|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
dzięki Gosikk, dzięki Nicola(cyferki)
![]() u nas Gosia głównie na piersi - dostaje ok. 8.00, później ok. 11.00 i 14.00 - czyli trzy razy kiedy będę w pracy no ale będzie musiala się nauczyć.. Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-05 o 11:21 |
|
|
|
#782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
31kg no to szacun ja jak przestane karmić biore się za siebie musze zrzucić 10 kg ![]() i to nie dla Tz tylko jemu na złość ja wygladam w miare ale mam duży brzuch po 3 ciążach i wczoraj mój Tz nie potrzebnie skomentował moją torbe kangura sam ma duży brzuch a dzieci nie rodził nie chce zeby mi ściemniał jaka laska jestem jaki mam płaski brzuszek
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, 31 kilo??? To ile Ty ważyłaś???
Pakusia, brrrrrr...O dżizys...Jak ja bym takie przeżycia miała to bym chyba wpadła już w chroniczną bezsenność A ja przez kilka lat mieszkałam sama i sama byłam w nocy...
|
|
|
|
#784 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
I najlepsze życzenia dla dzisiajszych świętujących Maluszków i tych większych też!
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko jaki krem na zime stosujecie lub macie zamiar stosowac???
Ja dla Wiktora miałam Nivea bardzo wydajny bo po zimie połowe wyrzucałam ale zle sie rozsmarowuje słyszałam ze Penaten jest dobry znalazłam cos takiego http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p15525-Biel...a_dzieci_50_ml http://www.apteka-natolinska.pl/prod...zime_75ml.html http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=9483 znacie któryś z tych
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Rumiankowa, no to Gosia jada mniej więcej o tych porach co i Aleks. Tyle że Mycha chętnie jada i zupki i warzywka i owocki. Za kilka dni wprowadzamy mięsko, mam nadzieję że też będzie wciągał. Na razie nie mogę narzekać, ładnie zjada
Bercia, ciekawe jaki brzuch miałby Twój mąż po 3 ciążach. Faceci Ja przegoniłam TŻ wielkością brzucha dopiero pod koniec ciąży a i tak w centymetrach miał więcej No niestety, takiego zapadniętego brzucha jak przed ciążą to już na pewno mieć nie będę...
|
|
|
|
#787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie to w sumie skóra jest roziagnieta i z tym już nic nie zrobie tłuszczyk też jest ale bede z nim walczyć ![]() poza tym mam chorobe jajników PCO i gdyby nie tablety nie byłabym w ciąży a po nich w ciągu 3 msc przytyłam 10kg jedząc normalnie bo w ciąży przytyłam 10kg a po przyjściu ze szpitala miałam -11kg
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-05 o 11:55 |
|
|
|
|
#788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
butelki nie uznaje w ogóle. a taką z łyżeczką też mamy, ale jeszcze jej nie wypróbowaliśmy
|
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
to pochwalę się Wam moją Antosią
|
|
#790 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
yyyy, u nas tez! chociaz czasem cos tak przypadkiem mu poleci i sie napije jak mocno sie wgryzie Cytat:
![]() plamy mi niestety nie schodza, psikam juz roznymi odplamiaczami ale i tak zostaja. Mam juz coraz wiecej ciuszkow, ktore az wstyd juz zalozyc. W IMIENIU FIULIPKA DZIEKUJE SERDECZNIE ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA Z OKAZJI SKONCZENIA POL ROCZKU. NINIEJSZYM CHCIELIBYSY ZLOZYC TAKZE ZYCZONKA PIOTRUSIOWI TAKZE Z OKAZJI POLROCZNICY ORAZ IWCI Z okazji pol-urodzinek obiecalam Fifi wypad nad zatoke Filipa mi wysypalo na twarzy czyms. Ma taka jakby pokrzywke czerwona. Mam podejzrenia, ze to od krewetek w sosie homarowym, ktore wczoraj jadlam, nic innego m inie przychodzi do glowy.
