|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Najlepsze zyczenia dla Kuby i Szymka
![]() ![]() A dla tych co nie zlozyly zyczen Julce ![]() Madzia - Ty pisalas kiedys o karmniku. A moze kup po prostu takie kule jak ja i dokarmiaj ptaszaki ![]() milena - ale tej kaszki manny bobovity dodaje sie 2 plaskie lyzeczki jesli dobrze pamietam. A jak podajesz zwykla kasze manne to pol lyzeczki ![]() I ja podaje czasem te zupki z kasza manna, wtedy nie gotuje juz na wieczor kaszy ![]() pakusia - u nas ten gryzak sie nie sprawdzil, Julka zaraz wypluwa ![]() ![]() marika - ja gotowalam wszystko osobno bo robilam kazda zupke w innym smaku i nie chcialam zeby mi sie pomieszalo. Tzn marchew pietruszka seler razem. Ale np brokuly, groszek czy kukurydza to osobno ![]() A jesli chodzi o proporcje to ja gotowalam wszystko co mialam a potem jak wkladalam do sloikow to mniej wiecej 1/3 - 1/2 sloika marchewki a reszty tak po jednej lyzeczce zeby byla cienka warstwa. I nie mieszlam tego zeby potem widziec z czego jest sloik. Mieszalam przed podaniem ![]() My mamy taka foczke jak Agusia. One sa do 8 czy 9 miesiecy http://allegro.pl/item791873010_fote...ka_foczka.html DORIS - a probowalas zwyklego piwa ciemnego? Ja uwielbiam ![]() A ja nie wpadlam na to, ze mozna kupowac warzywa mrozone ![]() malutka - moja Julka jest bardziej wygodna. Ona sie potrafi przemiescic przez pol pokoju w lezaczku ![]() Haruno - no niezle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blondynka - u nas gryzak tez sie nie sprawdzil ![]() blondynka, Caro, Iwciag - prosze nie gadac mi tu o slodyczach ani sosach ani nic w podobie ![]() ![]() Illbana - pokazalas fotki Guzikowi? ![]() Caro - robilam w Ulead Photo Express - bawie sie w nim od dziecka ![]() ![]() Kuroikaze - sa nowe zeby? ![]() Ursull - widze, ze Milenka z pelnym osprzetem w wannie ![]() Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-04 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia wybacz
![]() Gosikk za coz te brawa i piekny usmiech ? ![]() ide bo Natan kupe robi ![]() Ania NIE ![]() fajnego masz ptaszka ![]() nie bij nie moglam sie powstrzymac, fajne zdjecie Ty robilas? ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-04 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania nie bij tylko leć szybko dać Julci buziaczka i życz jej 100lat ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Wtajemniczenie
|
Gosikk juz wiem
![]() ![]()
#395 |
Zakorzenienie
|
Caro ale z Ciebie laska łłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ania super zdjątko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Wtajemniczenie
|
Iwciag i dobrze, nie probuj
![]()
#397 | |||||||
Rozeznanie
|
Jestem
![]() Juz po zakupach. Dziecie spi uff... Sacze sobie capuccinko i pozeram ciacho ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj tata to wykonczony nerwowo jest po wczorajszym dniu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jezeli chodzi o te zupki to Ci niestety nie pomoge, bo ja daje sloiczkowe jedzenie ![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moj Kubusko tez pije bebilon pepti ![]() Dobra, jedna czesc postow nadrobiona. Lece dalej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
właśnie Kuroikaze ładnie przedstawiła działanie tych tabletek, podobne to będą adipex i merinda (chyba tak się pisze)
nie wato zdrowia marnować ![]() A dietka którą pokazałaś nie jest taka restrykcyjna jak inne diety a wiesz że o wiele lepiej się czuje teraz, głowa mnie nie boli i jakaś żywsza jeste, mniej senna ![]() i nie mam wydętego brzucha ![]() Ja postanowiłąm ze 1 dzień w tyg będzie dniem śmieciarza ![]() I wtedy pozwalam sobie na bułeczki, słodycze itp ![]() Jaka laska ![]() Widziałyście jakie mam krzywe nogi ![]() Ania... masz więcej takich ptaszków ![]() ładne zdjęcie ![]() czasem Ci się coś uda ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-04 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Wtajemniczenie
|
Blondynka Cinusiowa chyba miała racje, palikot kupił pioro? czy zle uslyszalam w tv??
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Caro wprowadziłas diette? super! ![]() ![]() ![]() o dzialaniu takich sub moglabym pisac referaty. wiecie ze odzyskiwanie koncentracji (bo jest zaburzona) moze trwac latami a moze wogole sie nie polepszyc? laska super jestes ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-04 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale z tej caro kokieta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
kuroikaze staram się z tą dietą ale czasem różnie bywa tzn ciężko mi utrzymać godziny posiłków no i robię kilka ustępstw np KARMI
![]() Zdjęcia sprzed ciąży więc wiesz ![]() Co do opalenizny....to nie jest opalenizna ![]() Ja mam z natury taką karnację ![]() ![]() A jak tam fryzjer? Ja nie mam kiedy ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- idę założyć następny album ![]() wzrasta mi samoocena ![]() ![]()
#402 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() pamiętacie mnie jeszcze... całe wieki minęły od mojego ostatniego wpisu, ale duchem i problemami cały czas z Wami ![]() ![]() Oczywiście witam się z caaałym gronem nowych mamuś. Piszę już z pracy, tu przynajmniej mam trochę wolnego czasu ![]() Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko, postaram się częściej odezwać - MAM NADZIEJE ![]()
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Moje dziecko jakby troszkę odpusciło mamusi i bawi się na macie juz 15 min cud ![]() Sashka fajnie że wróciłaś do nas ![]() trzymam ![]() Podziwiam wszystkie dziewczyny które wróciły lub zaraz wracają do pracy nawet sobie nie wyobrażam jak musi być cieżko ![]() co ja miałam jeszcze napisać drukujecie jak szalone ![]() już mnie iwcia prawie do dodania swojego zdjęcia przekonała a tu oglądam następne zdjęcia kolejnej laski tak tak Carolajna o tobie mowa ![]() i po co chwaliłam tego smyka juz płacze lece moze pózniej dam rade coś napisać ![]()
#404 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Teraz ja ogladam zdjecia wszystkich dziewczynek na naszym watku. Poszukuje synowej ![]() Bardzo dziekuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciesze sie coreczka ladnie przesypia nocki i ladnie przybiera na wadze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla Dawidka za nowe umiejetnosci ![]() Ja tez wybieram sie w najblizszym czasie do gina, musze zmienic tabsy, bo inaczej zejde z tego swiata. Bardzo dziekuje ![]() ![]() No i koniec sielanki, Kuba sie obudzil musze dac mu obiadek. Do pozniej ![]()
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
Bercia dawaj zdjęcia nie marudz!
Ja już wiem z autopsji nie wolno chwalić ![]() ![]() Caro gdzie ten album, nie ma nic nowego! Ale Ty masz tatuaż duży, ja zawsze chciałam mieć i zawsze odwagi mi brakowało aaaa zdjęcia z nad morza, pewnie henna ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
iwciag
twojego zdjecia tez nie widzę ![]() no chyba ze już na oczy mi się całkiem rzuciło ![]()
#407 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taka bardzo bolesna henna ![]() ja go robiłam 2 razy ![]() ![]() ten tatuaż ma dla mnie ogromne znaczenie, mimo iż banalny ![]()
![]() |
#409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może i banalny ale ja takie lubię, mnie wydaje się bardzo kobiecy Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
tu masz przed
![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-04 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
to poszalałaś! tak ponoć jest, że jak się zacznie to chce się więcej i więcej, a nie chciałaś kolejnego?
a w ogóle to zauważyłam na mojej głowie nowe króciutkie włoski, taka śmiszna grzyweczka Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
moja Martucha tez pepti wsuwa. Wczoraj wieczorem sie pomyliłam, jak karmiłam je przy zgaszonym swietle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten tatuaż i jego powiekszenie ma bardzo długa historie ![]() pierwszy zrobiłam jak córka miała 1,5 roku i spośród wielu to własnie ona go wybrała ![]() resztę dorobiłam dokładnie rok po 1 tatuażu i jechałam po niego specjalnie w to samo miejsce (500 km do Mielna ![]() I to było zakończenie bardzo przykrego dla mnie etapu. tak pokrótce ![]()
![]() |
#414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!!!
Cześć dziewczyny,narazie tak zbiorczo napiszę,bo mała marudzi,zresztą leży mi na kolanch głową w dół i wgryza się w moje spodnie,do tego ciągnie za kabel od ładowarki i ewidentnie próbuje coś zbroić ![]() Noc....KOSZMAR ![]() ![]() Mała zasnęła o 20:30 o 22:30 obudziła się i ani myślała iść spać,bawiła się,a potem marudziła do około północy,nie chciała spać w swoim łóżeczku więc wzięłam ją do nas,gidzie pospała do 1:30 i ryk ![]() ![]() ![]() ![]() Idę położyć ją na drzemkę i zaraz wracam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||||
Raczkowanie
|
Kubuś dziękuje za życzenia
![]() Cytat:
No własnie, ja się czepiam bo oczywiscie w promocji za darmo ślimak jest the best ale gdybym zapłaciła za niego te 77,99 to bym oczekiwała czegoś więcej Cytat:
Z Gerbera. Podobno maja też deserek z kaszką manną ale jeszcze na taki nie natrafiłam. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój Kubuś identycznie ![]() ![]() ![]() [QUOTE=ania4891;15079866] milena - ale tej kaszki manny bobovity dodaje sie 2 plaskie lyzeczki jesli dobrze pamietam. A jak podajesz zwykla kasze manne to pol lyzeczki ![]() I ja podaje czasem te zupki z kasza manna, wtedy nie gotuje juz na wieczor kaszy ![]() A widzisz no własnie sie zastanawiałam ile tej kaszki ale może po prostu będe stopniowo troszkę zwiększać. Carolajna pisała że nie może dostać tej kaszki manny na mleku z Bobovity. Mi sie wydaje że to tylko w większych marketach. Ja np kupiłam w Tesco. Witaj ![]() Piszecie dziewczyny o odchudzaniu, o cudownych tabletkach a ja tak strasznie chciałabym przytyć i nic. W ciąży książkowe 11 kilo a w 3 dni po porodzie zostało mi juz tylko 2 kg a teraz znowu jestem na minusie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
milena caro wyraziła chęć odebrania mi kilku kg, może i Ty byś kilka ode mnie wzięła i wtedy wszystkie były byśmy zadowolone ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Ursull
![]() Milena nie! Ja chcę kupić bez mleka żeby móc do obiadu podawać ![]() Tą z mlekiem mam ![]() Ale podawałam pół łyżeczki nie wiedziałam że tej więcej trzeba ![]() A fakt...przecież tam mleko jeszcze jest ![]() Ja też chcę przytyć ![]() Nie mam ani pupy ani nic, nogi jak patole dwa ![]() Wszystki tłuszcz mi idzie w brzuch;/ Iwciag dlatego wiem teraz że już kolejnego nie zrobie ![]() Mam ten i mi wystarczy, wiele dla mnie znaczy każdy kolejny był by żałowany ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-04 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
Milena, witaj
![]() ![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
gdzie jest POIGLOT
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.