|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie??? gdzie ta poczwarka mala???? caro.... jezu jakie ty masz piekne zdjecia... przerzucam sie teraz ciebie chce zgwalcic nie poiglocika sliczna z ciebie kobietka... i takie sexi zdjecie
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
no tak widziałam już twoje foty pisałam nawet że masz ładne włosy to gdzie ja wlazłam na twoim profilu że zdjęć nie było
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała poczwarka a gwałć masz tu moją ![]() idziemy ją na profil??
|
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
no idziemy
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot zbiczowana
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- gdzie ![]() idę obiad robić
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dzieweczki
![]() co do wczorajszego karmi...to chyba ze zmeczenia sie upilam ![]() nawet sie nie kapalam..tak zasnelam ![]() no...i oczywiscie pochwalilam Kale.... co 2 godz. pobudki! wstaje o 6.00 i jak ma dobry dzien to dosypia do poludnia przy mnie i cycu..ale nie dzis ![]() teraz dopiero zasnela(po krotkiej drzemce 0,5h 8.00-8.30)i spi od godz!(ursull-lacze sie w bolu ![]() )Jak wstanie to papu i na dworek ![]() sashka20-bardzo Wam wspolczuje sytuacji...z nasza polska sluzba zdrowia...MASAKRA JAKAS!!!ale trzeba byc dobrej mysli,pomodlic sie o zdrowie dla taty milena07-ja nie wiem ,czy on tak z poczatku nie pomyslal ![]() zwlaszcza,ze moj Tz-cik wzrok ma raczej slaby(bardzo slaby,na codzien nosi soczewki,wieczorami po pracy okularki ale jak spi to wiadomo..) i jak zobaczyl taki neon to nie wiem co pomyslal achhh.. bym zapomniala.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DAL DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
jak widzę takie laski ja Caro to mam megakompleksy
jak się wali u mnie to wszystko taka pechowa jestem
|
|
|
|
#431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te wszystkie tu wizażystki to niedobre kobity, żadna cie nie zauwazyła, TYLKO JA (gdyby nie odpowiedź na mojego posta tez bym cie nie przywitała)
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Śpi,ciekawe jak długo
Teraz spróbuję trochę do was popisać Przed chwilą dzwoniłam do nazego konsulatu w Manchesterze w sprawie paszportu dl amłaej,a tam odzywa się pan bardzo seksownym głosem i mnie informuje,że to księgowość.Mówię mu więc,na jaki nr dzwonię,a on do mnie,że na dobry,ale połączyło mnie z księgowością,a nie z wydziałem paszportowym (przyp.POLSKI konsulat,więc nic dziwnego).W szoku byłam,bo pan był naprawdę bardzo,ale to bardzo uprzejmy( i ten głos )i zaproponował,aby napisała maila do nich.Chodzi o to,że muszę odebrać paszport dla małej,a do Manchesteru mamy kawałek,więc liczę,że może przyślą mi pocztą ( normalnie trzeba odebrać osobiście,ale znajomym przysłali).Napisałam więc pięknego,pełnego użalania się nad sobą maila (jaka to ja biedna i nieszczęśliwa i dlatego przyjechać nie mogę) i czekam teraz na odpowiedź. Tego głosu to nigdy nie zapomnę,teraz będę dzwonić codziennie i prosić o połaczenie z księgowością![]() U nas trochę pada,więc narazie spacer z głowy,zresztą normalnie nie mam siły się ruszyć z domu Ok,no to biorę się za nadrabianie was |
|
|
|
#434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też czasem lubię sobie ponarzekać ![]() ursull pewnie słysząc głos wyobrażałaś sobie jaki z niego przystojny brunet względnie blondyn(co kto lubi) oby pozytywnie rozpatrzyli meila Twego, a wierszem napisałaś go?
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 12:43 |
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
Anulka ![]() Blondi a co się stało??Iwciag jaka ![]() A ja mam dzisiaj na obiad kure na butelce
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Nicola2002: kurcze sorki.... witaj ponownie
przez Caro zapomnialam sie z toba ponownie przywitac... masz za to 2 dziubki no wlasnie.... zboczuch jeden... tylko by wystawiala ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- no dosc ciekawe... a co nabijasz kure na butelke i co z nia robicie???? przygladacie sie ??? nie jadlam ani nie widzialam jeszcze kury na butelce ![]()
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
pakusia dzisiaj roie dokładnie na słoiku bo kura duża ![]() wlewasz pół słoja wody doprawiasz tą wodę też nadziewasz dupką na to kurę i w piekarnik taka pyszna soczysta jest
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
caro widzisz widzisz nawet pakusia mnie poparła
![]() dla mnie kura na butelce to nowość, nie słyszałam, u mnie dziś skromnie pomidoróweczka Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 12:54 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
JESTEM CIOCIĄ!!!!!!!
