Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 15:59   #4441
Ewelain1987
Zadomowienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Agusia a dasz wiarę, że mój adorator już się do mnie nie odzywa! Chyba to jakieś żarty były
Dobrze, że po woli przekonujesz się do teściowej, sprawdzisz ją wtedy ocenisz Ja też będę z teściową małego zostawiała jeśli pójdę do pracyale to sprawna kobita, tylko ja się z kolei boję jak się z nią dogadam, bo będzie z nami mieszkała
ja juz nigdy nie popelnie tego bledu i nie bede mieszkac z tesciowa... teraz jestem zmuszona z nia mieszkac ale od nast roku juz bedziemy sami mieszkac..

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:03   #4442
Seona
Zakorzenienie

Ufff, może zdążę napisać chociaż drugi post zanim otworzycie kolejną część Wchodzę, a tutaj już prawie 4 tysiące odpowiedzi

Chwalę się, że Pati w poniedziałek wyrósł ząbek Obyło się bez płaczu, bólu, żeli itp. Miała 4 miesiące i 10 dni

Mamy też za sobą udane próby picia soku z jabłuszka i marchewki... łyżeczką Wasze dzieci piją już z kubka-niekapka???

Aha i podjęliśmy z Mężem decyzję, że o drugie dziecko będziemy się już starać za rok Początkowo mieliśmy odczekać jakieś 4-5 lat, ale mam nadzieję, że uda się szybciej

Pozdrawiam wszystkie Mamusie i Wasze szkraby

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-10-29 o 16:04 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:05   #4443
iwciag
Wtajemniczenie

Agusia oj nie wiem jak to z tą pracą będzie, jeśli wrócę do starej to6tego powinnam już się stawića jeśli zrezygnuje to szukam nowej.

Ewelain nie strasz mnie proszę, my dotychczas mieszkaliśmy sami, no ale teraz ktoś musi się małym zaopiekować, a myślę, że babcia będzie lepsza od niani no i darmowa opieka
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:08   #4444
pakusia86
Zakorzenienie

Bosiu dziewczyny... przeczytalam ze anulka anulka boi sie ze przesolila spagetii.... a ja sobie uswiadomilam ze w pl umre z glodu!!!! ja nie uzywam soli no pol lyzeczki do gotowania ziemniakow i makaronu i tyle a moja mama to wszystko takie slone robi ze szok! u nas smiesznie bo jak kupimy kg soli to mamy na rok!!! serio ostatnio kupowalismy jak sie wprowadzalismy czyli w marcu... a jeszcze polowa jest mojej mamie to na 2 tygodnie wystarcza

Kubek spi jak zabity... tylko nos spod kocyka wystaje obiadu nie mam nie posprztaane... prasowanie czeka... ehhh... nie chce mi sie nic!

Mialam dzis sen.... o mojej kolezance z pl.... jak bylam w sierpniu to mi powiedziala ze musi sie odchudzac bo za rok slub i musi wygladac zabojczo... a dodam ze ona fes przy kosci... no to ja mowie ze razem startujemy bo ja na jej slubie tez chce szczuplo wygladac... i mialo byc od 1 wrzesnia... i co?? juz listopad a ja dalej dyndam z moimi waleczkami!!! i dzis mi sie przysnila pojechalam do pl i sie z nia spotkalam... bosiu jaka laska!!! szczuplutka jak marzenie!!! a ja dalej pulpet... i ona do mnie z tekstem "no co kluseczko, widze ze dalej nic ze soba nie robisz!" nie no... az mi glupio bylo wstac... i teraz juz nie ma bata.... nic nie bede jesc!!!!!!!!!!!!!!

Cinusiowa:
Gratki dla Ninki!!! dzielna dziewczyna kokietka mala... a szmerami sie nie martw... czasami zdarza sie tak ze cos slychac a pozniej sie okazuje ze wszystko okej... trzymam kciuki zeby było ok

anulka anulka:
ojejj... nie zauwazylam wczesniej tych bodziakow !!!!!!! swietne !!!!

