Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-15, 13:45   #1981
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, piszecie że fajne rzeczy sa w HM a u mnie na tej zabitej dechami prowincji nie ma tego sklepu, Rossmana też nie ma, najbliższy jest 40 km ode mnie.

Bercia, mój synuś dzisiaj kończy 5,5 miesiąca je jeszcze biszkoptów nie dawałam, ale za to chrupki kukurydziane Marcel lubi sobie memlać w buzi, najpierw obślini a później z impetem rzuca na podłogę. I jeszcze odkryłam sposób na bolące dziąsełka, daję małemu słupek surowej marchewki, albo całą małą marchewkę, strasznie lubi sobie gryźć i ma zajęcie na chwilę.

Gosikk, mój maluszek też jest przyzwyczajony do zasypiania na dworze, w domu ciężko go uśpić, jeźdzę z nim po całym mieszkaniu i już wszystkie futryny sa od wózka poobijane.

Aguśka, nie mogę zobaczyć twoich zdjęć, bo nie mam cię w przyjaciółkach. Filipek słodka je, mój Marcyś bardzo podobnie z łyżeczki zajada, ale jeszcze się uśmiecha przed każdym kęsem i wywija kończynami jak helikopter.

Cinusiowa, Nince chyba średnio ta brzoskwinka smakuje

Marcelek od kilku dni ma na skórze jakieś takie plamki, jakby liszaj, skóra jest szorstka i lekko czerwona, ma to na nóżce, na rączce i pod szyjką. Jakmiał ok 2 miesięcy też miał coś takiego, ale mu samo zniknęło, jak myślicie co to może być? Chyba będę musiała iść do lekarza, oby się nie okazało to jakimś uczuleniem.
To Mycha wczoraj dwa razy pospał w wóziu, dziś do tej pory raz. Gaszę światło i kołyszę wózkiem po przedpokoju, po mieszkaniu nie dałoby rady bo nie przejechałabym przez zakręt. Dobry patent, oby dał się stosować częściej

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 13:50   #1982
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Na zdjeciach slubnych to tragedia

Ale oprocz tego jednego niewypalu to zdjecia mialam piekne
Stary 2009-10-15, 13:57   #1983
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Przeglądam właśnie kubki niekapki i Lovi ma dwie wersje kubka +6 m-cy, jest treningowy i zwykły, taki
http://allegro.pl/item761952670_lovi...250_ml_6m.html

albo taki
http://allegro.pl/item761954963_lovi...150_ml_6m.html

różnią się ustnikiem, nie wiem który wybrać, który wy kupiłyście??

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 14:07   #1984
gosikk_s
Zakorzenienie

Ania, z rana to ja bym spod kołdry na to zimno nie wychynęła

Katrin, ja mam ten drugi, znaczy niekapek Ale dopiero dziś kupiłam więc jeszcze nie wypróbowany.

Stary 2009-10-15, 14:10   #1985
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Marcelek od kilku dni ma na skórze jakieś takie plamki, jakby liszaj, skóra jest szorstka i lekko czerwona, ma to na nóżce, na rączce i pod szyjką. Jakmiał ok 2 miesięcy też miał coś takiego, ale mu samo zniknęło, jak myślicie co to może być? Chyba będę musiała iść do lekarza, oby się nie okazało to jakimś uczuleniem.
Wiesz moj ma cos podobnego...takie plamy na szyjce czerwone i takie jakby szorstkie, nie wysypka tylko plamy...nie ladnie to wyglada...
pojawia mu sie wiecej raz mniej, ja mialam podejrzenia od czego to i myslalam ze od kremu, ze to od jedzonka (mojego bo karmie piersia)
i eliminuje te rzeczy a to nadal sie pojawia... ostatnio bylo mniej i dzis znow sporo...
Troche mnie to martwi i za tydzien bede w Polsce to pojde z tym do lekarza...
A twoj synek mial to juz wczesniej..i domyslasz sie od czago to bylo?
Stary 2009-10-15, 14:20   #1986
Małgosia:)
Wtajemniczenie