![]() k laski:![]() URODZIŁA SIĘ DZIEWCZYNKA CO MA SIUSIAKA Anulka idź ją zbiczować na profil ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- ![]() ![]() idę pyrki obierać a wy cicho bo nie nadrobie...jaaaa podjarałam się jak własnym porodem
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Moje dziecko ostatnio marudne ze szok Dzieki za odp, w spr. spania Waszych pociech ![]() Widze ze mamy jakas super laseczke na watku, ide zerknac tez na ta nasza Karolcie ![]() Ilbanka hehe kielbasa z czekolada a fe ![]() superzabula to mzoe juz niebawem ujrzysz zabeczki i swojego Jasia. U nas jeszcze zadnych kreseczek nie widac ![]() Ciesze sie ze zaklimatyzowalas w pracy, bedzie na pewno coraz lepiej ania jak mi sie skonczy @ to sie wezme za siebie, na razie jestem wypluta totalnie Jaki sliczne zdjecia zrobilas, masz kochana talentAle dosc juz komplementow marika no odnosnie zabkow Filipek jeszcze nie ma i nic sie nie zapowiada. Ale mnie mama mowila, ze pierwszy zabek mialam po 1 roczku tz mial pierwszy ok 7 m-ca, wiec u Filipka moga sie wykluwac pozniej.Odnosnie zupek. Ja obieram warzywka, kroje w kosteczke i gotuje w niewielkiej ilosci wody, a miesko osobno i dorzucam i miksuje blenderem wszystko lacznie z oliwa z oliwek i kleikiem kukurydzianym Co do ilosci, to ja robie zupke na dwa dni, wiec biore dwie duze marchewki, dwa ziemniaki, dwa plastry selera, jedna pietruszke srednia, brokulka pare kwiatow, kawalek dyni, dwa plasterki cukini, tylko tez nie zawsze robie z tych samych skladnikow, wiec jesli ktoregos nie mam, po prostu daje wiecej innego. A miesko dorzucam ze sloiczka, tyle zeby mial 10 gr na dobe. Zupki mi wychodzi ok 400 ml wiec na ta ilosc daje 4 lyzeczki plaskie kleiku kukurydzianego.sashka hehe no tak maly drink na pewno by mnie wyluzowal ![]() Poki co, stosuje czekolade i lozeczko ![]() milenka buziaczki dla Kubusia z okazji pol roczku ![]() ursull ale Twoja mala ma wypasna kapiel ja tez tak chcesliczne zdjecia i ubranka super. Tak mamusiu narzekasz na corcie, a ona nazdjeciach wyglada na taka grzeczniutka ![]() ![]() malutka to ladnie Dawidek juz smiga hihi niedlugo bedziesz za nim latac ![]() mam nadzieje ze u ginekologa bedziesz miala dobre wiesci, trzymam kciuki. Karolinka mozna mrozic na pewno brokula, bo mroze. Co do kalafiora, wydaje mi sie rowniez mozna Ja kochana wszystko mroze i mam swiezutkie. Np ostatnio rozkroilismyz mezem dyniei tez hop do zamrazalki. Cukinie, pora, seler, wszystko wszystko bedzie na zime Tylko jak wyciagasz warzywa z zamrazalki to nie odmraza sie ich tylko przeplukujesz ciepla woda i od razu do gotowania![]() Vila ciesze sie ze rehabilitacja pomaga ![]() Blizna ta zewnetrzna mnie nie bolijuz ale czasem czuje ta w srodku gdzie peklam. kuroikaze a wieczorem? co ![]() nicola pewnie ze pamietamy
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-04 o 12:59 |
|
|
|
#442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę do poczwarki
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguśka może Fifi ma gorsze dni, mamusia może to i on również
a może to ząbki jednak!?Gratulacje dla cioci Carolajny Anulka do jakiej poczwarki znowu? |
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
my po spacerku....wracam do Was jak położę dziewczynki
ale zostawcie w spokoju poiglocika co Wy od niej chcecie
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag to raczej nastroj chyba Filpkowi sie ode mnie udzielil
![]() Karolinka niegrzeczna z Ciebie dziewczynka A zapomnialam Wam napisac, ze dalam wczoraj dziecku mojemu zupke z rybka i mial odruch wymiotny, nie dalam mu jej do konca bo go otrzepywalo Ide robic leczo
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
witam was kobietki!!
moja malutka spi, od kilku dni probowalam jej dawac sloiczki z zupa jarzynowa ale ta mala paskudka nie chciala wiec postanowilam ze sama bede jej gotowac warzywa i scierac i wiecie co smakuje jej..wiec skazana jestem ze musze jej sama robic papu moze kiedys jej sie odmieni rany teraz rzadko tu wchodze i juz mam 10 stron zaleglosci wiec wybaczcie ze ich nie przeczytam ![]() ![]() a moje urodzinki nawet nawet przyszla moja psiapsiolka i wypilysmy winko fajnie bylo tylko mojego tzta brakowalo ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka cieszę się,że dbacie o Dawidka,tylko go nie sapście zbytnio,bo ma ładny być,a teraz przyszedł czas,żeby porozmawaić o posagach,wianach i takich tam.Pytanie mi się więc nasuwa czy jeśli zażądam od was 10 wielbłądów i 3kozy za rękę Milenki,to nie będzie za mało?
