| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-05, 10:20 | #751 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Kopenhaga 
				 | 

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III

Cytat: 
  te wszystkie reklamy o proszkach cud to lipa niestety, ech jaki czlowiek naiwny byl   
				__________________ 84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45  "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse | |
|     | 
|  2009-11-05, 10:22 | #752 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Iwcia dens Opiekunka CI wychodzi na spacerki, w sume fajnie bo czasem taaak mi sie nie chce... choc sa dni ze bardzo mi sie chce    orzeszkowe bardzo prosze, mam  Illbana to faktycznie bardzo musiało Ci sie chciec kokosanek   ja tez lubie kokosowe rzeczy  szczegolnie takie paluszki kokosowe w czekoladzie, dawno nie jadlam musze kupic   Sashka ale ladnie zaprezentowalas Kubusia  usmiałam sie  a co do spadania z lozka... to Natanek o malo co ze 3 razy by mi zleciał, juz teraz spi miedzy nami. bo zazwyczaj budzi sie szybciej i sie bawi u nas w lozku (wedruje) a my spimy... a co do Tz... no to faktycznie kicha  ja dostałam kwiaty ostanio bez okazji, czasem wychodzimy razem, mimo ze teraz maz bedzie mial 2 prace i treningi a ja szkole wiec wogole nie bedziemy miec czasu   nie wiem co Ci poradzic, to moze zacznij wychodzic bez niego?? tatuaze mi sie podobaja ale malutkie bardzo malutkie, a moj Tz i tak by mi nie pozwolil  Marika juz by chcial schabowe jesc... jak sie przy nim je albo pije cos to wyciaga raczki i jak nie dostanie to krzyczy... tak za te bodziaki niezla cena... a moze malemu zaszkodzilo cos? jakis nowy skladnik? i wiesz dobrze ze jadl co mu dalas, przynajmniej nie bedziesz miec problemow   a swoje sloiczki ze Ci sie chcialo gotowac   prawda, kupne drogie niestety  Gosikk  najwyzej gin Cie nie przebada, albo przelozysz wizyte. ja jeszcze nie mam okresu (na szczescie  ) Ania    nie moge z tego owłosienia Caro Julka ma bardzo ladny kolor oczu   Caro co to sa te makowki czy cos co pisalas o tym ze tak Twoja babcia dzieci wychowywala czy cos (jakos tak  ) Mell Wiatj witaj !     Eve staniki, siusiaki i takie tam to codzienny i najczestszy temat tutaj  mam nadzieje ze Was to wstretne chorobsko nie dopadnie, a szczepicie sie tam? o ja ale fajnie tez bym pojechala na takie zakupy  wez mnie pomoge Ci wybierac  u nas czasu nie ma a i kasy troche tez. 
				__________________ N. ♥ | 
|     | 
|  2009-11-05, 10:22 | #753 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ 84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45  "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse | |
|     | 
|  2009-11-05, 10:24 | #754 | 
				 | 

Agusia ja Cie zauwazylam!     moze to zeby u Filipka... choc ja juz nie wiem... a czemu znowu sie boczysz na tz?  ja tez chce na lody   Malutka czyli to nic groznego? to dobrze   Rumiankowa bylas w BB i nic nie mowilas  Ursull poczytam, ale jak sie porycze bedzie na Ciebie. tymczasem lece ogladac albumy  Iwciag trzymam kciuki i pytaj pytaj to wszystko dla Twojego synka  Aljaka no jestes!   Caro skad wiesz ze u Iwci to juz 40     kto Cie wyceniał?? co za... Illbana gratulacje!   Haruno o co Ci chodzi? to byla wypowiedz do Ursull ktora napisala ze ludzie potrafia dzieciom dawac tabletki na sen i narko zeby spaly  wiec czemu na mnei wyskakujesz? nie wsadzilam Cie do zadnego worka, tylko napisalam co mysle o tabletkach i zebys nie nieszczyla sobie zdrowia tyle. skoro uwazasz to za umorlanianie to juz sie nie odzywam. proponuje na nastepny raz uwaznie czytac i nie szukac wszedzie aluzji do siebie. a dlaczego mam pisac na pv? to moze wszystko sobie zaczneimy pisac na pw? Ania rozumiesz branie niedozwolonych tabletek ktore bezpowrotnie niszcza zdrowie dla zgubienia kilku kg? sto lat dla Filipa i Piotusia i sto lat dla Iwci D   odeszla mi ochota na dalesz pisanie. czlowiek chce dobrze i rzucic tylko kilka wiadomosci o ktorych pewnie ktos inny nie wie, a wychodzi na mohera  ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Rumiankowa ja wsadzam do vanisha a pozniej piore w loveli... 
|     | 
|  2009-11-05, 10:24 | #755 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

