|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI
ale i tak torebka tylko zostaje ze mna reszte z checia oddam ;-)
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
oooo matko jakie cudooo
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1234266635
jak sie pozbywasz to ja chętnie odkupię ;p |
|
|
|
#4684 |
|
Zadomowienie
|
jbc czekam na wiadomosc prywatną;-)
|
#4685 |
|
BAN stały
|
a propos lumpeksow i fajnych ciuchow to przejrzalem dzis blog znanej stylistyki na
☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/blizej ciala bardzo ciekawe ma propozycje glownie dla kobiet, ale dla facetow czasem tez |
|
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
fajne rzeczy, a szczególnie to fioletowe swetrowe coś z bufkami
![]() Kkkasiekkk Limaka tootsie dziękuję ![]() Limaka fajny różowy sweterek dzięki nieszczególne zadowolenie wynika z tego, że mało co z tych zakupów jest dla mnie :/ (taki trochę egoista jestem i wszystko chciałabym zgarniać )
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co...ale tak sobie myślę nad tą wymianką, no i bez sensu by to było trochę
Bo ja mam czasem rzeczy, które są na mnie za duże i chętnie bym je wymieniła, ale to oznacza, że one by pasowały na osobę, która na swoim wątku ma kompletnie nie moje rozmiary Bez sensu noo...może rzeczywiście, tak jak sugerowała eyo, trzeba by założyć jakiś wspólny wymiankowo lumpeksowy wątek - ale nie mam pomysłu jakby to miało wyglądać i czy byłoby zgodne z regulaminem
|
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
ale wiesz czasem w szafie zalegają w rzeczy w róznych rozmiarach albo rzeczy ktore pochodza z wymianki a niekoniecznie trafione rozmiarowo, takze jezli ty masz np same rzeczy 38 do wymiany a chcialabys nie wiem 36 to nie znaczy ze ktos tez musi miec same 38;-)
z wlasnego doswiadczenia wiem ze w szafie przewijają sie wszystkie mozliwe rozmiary ;d
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem ktoś nosi XS i ma Mki w szafie i wymiana gotowaa poza tym jak ktos nie ma mojego rozmiaru to co stoi na przeszkodzie rozgladania się za torebką czy butami, kosmetykami nie zawsze musi być bluzka za bluzkę ;Dzawsze można by wymieniać sie na zasadzie ten ciuszek z lumpka za ten ciuszek z lumpka ;D
|
|
|
#4690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą wiele z nas ma siostry mamy itp w innych rozmiarach i zawsze jak nie dla jednej kobitki to dla drugiej coś się znajdzie.
|
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
1. Bluza H&M 3 zł.
|
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
Jejkuu, tak możnaby przeglądać i przeglądać ;dd i najlepiej wszystko wam pozabierać , hahah ;PP
w ogóle to cześć wszystkim. ;* |
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
IIII KOCHAM LUMPY! Jeszcze wczoraj płakałam ze przegapiłam aukcję z oxfordami atmo (czarne, 39, poszły za 27 zł + 20 zł przesyłka, podczas gdy ceny normalnie an all od stówy w górę
)A dzisiaj, ot, tak, zaszłam do jednego z ulubionych i.. proszę! Wymarzone od bardzo, bardzo dawna, rozmiar 39,5 (czyli dokładnie mój bo mam coś między 40 a 39) czarne, nowe albo ledwo używane (w środku jak nieużywane, flek nieruszony, tylko od spodu brudne- jakby ktoś się w nich raz przeszedł w te i z powrotem) I TO ZA 30 ZŁ!W sumie musiałam się baaardzo powstrzymywać żeby sprzedawczyni nie zobaczyła jak się ciesze bo jeszcze by wyższą cenę rzuciła. Nie wiem tylko czy przypadkiem nie są skórzane? M&S ma chyba same skórzane, nie? Ranyyyyy myślałam ze sie posikam ze szczęścia jak je znalałzam....
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
hahaha ;dd cieszę się razem z Tobą ;D ;*
ale faceci na pewno nie zrozumieją tej radości ;D |
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi chyba każda z nas to odczówa jak widzi wyłowione perełki pozabiarełybyśmy sobie wszystko jakbyśmy mogły ![]() Cytat:
|
|
|
#4698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję butki bardzo fajne
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak nic zazdroszcze!!ps. ja też kocham ciuchlandy
|
|
|
|
|
