|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
szyciowa specjalistka :)
|
zień dobry wieczór
![]() czy ja to nadrobię.....no nie wiem, ale teraz poczytam ile dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
No mam. Ale przynajmniej wiekszego od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
ania(cyferki), ale Caro to dosyć duża jest. ma ponad 160cm przynajmniej z tego co wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=_DX7ElVogu4 ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Caro wymiekla wiec zwyciesko ide spac ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
a co mają majtki wyszczuplające do siusiaka większego niż ponad 1,5 metrowa Caro?
![]() a Caro tylko czeka aż Ty pójdziesz spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
matko... udalo mi sie Was zlapac
![]() ![]() ![]() Oczywiscie nie pamietam nic z tego, co przed chwila przeczytalam, pamietam, ze bylo co o gwaltach, stanikach i siusiakach ![]() ![]() ![]() Milena ![]() Anja 1986 witojcie kobito ![]() Pakusiu pozwol, ze przemilcze temat tescia Twego szanownego bo musialabym uzyc slownictwa zwanego powszechnie niecenzuralnym, co skutkowaloby zapewne odzewem moderatora, a tego przeciez nie chcemy ![]() ![]() Bylo tez cos o ptakach ![]() ![]() ![]() A poza tym moje dziecko z aniolka stalo sie diabelkiem, tzn w nocy nadal pieknie, ale w dzien ![]() ![]() Swinska grypa jest jak najbardziej realna, w naszej pracy (mojej i tzta) 3 osoby sa chore ... A poza tym wlaczyl mi sie temat "swieta", juz zaczelam planowac co, jak, kiedy i po co. W weekend kupuje nowe talerze, filizanki i takie tam skorupy, no i jak co roku.... kilka kompletow lampek - mam ich nieskonczenie wiele i ciagle musze wiecej ![]() ![]() I to tyle ode mnie na dzisiaj i blagam, nie pedzcie tak, zajmijcie sie haftowaniem czy cos...
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Dziewuchy 5 stron od 19
![]() ![]() ![]() łooo matko No i widze ze nie maja co robic tylko szpieguja kto nas podczytuje no nie moge z Wami brzydalki jedne ![]() ![]() iwciag co to za mezczyzna do Ciebie przychodzi?gadaj ![]() Anja witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kuroikaze Filip ostatnio marudzi calymi dniami ![]() iwcia dens jakie fajne te bodziaki ![]() ![]() sashka oj cale szczescie ze byly te pufy... nam sie wydaje ze te nasze dzieci nie dadza sobie rady pokonac calego loza a te maplki tak sie czolgaja i kombinuja ze im sie udaje. Odnosnie karuzelek itp moj to jest taki "wariat" ze urwal takiej lali na zawieszce kokardki i dobrze ze weszlam w odpowiednim momencie do pokoju bo moglby je zjesc i sie udlawic. A co do karuzeli to tez tak szarpie ze cale lozeczko lata. gosik o masz @; ![]() ![]() ![]() marika oj plakal Ci Igorek??? a moze po czyms co w zupce bylo?? Dawalas mu juz zupki z takich skladnikow czy dzis pierwszy raz? A ja gotuje juz w takiej ilosci wody ze nie musze rozrabiac no chyba ze sie zapomne i mi sie za duzo wygotuje to dolewam ale tyle zeby nie bylo za rzadkie i nie spadalo z lyzeczki ![]() Leczo robimy z tztem takie ze mucha nie siada ![]() ![]() Mell witamy w Holandii ![]() ![]() marika poki co nie mam ochoty sie z nim godzic:P:P ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Przepraszam bardzo... czy ktos mnie zauwazyl? ![]() ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja !!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Moja kochana
![]() Zabiore Cie za to na lody ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- A wiem gdzie pyszne daja ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Eve to chyba u Ciebie tez skok widze ze wiekowo by sie zgadzalo z moim urwisem ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Wiecie co przeczytalam na jednym z tych bodziakow? Zamiast: "Moja mama jest ladniejsza od Twojej" to "Moja mama jest latwiejsza od Twojej" ![]()
