|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
wątpisz
![]() kurde wkurzył mnie pacan jeden sprzedający z all Ugadałam sie z nim na pewną kwotę za ogródek muzyczny i więcej się nie odezwał a mi tak zależy na tym ogródku i żeby jak najszybciej go mieć bo może Mały tym się zajmie cosik a tu wkurze się pojadę do sklepu i wydam ostatnie pieniądze na to ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- a nieprawda ![]() bo Malutka jest mniejsiejsza to henna tak na serio ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Pamiętacie tą gadkę o jednakowych strojach dla dzieciaczków patrzcie i myślcie ![]() http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=247748
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
Esti ale po co zlecac? kilka dziewczyn mogloby na bialych czy jakis koszulkach zrobic taka naprasowanke. kartka do drukarki kosztuje z 5 zl,wydrukowac i heja
a tak to drozej wyjdzie...tak myslalam ze tak napiszesz z ta kawa sprobuje wiesz ja na swojego meza nie narzekam, jest kochany i mysli o mnie, ale czasem to ... a Wy to sie wogole nie klocicie, dla mnie to jakis inny swiat ale to dobrze oby tak dalej, a ja bededazyc do takiego zwiazku jak Wasz Ania no przeciez wiem ze lubisz robic takie zdjecia ale woalalam zapytac, moze komus ukradlas bo Twoje sa brzydkie ale sporo ich masz wiec widocznie Twoje. a tak serio to bardzo ladne Sporo ty ptaszków hihi Ania lubi ptaszki ![]() (glupia jestem wiem )Blondynka Oliwierek jest sliczny, a te oczka ![]() a Tz co narozrabial? Selka ladna waga i dobrze ze wszystko ok powodzenia w rozszerzaniu diety ![]() Ursull straszne to szkoda dzieciaczka ja od kiedy pojawil sie Natanek nie moge patrzec na placzace niemowlaczki w filmach albo jak sie dzieciom krzywda dzieje bo od razy placze... przedtem tez mi bylo szkoda ale nie plakalam, strasznie stalam sie na to wrazliwa..dziekuje za zapr a o tych tabletkach na sen i narko juz nie bede sie wypowiadac tacy ludzie nie powinni miec dzieci. Rumiankowa my Ciebie tez kochamy Illbana my tez zaliczylismy krotki spacer... a jak Natanka ubieram w kombinezon, czapke, buty, rekawiczki to drze sie jakby go obdzierali ze skory Merci prosze bardzo ale zeby kokosowe? ja nie mam, jest takie? Cinusiowa az mi sie wloski na rekach zjezyly jak napisalas o tym golebiu... czy wierze... nie wiem sama, mnie czesto sie snila kolezanka ktora zamordowali, jak sie za nia modlilam to przestala , tez zawsze sny były takie realne...w zeszlym roku tez nie poszlam na grob, dopiero w tym... nie jestes zeschizowana a tych gerberkow to chyba sprobuje, kupujemy hippa bo sa z ekologicznych produktow Sashka strasznie duzo z Was chce ta z biala czekolada, musze podzielic dostaniecie po pol a co do Tz... powiedz mu o rany naprawde? opowiadaj ![]() Agusia Ty tez placki? co Wy macie z nimi? podrzuc kilkanascie ![]() Natanek tez marudzi najczesciej wieczorami przed kapaniem... Iwcia dens ![]() Iwciag chcemy zobaczyc gimnastyke Iwci! Pakusia pijany nie pijany... ale to go nie tlumaczy, jak dl amnie % nie beda nigdy wytlumaczeniem a z ta choinka niezla historia ![]() Anja witaj!
|
#543 |
|
Rozeznanie
|
|
#544 | |||
|
Rozeznanie
|
A teraz napisze cos o sobie....
1. Przezylam dzis zawal serca. Wiele nie brakowalo a Kuba spadlby z lozka. Polozylam go spac, w dzien go klade do naszego lozka. Poszlam pozmywac naczynia i przygotowac obiad. Troche mi to zajelo, ale dogladalam go co jakis czas. Po chwili przychodze a Kuba przewrocony na brzuszku lezy na pufach, ktore mialam postawione kolo lozka. Nie wiecie nawet co przezylam. Szybko go chwycilam i zaczelam jak szalona go przytulac i plakac.... Boze... juz nigdy nie go poloze do naszego lozka. Zastanawiam sie jak on mogl az taki kawal sie przeturlac.... Spal na srodku lozka... 2. Kuba nasikal mi na twarz..... Kuba mnie nie kocha, ma na mnie nalane cieplym moczem 3. Musze odmontowac karuzelke. Kuba dzis tak szalal w lozeczku. Tak szarpal maskotki az zwalil sobie cala karuzele na glowe. Ryk byl niesamowity. Juz jednego miska z karuzelki ma urwane.... [QUOTE=Illbana;15090461]Sashka - osz matko, teraz to się już naprawdę poschizowałam. Nie piszcie już więcej o zmarłych i duchachA co do wątku... nie sprzątaj, nie gotuj, Kuba niech się sam bawi, przewija i karmi, wtedy będziesz na bieżąco Przepraszam Juz nie bede pisac o takich rzeczachIllbanko powiem Ci, ze to by bylo jedyne wyjscie zeby byc tu na biezaco, naprawde Cytat:
Czy my o czyms niewiemy???![]() Cytat:
A co do narzeczonej to ja tez poszukuje Cytat:
Moja szwagierka zrobila sobie wypasiony tatuaz na plecach. Cudo. Ale mowila ze bol jak jasna cholera, mowila ze najgorzej na kosciach.
