wszystko jest jeszcze w lesie. Jestem ciekawa jak to wszystko rozwiaza
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2679 |
|
Zadomowienie
|
Albo będzie następna seria, albo to, co ja widziałam dzisiaj nie było ostatnim odcinkiem, albo ja się obrażę!
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, niezasatapione, najdrozsze wizazanki
![]() mam ogormny problem.. otoz, chcialam obejrzec najnowszy odcinek Magdy M, ten ktory pokarza za tydzien ... wyslalam eska i cos mi nie chce wejsc ;( albo po prostu nie umiem tego zrobic.. 5 zl zjadlo, a nie umiem zrobic, zebym obejzala, bo co tam ciagle wyskakuje, ze błędne onethaslo ;/ chyba ze sto raz y wpisywalam i nic ;/ kurde!!! pomozecie? ;( ;( ;(? |
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najpierw musisz sie zalogowac tz wpisac adres meila i jakies swoje hasło potem wchodzisz w oglondaj onlain i wchodzisz w kup bilet czy jakos tak i tam kaza ci wpisac ten kod który dostałas.
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, może tylko przytyła, ale mi się też wydaje od jakiegoś czasu, że maskuje
ciążę dziewczyna.
|
|
|
#2683 |
|
Rozeznanie
|
juz wsio ok
dzieki
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
Moja kumpela wymysliła ( całkiem prawdopodbne moim zdaniem ) soptkanie Magdy i Piotra .
Ona będzie lecieć z Filipem do Australii a Piotr akurat wracać do Polski i wpadna na siebie na lotnisku ![]() ![]() Beznadziejnie że serial się kończy ! Lost się skończyło , Magda M. się zaraz skończy ... co ja teraz bede oglądać ?!
|
|
|
#2685 |
|
Gość
|
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2687 |
|
Gość
|
Edytowane
Edytowane przez gosik24 Czas edycji: 2006-12-06 o 17:24 |
|
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja także słyszałam , że ten przepowiadany happy end to ma być tylko sen Magdy i ma być podobno 4 seria .... wie ktoś coś ?
|
|
#2689 | |
|
Gość
|
Cytat:
Widzę czytając Wasze posty, że zakończenie jednak nieoczekiwane. Scenarzyści zabawili sie w psychologów. ![]() A Brodzik już od początku 3 serii wydawała mi sie zaokrąglona. Coś podejrzewałam że to może działąją hormony czyli ciąża.......
|
|
|
|
|
|
#2690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może nie wszyscy chcą wiedzieć, jak sie skończy ostatni odcinek Miałyście pisać na biało! |
||
|
|
|
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
gosiu gosiu....takie rzeczy pisac na bialo..bo noie wszystkie dziewczyny chca wiedziec co sie wydarzy
![]() ja jestem wkurzona na ten serial..oczywiscie nie bylabym soba jakbym nie przeczytala tego co na bialo dziewczyny napisaly..jednym slowem FOCH
grin ajz rulez Edytowane przez grin_ajz Czas edycji: 2006-12-06 o 22:55 |
|
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Po wczorajszym odcinku bardzo się zdenerwowałam.... czy Magda nie zauważyła, że Piotr dzwonił na jej komórkę?? Przecież to się wyświetla
ehh... jedyne co mnie cieszy to to, że Mariolka jest szczęśliwa no i Agata oczywiście ale te oświadczyny Filipa... ehh ... naprawdę Magda i Piotr... dwoje dorosłych ludzi a zachowuje się jak dzieci :/
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
no nie dociera do niektórych!
nam już zepsułyście koniec, ale może edytujecie posty i reszta dziewczyn, które nie chcą się dowiedzieć, nie będzie musiała tego czytać??????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ?? chyba, że tak cięzko przeczytać kilka postów wstecz
|
|
#2694 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Irytuje mnie, że to się tak ciągnie...W sumie nic nowego Tylko wnerw, że Piotr ma ruszyć dupsko
|
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Gość
|
Edytowałąm. Sorki. Ale tak dla ścisłości to dowiedziałam sie przed chwilą że możliwe że ta wersja ostatniego odcinka która jest w necie na stronce magdy m jest nieprawdziwa i ktoś sobie robi jaja, więc może Bridget nie denerwuj sie tak bo może sie okazać że to co napisałam przed edycją tak naprawde się nie stanie
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aha jak zobaczyłam Twoj post (na szczęście jako pierwszy teraz) to nawet nie patrzałam wyżej o czym mowa , bo co to za sens z oglądania?
|
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3210444]Dlatego rzadko wchodzę na takie wątki o serialach Aha jak zobaczyłam Twoj post (na szczęście jako pierwszy teraz) to nawet nie patrzałam wyżej o czym mowa , bo co to za sens z oglądania?[/quote]chyba też będę zaglądać na takie wątki trochę później...
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam dziś odcinek, który będzie we wtorek i wiecie co? Żartuję
Czy to ostastni odcinek, ten z 12-go grudnia? Jeśli tak-zaczynam wierzyć w koleją serię...
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

.