|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II
Oj rzeczywiście kolosalna różnica
|
#3812 |
|
Wtajemniczenie
|
jest różnica b duża ale też tragedii nie ma- nie wiem jak materiał w dotyku ale chyba coś na podobieństwo bawełny z wiskozą? a sukienka z aukcji wygląda jakby była z bardziej szeleszczącego materiału z tiulowymi naszywkami. A od kogo kupiłaś?
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
rzeczywiście lipna, ale co się dziwić skoro kosztuje 20 zł. Swoją drogą to przecież równowartość kosztu wysyłki a tutaj potrzebny jest materiał, nici, szycie. Sama jestem po szkole odzieżowej więc wiem ile to czasu trzeba poświęcić na uszycie. Tak więc nie dziwię się, ze taki szajs. Takiej kiecki ze zdjęcia nie dostaje się za półdarmo
|
#3814 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
Raczkowanie
|
wymiarowka wypada tak samo, tylko sie łudziłam że wejdę, ja kupowałam bezposrednio na własne ryzyko z Chin, kurierem zamówilam.
Jeansy spokojnie poelcam, chyba wszystkie będa takie same, dobrze zszyte, oplaca sie naprawdę. Postaram sie wstawic jutro zdjecia bo czekam na ladowarke do aparatu. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- EEe sukienka jest spoko Mnie sie tam podoba, na zdjeciu w ogole cieezko okreslic co to za materiał ( na tym japanowskim) także nie ma tragedii, ja zamówiłam taką samą i jest śliczna gdybym tylko znów nie liczyła że sie wcisnę w coś ,w co nie mam szans sie wcisnac![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- nie maja, 1 sztuka nawet moze być ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
Mnie tam sie ta sukienka b.podoba
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio kupilam wlasnie w japan :http://allegro.pl/marynarka-zakiet-j...287155648.html wiadomo ze na zdj jest troszeczke lepsza ale na żywo też niczego sobie
i jeszcze http://allegro.pl/2710-czarny-elegan...355824269.html jest prawie jak na zdj tylko M musialam zamowic i cale szczescie zazwyczaj nosze S i balam sie ze M bedzie za duza a tu ledwo zapinam sie ;o teraz tez bym sobie zamowila pare rzeczy ale 25zl za przesylke w dodatku za kazda rzecz placic tooo przesada
|
|
|
|
#3817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Noooo , tak 25 zł dużo, ale wysyłka z Chin też nie tania np.kurierem, wejdz poogladaj sobie na www.wholesale-dress.net , ja czasem zamawiam ale z allegro to zawsze mozna kase odzyskac jak cos sie zgubi;P sprzedawcy. hehehe |
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zamawiałam od japanstyle24 i jest ochydna i w dodatku ten materiał nie wiem jak to nazwać nawet ŚMIERDZI taką sztucznością heh. No ale tak jak niektóre z was pisały za tą cene nie ma się co dziwić. Wiecej tych japońskich badziewi nie zamówie napewno, czekam jeszcze na torebke ale aż się boje co za marnota mi znowu przyjdzie. |
|
|
|
|
#3820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3821 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zamawiala, ktoras z was tą bluzę?
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#3823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
zdj teraz nie mam czym zrobic
ale dodam w sobote bo sis przywiezie aparat a co do ubran to jeszcze zapomnialam o tym http://allegro.pl/1576-czarna-sukien...368489070.html i kremowa mam (zdj dodam w sobote) musze powiedziec ze nie wiem kiedy to nosic bo na lato w tym jest za gorąco a w zimie pod kurtkeee sie nie zmiesci bo grube a bez kurki bedzie za zimno a co do plaszczykaaa i zakietu to bylam u krawcowej zeby przyszyla guziki nie wiem jak oni to robia ze one tak odpadaja![]() i w każdej rzeczy ktora zamowilam sa te wystajace nitki ahaaaa plaszczykk jestt niestety cienki ale jakos daje rade ubieram sweter i jest cieplo Jesli ktos zamawia na allegro to polecam uzytkownika Madx21 mi ubrania przyszly po 6dniach;o (kazda osobno zamawialam)podobno ma sklep w Legnicy i przez to tak szybko przyszlo
|
|
|
|
#3825 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak z przesyłkami od użytkownika wazenka? Dostałyście przesyłki? Ja zaraz szału dostanę. Zamówiłam 3 żakiety dostałam jeden, i reszty ani widu ani słychu. Wyglądam listonosza codziennie!
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz ją jeszcze? Możesz ją zmierzyć? Nie wcisnęłaś się, a jaki rozm. nosisz?
