|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
wiecie co... pytalam tz'ta czy rozmawial z ojcem na temat tego prania... i co sie okazalo.... tesc powiedzial ze byl pijany i nic nie pamieta! no tak... przeciez mial wolne, a zawsze jak ma wolne to sie upija do nieprzytomnosci... no ale co mu pranie przeszkadzalo??? jakie to wogole usprawiedliwienie... tz powiedzial ze zapomnial wziac sobie obiadu do pracy wiec w przerwie podjechal i mowi ze ojciec siedzial w salonie i pil ale prania juz nie bylo... czyli wystawij je ok 2 w nocy!!! a jak pamietam o 3 byla najwieksza ulewa... Kuba sie obudzil na jedzenie i nie mogl zasnac bo tak dudnilo!
no pewnie i jeszcze tesc ma do mnie pretensje ze sie zloszcze, bo przeciez on tego specjalnie nie zrobil..... byl poprostu pijany!!!... NO TAK TO WSZYSTKO WYJASNIA a ja glupia sie zdenerwowalam ![]() Cytat:
dlaczego??? pozatym mialam podobna sytuacje... zapomnialam o 2 rocznicy smierci mojego dziadka... wypadlo mi z glowy, ciaza i te sprawy... i w dzien jego rocznicy sen mnie zmorzyl! jak nigdy dotad nie spalam w poludnie... i przysnil mi sie dziadek... przypadek?
|
|
#512 |
|
Wtajemniczenie
|
Bercia ta pierwsza wydaję się ciekawa no i cena super, może zakupię dla maluszka
Tylko muszę do starego zadzwonić czy przelew zrobiPakusia mówi się że po pijanemu powie sie i zrobi to co się po trzeźwemu myśli tylko odwagi brakuje..To, że Twój teść był pijany to chyba go nie usprawiedliwia, Twoje nerwy i złość na pewno nie jest mniejsza wiedząc, że był pod wpływem Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-04 o 17:49 |
|
|
|
#513 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej mamuski
W koncu mam czas, moge na spokojnie Wam odpisac. Moj Tz wrocil wczesniej z pracy i zajmuje sie Kuba Cytat:
2. Oj wiem co czujesz Cytat:
2. Mi sie tez mocno wydaje ze powinna zapytac, ale co tam tesciowa robi po swojemu 3. Zostawilas dla mnie te z biala czekolada, bo jak nie ![]() ![]() 4. Zazdroszcze.... moj Tz o mnie nie dba, nigdzie mnie nie zabiera ![]() Cytat:
Pewnie ze pamietamy Widze, ze tez wrocilas do pracki. Ucaluj Antosie Bardzo dziekuje Ciag dalszy nastapi....
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj robilam placuszki ziemniaczane z dynia
Poprasowalam, leczo zjadlam a chlopaki (tz z bratem zmieniaja pieluszke malemu )A ja odpoczywam... Filip zdrzemnal sie i marudzi dalej... ![]() iwciag to czekamy na fotki jak sie bedziesz gimnastykowac ![]() Selka dobrze ze u Was w porzadku ![]() Moj Filip to do tej pory nie zje samego jablka, mieszam mu na deserek jabluszko z winogornem albo z gruszka, wtedy jest slodkie wiec wcina ciniusiowa jak Ci sie placki ziemniaczane kleja to znaczy ze za malo maki dalas. Musisz dosypac maki ![]() Odnosnie golabkow, wierze w takie rzeczy a ja mialam dopiero sytuacje z pacjentem u mnie na oddziale, umieral i mnie przywolal... ania wyczuwam dzis chcice u Ciebie ![]() superzabula oj fajnego masz tego tzta Ilbanka moj tez tak robi tak mmmmmmmm..i jeczy marudka mala jak mu sie juz nudzi![]() pakusiu no to masz juz wszystko jasne.
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguśka oj nie nie nie! Nie będę was narażała na takie widoki
![]() Ty szczęściara jesteś-3chłopa w domu!! |
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
Zainspirowana przez ursull też chciałabym sie z Wami zaprzyjaźnić
|
|
|
|
#517 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
magduchahahaha - w czym Ty robisz takie piękne klipy?? ja też chcę!