A mi się przypomniało jak Tosiu był maleńki i zatęskniłam za takim noworodkiem....
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 14:25   #1987
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Dobrze, ze moj maz tego nie przeczytal bo by bylo
cio by było?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-15, 14:26   #1988
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Mell, właśnie miał to już tak ok. 2 miesiąca, ale zniknęło mu po jakichś 3 tygodniach, nie mogło to być od pokarmu bo cały czas jadł moje mleczko albo Nan, kosmetyków też używam stale tych samych, więc gdyby to były kosmetyki, mleko lub proszek pojawiłoby się mu wcześniej. Teraz ma taką plamę na szyjce wielkości 50 groszówki i na rączce i nóżce takie mniejsze plamki. Zastanawiam się czy to nie jakieś uczulenie na gluten, za 2,5 tygodnia mamy szczepienie to się zapytam lekarki co to jest, chyba że zmiany się będą powiększać to .wybiore się wcześniej. Marcelkowi ta plamka pod szyjką kilka dni temu zmniejszyła się ale wczoraj znów była większa. Od kilku dni nie daję mu już glutenu, zobaczę co się będzie działo.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 14:32   #1989
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
A mi się przypomniało jak Tosiu był maleńki i zatęskniłam za takim noworodkiem....
Słodziutki był Mycha zresztą też ale ja nie tęsknię do powtórki.

Stary 2009-10-15, 15:01   #1990
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Antoś słodziasek

My chyba zdecydujemy się na kolejne baby w 2011 zaczniemy starania chyba że szybciej się trafi

Mój mały uwielbia brzoskwinie Hippa sok i ten przecier.Nie cierpi nic z jabłkiem .Ogolnie Hippa najczestniej je.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:04   #1991
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Antoś słodziasek

My chyba zdecydujemy się na kolejne baby w 2011 zaczniemy starania chyba że szybciej się trafi

Mój mały uwielbia brzoskwinie Hippa sok i ten przecier.Nie cierpi nic z jabłkiem .Ogolnie Hippa najczestniej je.
Aleks je wyłącznie Hippa

Stary 2009-10-15, 15:09   #1992
iskierka321
Raczkowanie

To ja już może wycofam swój udział w tym forum bo nadążyć za Wami to rzecz niemożliwa skąd Wy macie tyle czasu ? Moje Słońce jak śpi to góra 15 min i to dwa razy w ciągu dnia (za to noc super przesypia - odpukać ) z drugiej strony to ciekawych rzeczy można się tu dowiedzieć odnośnie naszych maluszków więc warto zaglądać... tylko kurde kiedy
Stary 2009-10-15, 15:11   #1993
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Witam
A wiec zdaje relacje z wczorajszego wieczoru
Tz jak przyszedl i zobaczyl mnie w tym stroju to mowi: "skad to masz?" "mialas juz cos takiego kiedys na sobie" ( za spostrzegawczosc bo u facetow wiadomo jak ta sprawa wyglada a mialam to raz w podrozy poslubnej)
No i wbrew moim pozorom chyba faceta rozgrzalam bo byla wspolna kapiel (pomijam fakt ze jak weszlam do wanny to prawie wylala sie woda) a pozniej to tylko latalam po pokoju ze stracilam orientacje gdzie podloga a gdzie sufit
ogolnie zrealizowalam swoj plan, a dzisiaj sie juz poklocilismy ale my tak zawsze
Kupilam dzis malemu ciepla czapeczke z szaliczkiem i zaraz jak zje mleczko smigamy na spacerek bo snieg nie pada a tyle dni bidok nie spacerkowal..