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No gdzie ??? ![]() Ze niby JA mam skok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Aguśka, ja też, ja też - zauważyłam Cię
![]() i znowu zaczynacie o lodach ![]() (jeszcze nie miałam @ ale boję się tym "chwalić", bo jeszcze usłyszy i przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbym Ci powiedziala gdzie to dopiero by Ci cisnienie skoczylo ![]()
![]() |
#676 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Czy Wyście powariowały ![]() ![]() ![]() ![]() U nas pogoda dzisiaj masakra!!! rano wstawiliśmy to śnieg za oknem, a popołudniu jak zaczęło sypać. Koszmar jednym słowem, teraz też nie lepiej, bo znowu pada. Za to Dawid był grzeczniutki cały dzionek, wymęczyłam go zabawą na podłodze przez prawie 2 godziny. Tylko, że ja chyba byłam bardziej zmęczona niż on ![]() Byłam u gina, pobrał mi wymaz na cytologię, zrobił usg i albo to jest pęcherzyk, który zaraz pęknie albo mała torbiel, kontrolne usg za miesiąc i ewentualnie wtedy zrobimy poziom hormonów. Potem pojechaliśmy z mężem do "bratowej" zobaczyć maluszka, fajny jest, normalnie zapomniałam jak to jest trzymać takiego okruszka na rękach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 przypałętało się do mnie zatrucie ciążowe ![]() ![]() ad. 3 normalnie zarzucę zaraz FOCHEM ![]() Cytat:
![]() Tobie też współczuję nocki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() spróbowałabyś tylko ![]() Cytat:
![]() no ba ![]() całe 152 cm ![]() biedaczko ja Ci współczuję tych nocek ![]() ![]() ![]() normalnie oferta matrymonialna ![]() z tą sytuacją z Kubusiem to musiałaś nieźle stracha najeść ![]() ![]() Pakusia Dawid normalnie taki sztywny się zrobił jak nie wiem co, jak struna stoi albo na baczność Haruno u mnie z raną po cc dobrze, ładnie się zagoiła, czasami tylko zaswędzi i trochę pobolewa jak coś robię za szybko Gossik ![]() ![]() Vila super wieści ![]() Kuroikaze ![]() Esti a jakim fajnym zapaszkiem się później odbija po tej rybce ![]() Nicola miło, że się do nas odezwałaś Agusia ![]() ![]() ![]() Iwciag jaki fajny tłuszczyk, a jaki wygimnastykowany synek Selka Bartuś ładnie już waży Illbana ![]() Blondynkapoznan a czym Ci mąż podpadł?
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
i też mam skok, też
![]() chyba mam dziś dzień na konformizm... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a teraz czaruje Twoja @ aby przyszla ![]() ![]() a lody sa smaczne nie jadlas nigdy? ![]()
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
malutkaaaa, a Ty wczoraj świętowałaś?
![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- o, Aguśka, to ja do Ciebie z sercem na dłoni, a Ty do mnie z bejsbolem? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspolczuje pracki ale zleci jakos, a pozniej dwa dni z Dawidkiem znow Cie umeczy i schudniesz ze 2 kg ![]() Ja teraz staram sie nadrobic z Filipkiem ten czas podczas gdy bede w pracy ale nie da sie na zapas niestety. ![]() Mam nadzieje ze te ginekologiczne sprawy to nic powaznego. ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() z palka ![]()
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
no !!!
Ty pewnie też ![]() masz ode mnie ![]() ![]() Aguś ja Ciebie dopiero teraz zauważyłam, bo płodziłam swojego mega posta ![]() po tych 3 dniach pracy teraz będę miała aż 4 dni wolnego ![]()
#682 |
Zadomowienie
|
ranyyy, dziś cały dzień ptaszki, siusiaki,
![]() to dlatego, że zima idzie i trzeba się jakoś dogrzewać? ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- dzięki i Ty masz ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() jestem zasłodyczona. moja głupota dzisiejsza bierze się z pewnością z nadmiaru cukru we krwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
malutka ooo 4 dni to dopiero wypas
![]() ide spac bo nikt sie mnie tu nie boi ![]() ![]()
#685 |
Zadomowienie
|
dobra, wszyscy sobie idą to ja też
![]() kolorowych snów i przespanych nocy (Wam i sobie) życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Aguskaa ja sie boje, patrz : buuuuuuu uuuuuuuuu uuuuuuuu - tak sie trzese
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Ale chyba bardziej boje sie Pakusi, ona juz wczesniej mnie straszyla, a teraz nawet na irlandzkim sie nade mna zneca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za przyjęcie mych zaproszeń,też stworzyłam kilka albumów (zajęło mi to sporo czasu),więc jeśli macie ochotę to zapraszam do oglądani i komentowania,ale szczerze
![]() Pakusia ja już nie mogę,sorry,ale poprostu twój teść mnie rozwala i gdy czytam o nim to poprostu się śmieję ![]() ![]() cinusiowa ja też wierzę w znaki i dziwne zjawiska. Moim aniołem stóżem jest moja babcia,zawsze śni mi się,kiedy mam problem praktycznie niedorozwiązania.Po takim śnie wszystkie problemy stają się banalne,a rozwiązanie samo przychodzi.Już trzy razy mi się zadażyło ![]() Milena miło być inspiracją ![]() sashka ta moja córa to te skoki przechodzi od urodzenia ![]() ![]() ![]() Ania1986 Witaj nam kochana.Ludzie mamy następną Anię z numerkami i Julką i wolną narzeczoną dla Szymka ![]() ![]() Iwcia dens niestety ma droga Milusia jest zaręczona z Dawidkiem Malutkiej ![]() ![]() Carolajna ależ się uparłaś na ten ogródek ![]() Kuriokaze ja też tak przewrażliwiona jestem,czasem to nawet nie pozwalam Tż opowiadać mi historii tego typu,bo aż żal serce ściska.Ja nawet na reklamach akcji harytatywnych płaczę ![]() ściska za serce,ale też daje wiele radości,naprawdę polecam.Po przeczytaniu tego człowiek zupełnie inaczej patrzy na życie ![]() iwcia g naprawdę aż tak źle życzysz swemu dziecku ![]() gossik dla pocieszenia ja też mam @,ale na szczęście biorę tabsy,więc prawie nie czuję,że ją mam ![]() marika ja myślę,że to ten groszek małemu zaszkodził,dlatego tak ci się spinał.Mam nadzieję,że już jest lepiej ![]() ![]() Mell witaj nam cała i zdrowa,mam nadzieję,że podróż ok.Jeszcze nie działamy,bo @ mam,ale będzie się działo ![]() Caro,Ania 4891,Rumiankowa i Cinusiowa wyluzujcie,bo mnie już brzuchol boli od śmiacia i do tego tak śmiesznie dynda-LITOŚCI!!! ![]() Eve a ja myślałam,że tylko mi się temat święta właczył i,że jakas ![]() ![]() Aguśka co tam znowu z tym twoim Tz? Może mamy wparować i mu ![]() Malutka cześć teściowo mojej córuni,już wielu tu chętnych do jej ręki startowało,ale ja dzielnie bronię jej cnoty dla Dawidka ![]() ![]() ![]() Udało mi się nadrobić i kiedy już jestem wolna to wy sobie spać idziecie wredne babszytle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (4 użytkowników i 1 gości) rumiankowa*, malutka_24+, Aguśkaa83+ hehehe
![]() ursull - ja, ja, ja już pokomentowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
Eve nastroiłaś mnie świątecznie
![]() ![]() Aguśka a taki tam dobry człowiek przychodzi by mi umilić wieczór ![]() Malutka dobrze, że Twój dzieciaczek grzeczny, jemu po prostu szkoda być niegrzecznym i marudzić mamie jak ma wolne, kochany synuś ![]() Ursull biegnę oglądać album. Tak chce by moje dziecko było księdzem ![]() no to tyle z wczoraj o kłótniach strzelaniu ze staników nie pisze, wystarczy, że się z rana pośmiałam z Was wariotki ![]() My dziś śmigamy na szczepienie, ale nie wiem na którą, muszę za moment jak otworzą przych.zadzwonić,3majcie kciuki by Iwo nie wrzeszczał za bardzo.poproszę o kilka dni opiekuńczego(chyba, ze wymiękne)bo nie bardzo wiem jak zagadać ![]() A i teraz wcale nie chwalę, Iwo od19.20spał do 6.30z jedna malutka pobudką na smoczek ![]() dzień dobryyyy |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
U nas też o dziwo lepsza noc dzisiaj
![]() Podejrzewam że u nas przyczyną takich nocy są zęby, bo zaraz jak jakiś wyjdzie to na kilka dni mamy spokój ![]() Wstawaliśmy tak: kaszka o 19 i spanie 22.30 cyc ok. 1.00 butla oszukana ![]() przed 5 cyc i pobudka po 7 ![]() Jedna z najlepszych ostatnio nocy:brawo: Trzymamy kciuki za Iwa i za mame co ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.