|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cytat:
Jakos nie moge sie na spacer z mlodym wybrac, nie chceeeeeeee mi sieeeeeeeee.
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Polsat po co te nerwy
Złość piękności szkodzi... Cytat:
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sashka - trzeba bylo sie starac jak byla wolna ![]() Nic juz nie bedzie tak jak dawniej. Nie chce mi sie zyc bez mojego kubka
|
|
|
|
|
#814 | ||
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych Małych Solenizantów i Dużej Solenizantki
Witam kolejną Anję i kolejną Juleczkę na forum. Myślę że będzie Wam tu bardzo dobrze.Cytat:
ania4891- Twoja Juleczka to chyba studiuje na Uniwersytecie Min i jak widzę jest tam prymuską, rewelacyjne zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Piszecie o kubkach kapkach-niekapkach. Ja jeszcze nie wypróbowałam ale mam butelki z Aventu i mają fajny patent bo do każdej butelki można dołożyć kolorowe rączki i zamiast smoczka dziubek i tak powstaje treningowy kubek(ale mi się rymło) i tak zamierzam zrobić. A butelka Lovi z łyżeczką po kilku użyciach mi się zepsuła ![]() Miłego dnia choć u nas od rana leje i ze spaceru nici.
|
|
#815 |
|
Rozeznanie
|
TŻ w pracy
Czy wy tez kobiety macie czasem takiego lenia? Ja jeszcze w pizamie siedze
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Codziennie mam takiego lenia i też siedzę w pidżamie ale zaraz muszę się ubrać i iść przejąć Ninkę od tatusia
|
|
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
Moze napijemy sie Cin Cina?
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Rumiankowa, a ja wracam do pracy już 17
płakać mi się chce na samą myśl Ania, oko mi się zahaczyło I co z pałą na mnie, ja i tak Cię kocham Więc, z ilu? Illbana, no, cyc już nie jest dla Mychy najukochańszym miejscem ![]() Sashka, A myślałam że pierwsza miesiączka to skąpa będzie...
|
|
|
|
#819 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Druga czesc
![]() ![]() :p ala:Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() :kc iuki: Ladnie Iwo przespal noc ![]() Cytat:
Za 4, 50???? Tania jestes ![]() Cytat:
Fajnie ze wpadlas, nastroilas mnie swiateczne. Cytat:
Ja tez nad tym zastanawiam.... Boze... jakas patologia Ja juz po drugiej kawce ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wybacz, ale nie moglam sie powstrzymac. Ale tak na serio... to musi Ci byc czasem ciezko kochana
|
|
#820 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2 Julki na jednym forum to za duzo ![]() ![]() ![]() Julka ma po mnie tak szeroka mimike twarzy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyglądałam lepiej sobie nie wyobrażać Ale kilka lat temu jak ważyłam 42 było super...A teraz prawie 10 więcej |
|
|
|
|
#822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz, proszę, teściowej córki swej, jak tego dokonałaś??? - o te 31 kg pytam Już pytałam na poprzedniej stronie - ignorujesz mnie?![]() Sashka - |
|
|
|
|
#823 | |||
|
Rozeznanie
|
Trzecia czesc
![]() Cytat:
A wychodzenie bez niego.... Hmmm... pomysle. Nie odchodz od nas ![]() Cytat:
![]() A jak tam szanowny tesciu???? ![]() Cytat:
Ja tez siedze i nadrabiam
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziecko pokręcone jak stara i wiecie co teraz też mnie pocałujcie w tyle naklepać ![]() Kuroikaze MÓW!!!!!! ![]() Cincinka cho tą cyfrówkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() ja przy 39(chora byłam w szpitalu) miałam deliry, zaburzenia snu, brak okresu i dużo by tu wymieniać
|
|
#825 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania czemu nie chcesz byc polsatem
Julka niesamowite miny robi ![]() zdjecie w zielonych gaciach 31 kg?! o rany ![]() Zuch ![]() ja mam kubki liptona Nicola Antosia ma sliczne oczy a ostatnie zdjecie ![]() Haruno przeciez wiem ze nie jestes glupia 14 latka myslalam ze nie czytalas nic nie wpsomialas, napisalas tylko ze to pochodna amfetaminy. nie chcialam Cie ani obrazic, ani krytykowac tylko poinformowac. nie mam zamiaru wprowadzac nie milej atmosfery, nie denerwuj sie tak o byle co Pakusia z tym ze nie moglas sie ruszac w nocy to mogl byc paraliz senny, sporo ludzi tak ma, poczytaj ![]() Cinusiowa tak prace reczne polowa moich zajec to praktyczne rzeczy, ale nie szydelkujemy chyba kupie penaten skoro mowisz ze taki fajny, mialam kupowac nivea. ale to taki zwykly penaten czy jaki? Male czesc a len to moj przyjaciel ![]()
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
Rumiankowa szarlotka
Natan tez nie chce ostatnio nic z butelki wiec dostaje lyzeczka Illbana mozesz super ![]() ![]() Ursull gratulacje to musi byc super widok a Kenia Gosikk no co Ty Anie kochasz? ciezkie z nia bedziesz miec zycie ![]() A ta Twoja waga wtedy ![]() Tez mam kolzanke ktora wyszla z anoreksji, teraz wyglada jako tako ale tez ciagle twierdzi ze jest gruba i prawie nic nie je ![]() ![]() Sashka no co Ty ja jestem w III stopniu uzaleznienia od wizazu ![]() ![]() moze jak zaczniesz wychodzic bez niego to mu sie zachce...? Caro Ty bys tylko chciala zeby Cie po ![]() czarny wiatr nie smiej sie ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-05 o 13:11 |
|
|
|
#827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wazylas 30kg? ![]() Cytat:
![]() Przyganial kociol garnkowi
|
||
|
|
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#830 | ||||||
|
Rozeznanie
|
No i ostania czesc. Jestem na biezaco
Najlepsze zyczonka dla naszych solenizantow ![]() Cytat:
Bedzie ostra jazda![]() Piekna Uprzedzil mego syna, ja to mam zaplonCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale Ty musiala wygladac jak kosciotrup z tymi 30 kg
|
|
#831 | |
|
Zadomowienie
|
Mamuski, ile dajecie dziennie owocow dzieciakom?! Cytat:
Bo polsat malo zarabia ![]() Daj, przeleje 20zl na Twoje konto, moje zycie stracilo sens bez tego kubka To dziecko robi mi ciagle na zlosc. Wczoraj przez nia nie obejrzalam koncowki housa, bylam wsciekla i przez to nie bylo seksu. Ale OK, wybaczylam. A dzis znow ten kubek ![]() Julka spi, ide sprzatac
|
|
|
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
Ale my już prawie rodziną jesteśmy i Ty się wstydasz????(toś mnie teraz zaintrygowała Teraz pół dnia będę musiała o tym myśleć )Jakby Ci to, droga Kuroikaze, powiedzieć... Wiesz, że Cię lubię? A "Kuroikaze"ma bardzo ładne znaczenie. )
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Z Tobą nie, bo jeszcze się nam rozkodujesz i zamiast Polsatu zaczniesz TVN nadawać
Ale w sumie lepszy TVN niż jakieś nudne regionalne TVP coś tam...![]() Ona ma dwie cyferki tylko, a Ty aż cztyry ![]() Caro zrób Polsatowi jakąś krzywdę... ![]() np. ![]() albo może niech się w głowę jakoś uderzy niechcący oczywiście...
|
|
|
|
#834 | |||
|
Zakorzenienie
|
sliczna! a to ostatnie zdjecie grozne ... uuuuu
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gartulacje!!! szanowny tesciu zyje jak dalej, on przeciez nic nie zrobil! ja sie do niego nie odzywam, znaczy odzywam... ale zamiast czesc i narazie (jak przychodzi lub wychodzi do pracy) mowie "dziendobry" albo dowidzenia Cytat:
ale nie wiem czy to normalne miec swiadomosc, ruszac ustami a nie wydobywac dzwieku... poczytam o tym dzieki ![]()
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Carolajna, tak, to zaburzenie nazywa się anoreksja
![]() Kuroikaze, ja Anię kocham za przeróbki fotek Mychy Podobno z anoreksji nigdy do końca się nie wychodzi, ja też uważam że jestem gruba ale i się opycham Ania, tak, ważyłam koło 30 kilo. A najlepiej czułam się mając 42. Powyżej 47 już źle a teraz mam 51,5 Sashka, mam nadzieję że moja miesiączka potrwa jednak krócej Owszem, wyglądałam jak kościotrup ale to dopiero teraz widzę. Wtedy podobałam się sobie
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
gosikk 162 cm i 51 kg i Ty czujesz się gruba..?
Nie obraź się ale grubo, to masz "nasr***" pod sufitem skoro tak twierdzisz Ile ja bym dała żeby tyle ważyć albo chociaż 55 , a mam 165 cm. Z resztą wszystko bym dała (poza Ninulcią
|
|
|
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
kuroikaze ja twojego pisania absolutnie nie odczytałam jako jakiegoś wymądrzania się, pouczania czy ataku na kogoś, ja już pisałam, ale mnie odwiodłaś od eksperymentowania
![]() Ania..31kg dobra jesteś! A Julcia słodka i faktycznie to kobietka o stu twarzach ![]() sashka uśpiła chłopaków i dawaj na neta ![]() ursull o jak miło, nie dziwię Ci się, że się wzruszyłaś ![]() male ja czasem mam takiego lenia, że cały dzień urzęduje w piżamie, wczoraj pan od wentylacji zastał mnie w piżamie z nieuczesana głową i bałaganem w kuchni ze hooo, aż się zawstydziłam gosikk czy ja dobrze zrozumiałam Ty ważyłąś 30kg!? kurde kiedy to było!!a sorki już doczytałam..dobrze, ze z tego wyszłąś!! cinusiowa ja też pewnie dużo bym dała by mieć 5 z przodu ![]() a teraz my Już wróciliśmy z przychodni szczepienie z racji tej, że mały pokasłuje na pon przerzuciliśmy, więc małemu się upiekło dr osłuchała go pozaglądała gdzie trzeba i wszystko okej. Iwo jest grubasem waży8940 mierzy ok68, ale to tak mniej więcej gdyż nie bardzo dał się zmierzyć. Pediatra kazała ostawić kaszki i robić lekkie wodniste zupki, nie papki, do picia wodę ewentualnie słabiutkie herbatki, żadnych soczków itpRozwija się prawidłowo, ponoć ładnie siedzi z oparciem, ładnie się dźwiga, jest silny i ma"rozbrajający uśmiech"jestem dumna z niego jak paw ![]() A i dostałam zwolnienie na opiekę nad nim ten nasz opiekuńczy
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-05 o 14:19 |
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
I na długo??
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- A Caro się zgubiła na spacerze???
|
|
|
|
#839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To, że mi je wypisze oczywiście nie jest do końca prawnie ok, ponieważ dziecko jest zdrowe, no ale wiadomo jak jest
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
A ja mam dzisiaj mega lenia, nic mi się nie chce Iwciag synuś nieźle waży A mnie we wtorek pediatra powiedziała,że komórki tłuszczowe powstają tylko do 2 roku życia więc odradza podawanie kaszek i soczków.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

Złość piękności szkodzi...

Już pytałam na poprzedniej stronie - ignorujesz mnie?

myslalam ze nie czytalas nic nie wpsomialas, napisalas tylko ze to pochodna amfetaminy. nie chcialam Cie ani obrazic, ani krytykowac tylko poinformowac. nie mam zamiaru wprowadzac nie milej atmosfery, nie denerwuj sie tak o byle co 
Natan tez nie chce ostatnio nic z butelki wiec dostaje lyzeczka 

albo może niech się w głowę jakoś uderzy niechcący oczywiście...