Mell bo ja z reguly spokojna jestem, czasem tylko wstepuje we mnie dzikusek
Co do snu dziennego, nie rozbieram go, spi w tym w czym jest w ciagu dnia

ciniusiowa sliczne Ninka je deserek

malutka kiedys to moze bylam laska a teraz strach na wroble
odnosnie pracy ja myslalam ze Ty od razu na pol etatu idziesz, no ale dobrze ze od przyszlego m-ca tak bedziesz pracowala No i koniecznie napisz jak tam pierwszy dzien w pracy

marika od to sasiad bardzo mily ze bezinteresowanie robi Ci zakupy
Wspolczuje z ta uczelnia, ale zeby tak na ostatnim roku robic?

iwciag a ile w sumie zjada Ci tej kaszki na mleczku??
moj na noc zjada ok 140 mleczka z kleikiem i tez daje 1,5 lyzeczki i spi do rana, ale Twoj moze jest przyzwyczajony do takiego wstawania nocnego albo jest takim glodomorkiem?

superzabula tez myslelismy o nawilzaczu na razie poki co wieszam reczniczki na kaloryferze

ania oj maz musialbyc niewyspany ze gadal takie rzeczy i ile masz kombinezonow o jej na kazdy dzien tygodnia inny

anulka ale fajna sprawa z tym karmieniem hihih
zycze milego wieczoru przy winie

gosik fajna ta wizja spaceru w przedpokoju hihi

katrin wyslalam Ci zaproszonko
odnosnie kubka niekapka ja mam ten od 6 m-ca z miekkim ustnikiem
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2009-10-15 o 15:20
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:19   #1994
Aguśkaa83
Zakorzenienie

taki komplecik za 22 zl kupilam Filipowi
SZYMONEK

Stary 2009-10-15, 15:21   #1995
gosikk_s
Zakorzenienie

Aguśka, gratuluję udanego wieczoru Fajny komplecik, u nas były brzydkie więc Mycha nadal jest bez szalika...

Edytowane przez gosikk_s
Czas edycji: 2009-10-15 o 15:23

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-15, 15:31   #1996
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

A my juz po obiadku skromnitki dzisiaj: ziemniaczki, kalafiorek panierowany i kiszaczek lub buraczki . A wy już naszkrobałyście 3,5 strony jak dla mnie . Pogoda jest zaś do bani więc siedzimy w domku, a miał byc maratonik po sklepach. Ze szkołą musze sie wstrzymac do wtorku bo może uda mi się przenieśc na inna uczelnie Illbanko - do Żor . A w sobote zjazd więc zaraz popędze do dziekanatu i tak im wygarne że sie nie pozbierają, bo ponoc mozna się przenieśc ale płacic trzeba do lutego tzn, łącznie z lutym no długa i poje bana historia, nerwy mam że hej, na szczęście mały jest grzeczniutki więc luzik.

iwciag - no to nie ciekawie ale aż 2 tys. na samo mieszkanko? Ja bym chciała juz nawet na 1/2 etatu popracowac ale gdzie . Ja za mieszkanko z gazem i prądem place średnio 500zł.

ania - hehe ale Tz walnał hasłem wariat no. Luduuuu co kombinezoników a ja mam jeden i to malo ciekawy a ty na każdy dzień tygodnia inny .

superabula - no jak ja bhym miała prace to pewnie zylibyśmy bardzo komfortowo, teraz tez nie możemy na nic narzekac ale kosztem życia na odległośc. a szkoła jest poryta i brak mi słów .

gosikk_s - hmmm... ja tez nie ma szaliczka dla maluszka .

anulka anulka - pismo moge wyciepnąc ale co z tego jak problemu mi to nie rozwiąże . A lalusie sa udane, ale miałas pomysł z tym karmieniem .

Reszta później, nie mam czasu teraz .
Stary 2009-10-15, 15:41   #1997
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Aguśka, gratuluję udanego wieczoru Fajny komplecik, u nas były brzydkie więc Mycha nadal jest bez szalika...
dziekuje... u mnie na targu w jednej budce tylko pani miala taki fajniejszy komplecik, bo tak to tylko takie szaliczki trojkaty albo komplety ale ciemnogranatowe smutne kolorki dla chlopcow.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

marika to zycze aby Ci sie udalo przeniesc tam gdzie chcesz, no a obiadek nie taki skromniutki, pychota
SZYMONEK