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Ale narobiłyście mi smaka plackami ziemniaczanymi
zjadłabym, oj zjadła...
|
|
|
|
#520 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie to Cie bardzo podziwiam, naprawde Cytat:
Cytat:
Jakas patologia normalnie, to jest kulturalny watek dla szczesliwych rodzicow, a nie jakies wystawianie ![]() ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytałam jak jej tam jest i co tam jest a ona odpowiedziała mi tylko "Jest mi dobrze, a jak tam jest to dowiesz się jak przyjdzie czas..." Rano byłam w szoku, nie wiem czy to był sen, czy naprawdę ale ja nigdy w takie rzeczy nie wierzyłam, a to było takie realne że sama nie wiem A tym bardziej, że to była ta pierwsza rocznica Jak opowiedziałam to mojej mamie potem, to zdębiała.... Ona wierzy w to. Jak zamiatała kuchnię tak stanęła, patrzyła na mnie jak na kosmitkę i powiedziała, żebym poszła się pomodlić za Basię Moja mama mówi, że jak ktoś tak przychodzi, to prosi o modlitwę, o wstawienie się za tą osobą u Boga...![]() Nie drążę już tego tematu dalej, bo zaraz ktoś mi napisze, że zeschizowana jestem...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa ja wierzę w takie rzeczy, więc nie jesteś osamotniona
|
|
|
|
#524 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Komu innemu bym odebrala......![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wolna???? Cytat:
Super bodziaki Ja mam zamiar zrobic sobie tatuaz na plecach nad
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Cinusiowa, Pakusia - aż mnie ciary przeszły. Cinusiowa - ja też słyszałam, że trzeba się później za tą osobę pomodlić. Mnie się ostatnio śnił mój śp. dziadek - wyglądał tak pięknie (był taki opalony i miał takie żywe, błyszczące oczy), ale nie umiał mówić (charczał tylko strasznie
). Ja wierzę, że oni po coś do nas przychodzą - czy to w snach, czy pod inną postacią. Nie jesteś poschizowanaMilena -ja też chcę się z Tobą zaprzyjaźnić Anno - co panna Julia na oświadczyny Guzika mego? Ileż on ma żyć w tej niepewności?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Zajęta
Ona jest zaręczona z Michasiem Carolajny![]() Cytat:
Dziwne, ze takie rzeczy się dzieją zawsze w jej rocznicę (no z tym gołębiem, to akurat dzień po... ale wtedy kiedy o niej zapomniałam..)
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza NinulkaCo do gołebi i innych parapsycholgicznych rzeczy..ja nie wierzę chyba![]() Saszka tak łatwiej![]() Bolało mnie jak ja pier***e ![]() Najgorzej mnie łupało na kości i na boczkach ![]() Jak robiłm poprawkę to zakupiłam sobie maść znieczulającą i było extra już
|
|
#528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten 3 chlop jaki przystojny do tego Cytat:
|
|
#529 |
|
Rozeznanie
|
witam
ndshfduvhjcvfvhf- tu Szymus podziekowal za zyczonka i pamiec strasznie milo nam sie zrobilo nie bardzo mam czas by tu cos popisac przez prace i w ogole moj maly daje czadu ![]() ![]() utkwilo mi to co napisala Cinusiowa az ciary mnie przeszly i ja chyba wierze w takie rzeczy choc nigdy mi sie takie cos nie przydarzylo o kurka zostala jakas wolna laseczka na wizazu ??moj Szymus nie ma narzeczonej jeszcze
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
ach zapomnialam wybacz Moniczka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!!!
