![]() |
#2223 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1,2,3,6 mają wybitnie błyszczące nakrętki. Nie znam takiego glitteru jak purple passion (nie mogę znaleźć go też w internecie) Próbki na skórze o numerach 5, 2, 10 są zupełnie odmienne od oryginałów,co do innych też mam wątpliwości, ale kolory są już zbliżone i trudno mi powiedzieć. Zdjęcia pojemników są słabej jakości i trudno powiedzieć tak naprawdę czy pojemniki są matowe, a lśniące wieczko to nie jedyna oznaka podróbki, istnieją już i takie ,które mają matowe wieczka,a nawet wybite numery na spodzie ![]() Najlepiej sugerować się samym kolorem. Cena ma również znaczenie 1/4 za 5zł to samo mówi za siebie... Opis częściowo skopiowany od innej allegrowiczki i częściowo zmieniony aby ukryć ten zabieg ![]()
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
BrandNewName
paintpot odcnien Painterly ![]() ![]() Nevada87 tak tez myslałam,dzieki
#2226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
ja mam tłsutą cere zadnych cieni w kremie nie moge uzywac bo sie koszmarnie roluja a ten??
jak mówie działa jak baza...rewelacja.Polecam z czystym sumieniem ![]() ![]() edit jest meeeega wydajny ![]() zrezygnowałam z artdeco na ejgo czesc ![]()
#2228 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2230 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki M.A.C
Na maccosmetics.com polecaja prep + prime eye. Kilka razy "malowano" mnie w butiku mac (raczej, w 3 roznych butikach), i kazdym razem dziewczyna uzywala jasny shadestick.
#2231 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki M.A.C
a ja za bazę stosuję fluidline 'frostline' i cienie też trzymają się pięknie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczyny
![]() moze mi pomozecie, otorz koleżanka moja pojechała do Londynu na kilka dni i chce ja prosic o kupno mineralnych cieni maca, podwójnych tylko ze na stronie MAC UK sa jakies inne odcienie niz na stronie amerykańskiej ![]() oto link do mac uk http://www.maccosmetics.co.uk/templa...T_ID=PROD90199 a tu mac usa http://www.maccosmetics.com/template...T_ID=PROD13616 widac ze sa rozne czy to znaczy ze w Anglii nie będzie tego co jest w usa?? buuu nie che kolezanki na darmo wysylac po to, moze ktoras z was powie dlaczego tak jest? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Na tru wysyp kolorówki. Może nic wielkiego, ale trochę cieni i podkładów dodali.
Kliknęłam sobie na próbę Knight Divine. To będzie mój pierwszy cień prasowany MAC, bo na pigmenty już mi przeszła ochota ![]()
#2234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Shadesticka sobie na próbę kliknęłam ![]() Z prasowańca na pewno będziesz zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wziełam cień, który jest z serii tych najmocniej napigmentowanych ![]()
![]() |
#2236 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie bo wiem że kupowałyście/kupujecie (?) na ebay.com pigmenty.
