|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj tez nie mam zamiaru z nikim sie spotykać, a tż jakoś musi to wytrzymać, bo właśnie.......idę jesc czosnek.
aljaka narobiłaś mi smaka bo ty jesteś właśnie taka bo ty jesteś zła kobieta a ze mnie kiepski poeta
|
#4383 | |
|
szyciowa specjalistka :)
|
![]() Cytat:
Czy wy znacie Anulkę tą, co chciała mieć córkę i tak bardzo ją chciała że na mszę nawet dała i jak każdy już wie ma córek sztuk dwie
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2009-10-29 o 12:20 |
|
|
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a znacie aljusię? naszą mamusię? chciała miec córkę, a tu... pod górkę wyszło na opak, urodził sie chlopak
|
|
#4386 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale jakie sliczne Cytat:
![]() ekstra!!! anulka musisz to sobie wkleic w podpis ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
#4387 |
|
Wtajemniczenie
|
pakusiu już tłumacze po krótce, albo nie prześlę Ci linka
Program nazywa się rodzina na swoim![]() http://www.rodzinanaswoim.pl/ a ważny warunek, nie możecie mieć nic na siebie, tzn żadnego innego mieszkania, domu czy działki i dlatego my też mamy mały dylemat Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 12:42 |
|
|
|
#4388 |
|
Zadomowienie
|
Haha
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Idę po mleko, popilnujecie mi Dziewczynek?
|
#4389 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jakie poetki, super
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zabki??? nie slyszalam o tym...
|
|
#4391 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam, mam mleko! Będzie kawa
Bo kawa bez mleka jest do bani z deka. pakusia dzięki za opiekę, nie płakały?
|
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co z tą Stenią z "Klanu", bo jakoś dziwnie sie zachowuje. Przed wakacjami była normalna, a teraz jakby jej ze dwadziescia lat dodali.
|
#4394 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobitki, właśnie zeżarło mi posta, którego pisałam pół godziny
.A napisałam w nim że mam dzisiaj dobry humor ![]() Ursull, fajny pomysł z tym strajkiem ![]() Iwciag, nie przejmuj się znajdziesz lepszą pracę. Ja wiem jak to jest bo robię coś czego nie lubię, ale u mnie w mieście jest duże bezrobocie i nie mogę w ofertach przebierać, niestety. Ja ryż dawałam już do zupki, tak pół łyżeczki i gotowłam razem z warzywami. Można też dać kleiku ryżowego, ale jego się nie gotuje. Gosikk, może kup Aleksowi taki ustnik treningowy, tylko trzeba mieć butelkę Canpol do niego, bo w niekapku jest ustnik połączony z tym gwintem i nie będzie pasować. http://www.allegro.pl/item761097738_...vi_canpol.html Esti, mam takie samo krzesełko, bardzo fajne jest, ale rzeczywiście zajmuje sporo miejsca i trochę ciężkie jest. Anulka anulka, śliczne dziewczynki Aguśka, no no fajny masz uniform ![]() Dzisiaj się wyspałam, dałam wczoraj Marcelkowi na wieczór kaszkę mannę na mleku, przespał całą noc i po raz pierwszy nie obudził się przed budzikiem. Spał do 6.30. dzisiaj będzie próbował nowego dania, warzyw z rybką ze słoiczka, ciekawe czy będą mu smakować. Mamuśki, jak wy smarujecie dziąsełka dentinoxem? Ja wczoraj chciałam posmarować Marcelkowi i nie wiem czy chociaż troszkę trafiło na dziąsełka, bo jak zwykle miał pełno śliny w ustach i chyba większość tego żelu po prostu połknął .To tak w skrócie, bo już nie pamiętam co napisałam w poście którego mi zeżarło. |
|
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Na razie nikomu nic nie odpisze, dopiero wieczorem jak bede miala chwilke spokoju. Bylam dzis z mama w Bydgoszczy i weszlam do rossmana, kupilam pieluchy z gratisowym slimakiem A tak w ogole to Tz ma teraz urlop do 12 listopada
|
|
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
--->> W lidlu kombinezony za 40 zł z groszami! <<---
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
pakusia ja słyszałam, że na ząbki kupa jest jakaś..ale nie pamiętam jaka
![]() anulka dziś z ciekawości klan zobaczę, oby stenka była ![]() katrin gratuluje przespanej nocki
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zadomowienie
|
Tu widać niebieski, a jest jeszcze różowy i żółty:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20091029.p.Kombinezon _zimowy ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
A myślałam, ze Stenia się nigdy nie zmienia
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-10-29 o 13:59 |
|
|
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
anulka dobra kobieto dzięki za ten link do kombinezonów z lidla
chyba muszę jechać i kupić bo kilka dni temu wyciągnęłam te po Julce i co???? za małe wczoraj dzwoni do mnie teściowa i mówi że w lumpku jest śliczny różowy za 10 zł i chce go kupić ale może być za duży bo taki wielki wygląda i pisze że na 9 miesięcy no i co? kombinezon na styk - mierzony na golasa bo TŻ go przywiózł jak już Niki była rozebrana do kąpieli.....jak dziewczyny wstaną to muszę jej zmierzyć go na ubranko![]() ahhh poprasowałam, obiad zjadłam a teraz robię kawusię.... |
