|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Wiecie co brakuje mi tu Rozalki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
zostawic na chwile
![]() ja nie wiem z jakiej planety jest moj syn ale napewno nie z ziemi jak ja ![]() wstal o 17 po 2 h snu... no wiec wszystko wolno, zabawa, kąpanko... no i o 19 wszystko gotowe ale mysle... przeciez on nie zasnie musi sie zmeczyc... wiec polozylam go na sofie... i sobie lezal i cos piszczal a ja sprzatalm po kąpieli ... skonczylam ... podchodze do sofy... siadam kolo niego a ten smiech, pisczzy kopie nogami... cos tam do niego powiedzialam i otwieram laptopa... czytam pierwszy post i nagle "co tu tak cicho" patrze a on spi!!!!! przeciez nawet minuta nie minela od jego krzykow i smiechow ![]() Seona oo gratulacje dla Pati pierwszego zabka!! ![]() poiglot91: aha... no wlasnie cos pisalas... teraz sobie przypomnialam ![]() ![]() co do rozstawania sie z rzeczami to tez mam sentyment, ale nie placze bo te takie zwykle co nie maja dla mnie sentymentalnej wartosci duzej oddaje kolezanka... a inne chowam ![]() ![]() ![]() gosikk_s no znajac siebie to zaczne sie odchudzac dzien przed ![]() Małgosia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajne streszczenie ostatnich wydarzen ![]() ![]() ![]() cinusiowa faceci !!!!!! a ja cie zabije.... bo w momencie kiedy czytalam twoja wiadmosc zachcialo mi sie "maltesers" czyli chrupek w czekoladzie ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4503 |
Wtajemniczenie
|
Cinusiowa - faktycznie strasznie niedomyślny ten Twój facecik...
![]() Mell - a szkoda gadać... ja bym chciała żeby mój miał niedużo zabawek a takie fajne... ale nie kupię mu za 200 zł... ![]() http://www.allegro.pl/item791716344_...ka_kurier.html http://www.allegro.pl/item799488249_..._serce_pl.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie... co u rozalki?? ja dzis dopadlam mloda069 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() a ten misio fajny? bo ostatnio go oggladalam i zastanawialam sie czy Kube zainteresuje ![]()
![]() |
#4505 |
Wtajemniczenie
|
mell a jaką masz nową fryz?? co sobie ładnego zafundowałaś?
Ja walczę by nic nie jeść a tu GYROS słyszę! Ja teraz za sałatkę z gyrosem dała bym się pokroić ![]() pakusia zdrówka dla Kubusia Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
Dajcie znac co na to Wasi pediatrzy. Tzn pediatrzy Waszych dzieci
![]() Ze spacerku ![]() Niestety Abra nie chciala wspolpracowac ale za to Kira ladnie pozowala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciała mojemu synusiowi kupić projektor... co prawda na nowy mnie ni stać, ale może po pierwszej wypłacie skusze się na używany...
Ma któraś z Was i czy to jest dobry pomysł? http://www.allegro.pl/item793932467_...her_price.html http://www.allegro.pl/item790792218_...y_grzybek.html http://www.allegro.pl/item787627818_...omy_nr284.html http://www.allegro.pl/item799842260_...her_price.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
kur mloda069
![]() nie byla u nas wieki!!! dzieki dziewczyny za mile slowa ![]() mam strone gdzie sa demka.. sa cholernie zlej jakosci.. ale nie pokaze bo sie wstydze..:P hehehe ![]() Pakusia ty jestes chora glos mam zwykly a wyglad... ![]() kiedys bylam jeszcze nawet nawet.. jak patrze na te fotki to az plakac sie chce wlazlam na ta strone i sie tylko wkurzylam ![]() ![]() ![]() Mell koncert niestety niemozliwy ale na dyskotekach wiekszych slychac.. ta wlasnie nutke ![]() pochwale sie ze byla premiera ''in my memories'' w Energy 2000... ![]() ale juz ... bombki strzelil.. choinki nie bedzie.. a ja zadnej kariery nie zrobie.. agusia kochana Filipek juz spiewa? ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Ania slicznie ![]() ![]()
#4509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A misio fajny. Mały go gryzie i "bije". Jeszcze z amały do niego troszkę, al fajne pioseneczki śpiewa i go interesuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
o jaaa
![]() przeczytałam was ale za chiny ruskie dzisiaj nie odpisze na to ![]() Cinusiowa a ja mam dzisiaj z kurczakiem wędzonym sałatke ![]() ide właśnie po nią bo mi smaka narobiłaś ![]() Małgosia czy ja wiem?? Jak dla mnie Mały za często się budzi w nocy bo co ok 2,5 godziny. W chwili obecnej dostaje w nocy 1 butle 120 ml i w dzień ok 18 Poiglot ![]() ![]() piękna zdolniacha ![]() Mell pokaż włoski ![]() ![]() co do projektorów to chciałam kupić i czytałam o nich na jakimś wątku, dziewczyny narzekały że słabo widać, najlepiej jak jest ciemno.Może lepsze firmy mają lepsze te projektory ![]() A ja mam@ ![]() i zły humor dalej ![]() I widzę że Anulka wróciła ![]()
![]() |
#4512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poiglot prosze pokaz nam pokaz.... ![]() i tam Ci juz wszystkie zazdroscimy wiec dobij nas ![]() Prosze pokaz nam pokaz ![]()
![]() |
#4513 |
Wtajemniczenie
|
Ania dam znać jak jutro dowiem się czegoś z ZUSu u pediatry jestem dopiero 5tego
![]() Pasujesz do tych listków ![]() Małgosia ja się zaopatrzę w projektor, może nawet dziś coś wyszukam, znajoma miała karuzele z projekt i mówiła, że mały był bardzo zainteresowany Poiglot młoda jesteś jeszcze wszystko przed Tobą |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Wtajemniczenie
|
Iwicag i Carolajna no dzisiaj to na pewno nie pokaze...
Pocieniowalam podcielam i zrobilam sobie taka grzyweczke wycieniowana na tyle krotka ze za ucho nie wchodzi... Tz najpierw nie chcial zebym cos zmieniala a teraz pochwalil...
#4515 |
Wtajemniczenie
|
Aniu to ty masz pieski?
Śliczne zdjęcia ![]() Kochaniutkie moje, uciekam. Porobię jeszcze w domku co muszę i zmykam spać bo rano do pracy idę troszkę się"obyć" ![]() Miłej i przespanej nocy. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
A kiedy Mell pokażesz
![]() ![]() POIGLOT ![]() ![]()
#4517 |
Zadomowienie
|
Aniu, nie wiem czemu tak źle mnie oceniasz
![]() z posiadanych przeze mnie wiadomości wynikało to, co napisałam. jeśli okaże się, że jest inaczej - tym lepiej... mnie dziś załatwił miejski ośrodek pomocy rodzinie - poszłam po becikowe bo od listopada zmieniają się przepisy, a wcześniej nie było kiedy - a babki każą mi składać papiery "po nowemu", bo rozpatrzą dopiero w listopadzie a wtedy będą obowiązywać nowe przepisy ![]() ![]() ![]() ![]() sorry, że tylko o sobie ale jestem wkurzona niemiłosiernie na te durne biurwy ![]() (Małgosia - cudownie, że się udało! anulka - dziewczynki faktycznie nie do odróżnienia ![]() anulka i aljaka - jesteście niesamowitymi połetkami ![]() Aguśka - może nie będzie tak strasznie źle, jak przypuszczałaś ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-10-29 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Będziem tu ze smiechu padać. Co wy na to moje panny? Toć to pomysł nienaganny. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. "spokój z rodzeniem na całe zycie"? o nie! ja chce jeszcze gromadkę ![]() 3. taaak, zal wyrzucać. ja ciuszki Dziewczynek schowałam do piwnicy. Tż się na mnie krzywo patrzył, po co ja to chomikuje. Ja po prostu nie mam sumienia tego wyrzucać, oddawać czy sprzedawać. Jesli nie kolejnym potomkom to chociaz dzieciom do zabawy sie przydadzą. Albo Dziewczynki beda miały pamiątke. Fajnie bedzie otworzyuć pakę własnych pierwszych ubranek, jak sie bedzie miało dwadziescia pare lat na przykład ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
haha za bardzo nie ma co ogladac...no ale moze jak bede jakos wzglednie wygladac...ja nie lubie siebie na zdjeciach
![]() |
#4520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest bardzo prosta sprawa. choć wydaje sie dość trudna, za to ani troche nudna. wnet zacznijmy rymowanie moje przeurocze panie.
![]() |
#4521 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
no bardzo dobra...ale ty tak ukladasz w glowie czy piszesz z glowy jak leci?
#4523 |
Zadomowienie
|
My z palikotkiem możem piosnki układać, tzn. ja bede pisać a łona bedzie śpiewać.
Oj dana dana Śpiewaj kochana raz dwa, raz dwa, raz dwa trzy śpiewajcie wszyscy spiewaj z nami i TY OLEEE!!! ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- mamy szpiega ![]() układam jak leci i pisze z głowy
#4524 |
Zakorzenienie
|
Małgosia
![]() no fakt ja tez ![]() ![]() ![]() a tam bede kupowac... jak pojade do pl to znowu tone tego dostane ![]() no ja mam anglojezycznego... ale sie skusze.... rumiankowa jaki fuks ze zalatwilam wszystko w sierpniu ![]() ![]() anulka anulka ale macie rymowanie, chyba was nie goni spanie, wasze bączki już lulają, a mamusie wymyślają ![]()
#4525 |
Zadomowienie
|
Dobranoc pchły na noc
(to nie moje, to innych autorów) Narka Dziewoje! papa
#4526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Goni goni, bo pewno mały zaraz się obudzi, wierci się niemiłosiernie, dobrej i spokojnej nocy życzę, pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Wtajemniczenie
|
Małgosia nooooooooo
![]() ![]() ![]() Klaudia ja też lubię tego słuchać......kochana jakbyś zrobiła karierę to Twój TŻ chyba by Cię zjadł ![]() ![]() ![]() Aguśka o podkładach też dzisiaj pisałyśmy na wątku mamusie LUTOWO-MARCOWE 2007 to sobie luuknij ![]() chciałam poczytać wszystko ale nie dam rady bo padam |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() choć cherlawo ![]() haha żartowałam
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-10-29 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z gyrosową
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
zapomnialabym Malgosiu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.