#4700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ZA stworzeniem wątku z ciuszkami, dodatkami, które nam nie pasują z jakiś względów i chcemy się wymienic bądz odsprzedac (na własne ryzyko-moderacja by nie musiala interweniować, wszelkie transakcje omawiane by były na priw)...ja nieraz pytam dziewczyn czy nie pozbywają się danego ciuszka, bo tak mi się spodobał
|
|
|
|
#4703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
POPIERAM |
|
|
|
|
#4704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam kiedyś w ciuchu taką bluzę dla siostry Cytat:
Cytat:
Jest targowisko i tam takie sprawy można załatwiać. Od sprzedawania są aukcje internetowe. Zawsze można też napisać priva. Nie bez powodu nie można pisać, że coś leci sugerując dobitnie aukcje na allegro. Sprzedaż na Wizażu jest zabroniona, bo niby jakie korzyści miałby z tego serwis? Prowizję ? Już teraz można zaobserwować, że zdarzają się Wizażanki, które wklejają zdjęcia tylko po to aby zrobić sobie darmową reklamę i zyskać potencjalnych nabywców Więc strach myśleć co by było, gdyby można było ,,legalnie,, sprzedawać ciuchy i dodatki ![]() Znalazłam chwilę i sfotografowałam moje ostatnie zakupy Mało tego, wiem . Ale kupuję tylko te rzeczy, które na prawdę wpadną mi w oko i będą spełniały inną funkcję niż wypełnianie przestrzeni w szafie 1. Skórzane baleriny Sally O`Hara, 8 zł. Nigdy nie byłam przekonana do białych butów ale gdy mierzyłam je w ciuchu mając na sobie ciemnogranatowe rurki i górę w kolorystyce b&w stwierdziłam, że wyglądają na prawdę fajnie, a do tego są bardzo wygodne 2. Marynarka George, nowa z metkami, 12 zł. Na zdjęciu wygląda beznadziejnie, ale na żywo prezentuje się znakomicie! Ma piękne wcięcie w talii, a przy moich taliowych 63 cm ciężo znaleźć mi dopasowany żakiet. Kupiłam, bo zainspirowały mnie zestawy z marynarką Super Karo ![]() 3. Kamizelka Dorothy Perkins. W rzeczywistości nie ma żadnych przebarwień i jest kruczoczarna 4. Bluzka Next z mini żabotem (przebarwienia to wina światła) 6 zł 5. Bluzka George z żabotem 6. Kamizelka Dorothy Perkins, 2 zł Edytowane przez tootsie Czas edycji: 2009-02-10 o 19:50 |
|||
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka
7. Bluzka Atmosphere, 2 zł. Będzie na wyjście po bułki do sklepu 8. Bluzka Divided, 1,50 zł Swego czasu na wizażu furorę robiły sukienki z Divided z taką górą 9. Bluzka Dorothy Perkins, 6 zł. Ma lekko usztywniany okrągły kołnierzyk Kocham ją ![]() 10. Rurki Denim Co, 10 zł. Na zdjęciu wyszły jak szmata ) 11. Długi kardigan E-vie. Fajnie wygląda w duecie z w/w rurkami i szarymi peep toe
|
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
agacior89 - świetne!!
zazdroszcze tootsie - faktycznie dziewczyny kupowały ta bluzke hm za 50zł albo i więcej super zakupy!
|
|
|
|
#4709 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale tez bym tak samo miala jakbym takie cudenka znalazla Cytat:
Swoja droga u Ciebie w watku jest ta cudna torebka co mi sie podoba ale nie mam nic z Twojej wish listy.. narazie ![]() Cytat:
![]() Ludzie no a ja mam od miesiaca chyba odwyk ale przymusowy bo z braku kasy :P
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Rany jakie piękne ciuszki
Już się nie mogę doczekać kolejnego "lumpowego" szaleństwa, ale to dopiero w sobotę po egzaminie, tak na odprężenie. ![]() Od razu się pochwalę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

Bo ja mam czasem rzeczy, które są na mnie za duże i chętnie bym je wymieniła, ale to oznacza, że one by pasowały na osobę, która na swoim wątku ma kompletnie nie moje rozmiary
Bez sensu noo...może rzeczywiście, tak jak sugerowała eyo, trzeba by założyć jakiś wspólny wymiankowo lumpeksowy wątek - ale nie mam pomysłu jakby to miało wyglądać i czy byłoby zgodne z regulaminem

i wymiana gotowa

)
bo mam coś między 40 a 39) czarne, nowe albo ledwo używane (w środku jak nieużywane, flek nieruszony, tylko od spodu brudne- jakby ktoś się w nich raz przeszedł w te i z powrotem) I TO ZA 30 ZŁ!
Jest targowisko i tam takie sprawy można załatwiać. Od sprzedawania są aukcje internetowe. Zawsze można też napisać priva. Nie bez powodu nie można pisać, że coś leci
Swego czasu na wizażu furorę robiły sukienki z Divided z taką górą
zazdroszcze