Stary 2009-10-15, 15:43   #1998
Ewelain1987
Zadomowienie

witam
ja niewiem kiedy nabawilam sie przeziebionego pecherza i od rana latam do lazienki co 3 min ale jest juz lepiej chodze co 15 min
ja dzis bylam z niunia na spacerku krotkim bo tylko 10-15 min bo zimno
wczoraj wieczorkiem zrobilam tylko 60 brzuszkow ale jakos je mocniej wykonywalam bo po 40 bardzo mnie miesnie bolaly ze myslalam ze juz nie dam rady no i byly 40 min rowerku wiec moja dietka idzie naprzod
ja wlasnie wlaczylam nawilzacz powietrza ale tak ten zlom glosno chodzi ze chyba bede musiala kupic nowy

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:49   #1999
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
dziekuje... u mnie na targu w jednej budce tylko pani miala taki fajniejszy komplecik, bo tak to tylko takie szaliczki trojkaty albo komplety ale ciemnogranatowe smutne kolorki dla chlopcow.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

marika to zycze aby Ci sie udalo przeniesc tam gdzie chcesz, no a obiadek nie taki skromniutki, pychota
O żesz...kobieto, no przecież ja mam niedaleko bazary A mnie nawet do głowy nie przyszło żeby tam popatrzeć, latam tylko po dziecięcych sklepach gdzie w każdym drożej. Muszę tam popatrzeć, na pewno coś fajnego mają.

Stary 2009-10-15, 15:50   #2000
iwciag
Wtajemniczenie

wróciliśmy z zakupów, dochodzę do wniosku, że ja lekko nierozgarnięta jestem, znowu kupiłam kaszkę ryżową zamiast mleczno-ryżowej, kolejny dowód to taki, że zafundowałam sobie sukienkę na poprawiny(którą idę jutro oddać)po czym poszłam do apteki na zakupy, myśląc, że mam kasę jeszcze w portfelu:/zapełniłam koszyk i do kasy, a przy kasie wielkie oczy, że mi ktoś pieniążki wyjął z portfela, tylko kto, skoro w domu nie mam złodzieja!? Dopiero po tym jak odeszłam od kasy, oczywiście wcześniej spaliłam cegłe przypomniało mi się o sukience:/
Kupiłam małemu czapajkę i rękawiczki, herbatkę jabłkową z melisą oraz wspomnianą wcześniej kaszkę z malinami, ciekawe czy mu chociaż posmakuje
a i zafundowałam sobie bieliznę na wyprzedaży w HM, za grosze.
Pospacerowaliśmy trochę po placyku, bo dziś fajna pogoda u nas, zimno, ale dosyć przyjemna aura, wklejam komplecik jaki zakupiłam

carolajna jak to po co mi dieta, mnie po ciąży jeszcze 8kg zostało no i sprzed ciąży2, więc10kg do zgubienia..

agusia on na wieczór wciąga180ml tak przed 20 i śpi na tym do ok3 zazwyczaj..a i gratuluje udanego wieczora, musiało być gorąco, ja dziś z Ciebie przykład biorę, bo mąż wraca

małgosiu jaki Antoś był malutek, teraz to już prawdziwe chłopisko

anulka mów o co w tej diecie chosi!!

marika niestety takie są warszawskie realia płacimy1900w tym jest już woda, dodatkowo prąd i gaz, tylko, że gaz to jakoś niewiele..

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-15 o 15:52
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 15:59   #2001
Mell_xx
Wtajemniczenie

Aguska wow! co za noc mowisz ze nie wiesz gdzie byl sufit gdzie podloga hahah no to musialo byc goraco!
Zazdroszcze...
Zycze wiecej takich nocy...
Dzisiaj sie poklociliscie....eee pewnie do wieczorka sie pogodzicie...tymbardziej ze jestescie sami, szkoda czasu na nieporozumienia.
Komplet ladniutki my tez jeszcze nie mamy szaliczka, dostalismy fajny komplet z nexta czapa i rekawiczki ale nie wiem czy Aleks zima w niego wejdzie..

Iskierko oj znajdziesz czas znajdziesz... chociaz na kilka minutek wskocz i napisz co u ciebie.
Ale faktycznie Twoje malenstwo bardzo malo spi...
Moj spal do poludnia 2 godzinki i 30 min temu znow zasnal...