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-11-04 o 19:22 |
|
|
|
#532 | |||||||
|
Rozeznanie
|
No i na tym koniec
Wy sie opamietajcie kobity, ja bede musiala chyba utworzyc nowy watek, zeby Wam odpowiadac Cytat:
Z tego co pamietam to sie martwilas jego wage, a zobacz przybiera wzorowoCytat:
![]() 2. 3. Super podsumowalas nasz dzien Cytat:
Pozycz choc na dzien ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Hmmm.... Uchlal sie i moze faktycznie nie pamieta co zrobil z ta suszarka.... Ale co mu wpadlo kuzwa do glowy zeby pranie wystawiac w nocy w taka pogode.... Niewiem ![]() A to ze sie schlal to nie jest usprawiedliwienie2. Az mnie ciary przeszly z ta choinka.....ale wierze. Mi i mojej mamie zmarli sie snia. Naprawde. Wiele mialam takich snow. Snili mi sie moi dziadkowie, kuzyni, wujkowie,.... I to sa sny tak realne, ze ja czasem niewiem czy to byl sen czy real Moja mama mi mowila( ma to juz sprawdzone), ze jak sie sni jej zmarla mama( czyli moja babcia) to spotka ja cos dobrego, jakies dobre nowiny beda. Jak sie sni jej ojciec to cos zlego lub przykrego sie zdarzy. Moj brat widzi duchy i zjawy, wierzycie czy niewierzycie ale tak jest. Nie byl na pogrzebie naszej babci, bo byl bardzo chory. I pewnego razu w nocy przychodzi do mnie przerazony i sie pyta jak nasza babcia byla ubrana w trumnie??? Czy byla ubrana w niebieska suknie???? A ja z kopara do ziemi mu odpowiadam ze tak i sie pytam skad to wie??? W moncu na pogrzebie nie byl. Mowil ze babcia do niego przyszla...... Juz niechce Was straszyc, ale wiele bym mogla Wam opowiadac. Dla mnie to temat rzeka. Cytat:
I nie jestes zeschizowana Cytat:
2. Gdy mi sie snila zmarla osoba to szlam na cmentarz na grob zapalilam znicz i sie pomodlilam
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
Sashka - osz matko, teraz to się już naprawdę poschizowałam. Nie piszcie już więcej o zmarłych i duchach
A co do wątku... nie sprzątaj, nie gotuj, Kuba niech się sam bawi, przewija i karmi, wtedy będziesz na bieżąco![]() Iwcia dens - przytulam Cię (Guzik też marudny ). A co do Julki, to ja nie wiem, czy ona w końcu tego Guzika zechce, także na razie żyjemy w wielkiej niepewności![]() Iwciag - a kto przychodzi do Ciebie na drina?
Edytowane przez Illbana Czas edycji: 2009-11-04 o 19:53 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Już od jakiegoś czasu was podczytuję i bardzo spodobał mi się ten wątek jeśli pozwolicie chciałabym się do was przyłączyć A więc może coś o sobie: mam na imię Ania mam 23 lata. 29.05. urodziłam przez cc córeczkę Julkę, malutka skończyła już 5 miesięcy a wydaje mi się że tak niedawno się urodziła ale ten czas leci. |
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) witaj kochana Nasłodziłaś nam, to będziemy się lubić![]() Tylko krzycz głośno o sobie, bo inaczej nie zostaniesz zauważona. Napisz też coś więcej o Juli Chłopaczkowe mamy będą zadowolone, że nowa potencjalna synowa się pojawia na horyzoncie
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Rozeznanie
|
wlasnie zaczytalam sie w tym watku o odchudzaiu w ciazy
![]() dziekuje Illbana i tez Cie przytulam Iwciag ktoz to Cie odwiiedza?? a Iwo kurka tak bym zjadla tych placuszkow ziemniaczanych ktore mi tu wspominala a mi tzcik dzis ugotowal kopytka mniam Ursull a Twoja panna juz zajeta?? bo sliczna ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
druga Anja i jeszcze Julcia , nie przeszkadzaloby jej jaky miala mlodszego o 6 dni narzeczonego
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Anja - witamy Ciebie
No i koniecznie pochwal się swoją księżniczką )Iwcia dens - |
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem najlepsiejsza z nich wszystkich
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#540 |
|
Rozeznanie
|
no ba i najmniejsza
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

Mamy - przypomniało mi się coś... Wczoraj była 7 rocznica śmierci mojej koleżanki Basi
dlaczego??? 
Tylko muszę do starego zadzwonić czy przelew zrobi

za tatę
)

zjadłabym, oj zjadła...

Ale jakoś wytrzymał