Czy macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę który sprzedaje oryginały? I czy przy obecnych kursach walut a dokladnie dolara oplaca sie jeszcze kupowac np. na ebay'u? Bo na truskawie ze tego co widziałam kosmetyki Mac'a mają niektóre ceny baardzo już zbliżone do polskich niestety;/ Z góry dziękuje za odp ![]() acha!A strona Mac'a prowadzi sprzedaż internetową?I czy któraś już kupowała? |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Chciałabym kupić kilka odsypek do wypróbowania ![]() jednak jak zauważyłam jest zbyt wielu nieuczciwych allegrowiczów ![]() Czy u tego spzredawcy mogę spokojnie kupić? http://www.allegro.pl/item465886316_...e_gratisy.html Dzieki wielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czemu Ci przeszła ochota na pigmenty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz dolar poszedl mocno w gore, moze warto ciut poczekac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, jak tylko doleci do mnie ten cień to go obfocę ![]()
![]() |
#2242 |
Zadomowienie
|
Ja też, mimo miłosci do pigmentów
![]() W planach mam kilka wyjazdów i pigmenty sa troche kłopotliwe, a tak zabieram mega palete i mam wszystko czego potrzebuje ![]() Niestety prasowane też uzalezniaja , a tu dolar i euro takie drogie. Zakupy na razie wstrzymuje na jakis czas ![]()
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2244 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ubolewam, bo przegladajac stronke mAC PRO co jakis czas pragne nowych rzeczy, nie wspomne o limitowankach. Na dodatek w listopadzie w kolekcji nowy pigment. Dolarze taniej!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaaa właśnie kiedyś wspominałaś o jakiś rozświetlaczach MACowych, przeoczyłam, czy jeszcze o nich nie pisałaś? Co do uzależnienia to niestety jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fotek rozświetlaczy jeszcze nie robiłam, najpierw chcialam zakupic nowy aparat, bo ten , ktory posiadam nie robi ladnych zdjec. Niestety tyle tego na rynku, ze nie wiem co kupic. Jutro zrobie starym.....jakie wyjda, takie wyjdą ![]() A nowe nabytki obfoce jak dofruna. Kupilam w salonie pedzle, roze, wklady do cieni, pigmenty, kredki..... Pedzli juz kilka mam, ale sukcesywnie dokupuję, bo MAc nie ma rywala w tym wzgledzie. W Polsce ceny niestety powalaja, a mimo to 2 i tak zakupilam u nas, bo nie mialam cierpliwosci czekac ![]()
![]() |
#2247 |
Rozeznanie
|
dawno mnie tu u was dziewczynki nie bylo... wczoraj przegladalam strone maca i juz sa dostepne kolekcje swiateczne! sa przesliczne! kontempluje zakup ktoregos z zestwow cieni i moze pedzli
![]() mnie zdecydowanie bardziej pasuja cienie prasowane niz pigmenty. od kiedy uzywam prasowanych cieni mac nie znalazlam wlasciwie zadnych lepszych. znam mase dobrych jakosciowo cieni (np. quady revlon) ale zadne nie maja tak ladnych i zroznicowanych kolorow jak mac, przez co daja strasznie sztuczny efekt. na moich powiekach najlepiej sprawuja sie konsystencje frost, satin i veluxe pearl.. pigmentow uzywam teraz wlasciwie tylko na wieksze wyjscia, kiedy moge bardziej "poblyszczec". coraz bardziej lubie tez roze - sa trwale i po calym dniu nie tworza plam na twarzy. za to caly czas nie jestem przekonana do blyszczykow i baz. ps. geoniu, ktorych pedzli uzywasz??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja wczoraj zakupilam pigmenty angielskiej firmy BarryM i jestem pod wrazeniem! Piekne mieniace sie kolory i troche matow. W sklepie pomazialam sie po dloni matowa fuksjowa czerwienia, ktora kupilam, a slad mam do teraz, pomimo czestego mycia rak. I maja tez malutkie opakowania, wiec mozna kupic wiecej kolorow. Kosztuja chyba 5 funtow. Ja placilam w promocji €16 za 3 kolory, pojedyncze kosztuja €6.95.
![]() |
#2249 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Fotke pedzli zaraz zrobie i wstawie...nie potrzebuja dobrego światła ![]() Cytat:
![]() Widzialam na fotkach jak to robila dziewczyna i do tego potrzebne sa dekielki i jakis przyrzad, cos jakby ściskarka ![]() ------------------------------ Moje pędzle, w planach jeszcze kilka ;D Na drugiej fotce zbliżenie na nr
![]() wróciłam ![]() Edytowane przez geonia Czas edycji: 2008-10-24 o 16:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet przez moment byłam zainteresowana zrobieniem sobie cienia z sweet sienny, ale jak zobaczyłam ile to grzebania zrezygnowałam ![]() Geoniu super pędzle, masz widzę też 219, który uwielbiam i 217 , który chciałam i w końcu nie kupiam i żałuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.