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
agusia ..a i gratuluje udanego wieczora, musiało być gorąco, ja dziś z Ciebie przykład biorę, bo mąż wraca

..
Uuuu czyli nie bedzie cie z nami wieczorkiem?
Nie zartuje, baw sie dobrze...
A dlaczego oddajesz sukienke? nieładna? pokazesz?
komplecik bardzo mi sie podoba, ja potrzebowalabym cos ecru, kremowego, białego lub zielonego...
a jaki masz kombinezonik do tego tzn w jakim kolorze?
Stary 2009-10-15, 16:05   #2002
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
wróciliśmy z zakupów, dochodzę do wniosku, że ja lekko nierozgarnięta jestem, znowu kupiłam kaszkę ryżową zamiast mleczno-ryżowej, kolejny dowód to taki, że zafundowałam sobie sukienkę na poprawiny(którą idę jutro oddać)po czym poszłam do apteki na zakupy, myśląc, że mam kasę jeszcze w portfelu:/zapełniłam koszyk i do kasy, a przy kasie wielkie oczy, że mi ktoś pieniążki wyjął z portfela, tylko kto, skoro w domu nie mam złodzieja!? Dopiero po tym jak odeszłam od kasy, oczywiście wcześniej spaliłam cegłe przypomniało mi się o sukience:/
Kupiłam małemu czapajkę i rękawiczki, herbatkę jabłkową z melisą oraz wspomnianą wcześniej kaszkę z malinami, ciekawe czy mu chociaż posmakuje
a i zafundowałam sobie bieliznę na wyprzedaży w HM, za grosze.
Pospacerowaliśmy trochę po placyku, bo dziś fajna pogoda u nas, zimno, ale dosyć przyjemna aura, wklejam komplecik jaki zakupiłam

carolajna jak to po co mi dieta, mnie po ciąży jeszcze 8kg zostało no i sprzed ciąży2, więc10kg do zgubienia..

agusia on na wieczór wciąga180ml tak przed 20 i śpi na tym do ok3 zazwyczaj..a i gratuluje udanego wieczora, musiało być gorąco, ja dziś z Ciebie przykład biorę, bo mąż wraca

małgosiu jaki Antoś był malutek, teraz to już prawdziwe chłopisko

anulka mów o co w tej diecie chosi!!

marika niestety takie są warszawskie realia płacimy1900w tym jest już woda, dodatkowo prąd i gaz, tylko, że gaz to jakoś niewiele..
Iwciag, Zaraz, to Wy płacicie 1900 zł CZYNSZU? Bo ja myślałam że miałaś na myśli miesięczną ratę kredytu

Stary 2009-10-15, 16:10   #2003
iwciag
Wtajemniczenie

mell mąż wraca dopiero o22więc trochę posiedzę jeszcze nie mamy kombinezona, mamy kurteczkę tę niebieską i brązowe butki i pod nie w zasadzie kupiłam komplet.
gosikk czynsz i odstępne, ponieważ wynajmujemy, budujemy domek sobie na wiosce obok moich rodziców, w zasadzie dopiero zaczynamy
Stary 2009-10-15, 16:14   #2004
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Ja karmie dziewczyny bebilonem, i odkąd zmieniłam z jedynki na bebilon2 to Marcie się takie plamy pojawiły. Lekarka przepisała nam mleczko bebilon2 pepti. ono jest dostęne tylko w aptekach na recepte. Po prostu mam w domu małego alergika.
Cytat:
I ja chcę dietę turbo... a nie ma potem efektu jojo?
Ja nie miałam jojo. Zrzuciłam jak na razie 6 kg na tej diecie, ale ja się nie stosuję co do produktu, jem też rzeczy spoza listy i chudnę. Co prawda nie trzy kg na tydzień ale po 1 kg, albo 0,5kg. To też dobrze moim zdaniem, bo mi nie zależy na czasie. Powolutku sobie doszłam do wagi sprzed ciąży i chcę teraz sprawdzić czy mogę mieć jeszcze pare kilo mniej.
Jeśli teraz zaczełabym się obżerać, jeść nieregularnie, i wsuwać duże porcje, to pewnie znowu bym przytyła, ale ta dieta nauczyła mnie jeść rozsądnie, w miarę regularnie i pić duuużo wody.