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Jednak teraz sie naczytalam i nadrobilam, Tz wzial malego i mialam chwilke. Teraz sie zbieram na spacerek poki pogoda ladna i jeszcze widno jest
![]() iwciag a moze wrocisz do pracy i bedziesz sobie szukala czegos lepszego...no chyba, ze az tak zle warunki Ci proponuje Jasiek z niekapka nie umie jeszcze pic, zamiast ciagnac to dmucha![]() esti gratulacje dla swiezutkiej cioteczki Aguska widzisz nie beda mialy co obgdywac, laseczka wrocisz...tylko pozazdroscic marika ja tez ostatnio jeste,m caly czas senna, boszzzeee jak ja wroce do pracy to bede chyba na rzesach chodzic. Jachu spi ladnie tylko ja sie nie moge cos wyspac ![]() Bercia jasiek po zmianie czasu tez sie budzi wczesnie, kolo 6 to juz jest wybudzony na makas i chetny do zabawy ![]() anulka anulka jak ma sie dwa zdjecia kolo siebie to widac rozniece miedzy dziewuszkami ![]() aljaka jak poetka kurza twarz a nie lubie czosnkukatrin ja jak smaruje dziaselka Jaskowi to polowe maly zlizuje, musze sie natrudzic zeby doszlo do dziasel smaruje paluchem swoim
|
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny szok moje dzieci śpią oboje
![]() Starszy syn od 5 dni wstaje o 5 i organizm się w koncu poddał co ja mam robić nie wiadomo ile to potrwa ale mam chwile luzu lece cos zrobić ale nie wiem co Superzabula no tak jak Antoś mi się obudzi to pół biedy dam mu gryzaczka i się bawi ale mój starszy smyk życzy sobie bajki mleko śniadanko itd. t nie ma lekko
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-10-29 o 14:12 |
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
anulka ta Stenka byla chora dlatego moze taka jest
|
|
|
|
#4403 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny taka dzisiaj nuda u mnie w pracy, że poszłam do sklepiku i kupiłam 10 dkg wafelków w czekoladzie i obżeram się nimi, tym sposobem nigdy nie wlezę w moje portki sprzed ciąży
Jutro szefa nie ma to sobie was porządnie poczytam, chociaz nawet jak jest to i tak połowę czasu spędzam na wizażu .
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Też się załapałam na pampersy ze ślimakiem
![]() ![]() Aljaka, super wieści od uchologa Cholercia, zaniepokoiłaś mnie tymi dopłatami bo my też chcemy skorzystać a o kredycie będziemy myśleć dopiero w przyszłym roku Żebyśmy się tylko załapali...![]() Anulka, śliczne one są Następna poetka ![]() Katrin, a ten ustnik to też niekapek, czy bardziej taki jak smoczek w butelce? Nie mam butelek canpola ale mogłabym kupić, tyle tego mam a nic młodemu nie pasuje
|
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę była chora, czy tylko w serialu? Bo tam niby jakąś grypę przeszła. Przeżywam to jakby to moja rzeczywistość była
hahaW lidlu są jeszcze fajne bodziaki. Za 14 zł 2 sztuki. http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...ody_niemowlece Bodziaków nie kupowałam, ale te kombinezony różowe będę miała w sobotę, to w przyszłym tygodniu Wam pokaże i napisze czy warto kupować.
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
JAKIE POETKI
![]() własnie kupiłam:
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka, dzięki za zaproszenie na nk
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj zrobimy tatusiowi niespodziankę
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-10-29 o 22:29 |
|
|
|
#4409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Carolajna świetna kurteczka A tu wklejam Wam body z gazetki lidla:
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-10-29 o 14:34 |
|
|
|
|
#4410 |
|
Rozeznanie
|
Gosikk, w sumie to nie wiem, czy to jest niekapek czy zwykły jak butelka, w każdym razie ten ustnik daje się przed kubkiem niekapkiem, służy dziecku do nauki picia. Można go zamocować do butelki albo można kupić niekapek treningowy, chyba w obu przypadkach ten ustnik jest taki sam
http://www.allegro.pl/item797253013_..._niekapek.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

) który robi operacje poszerzenie kanalika(jako jedyny w Polsce z powodzeniem, bo innym zarastają) 
, a szczególnie Marta. Magdzie choroba przechodzi, coraz mniej kaszle, za to Marta zaczyna coraz gorzej. Spać biedna nie może. Co zaśnie to ją kaszel dusi i zaczyna płakać
siedze cały czas przy niej i co zakaszle to ją bujam w wózku i na razie spokojnie spi. W nocy na szczęscie nie kaszle i spi dobrze. Godzine temu tez tak próbowałysmy usnąć, ale spania z tego było może z dziesięć minut.

.
.
wczoraj dzwoni do mnie teściowa i mówi że w lumpku jest śliczny różowy za 10 zł i chce go kupić ale może być za duży bo taki wielki wygląda i pisze że na 9 miesięcy
SYNEK