kuroikaze no makowina...czyli kompot z maku, to co narkomani sobie wstrzykują  oni to dzieciom do picia dawali bo miały odlot na kilka godzin i sobie leżały bez ruchu  co do mocherów....hmm ja już się wypwiedziałam, niestety tak jest gdy chesz pomóc A Haruno nieuważnie nas czyta  A ja chętnie się zgłosze do Ciebie po pomoc jak coś  Haruno    
				__________________ Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-05 o 10:27 | 
|     | 
|  2009-11-05, 10:24 | #756 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Kathi szalona babo juz o świętach myślisz  to ja szukam zabawek na mikołaja dzieciom i wydaje mi się za wczesnie  no ale Ty wiesz co robisz  pewnie jest mi łatwiej bo u mnie mama która mieszka na dole prawie wszystko do jedzonka robi  ja mam takie krzesełko http://www.allegro.pl/item793332000_...o_gratisy.html jest z wkładka dla niemowlaków niby od 6msc ale mój Antoś na najniższym poziomie siedzi już z 2 msc na poczatku tylko jak jadł a teraz bawi sie w nim jak gotuje obiad  no i nie wiem co komu mam pisać bo tyle drukujecie a wiem jak to fajnie sie czyta jak ktos odpisze  wczoraj wiem o co chodziło z tymi zdjęciami pomyliła mi się iwcia dens która nie ma zdjęć chyba  z iwciag  a juz sama nie wiem  ja też mam kubek niekapek lovi i stoi i czeka na lepsze czasy mój starszy syn nauczył się koło roczku dopiero pic z niekapka  a ja wczoraj też miałam placki ziemniaczane nie wiem jakim cudem tyle wczoraj plackozerców było na forum  a dzis gołąbki   juz jadłam to chyba znowu nie zaszkodze małemu 
				__________________ 10.05.09 ANTOŚ jest już z nami     SYNEK  KOCHAM CIĘ SYNECZKU   Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-05 o 10:31 | 
|     | 
|  2009-11-05, 10:26 | #757 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: z domu ;) 
				 | 

kuroikaze pisz, pisz! ja lubię jak piszesz! mądra dziewczyna jesteś! i wcale nie odebrałam tego jako umoralniania, tylko - jak to już Caro napisała - jako dzielenie się wiedzą. no weź, nie obrażaj się   a w BB to byłam już nawet kilka razy  strasznie fajni ludzie tam mieszkają  jak będę następnym razem (ale to pewno już nie za szybko  ) to obiecuję, że dam znać  (jak będę to na pewno z tym moim potworkiem  ) dzięki, to ja spróbuję do vanisha  teraz piorę w vizirze rzeczy Małej, ale absolutnie nie działa na marchewki   Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-05 o 10:29 | 
|     | 
|  2009-11-05, 10:27 | #758 | 
				 | 

Caro napisz ze to zart    dziekuje za wyjsnienie  i dziekuje za to ze poreczylas     jak sie udaly rysunki u kolezanki? czy nie bylas? 
|     | 
|  2009-11-05, 10:28 | #759 | 
				 | 

Bercia - ty masz wyraźnie skilla w wyszukiwaniu rzeczy na allegro   będę do Ciebie pisać, jak będę czegoś potrzebować, dobrze? bo ja nie umiem szukać   | 
|     | 
|  2009-11-05, 10:30 | #760 | 
				 | 

Rumiankowa    ja mieszkam w Cieszynie ale to niedaleko bb  o rany Rumiankowa lubi jak pisze!   
|     | 
|  2009-11-05, 10:30 | #761 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Cytat: 
  Ja nie ściągam pokarmu, Mycha będzie czekał na powrót cyca z pracy   | |
|     | 
|  2009-11-05, 10:31 | #762 | ||
				 | 

Cytat: 
  koleżanke poniosło i poszła rodzić  i to nie żart  babcia mi proponowała ostatnio taką metodę jak Mały był niespokojny  ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat: 