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podobają od 98 do 100 ![]() saszka ja kupiłam maść u chłopaka który mi robił tatuaż, zapłacciłam 50 zł ![]() pewnie przepłaciłam ale dałabym i 100 bo ból i owszem był, ale to nic w porównaniu z 1 razem. Przy pierwszem razie zrobiło mi się słabo i prawie zemdlałam z bólu, ale musiałam się wziąć w garść bo jakby to wyglądało
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-04 o 20:45 |
|
|
|
|
#546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a moze sika na tego kogo najbardzej kocha ![]() ja te sie zastanawiam czy karuzela na jego glowi nie wyladuje kiedys bo ciaga ja ze tylko slychac jak sie zacina ![]() to podaj jakis namiar ktora wolna mi sie tatuaze bardzo podobaja wlasnie w tym miejscu co ma Caro a to zdjecie czarno biale pod oknem Carolajna
|
|
#547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie, ze dolaczylas do nas Napisz cos o Julce, bo wiesz ja akurat bardzo poszukuje synowej dla mego syna
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
Mariczka juz do nas cos tu skrobie - a bylabym zapomniala pogratulowac Ci znalezienia babeczki do napisania pracy
jeden klopot mniejBercia czyzbys wstawiala zdjecie do albumu swoje??
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
iwcia ło kochana ja mam takich zdjęc tysiące
![]() mój tż to maniak jakiś jest xD ja je tylko przerabam leciuchno coby nie było widać jaka żem brzydka
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Anja
![]() Iwcia d no tłuścioszek z Iwka mojego ![]() kuroikaze nie zawstydzaj mnie proszę, temat gimnastyki uważam za zamknięty sasha no nie wiecie kurde tyle jeszcze upadków i guzów przed nami, Iwo najczęściej sika na siebie, ale na mnie kiedyś nakupał |
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tekst miesiąca ![]() oplułam się hahahahah i śmieje się jak głupol ![]() a na marginesie to ciężki jest ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- chyba przestraszyłam nową koleżankę ![]() ![]() A Michaś to sika zazwyczaj...nie śmiać się...sobie do buzi ![]() ale pleśniawek nie ma przynajmniej
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item796011245_body..._rekaw_74.html od c52 do c54 ruuuulez!
![]() witaj Anja (Caro, nie przechwalaj się, Anja napisała, że nas czytała, więc ma juz zdanie na Twój temat )
|
|
|
|
#553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie lubie zimy!!!teraz jak mam nianie to ona smiga z Szymkiem na spacery ![]() ja nie znam Mrci kokosowego ale ja nie chce takiego
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Cinusiowa http://allegro.pl/item800071221_jedy...y_74_kr_r.html wzór 135 to coś specjalnie "dla" Twojej czarownicy
![]() (yyyyyy, mam nadzieję, że dobrze zapamiętałam :P ale jak nie, to niejednej z nas by się przydał taki bodziak )
Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-04 o 20:56 |
|
|
|
#555 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i najchetniej komus by to zlecil ale komu?? a jeszcze jakby dupka na zdjeciu byla to ohh - musze pomyslec to u moze prezent taki zrobie ![]() Cytat:
|
|
#556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
iwcia DANCE
![]() poprawiłam na liście ![]() A sama próbowałaś? Jak Ania nasza zrobiła...samowyzwalaczem
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Kuroikaze - kokosanki za mną chodzą
i mi się pomyliło Marcepanowe merci, poproszę Sashka - no to się nie dziwię, że miałaś stan przedzawałowy Ale żeś zareklamowała Kubusia Iwcia dens - a ja lubię zimę Ale ja tak kokos uwielbiam, ze wszędzie go wcisnę
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Ale wy fajne kobitki jesteście i jakie miłe przyjęcie mi zgotowałyście. Wiem co nieco na co was stać bo czytam wątek od dłuższego czasu i to prawda wciąga niesamowicie. Zaraz spróbuje wkleić fotkę córci to zobaczycie czy taka nażeczona wam pasuje
|
|
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
A więc tak Julka waży ok 7 kg, do niedawna przesypiała całe noce ale teraz się jej odmieniło i budzi mamusie raz albo 2 zalezy jak się najje na noc a kaszy wogóle nie chce jeść jak na złość słoiczki wcina i domowe jedzonko też zamieżam zacząć podawać jej gluten bo ona trochę cycowa trochę butlowa to chyba juz można
mie też się bardzo podobaja tatuaże od dawna chodzi za mną pomysł żeby sobie zrobić ale troche się stracham bólu namawiał tżeta żebysmy sobie oboje zrobili ale drań jeden nie chce a twojego carolcia nie mogę zobaczyc bo nie mam cię w znajpomych:
Edytowane przez Anja1986 Czas edycji: 2009-11-06 o 17:35 |
|
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o już jest Julia a mama gdzie? Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 21:17 |
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No powiedz...to im szczeny opadną Dawaj foty, mój już zajęty no ale kto wie ![]() Cinka ![]()
|
|
#563 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i nadal jestem dance - nie poprawilas
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Ło ja Ale masz piękną córcię
Muszę ją Michasiowi pokazać coby wybór miał My też od niedawna cycowo-butelkowi
|
#565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre ,dobre laski ja zaraz spadam spać bo padnięta jestem głowa mnie boli ja nie wiem jak Wy tak dajecie rade drukować na wizażu do póznej nocy a potem co 7-8 już piszecie ![]() ja ostatnio strasznie ospała jestem zmęczenie organizmu chyba mam
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-04 o 21:28 |
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Ty Dance czerwcówki będą w 2 poście!
Moim poście ![]() I tam poprawione Teraz czekamy na palikotka coby zmienił 1 post
|
#567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#568 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja rozumiem napic sie ze znajomymi czy z tz... rozumiem ze mozna sie strasznie opic na jakiejs imprezie czy cos... tez lubie z tz wypic drinka czy lapke wina... ale nie umiem zaakceptowac picia "do lusterka" a moj tesc jak ma wolne to chleje rowno... najsmieszniejsze jest to ze przed znajomymi zgrywa wielkiego filozowa, profesora i wogole... na wszystkim sie zna i wszystko wie.... ostatnio znajomym opowiadal ze jest degustatorem WIN ... ja w tym momencie parsknelam smiechem az mi herbata z buzi wyleciala.... glupio sie na mnie popatrzyl ale co on za glupoty gada... jaki degustator? jak on 3 wina w kilka godzin wypija co mnie interesuje czy pijany czy nie... juz przeciez nie piwreszy raz sie tak nawalil... kiedys to tak sie zataczal po przedpokoju ze wpadl do mojego koszyka z rzeczami kuby zawsze pil jak debil i zawsze nie mial swiadomosci co sie dzieje bo nigdy nie wypija mniej niz 2 butelki wina... sama je wynosze na smietnik wiec widze... i przeciez nie raz padalo i pranie stalo w salonie... nigdy mu to nie przeszkadzalo a wczoraj tak??? co do duchow wrrrrrr.... nie opowiem wam bo sie wstydze pozatym i tak nikt nie chce tego slyszec... ale tez mialam jedno zdarzenie .... wrrrrrr Cytat:
tylko pamietaj! krzycz glosno bo niektore tu gluche sa ladne ale gluche a jaka skromna Cytat:
Cytat:
i nie mow ze cie Kubus nie kocha bo sika na ciebie!!! on cie ubostwia, dlatego tak robi! wiem bo moj tez robi prysznice tylko na mnie... dodatkowo Kuba na nikogo nie wymiotuje tylko na mnie... tatus sie z nim bawi po jedzonku i spokoj, ja go biore i bleeeeee... pamietaj ze Kubusie tak okazuja swoja milosc do mamus Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Anja(cyferki) a na poczekalni nas już czytałaś, czy dopiero na odchowalni??? I uważaj na córkę, bo ostrzegałam, że Ci się do niej "teściowe" dosadzą
Zrób casting która jaki posag zostawiCytat:
![]() Caroooo to foto na twoje specjalne życzenie - moje tatoo |
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
jestem taka jak trzeba Carola
:dziekuje :![]() kurka tak sie fajnie z Wami gada ze bym posiedziala jeszcze ale... do pracy trzeba rano wstac a w nocy sie nie spi wiec wiec ide kapu kapu i spac nie nabazgrac tu za duzo bo dzis 7 stron nadrabialambye bye
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

a tak to drozej wyjdzie...
ale woalalam zapytac, moze komus ukradlas bo Twoje sa brzydkie
)
ja nie mam, jest takie? 

Juz nie bede pisac o takich rzeczach
Czy my o czyms niewiemy???
jeden klopot mniej

Marcepanowe merci, poproszę
Ale żeś zareklamowała Kubusia
SYNEK