A serio,zauważyłam,że Dawidek jest wcześniaczkiem,pewnie już o tym pisałaś,ale ja zapytam mimo to: czemu,co się stało?No i powiedz jak tam w pracy? Jak uczucie tęsknoty za małym? Ja też mam z jajnikiem problem i idę zrobić cytologię w przyszłym tygodniu.Dzielny ten mój zięć,że tak do raczkowania się garnie.Nie dziwię się,że się popłakałaś,ja też tak się wzruszam Doris tak to jest jak się Karmi do lustra pije (czyt.do monitora).Kobieto nie pij! Zrób to dla swego dziecka ![]() Cinusiowa ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu nad zdolnościami Niniusi,jest młodsza od mojej ponad miesiąć,a już tak super sobie radzi z tym pełzaniem Ale,że każde dziecko rozwija się w swoim czasie więc nicna siłę i będę cierpliwie czekała na postępy Milusi,a jak narazie nie muszę się martwić,że pościąga mi coś z mebli,albo wejdzie w jakieś dziwne miejsceCarolajna marika więc ostatecznie mała zasnęła około północy,po to ,aby obudzić się o 1:30 pakusia ty się przyznaj,że coś Kubusiowi do mleka na noc dodajesz (ja słyszałam o starym sposobie z wódką ) i dlatego tak pięknie ci śpi.Przyznam się,że okrutnie ci tego zazdroszczęblondynkapoznan ja to o bikini nawet nie myślę,oprócz brzuchola to jeszcze rozstępy mam na udach ,nie wiem co zalożyć na plażę,chyba w kombineznie nurka śmigać będęiwciag boli jak cholera,gdy się pomyśli jak się wyglądało,ale z drugiej strony,ważne,że dzieci mamy całe i zdrowe,a z figurkami jakoś sobie poradzimy Haruno ja też karmię butlą,a mała ani śni,aby przespać całą noc Oglądałam twoje zdjęcia i nie widzę tej,wielkiej nadwagi,ale za to bardziej podobasz mi się w prostych włosach,młodziej wyglądasz Kocham oczy twojego synka,są cudneVila dzielnego masz synka a z tym słuchem to coś poważnego? pewnie pisałaś,ale nie doczytałam Mnie blizna nie boli,bo nie byłam nacinana ,ale generalnie zgodzę się,że wszystko tam jakieś,takie bardziej wrażliwe teraz jest i niekoniecznie w pozytywnym znaczeniu tego słowaesti ja bym mogła już zajść w kolejną ciążę,ale planujemy (a razcej narazie bardziej ja planuję ) na drugą połowę przyszłego roku,tak aby różnica między maluchami była 2lata.Muszę się pośpieszyć,bo mam już 32lata,chociaż wiek to teraz już nie taka straszna przeszkoda.Moja ciocia urodziła córkę w wieku 45lat i wszystko jest ok,poza tym,że dziecko strasznie rozpieszczone![]() kuriokaze widzę,ze mamy podobne zdanie w kwestii odchudzania,własnie pisałam Haruno o moich kumpelach,które biorą Meridię,skutki uboczne takie jak ty opisałaś,dla mnie to jakieś nieporozumienie ![]() ania1984 zdjęcie ptaszków rewelacja,ty je robiłaś?pełen profesjonalizm O tak Milenie tylko żółtej łodzi podwodnej w wannie brakuje![]() nicola my też się jeszcze nie znamy Miło mi poznać zatem![]() sashka niestety Milena ma już narzeczonego-Dawidka Malutkiej,ale jeśli zaoferujesz więcej wielbłądów to kto wie to na tyle,bo mała się obudziła i krzyczy "jeść!!!" |
|
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
iwciag poczwarka to palikocik
![]() esti ta OSOBA nie dała mojego hasła do nowego wątku, a ja całymi tygodniami nad nim myślałam ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-04 o 14:19 |
|
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja już myślałam, że Ty tak o którejś ze swoich córeczek i już miałam Cię nazwać mamuchą, mój małż tak na mnie mówi, jak krzyczę na małego
![]() ursull o co z tą wódką chodzi, mów szybko mi!! ![]() masz racje, dobrze, że dzieciaczki zdrowe, to najważniejsze, ale samopoczucie mamy też ważne |
|
|
|
#450 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie smutaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ok,zaczynam zapraszać was do znajomych,bo albumów obejrzeć nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Teraz słyszałam o przypadakach podawania dzieciom alkoholu w patologicznych rodzinach |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

teraz ciebie chce zgwalcic nie poiglocika
no tak widziałam już twoje foty
SYNEK

k laski:

,nie wiem co zalożyć na plażę,chyba w kombineznie nurka śmigać będę