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Przyczajenie
|
Kupowała któraś z was na LoelStyle ?
|
|
|
|
#3828 |
|
Zadomowienie
|
Loel Style to wazenka pod nowym loginem
|
#3829 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Może mi pomożecie^^ Ma któraś z was te rzeczy?? http://allegro.pl/d1191-szara-ciepla...360864119.html http://allegro.pl/d1168-ryzowe-botki...350749692.html http://allegro.pl/d1068-bluza-tunika...357366279.html Ja mam real foto tej sukienki http://allegro.pl/2328-czarna-sukien...355822849.html jak będzie ktoś zainteresowany to wstawię
|
#3830 |
|
Przyczajenie
|
hej wam
odnośnie wazenki to dokładnie 21 list zamówiłam sweter http://allegro.pl/033-loel-japan-sty...2.html#gallery przyszedł mi wczoraj wygląda to tak jeżeli ta modelka przymierzyła ten sweter o jednakowych wymiarach co ja dostałam to widać tam są bardzo mali ludzie... rozmiar teoretycznie jest uniwersalny jednak rekaw okazal sie 3/4 a sweter jest tak prawie za pupę jednak szczerze jakość mnie zaskoczyła.. spodziewałam się jakiegoś szajstwa a tu jest spoko no i fakt zapach dziwny jednak wydaje mi się ze to po części fabryczne a poza tym to ciuch jednak szedł ten miesiąc.. ogółem jestem zadowolona tylko wolałabym zeby byl taki większy jak na zdjęciach![]()
|
|
|
|
#3831 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też je zamówiłam. czekam juz 2 tygodnie.
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Przyczajenie
|
Dotarła do mnie sukienka z aukcji: http://allegro.pl/123-loel-japan-sty...313181023.html
Słyszałam dużo negatywnych opinii co do tego użytkownika, ale jeśli chodzi o moją przesyłkę wszystko było ok (poza tym że nie dostałam obiecanej spinki do włosów). Co do samej sukienki- zgodna z opisem, nawet rękawy nie są za krótkie (czego się bardzo obawiałam) ogólnie jest baardzo ładna , materiał też ok. Zaznaczam ze na żywo kolory są o wiele żywsze niż na zdjęciach.Czekałam na nią 13 dni roboczych więc nie było źle ![]() Załączam zdjęcia na wieszaku, jak będę miała możliwość zrobię zdjęcia na kimś bo dużo ładniej się prezentuje
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby rozmiar uniwersalny no ale...długość, długość rękawa i szerokość pod pachami?
|
|
|
#3834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3835 |
|
Przyczajenie
|
Sądzę, iż mistrzyniCH nie chodzi o użytkownika Allegro pod nickiem wazenka czy Loel Style tylko o sklep internetowy wklejam link
http://www.loelstyle.com/ stąd pytanie "Kupowała któraś z was NA LoelStyle ? " Ps. oferują "darmową" przesyłkę z Chin do PL! Choć z drugiej strony zgadzam się z twoimi przypuszczeniami elficzeq, że to ta sama osoba lub firma której zawiesili konto na A. Dziewczyna ma któraś ten militarny płaszczyk najlepiej biały??? jako jedyni mają dostępny rozmiar S a nie jak inni "rozmiar uniwersalny dobry na osoby noszące rozmiar S, M i L". http://www.loelstyle.com/045.html mistrzyniCH daj znać jak się zdecydujesz na zakup u nich i zdaj relację co i jak ponieważ sam się czaję na ten płaszcz a nie wiem czy nie wyrzucę kasy w błoto! |
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny szukam zdj tej sukienki , ma ktoras z was moze ?
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to to samo konto co na allegro... Ma kilkuset znajomych, moze warto się ich zapyatc o zdanie, bo moze te osoby zamawialy?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2010-12-18 o 16:56 |
|
|
|
|
#3838 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was kupowała może tą torebkę? Wiecie jak z jakością? Jakieś zdjęcia?
![]() ![]() http://allegro.pl/kvoll-torba-hobo-b...373941853.html |
|
|
|
#3840 |
|
Przyczajenie
|
Ja kupowałam od Loel Style (użytkownik nazywał się wazenka, teraz ma inne konto) i dostałam paczkę, bluza jest świetna. Musicie jednak pogodzić się z czasem oczekiwania i ryzykiem, że to, co dojdzie, będzie okropne lub nie dotrze w ogóle.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

ale chetnie sie zamienie z kims na 40 :P
Mnie sie tam podoba, na zdjeciu w ogole cieezko okreslic co to za materiał ( na tym japanowskim) także nie ma tragedii, ja zamówiłam taką samą i jest śliczna gdybym tylko znów nie liczyła że sie wcisnę w coś ,w co nie mam szans sie wcisnac
i jeszcze
?

niby rozmiar uniwersalny no ale...