__________________ | ||
|     | 
|  2009-11-05, 10:32 | #763 | 
				 | 

a (penie niektorzy sie uciesza) nie bedzie mnie przez weekend  bo mam zjazd, musze dzis jeszcze szydełko kupic    maz zrobil mi sniadanie   
|     | 
|  2009-11-05, 10:34 | #765 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-11-05, 10:35 | #766 | |
				 | 

Cytat: 
  )  nieprawda, ja bardziej! ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- katrin - nie czytaj wszystkiego, najpierw napisz co u Was   | |
|     | 
|  2009-11-05, 10:37 | #767 | 
				 | 

Caro o ale fajnie ze lubisz     to choc zabiore Cie na lody  mialas napisac kto tak tanio Twoja  wycenił? a to bidulke faktycznie ponioslo  babcia  o matko i corko  ale przepis moglaby zapodac  ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Caro wybacz    ale nie moglam sie powstrzymac    Rumiankowa, Caro powiedzmy ze Wy po rowno zebyscie sie mi tu nie pobily i sobie oczu na fiolet nie pomalowaly  choc Caro w fiolecie ladnie    
				__________________ N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-05 o 10:38 | 
|     | 
|  2009-11-05, 10:37 | #768 | |
				 | 

Cytat: 
  Maly spi to wezme sie za lekture,a odkurzanie niech czeka   
|     | 
|  2009-11-05, 10:40 | #769 | 
				 | 

Haruno do mnie sie juz nie odniesiesz   ? 
|     | 
|  2009-11-05, 10:40 | #770 | |
				 | 

Cytat: 
  ciężko tu być na bieżąco  to wszystko przez Caro    | |
|     | 
|  2009-11-05, 10:43 | #771 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Cytat: 
   moja psiapsiola zawsze mnie prosi no wez znajdz jakąś fajną zabawkę a mikołaj się zbliża to musze byc w temacie  gdzie podziewa się poiglot pewnie z esti na gg plotkują a do nas nie zajrzy   
				__________________ 10.05.09 ANTOŚ jest już z nami     SYNEK  KOCHAM CIĘ SYNECZKU   Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-05 o 10:56 | |
|     | 
|  2009-11-05, 10:44 | #772 | 
				 | 

kuroikaze skąd taki trudny nick  wycena tż  idę na spacer rumianku  PA   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-11-05, 10:49 | #773 | 
				 | 

Caro powiem Ci co to znaczy jak obiecasz ze nie bedziesz sie smiac   a Tz to  milego pa dobra kobito kup mi szydelko  bo mi sie nie chce isc 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-05, 10:50 | #774 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2009-11-05, 10:53 | #775 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Gelsenkirchen 
				 | 

kathi- my tez mamy w środę laternenfest i dzis w przedszkolu robiny razem lampion  my krzesełko podobne do tego http://www.allegro.pl/item798011578_...sc_2009_r.html mój syneczek już 2 tydzień chory  niunia ostatnio strasznie marudna  nie mam czasu na nic ale od dziś mój mężuś ma 4 dni wolnego  wiec pobędziemy sobie trochę razem     
				__________________ my 18.06.2005  Kacperek 10.06.2006 4090g i 56cm  Nikolka 28.04.2009 4170g i 53cm  | 
|     | 
|  2009-11-05, 11:06 | #776 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 Witajcie laseczki  a teraz spróbuję Was trochę nadrobić, a w międzyczasie będę trochę pracować  . I jeszcze raz dziękuję tym, którym nie podziękowałam, za przywitanie       
				__________________ 17.05.2009 Antosia jest już z nami!   DZIĘKUJĘ | |
|     | 
|  2009-11-05, 11:12 | #777 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cytat: 
  i dopiero jakies 5 lat temu dla meza schudlam 31kg, wiec wiem co kobieta moze czuc  Ale nie stosowalam takich srodkow. A Ty mnie nie atakuj pala  Chyba Julek nie Julka bo moje dziecko uchodzi na forum za chlopaka  Ja tez mam zjazd w ten weekend   Ej, a ja sie czasem maluje na fiolet, to zle?  I nigdzie masz nie isc  ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Jest afera - Wzrasta ogladalnosc   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-05, 11:15 | #778 | |
				 | 

Cytat: 
  tylko z piciem nie wychodzi bo Aleks byłby już zupełnie mokry  Ale fakt, spokojnie obchodzi się bez cyca przez ładnych parę godzin więc nie obawiam się że będzie głodował  A jak będzie chciało mu się pić to przeprosi się z butelką, w najgorszym razie będą pić łyżeczką. | |
|     | 
|  2009-11-05, 11:15 | #779 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Irlandia/ Carrickmines 
				 | 