|
|
#791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może te nasze maluchy należą do jakiejś sekty antybutelkowej, normalnie? To na pewno wina Toma Cruise'a ![]()
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
nicola - nie pokręciłaś - u niej to zależy od dnia (dlatego piszę że jada) - jednego dnia zje łyżeczkę, drugiego 60g, a trzeciego wcale
![]() właśnie pcha mi się do mojej szarlotki, którą małż mi zrobił w prezencie ![]() male - kiedy wracasz do pracy? bo ja już za dwa tygodnie
Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-05 o 11:53 |
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
a to chyba jedyna wolna laska na forum ![]() to ja ja rezerwuje dla mojego Antosia ma takie same niebieskie oczka jak mój Antonio bo ja tu gadu gadu a on nie ma jeszcze panny
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-05 o 11:56 |
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
Nicola2002 piekne oczka
![]() No ja juz nadrobilam wszystko wiec zaraz ide chate sprzatac bo za chwile zasypie mnie ten balagan Kuroikaze skad zakladasz, ze ja nie wiem nic o tych tabletkach ???
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
#795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bercia, no to będzie Antonio i Antonionka ![]() Rumiankowa - szarlotka powiadasz...
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Nicola, mam oczywiście butelkę Lovi z łyżeczką ale co z tego skoro zawartość mi z niej wypływa bokami
Co nacisnę to wyłazi...Więc kolejny eksponat stoi nieużywany...Antosia jest słodka a mina na 3 fotce wymiata ![]() Bercia, my mamy Nivea na każdą pogodę i dobrze się rozsmarowuje, jestem zadowolona Jak stoję to jest ok ale jak siądę...błeeee.
|
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
Rumiankowa
o Filipie moje napisac doslownie to samo: JADA bo normalnym jedzeniem nazwac tego jeszcze nie mozna, czasem cos skubnie, czasem zje z ochota a bywa, ze i wpada w histerie nad glupia marchewka. Ja wracam dopiero w styczniu, ale juz sie martwie co to bedzie z tym moim maruda.
bo ciastećka ciągną ciemne ciuszki w ciucie na ciurlanie jestem Asia, mam synka Filipa- 05.05.2009 Edytowane przez male Czas edycji: 2009-11-05 o 12:00 |
|
|
|
#798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nawet zdziwiony był, że nie pozwalam Ninie długo gapić się w tv i jego tekst "ja jak byłem mały to mogłem oglądać ile chciałem, przecież byłem dzieckiem..." ![]() Cytat:
Cytat:
Ania(cyferki) Ty nie podskakuj mi... Ania a Anja to jest różnica. A poza tym tak sobie wymyśliłam, ze jak twierdzisz, że cyferki w modzie, to zamień nick na... Polsat to będziesz bardziej cyfrowa![]() Caro mój tatuaż jako znak sam w sobie nic nie znaczy, zwykły tribal z katalogu. Ale dla mnie znaczy "coś" z uwagi na pewien okres w życiu i wydarzenia... Nie żałowałam go nigdy i nie żałuję. I myślę, że nie będę żałować. A jesli chodzi o sam wzór, to ja chciałam mieć w tym miejscu jaszczurkę do czasu aż koleżanka mi powiedziała "Przestań, będziesz wyglądać jakby ci robaki z tyłka wychodziły..." i po tym zrezygnowałam z jaszczurki
|
|||
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
o 12.00 zaczynam spotkanie. Brrrrrr......
Ja chcę do domu, do Misi!!
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Nooo.. na wylot..
|
#801 | |
|
Zadomowienie
|
Gosik, to byla wiadomosc do Kuroikaze, czemu czytalas?
![]() ![]() Cytat:
Przyjdzie jej tesciowa to Cie ![]() Bo to jest kobieta o 1000 twarzach, zobacz
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Sposobem na marchewkowe plamy jest ich natychmiastowe spranie ręczne w letniej wodzie Vanischem, potem proszkiem dla dorosłych i w pralce potem możecie wyprać w proszku dla dzieci. Tylko ten sposób działa na świeżo ufajdane ciuszki
![]() |
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Gosik -
Kuroikaze - ![]() Berciu - dawaj tutaj swojego TŻ-ta ![]() Aniu - eee tam, Guzik wie, że Jula żadnego siusiaka nie ma i wciąż bardzo ją love Jak zgubiłaś 31 kg?Nicola - cudna dziewczynka ANIU - JA TEŻ BARDZO LOVE MOJĄ SYNOWĄ. PIĘKNA Edytowane przez Illbana Czas edycji: 2009-11-05 o 12:07 |
|
|
|
#805 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak Antoś wstanie pokaże mu jego dziewczyne ale głupotki czasem piszemy a co tam ![]() Cytat:
no fakt było coś znowu podpadne bo powtarzam pytanieale moze dziewczyny cos polecą a skoro Penaten dobry to chyba sie skusze skoro używasz i jest ok ![]() Illbana tym razem mu przepuścimy ale jak to się powtórzy to się odezwę do Ciebie
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-05 o 12:11 |
||
|
|
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juniorka stlukla moj duzy kubek liptona. Zaplacze sie. Ma ktoras na zbyciu? |
|
|
|
|
#807 | |||||||
|
Rozeznanie
|
No w koncu jestem
Tz i Kuba spia, jak milo i blogo Pierwsza czesc ![]() Cytat:
Ja normalnie poszlam do gina jak miala okres 2. Cytat:
2. Kosztuja, kosztuja. Ja na same sloiczki wydaje miesiecznie 200 zl 3. Ja dziekuje za taki dar....Ja bym chyba padla na zawal... Cytat:
Cytat:
Julka jest niesamowita ![]() [ QUOTE=Aguśkaa83;15095037]A ja moje kochane posluchalam sie sashki isie luzuje pijac drineczka oczywiscie tz mnie wkurzyl znow... znow rozpoczynam akcje obojetnosc ale teraz nie popuszcze bo jeszcze mnie nie przeprosil za tamto ale akurat moja mama wrocila i jakos zaczelismy sie do siebie odzywac. A teraz mojej mamy znow nie ma, jest u babci bo jest chora i nie chciala malego zarazic wiec mam pole do popisu. Ide Was poczytac[/QUOTE] I bardzo dobrze, ze posluchalas. A co tam, nam sie tez nalezy relaxik Cos sie stalo???? O co poszlo???? Cytat:
Musze na niego uwazac.Widze Filipek tez czlowiek demolka Cytat:
Cytat:
2. dla Dawidka, ze byl grzeczniutki3. Mam nadzieje, ze to pecherzyk, a nie torbiel
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Milenka pierwszy raz wyciągnęła do mnie rączki,aż się poryczałam za wzruszenia
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Penaten bardzo dobrze się rozsmarowuje, bo jest jak... "smalec" taką ma konsystencję roztapiającego się smalcu
A jest dość tłusty dlatego trzyma się warstwa na twarzy. Sama się też nim smaruję i ładnie pachnie![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#810 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty tez czytasz prywatne wiadomosci do kuroikaze? ![]() Nie bede reagowac ![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

i dopiero jakies 5 lat temu dla meza schudlam 31kg, wiec wiem co kobieta moze czuc 
31kg no to szacun

i wczoraj mój Tz nie potrzebnie skomentował moją torbe kangura
sam ma duży brzuch a dzieci nie rodził
SYNEK
A ja przez kilka lat mieszkałam sama i sama byłam w nocy...

Ale fakt, spokojnie obchodzi się bez cyca przez ładnych parę godzin więc nie obawiam się że będzie głodował
znalazłam cos takiego

???