Ja mam bodziaki "buziak dla mojem mamusi" i "laskotanie z tatusiem"

ale masz aparatki w czapeczkach nie do rozroznienia! i jak pieknie zmieniaja warte przy mamusi

bosiuuu ja mam sterte prasowania pozniej poprasuje bo narazie sie lenie dzis dzien leniucha... Kuba zasnal na moich kolanach wiec go nie rusza

Aguśka83: świetnie ze Filip przyzwyczail sie do babci.... i dobrze ze tesciowka sobie jakos radzi... napewno mu z nia zle nie bedzie, wiadmo rodzina... i wiadmo tez jak to jest z wnukami! oczka w glowie lepiej go zostawic z babcia niz z obca osoba...

i gratki dla Fifiego odnosnie usypiania

Edytowane przez pakusia86
Czas edycji: 2009-10-29 o 16:09
pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:08   #4445
Ewelain1987
Zadomowienie

no wiesz zalezy jaka jest twoja tesciowa,, moja wtraca sie do wszystkiego i poucza mnie jak mam wychowywac corke

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:11   #4446
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewelain1987 Pokaż wiadomość
no wiesz zalezy jaka jest twoja tesciowa,, moja wtraca sie do wszystkiego i poucza mnie jak mam wychowywac corke
no ja myślę, że moja też nie jest aniołem, ale może nie będzie źle, w końcu to ona będzie u mnie mieszkać
Stary 2009-10-29, 16:17   #4447
kuroikaze
Wtajemniczenie

Przeczytałam ale nie odpisze kazdej bo padam
tez widziałam dzis fajne buty ale kosztowały ponad 400 zł wiec butów nie kupie chyba w tym roku...
a ja musiałam wydac dzis ponad 200 zl na farby i krosno, a gdzie jeszcze pedzle i cala reszta
dobrze ze maz mnie wspomoze.

Caro ale cudny domek z czego to jest?
sliczna jestes ja tez Cie widze w jasniejszych (ale mi sie podobaja beze ale mi wogole nie beda pasowac )
a ta kolezanka to swinia, wiesz nie wiem jak tak mozna, jeszcze kolezance cos takiego

Agusia jak napisalas o tym jak tesciowa pisala czy moze Filemonka zostawic na chwile to myslalam ze spadne z krzesla
ale ciesze sie ze dobrze jej idzie moze jakos to bedzie, wpoisz jej wazne zasady
bedzie dobrze
ale z Ciebie sexy piguła

Cinusiowa i jak perfumy? nie boisz sie zamawiac podrobek? ja wiem ze oryginaly strasznie drogie, ale ja mam nie mile przezycia z podrobkami i nigdy wiecej tym bardziej z allegro. teraz uzywam perfum z avonu :P (co prawda mam jeszcze pełne oryginały lacosty w domu ale zapach mi sie znudzil...)

Marika ale szkoła nie lubie tak nie wiedziec na czym stoje,,, mam nadzieje ze szybko sie wyjasni co i jak. a co do butów... ogolnie to szpice wyszły z mody wiec pewnie temu niewiele takich
a jak praca na czechac Twojego Tz? wiadomo cos?

Ale z Was fantastyczne poetki ale sie usmialam, porymujcie cos jeszcze

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 16:17   #4448
poiglot91
Zakorzenienie

Czesc kochane
dziekuje za zyczenia..

I buziaczki dla Nikolki i Huberta

spoznione ale szczere

tz wrocil do pracy a u mnie byla dzis mama z siostra i bratem wiec znowu nie mialam jak do was zawitac.. a widze ze jak zwykle zapisalyscie pare stron

Wilgoc mam w pokoju .. kurde..na jesien sie pokazuje...

ide musze troche posprzatac..
odkurzacz mi sie dzis w dodatku zepsul i zamiatam na kolanach
wrr
postaram sie wpasc potem kochane
Stary 2009-10-29, 16:20   #4449
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
Czesc kochane
dziekuje za zyczenia..

I buziaczki dla Nikolki i Huberta

spoznione ale szczere

tz wrocil do pracy a u mnie byla dzis mama z siostra i bratem wiec znowu nie mialam jak do was zawitac.. a widze ze jak zwykle zapisalyscie pare stron

Wilgoc mam w pokoju .. kurde..na jesien sie pokazuje...

wrr
a wy juz po przeprowadzce??? bo nie wiem czy cos opuscilam czy nie

Stary 2009-10-29, 16:21   #4450
gosikk_s
Zakorzenienie

Aguśka, no i super że tesciowa sobie radzi może będzie lepiej niż myślałaś A na pewno kocha Fifiego i będzie się starać, z opiekunkami to już różnie bywa. Gratuluję usypiania Mnie czasem Aleks przygryzał dziąsełkami palec i zawsze wydawały mi się twarde więc pojęcia nie mam czy to może świadczyć o ząbkach

Ewelain, aha, czyli to kapek; to ja mam podobny z Tommee Tippee tyle że z twardym ustnikiem, Aleks oczywiście nie chce z niego pić. Skoro ten ma miękki to może lepszy dla maluszka?

Seona, gratuluję ząbka

Pakusia, o żesz...ale sen

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:26   #4451
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Pakusia, o żesz...ale sen
no przez niego caly dzien chodze rozbita... a co najlepsze to mam ochote zjesc wszystko co widze normalnie dol....

jak sobie pomysle o tym slubie i weselu za 11 miesiecy to mi sie chce obiecalam ze przylecimy bo to nasi przyjaciele... ja sie z nia pprzyjaznie od zerowki a moj tz z jej przyszlym mezem jeszcze dluzej... zawsze bylismy taka zgrana ekipa... i uwielbiamy sie razem spotykac bo nie dosc zemy sie lubimy to nasi tz'ci sie kochaja

bedzie jej tam cala rodzina... kuzynki, siostra.. a wszystkie jak przecinki!!!! tylko ja taki balon siadne jeju ryczec mi sie chce

Stary 2009-10-29, 16:27   #4452
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Chwalę się, że Pati w poniedziałek wyrósł ząbekAha i podjęliśmy z Mężem decyzję, że o drugie dziecko będziemy się już starać za rok Początkowo mieliśmy odczekać jakieś 4-5 lat, ale mam nadzieję, że uda się szybciej
gratuluje zabka
to wspaniala wiadomosc ze za rok bedziecie sie z mezem starac to cudownie
Filipowi daje czasem pic z niekapka i udalo mu sie pare razy zassac picie ale czasem ustnik laduje tez w oku
Cytat:
Agusia oj nie wiem jak to z tą pracą będzie, jeśli wrócę do starej to6tego powinnam już się stawića jeśli zrezygnuje to szukam nowej.
aha czyli jakby cos to juz niedlugo..
a tesciowa kiedy ma zamiar sie wprowadzic?
bo wiesz ze tez musisz ja jakos wprowadzic do tego wszystkiego, no chyba ze odwiedza Cie czesto i wie jak zajmowac sie malym
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:28   #4453
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
a wy juz po przeprowadzce??? bo nie wiem czy cos opuscilam czy nie
my niee , jednak nie musimy sie wyprowadzac.. ale i tak chcemy ale to po zimie na spokojnie
Stary 2009-10-29, 16:31   #4454
Aguśkaa83
Zakorzenienie

a moje dziecko spi i spi...juz 2 godz ponad mam nadzieje ze sobie nie polil dnia z noca bo w lozeczku tylko noca spal hehe a tak to na lozku rodzicow

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
wrr
Ty to Klaudusia nawet jak na kolanach zamiatasz to pewnie seksownie wygladasz
SZYMONEK

Stary 2009-10-29, 16:32   #4455
ania4891
Zadomowienie

Czesc mamusie

Ja sie ostatnio nie udzielam. Doszlam do wniosku, ze Ciniusiowa ma racje. Lepiej w ogole nie wchodzic i nie zawracac gitary niz czytac na odwal sie. A ja teraz mam sporo pracy na studiach. Oprocz tego ucze sie grafiki 3D na wlasna reke. Chce byc w tym dobra bo to kocham i to moja przyszlosc

Jednak chcialam jeszcze cos napisac bo wiem, ze niektorym z Was ta wiadomosc moze pomoc. A szczegolnie Agusi, ktora ma problemy z tesiowa

Kilka tygodni temu pisalam, ze ide na urlop opiekunczy. Oczywiscie nikt nie chcial mi uwierzyc. Sama zaczelam watpic czy w ogole cos takiego istnieje.

Tydzien temu jak Julce wyskoczylo uczulenie poszlam do lekarki i zapytalam czy moge dostac urlop opiekunczy i uslyszalam tylko "Od kiedy pani chce?". Julkowa pediatra nie robila z tym zadnego problemu. To jest nowy przepis i taki urlop 60 dni nalezy sie KAZDEJ kobiecie, ktora ma zdrowe dziecko. Podkreslam, ze nie mam z ta lekarka ukladow, nie jest moja rodzina i nie dalam jej zadnej lapowki

Na potwierdzenie poszlam rowniez do drugiej - niejulkowej - lekarki i zapytalam czy taki urlop istnieje. Poczatkowo powiedziala, ze nie, ale szybko poszla sie kogos dowiedziec i wrocila z wiadomoscia, ze owszem, jest taki urlop na dziecko zdrowe

Wiec dziewczyny. Nie dajcie sie zwiesc niedoinformowanym lekarzom, walczcie o swoje
Jedynie czego nie mozna zrobic to isc na ten urlop po urlopie wypoczynkowym!

I broncie mnie przed Rumiankowa, ktora zaraz mnie --> ze zmyslam

Milego wieczoru

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 16:37   #4456
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Zamawiala ktoras z Was podklad (fluid) na allegro??
Ja zawsze kupuje w sephorze ale ciagle ciezko mi sie wybrac a myslalam o zmianie ale nie mam pojecia jaki ten podklad i jaki odcien. Zalezy mi na niezbyt ciemnym rozswietlajacym...:rolley es:

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

aniu dziekujemy za wyjasnienie
czyli ja juz nie moglabym isc na ten urlop bo wlasnie jestem w trakcie wypoczynkowego...
w sumie moglam wczesniej pomyslec o tym ale ze mnie glupol....
SZYMONEK

Stary 2009-10-29, 16:39   #4457
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
no przez niego caly dzien chodze rozbita... a co najlepsze to mam ochote zjesc wszystko co widze normalnie dol....

jak sobie pomysle o tym slubie i weselu za 11 miesiecy to mi sie chce obiecalam ze przylecimy bo to nasi przyjaciele... ja sie z nia pprzyjaznie od zerowki a moj tz z jej przyszlym mezem jeszcze dluzej... zawsze bylismy taka zgrana ekipa... i uwielbiamy sie razem spotykac bo nie dosc zemy sie lubimy to nasi tz'ci sie kochaja

bedzie jej tam cala rodzina... kuzynki, siostra.. a wszystkie jak przecinki!!!! tylko ja taki balon siadne jeju ryczec mi sie chce
Kochana, masz całe 11 miesięcy, na pewno zdążysz schudnąć, to kupa czasu A ta koleżanka to we śnie była taka chuda, na jawie pewnie nie

Stary 2009-10-29, 16:41   #4458
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Czesc mamusie

Ja sie ostatnio nie udzielam. Doszlam do wniosku, ze Ciniusiowa ma racje. Lepiej w ogole nie wchodzic i nie zawracac gitary niz czytac na odwal sie. A ja teraz mam sporo pracy na studiach. Oprocz tego ucze sie grafiki 3D na wlasna reke. Chce byc w tym dobra bo to kocham i to moja przyszlosc

Jednak chcialam jeszcze cos napisac bo wiem, ze niektorym z Was ta wiadomosc moze pomoc. A szczegolnie Agusi, ktora ma problemy z tesiowa

Kilka tygodni temu pisalam, ze ide na urlop opiekunczy. Oczywiscie nikt nie chcial mi uwierzyc. Sama zaczelam watpic czy w ogole cos takiego istnieje.

Tydzien temu jak Julce wyskoczylo uczulenie poszlam do lekarki i zapytalam czy moge dostac urlop opiekunczy i uslyszalam tylko "Od kiedy pani chce?". Julkowa pediatra nie robila z tym zadnego problemu. To jest nowy przepis i taki urlop 60 dni nalezy sie KAZDEJ kobiecie, ktora ma zdrowe dziecko. Podkreslam, ze nie mam z ta lekarka ukladow, nie jest moja rodzina i nie dalam jej zadnej lapowki

Na potwierdzenie poszlam rowniez do drugiej - niejulkowej - lekarki i zapytalam czy taki urlop istnieje. Poczatkowo powiedziala, ze nie, ale szybko poszla sie kogos dowiedziec i wrocila z wiadomoscia, ze owszem, jest taki urlop na dziecko zdrowe

Wiec dziewczyny. Nie dajcie sie zwiesc niedoinformowanym lekarzom, walczcie o swoje
Jedynie czego nie mozna zrobic to isc na ten urlop po urlopie wypoczynkowym!

I broncie mnie przed Rumiankowa, ktora zaraz mnie --> ze zmyslam

Milego wieczoru
ania nie uciekaj!! napisz WSZYSTKO ze szcegółami!
Stary 2009-10-29, 16:45   #4459
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Zamawiala ktoras z Was podklad (fluid) na allegro??
Ja zawsze kupuje w sephorze ale ciagle ciezko mi sie wybrac a myslalam o zmianie ale nie mam pojecia jaki ten podklad i jaki odcien. Zalezy mi na niezbyt ciemnym rozswietlajacym...:rolley es:

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

aniu dziekujemy za wyjasnienie
czyli ja juz nie moglabym isc na ten urlop bo wlasnie jestem w trakcie wypoczynkowego...
w sumie moglam wczesniej pomyslec o tym ale ze mnie glupol....
NIE! NIE! NIE! Zle mnie zrozumialas! Chodzi o to, ze z dnia na dzien nie mozesz isc na taki urlop. Czyli po wypoczynkowym idziesz na 1 dzien do pracy i potem na opiekunczy. Nie mozesz isc ciagiem z jednego urlopu na drugi!