Cytat:
anulka ale fajna sprawa z tym karmieniem hihih
zycze milego wieczoru przy winie
1. teraz mogę je tak karmić już tylko w nocy, bo wtedy nie wierzgają.
2. dzięki, mam nadzieję, że taki będzie.

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 16:24   #2005
iwciag
Wtajemniczenie

anulka mow co z ta dieta, tak choc troszeczke
Stary 2009-10-15, 16:30   #2006
Wtajemniczenie

Cytat:
Słodziutki był Mycha zresztą też ale ja nie tęsknię do powtórki.
A ja tak. Najgorszy był okres połogu, jak szwy bolały i na tyłku się nie dało siedzieć... Ale dzieciaczek był cudny....

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Antoś słodziasek

JA mojemu brzoskwini jeszcze nie dawałam... A mam i morele mam i czekają sobie. Dziś dostał jabłuszka z dziką różą, wczoraj jabłka z winogronem. A jutro albo jabłuszka z dynią, albo brzoskwinki.

Ja drugiego dzidziusia bym chciała tak za 2,5 - 3 lat. A jak wyjdzie, to się zobaczy.

Cytat:
Witam
A wiec zdaje relacje z wczorajszego wieczoru
Tz jak przyszedl i zobaczyl mnie w tym stroju to mowi: "skad to masz?" "mialas juz cos takiego kiedys na sobie" ( za spostrzegawczosc bo u facetow wiadomo jak ta sprawa wyglada a mialam to raz w podrozy poslubnej)
No i wbrew moim pozorom chyba faceta rozgrzalam bo byla wspolna kapiel (pomijam fakt ze jak weszlam do wanny to prawie wylala sie woda) a pozniej to tylko latalam po pokoju ze stracilam orientacje gdzie podloga a gdzie sufit

Kupilam dzis malemu ciepla czapeczke z szaliczkiem i zaraz jak zje mleczko smigamy na spacerek bo snieg nie pada a tyle dni bidok nie spacerkowal..
Cytat:
taki komplecik za 22 zl kupilam Filipowi
Super komplecik...

Oj ty "łobuziaro".... Takie rzeczy nam opowidać...

A tak serio to wyobraziłam sobie Ciebie latającą jak w reklamie mentosa (w pralni)

Cytat:
O żesz...kobieto, no przecież ja mam niedaleko bazary A mnie nawet do głowy nie przyszło żeby tam popatrzeć, latam tylko po dziecięcych sklepach gdzie w każdym drożej. Muszę tam popatrzeć, na pewno coś fajnego mają.
Na bazarach zdarzają się świetna rzeczy. Warto iść.

Cytat:
wróciliśmy z zakupów
Śliczny komplecik.. ja mam słabość do kubusia puchatka...

Anulka
- poczytam o tej diecie, może i ja stracę kiloski...
Stary 2009-10-15, 16:31   #2007
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
anulka mow co z ta dieta, tak choc troszeczke
iwciag dieta cud

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-15, 16:34   #2008
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
iwciag dieta cud
ale jesteś małpka na na cito muszę schudnąć! powiedz coś plisss

małgosiu ja też jak widać, dresik który pokazywałam wcześniej też ma kubusia

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-15 o 16:35
Stary 2009-10-15, 16:39   #2009
Wtajemniczenie

Anulka- jak patrzę na twój link dieta... to widzę że startuję z takiego samego pułapu jak Ty, i chcę schudnąć 5 kilo...

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
małgosiu ja też jak widać, dresik który pokazywałam wcześniej też ma kubusia
Ty też jesteś KubusioFanką? Ja się zastanawiam co zrobię jak się okaże żę mój synek nie lubi Kubusia...
Stary 2009-10-15, 16:43   #2010
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Anulka- jak patrzę na twój link dieta... to widzę że startuję z takiego samego pułapu jak Ty, i chcę schudnąć 5 kilo...

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Ty też jesteś KubusioFanką? Ja się zastanawiam co zrobię jak się okaże żę mój synek nie lubi Kubusia...
mój spróbował by nie!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości