|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie??? gdzie ta poczwarka mala???? caro.... jezu jakie ty masz piekne zdjecia... przerzucam sie ![]() ![]() ![]()
#423 |
Zadomowienie
|
![]() pisałam nawet że masz ładne włosy ![]() to gdzie ja wlazłam na twoim profilu że zdjęć nie było ![]()
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mała poczwarka ![]() a gwałć masz tu moją ![]() ![]() idziemy ją ![]() ![]()
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
no idziemy ![]()
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
poiglot zbiczowana
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- gdzie ![]() ![]() idę obiad robić ![]()
#429 |
Rozeznanie
|
Hej Dzieweczki
![]() co do wczorajszego karmi...to chyba ze zmeczenia sie upilam ![]() nawet sie nie kapalam..tak zasnelam ![]() no...i oczywiscie pochwalilam Kale.... co 2 godz. pobudki! ![]() wstaje o 6.00 i jak ma dobry dzien to dosypia do poludnia przy mnie i cycu..ale nie dzis ![]() teraz dopiero zasnela(po krotkiej drzemce 0,5h 8.00-8.30)i spi od godz!(ursull-lacze sie w bolu ![]() ![]() Jak wstanie to papu i na dworek ![]() sashka20-bardzo Wam wspolczuje sytuacji...z nasza polska sluzba zdrowia...MASAKRA JAKAS!!!ale trzeba byc dobrej mysli,pomodlic sie o zdrowie dla taty ![]() milena07-ja nie wiem ,czy on tak z poczatku nie pomyslal ![]() zwlaszcza,ze moj Tz-cik wzrok ma raczej slaby(bardzo slaby,na codzien nosi soczewki,wieczorami po pracy okularki ale jak spi to wiadomo..) i jak zobaczyl taki neon to nie wiem co pomyslal ![]() achhh.. bym zapomniala.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DAL DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
jak widzę takie laski ja Caro to mam megakompleksy
![]() jak się wali u mnie to wszystko taka pechowa jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() te wszystkie tu wizażystki to niedobre kobity, żadna cie nie zauwazyła, TYLKO JA (gdyby nie odpowiedź na mojego posta tez bym cie nie przywitała) ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Śpi,ciekawe jak długo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas trochę pada,więc narazie spacer z głowy,zresztą normalnie nie mam siły się ruszyć z domu ![]() Ok,no to biorę się za nadrabianie was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też czasem lubię sobie ponarzekać ![]() ursull pewnie słysząc głos wyobrażałaś sobie jaki z niego przystojny brunet względnie blondyn(co kto lubi) oby pozytywnie rozpatrzyli meila Twego, a wierszem napisałaś go? ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
hahaha
Anulka ![]() Blondi ![]() Iwciag jaka ![]() ![]() A ja mam dzisiaj na obiad kure na butelce ![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Nicola2002: kurcze sorki.... witaj ponownie
![]() ![]() ![]() no wlasnie.... zboczuch jeden... tylko by wystawiala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- no dosc ciekawe... a co nabijasz kure na butelke i co z nia robicie???? przygladacie sie ??? nie jadlam ani nie widzialam jeszcze kury na butelce ![]() ![]()
#437 |
Zakorzenienie
|
hahaha
pakusia dzisiaj roie dokładnie na słoiku bo kura duża ![]() wlewasz pół słoja wody doprawiasz tą wodę też nadziewasz dupką na to kurę i w piekarnik ![]() taka pyszna soczysta jest ![]()
#438 |
Zadomowienie
|
#439 |
Wtajemniczenie
|
caro widzisz widzisz nawet pakusia mnie poparła
![]() dla mnie kura na butelce to nowość, nie słyszałam, u mnie dziś skromnie pomidoróweczka Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 11:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
JESTEM CIOCIĄ!!!!!!!
![]() ![]() ![]() URODZIŁA SIĘ DZIEWCZYNKA CO MA SIUSIAKA ![]() Anulka idź ją zbiczować na profil ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- ![]() ![]() idę pyrki obierać a wy cicho bo nie nadrobie...jaaaa podjarałam się jak własnym porodem ![]()
#441 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Moje dziecko ostatnio marudne ze szok ![]() Dzieki za odp, w spr. spania Waszych pociech ![]() Widze ze mamy jakas super laseczke na watku, ide zerknac tez na ta nasza Karolcie ![]() ![]() Ilbanka hehe kielbasa z czekolada ![]() ![]() superzabula to mzoe juz niebawem ujrzysz zabeczki i swojego Jasia. U nas jeszcze zadnych kreseczek nie widac ![]() Ciesze sie ze zaklimatyzowalas w pracy, bedzie na pewno coraz lepiej ![]() ania jak mi sie skonczy @ to sie wezme za siebie, na razie jestem wypluta totalnie ![]() ![]() ![]() Ale dosc juz komplementow ![]() marika no odnosnie zabkow Filipek jeszcze nie ma i nic sie nie zapowiada. Ale mnie mama mowila, ze pierwszy zabek mialam po 1 roczku ![]() Odnosnie zupek. Ja obieram warzywka, kroje w kosteczke i gotuje w niewielkiej ilosci wody, a miesko osobno i dorzucam i miksuje blenderem wszystko lacznie z oliwa z oliwek i kleikiem kukurydzianym ![]() ![]() sashka hehe no tak maly drink na pewno by mnie wyluzowal ![]() Poki co, stosuje czekolade i lozeczko ![]() milenka buziaczki dla Kubusia z okazji pol roczku ![]() ursull ale Twoja mala ma wypasna kapiel ![]() ![]() sliczne zdjecia i ubranka super. ![]() Tak mamusiu narzekasz na corcie, a ona nazdjeciach wyglada na taka grzeczniutka ![]() ![]() malutka to ladnie Dawidek juz smiga hihi niedlugo bedziesz za nim latac ![]() ![]() mam nadzieje ze u ginekologa bedziesz miala dobre wiesci, trzymam kciuki. Karolinka mozna mrozic na pewno brokula, bo mroze. Co do kalafiora, wydaje mi sie rowniez mozna ![]() Ja kochana wszystko mroze i mam swiezutkie. Np ostatnio rozkroilismyz mezem dyniei tez hop do zamrazalki. Cukinie, pora, seler, wszystko wszystko ![]() ![]() ![]() Vila ciesze sie ze rehabilitacja pomaga ![]() Blizna ta zewnetrzna mnie nie bolijuz ale czasem czuje ta w srodku gdzie peklam. kuroikaze a wieczorem? co ![]() ![]() nicola pewnie ze pamietamy ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-04 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę do poczwarki ![]()
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Aguśka może Fifi ma gorsze dni, mamusia może to i on również
![]() Gratulacje dla cioci Carolajny Anulka do jakiej poczwarki znowu? |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
my po spacerku....wracam do Was jak położę dziewczynki
![]() ale ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
iwciag to raczej nastroj chyba Filpkowi sie ode mnie udzielil
![]() Karolinka niegrzeczna z Ciebie dziewczynka ![]() A zapomnialam Wam napisac, ze dalam wczoraj dziecku mojemu zupke z rybka i mial odruch wymiotny, nie dalam mu jej do konca bo go otrzepywalo ![]() Ide robic leczo ![]()
#446 | |
Zadomowienie
|
witam was kobietki!!
moja malutka spi, od kilku dni probowalam jej dawac sloiczki z zupa jarzynowa ale ta mala paskudka nie chciala wiec postanowilam ze sama bede jej gotowac warzywa i scierac i wiecie co smakuje jej..wiec skazana jestem ze musze jej sama robic papu moze kiedys jej sie odmieni rany teraz rzadko tu wchodze i juz mam 10 stron zaleglosci wiec wybaczcie ze ich nie przeczytam ![]() ![]() a moje urodzinki nawet nawet przyszla moja psiapsiolka i wypilysmy winko fajnie bylo tylko mojego tzta brakowalo ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Malutka cieszę się,że dbacie o Dawidka,tylko go nie sapście zbytnio,bo ma ładny być,a teraz przyszedł czas,żeby porozmawaić o posagach,wianach i takich tam.Pytanie mi się więc nasuwa czy jeśli zażądam od was 10 wielbłądów i 3kozy za rękę Milenki,to nie będzie za mało?
![]() A serio,zauważyłam,że Dawidek jest wcześniaczkiem,pewnie już o tym pisałaś,ale ja zapytam mimo to: czemu,co się stało?No i powiedz jak tam w pracy? Jak uczucie tęsknoty za małym? Ja też mam z jajnikiem problem i idę zrobić cytologię w przyszłym tygodniu.Dzielny ten mój zięć,że tak do raczkowania się garnie.Nie dziwię się,że się popłakałaś,ja też tak się wzruszam ![]() Doris tak to jest jak się Karmi do lustra pije (czyt.do monitora).Kobieto nie pij! Zrób to dla swego dziecka ![]() Cinusiowa ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu nad zdolnościami Niniusi,jest młodsza od mojej ponad miesiąć,a już tak super sobie radzi z tym pełzaniem ![]() ![]() Carolajna ![]() ![]() ![]() marika więc ostatecznie mała zasnęła około północy,po to ,aby obudzić się o 1:30 ![]() ![]() pakusia ty się przyznaj,że coś Kubusiowi do mleka na noc dodajesz (ja słyszałam o starym sposobie z wódką ![]() ![]() blondynkapoznan ja to o bikini nawet nie myślę,oprócz brzuchola to jeszcze rozstępy mam na udach ![]() ![]() iwciag boli jak cholera,gdy się pomyśli jak się wyglądało,ale z drugiej strony,ważne,że dzieci mamy całe i zdrowe,a z figurkami jakoś sobie poradzimy ![]() Haruno ja też karmię butlą,a mała ani śni,aby przespać całą noc ![]() Oglądałam twoje zdjęcia i nie widzę tej,wielkiej nadwagi,ale za to bardziej podobasz mi się w prostych włosach,młodziej wyglądasz ![]() ![]() Vila dzielnego masz synka ![]() ![]() ![]() ![]() esti ja bym mogła już zajść w kolejną ciążę,ale planujemy (a razcej narazie bardziej ja planuję ![]() ![]() kuriokaze widzę,ze mamy podobne zdanie w kwestii odchudzania,własnie pisałam Haruno o moich kumpelach,które biorą Meridię,skutki uboczne takie jak ty opisałaś,dla mnie to jakieś nieporozumienie ![]() ![]() ania1984 zdjęcie ptaszków rewelacja,ty je robiłaś?pełen profesjonalizm ![]() ![]() nicola my też się jeszcze nie znamy ![]() ![]() sashka niestety Milena ma już narzeczonego-Dawidka Malutkiej,ale jeśli zaoferujesz więcej wielbłądów to kto wie ![]() to na tyle,bo mała się obudziła i krzyczy "jeść!!!" |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
iwciag poczwarka to palikocik
![]() esti ta OSOBA nie dała mojego hasła do nowego wątku, a ja całymi tygodniami nad nim myślałam ![]() ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-04 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
a ja już myślałam, że Ty tak o którejś ze swoich córeczek i już miałam Cię nazwać mamuchą, mój małż tak na mnie mówi, jak krzyczę na małego
![]() ursull o co z tą wódką chodzi, mów szybko mi!! ![]() masz racje, dobrze, że dzieciaczki zdrowe, to najważniejsze, ale samopoczucie mamy też ważne |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie smutaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ok,zaczynam zapraszać was do znajomych,bo albumów obejrzeć nie mogę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.