STO LAT DLA FILIPKA I PIOTRUSIA     i szczególne życzenia, zdrówka i samych pogodnych dni w życiu dla IWCI DENS!!!!!!!!!!!!!    nie no oszalaly babska wredne!!! no nic u nas spokojnie, jedna pobudka o 4 i dalej spanko do 8     Cytat: 
 Cytat: 
  sorki ze to napisze ale masz przesmieszna Jule  normalnie takie miny robi ze czlowiek wymieka!!! boska jest    Cytat: 
  no ok,  mialam jakies 17-18 lat, wszystko okej klade sie do lozka i usypiam... ok 3 w nocy obudzilam sie, ale to nie byla zwykla pobudka, wydawalo mi sie ze ktos nademna stoi... owtarlam oczy ale nikogo nie ma... nagle poczulam ze moje cialo cale zdretwialo, lezalam nieruchomo i nie moglam sie poruszyc!!! probowalam krzyczec i chociaz usta mi sie ruszaly to nie wydobywalam zadnego dzwieku, wolalam mame ... tak lezalam przerazona i nie moglam sie poruszyc wogole... wkoncu moje glowa energicznie odwrocila sie na szafke nocna gdzie (ja glupia zostawilam noz! juz nie pamietam co nim robilam... chyba olowek strugalam) i patrzylam na ten noz i czekalam az go wezme i sie nim dzgne... bylam przerazona, krzyczalam ale nikt nie mogl mnie uslyszec!!! nie wiedzialam co sie dzieje... cale cialo mialam zimne i cale sparalizowane!!! trwalo to kilkanascie sekund... wkoncu wszystko minelo... nie wiem zrobilo mi sie strasznie goraco... oswiecilam swiatlo, wynioslam noz do kuchni siadlam na lozku i plakalam... nie zasnelam juz... opisalam to wszystko w pamietniku... przez 3 kolejne noce nie moglam spac... spalam w dzien jak wracalam ze szkoly bo wtedy wszyscy byli "na chodzie" i wiedzialam ze nic sie nie stanie... a w nocy siedzialam przy oswieconym swietle i czekalam "na to" moze i to glupie... moj tz mowi ze to ze stersu... ale kurcze to nie ostatni raz bylo... mialam moze 19-20 lat.... moi rodzice i rodzenswto pojechali na wczasy a ja z racji tego ze mialam prace to musialam zostalac... zeby nie byc samej w domu to tz u mnie spal  on pracowal na zmiany ale w nocy nie.... i ktorejs nocy tak sobie spimy, on mial na 6 do pracy... ustawil budzik i obudzil mnie oczywiscie wiec go tyrpie zeby wstal... wstal umyl sie, ubral i wyszedl do pracy (slyszalam ze zamyka drzwi)... wiec ja dalej spalam bo mialam na 14... za jakis czas czuje ze ktos siada kolo mnie na lozku... no nic przeciez rozespana bylam to nie pamietalam ze tz wyszedl do pracy... nagle czuje jak ktos na tym lozu podskakuje lekko no wiec wkurzona odwracam sie i krzycze "kuzwa Kamil  co ty wyprawiasz!" odwracam sie w tym momencie a tam nikogo nie ma!!!!! patrze a to 8:40 .... jestem sama w domu od prawie 4h Cytat: 

__________________ *****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-11-05 o 11:18 | ||||
|     | 
|  2009-11-05, 11:15 | #780 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Była Twierdza Wrocław... są jeziora... 
				 | 

Dzień doberek Lachon  Wszystkiego najlepszego Iwciu szejk szejk dens dens!!!!   :roza  : Wszystkiego najlepszego Filipku i Piotrusiu!!!  Nocka minęła nam dość spokojnie,własciwie tylko dwie pobudki  Rumiankowa i Kuriokaze dziękuję za miłe komentzrzyki do zdjęć  Kenia była moją podróżą życia,ale jeszcze kilka lat przede mną,więc kto wie gdzie zawędruję  Narazie nie pokomentuję was,bo muszę wkońcu coś w mieszkaniu zrobić,na zakupy pójść i wogóle sprawdzić co się dzieje w realnym świecie  Nie piszcie więc za wiele proszę,bo znowu spędzę pół dnia na nadrabianiu,a gdy skończę to będzie późna noc i wszyscy pójdą spać  TO NARKA... | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.