Ja od lat uzywam Rimmela podkladu i jestem super zadowolona http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/i/c_big388698.jpg Opakowanie starcza mi na ponad rok a maluje sie codziennie

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
ania nie uciekaj!! napisz WSZYSTKO ze szcegółami!
Teraz to mnie potrzebuja a tak to nikt nie zateskni, wredoty

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Widze Kuroikaze. Zaraz przyjdzie i powie -
"Ej, wiecie co? Bo Natan ma 8 zebow"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 16:45   #4460
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
NIE! NIE! NIE! Zle mnie zrozumialas! Chodzi o to, ze z dnia na dzien nie mozesz isc na taki urlop. Czyli po wypoczynkowym idziesz na 1 dzien do pracy i potem na opiekunczy. Nie mozesz isc ciagiem z jednego urlopu na drugi!

Ja od lat uzywam Rimmela podkladu i jestem super zadowolona http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/i/c_big388698.jpg Opakowanie starcza mi na ponad rok a maluje sie codziennie

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Teraz to mnie potrzebuja a tak to nikt nie zateskni, wredoty

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Widze Kuroikaze. Zaraz przyjdzie i powie -
"Ej, wiecie co? Bo Natan ma 8 zebow"
PISZ prosze CZY TO PLATNER CZY NIE??a i czy po macierz od razu mozna??
Stary 2009-10-29, 16:49   #4461
Aguśkaa83
Zakorzenienie

aneczko kochana to juz rozumiem
musze o tym pomyslec, tylko teraz mi tak glupio bo oddzialowa powstawiala mnie na dyzury a jak znow sie zmyje co o mnie pomysli... musze to przemyslec bo tu chodzi o moje dziecko.
mnie fluid starcza na 3,4 miechy gdzies...

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

iwciag chyba platne 80% tak jak l4
SZYMONEK

Stary 2009-10-29, 16:50   #4462
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
PISZ prosze CZY TO PLATNER CZY NIE??a i czy po macierz od razu mozna??
Platne, platne. Chyba 80%.
Po macierzynskim to szczerze mowiac nie wiem czy mozesz od razu. Byc moze tak jak po wypoczynkowym musisz isc na 1 dzien do pracy. Dowiedz sie bo ja z kolezanka ksiegowa bede sie dopiero widziec w przyszla sobote
Stary 2009-10-29, 16:50   #4463
gosikk_s
Zakorzenienie

Ania, nie odchodź od nas Ten urlop to super sprawa ale ja nie wezmę, niemal całą ciążę przesiedziałam na zwolnieniu, nie byłam w pracy od września ub.r. Już mi nie wypada przedłużać a żałuję

Stary 2009-10-29, 16:52   #4464
Aguśkaa83
Zakorzenienie

ania a jaki odcien tego podkladu??? tzn numer?
i nie jest ciemny? rozswietla?
SZYMONEK

Stary 2009-10-29, 16:58   #4465
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
aneczko kochana to juz rozumiem
musze o tym pomyslec, tylko teraz mi tak glupio bo oddzialowa powstawiala mnie na dyzury a jak znow sie zmyje co o mnie pomysli... musze to przemyslec bo tu chodzi o moje dziecko.
mnie fluid starcza na 3,4 miechy gdzies...

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

iwciag chyba platne 80% tak jak l4
Mozesz to sobie tez rozlozyc np wziac 10 dni, potem isc do pracy. Nie musisz brac ciagiem. Ja biore ciagiem bo u mnie jest inna sytuacja
TYlko pamietaj, bron mnie przed Rumiankowa. Aguska!
Chyba 103 mialam. Ma taki delikatny brokacik. Matuje i rozswietla. Uwielbiam go Odcien dopasuj sobie do swojej karnacji. Kupuje w rossmannie. Kilka razy do roku jest on w promocji wtedy kupuje

Gosik - ale masz prawo do tego urlopu wiec nawet jak Aleksio sie rozchoruje to sobie pojdziesz na niego! Mozesz sobie go brac ratami a to juz cos!

Dobra, ide na spacer z psiskami Nie wiem czy jeszcze zajrze.
I moja Julusia
Stary 2009-10-29, 17:02   #4466
poiglot91
Zakorzenienie

Ania one tak zawsze.. wredne!

seona gratulacjei zycze zeby tescik za rok pokazal dwie piekne kreski

Agusia taaaa .. barrrdzo

hehehe

Agusia tak wogole to jestem pod wrazeniem twoich zdjec z panienskiego

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

wiecie co zazdroszcze naszej Ani
tez bym chciala miec blizniaki..
w sumie nameczylabym sie ale mialabym spokoj z rodzeniem na cale zycie..

powiedzcie mi czy wam tez trudno jest tak sie rozstac z rzeczami zamalymi, niepotrzebnymi juz wazych dzieci?
tz chce zebysmy posprzedawali ciuszki malego bo tylko zajmuja miesce ale ja nie moge ...prawie sie poplakalam...
nie wiem co mi sie dzieje
czas tak szybko leci..
chcialam zeby te ciuszki zostaly dla nastepnego dziecka.. ale skoro mamy dopiero sprawic sobie go najwczesniej za 5 lat.. no to ciuszki sie kupi nowe..
ale ja tak bym chciala to wszystko zatrzym,ac
Stary 2009-10-29, 17:06   #4467
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Mozesz to sobie tez rozlozyc np wziac 10 dni, potem isc do pracy. Nie musisz brac ciagiem. Ja biore ciagiem bo u mnie jest inna sytuacja
Chyba 103 mialam. Ma taki delikatny brokacik. Matuje i rozswietla. Uwielbiam go Odcien dopasuj sobie do swojej karnacji. Kupuje w rossmannie. Kilka razy do roku jest on w promocji wtedy kupuje

Gosik - ale masz prawo do tego urlopu wiec nawet jak Aleksio sie rozchoruje to sobie pojdziesz na niego! Mozesz sobie go brac ratami a to juz cos!

I moja Julusia
No masz rację, jak coś to zawsze mogę skorzystać A ja myślałam że przysługują tylko 2 dni opieki A Juleczka jest śliczna...

Edytowane przez gosikk_s
Czas edycji: 2009-10-29 o 17:07
Stary 2009-10-29, 17:08   #4468
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
aha moge rozlozyc super jeszcze pogadam z moja pediatra
oczywiscie ze Cie obronie prze rumiankowa jak bedzie fikac to postrasze lewatywa
103 widze ze jest taki na all moze sobie zamowie
a jaka masz karnacje bo ja taka srednia, ani jasna ani bardzo ciemna...
a Twoja corcia urocza babeczka:-P
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2009-10-29 o 17:16
Stary 2009-10-29, 17:12   #4469
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:

I moja Julusia
Kurde czytam, że to na chore dziecko

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Kurde czytam, że to na chore dziecko
Agusia pytałaś kiedy będzie u nas teściowa, ma przyjechać z nami już po tym weekndzie, ale jak to bedzie to ja już sama nie wiem Szef dzwonił i mówi, że niestety aktualne co mówił wczorajza 2może3m-ce może mój etat wróci, ale może taki opiekuńczy byłby teraz dla mnie za*** rozwiązaniem!!
Stary 2009-10-29, 17:15   #4470
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia taaaa .. barrrdzo

hehehe

Agusia tak wogole to jestem pod wrazeniem twoich zdjec z panienskiego

wiecie co zazdroszcze naszej Ani
tez bym chciala miec blizniaki..
w sumie nameczylabym sie ale mialabym spokoj z rodzeniem na cale zycie..

powiedzcie mi czy wam tez trudno jest tak sie rozstac z rzeczami zamalymi, niepotrzebnymi juz wazych dzieci?
tz chce zebysmy posprzedawali ciuszki malego bo tylko zajmuja miesce ale ja nie moge ...prawie sie poplakalam...
nie wiem co mi sie dzieje
czas tak szybko leci..
chcialam zeby te ciuszki zostaly dla nastepnego dziecka.. ale skoro mamy dopiero sprawic sobie go najwczesniej za 5 lat.. no to ciuszki sie kupi nowe..
ale ja tak bym chciala to wszystko zatrzym,ac
Klaudusia..bo we mnie drzemie kocica
tez mam sentyment do ciuszkow malego ale pomalu nie bede miala gdzie ich schowac
SZYMONEK

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości