Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 10:07   #3811
elficzeq
Zadomowienie

GG do elficzeq Send a message via Skype™ to elficzeq
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II

Oj rzeczywiście kolosalna różnica

elficzeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 10:33   #3812
niqska
Wtajemniczenie

jest różnica b duża ale też tragedii nie ma- nie wiem jak materiał w dotyku ale chyba coś na podobieństwo bawełny z wiskozą? a sukienka z aukcji wygląda jakby była z bardziej szeleszczącego materiału z tiulowymi naszywkami. A od kogo kupiłaś?

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 13:26   #3813
Wenila
Wtajemniczenie

rzeczywiście lipna, ale co się dziwić skoro kosztuje 20 zł. Swoją drogą to przecież równowartość kosztu wysyłki a tutaj potrzebny jest materiał, nici, szycie. Sama jestem po szkole odzieżowej więc wiem ile to czasu trzeba poświęcić na uszycie. Tak więc nie dziwię się, ze taki szajs. Takiej kiecki ze zdjęcia nie dostaje się za półdarmo
Stary 2010-12-15, 13:33   #3814
sandy91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka2011 Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyszły mi ciuszki i buty z zalaczników, jezeli jestescie zainteresowane real zdjeciem dajcie znać.
Buty są mega zaje*** ale kurcze... troche lekko za duze, nosze zwykle 37 i bez grubej skarpety nie ma szans:d ale sa ok.
Jeansy są też identykio ale chetnie sie zamienie z kims na 40 :P
bo kupiłam 40 rozmiar, a jest ciut za mały, znaczy dobry -ale fałdy mi odstaja.
No i płaszcz jak ten kremowy z futerkiem i jest ok.
I spodnie ostatnie- chetnie sprzedam rozmiar 40 ale na mnie za małe.... boże... czemu ja tak utyłam Ogolnie powinny być dobre na 38.
Agnieszka2011, mogłabyś mi napisać u kogo kupowałaś te spodnie z Załącznika nr 2? Bo naprawdę są meega ;DD i jeszcze piszesz, że wyglądają tak samo w rzeczywistości? Fajnie by było, gdybyś wstawiła zdjęcie tych jeansów w realu, hmm? I jeszcze napisz mi jak wypadają rozmiarowo, czy rozmiar jest standardowy czy wypada mniejszy? Z góry bardzo dziękuję.
sandy91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:09   #3815
Agnieszka2011
Raczkowanie

wymiarowka wypada tak samo, tylko sie łudziłam że wejdę, ja kupowałam bezposrednio na własne ryzyko z Chin, kurierem zamówilam.
Jeansy spokojnie poelcam, chyba wszystkie będa takie same, dobrze zszyte, oplaca sie naprawdę. Postaram sie wstawic jutro zdjecia bo czekam na ladowarke do aparatu.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

EEe sukienka jest spoko Mnie sie tam podoba, na zdjeciu w ogole cieezko okreslic co to za materiał ( na tym japanowskim) także nie ma tragedii, ja zamówiłam taką samą i jest śliczna gdybym tylko znów nie liczyła że sie wcisnę w coś ,w co nie mam szans sie wcisnac

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

nie maja, 1 sztuka nawet moze być

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez gatka_84 Pokaż wiadomość
Hejka. Powiem jedno nie kupuj jej! ja ku mojemu zdziwieniu dostałam ja dzisiaj po 2 tygodniach wiec bardzo szybko ale to jedyny plus.

Sukienka jest okropna, te kwiatki mysłalam, że bedą takie delikatne, ładne, nie wiem jak to okreslic, a to skrawki jakies ponaszywane na odwal, łancuszek przypięty agrafką. Te kwiatki odpruje i moze bede nosic to "cos" jako tunike jezeli wogóle bede nosić. Jutro postaram się wstawić zdjecia. Ale kupować nawet za tą cene nie warto. Okropność i tyle.

Nie wiem czy zdjęcie się załączyło bo u mnie nie widać, ale jak cos to daje link http://allegro.pl/japan-style-seksow...346558277.html

Mnie tam sie ta sukienka b.podoba
Agnieszka2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 17:10   #3816
dzamatasi
Wtajemniczenie

Ostatnio kupilam wlasnie w japan :http://allegro.pl/marynarka-zakiet-j...287155648.html wiadomo ze na zdj jest troszeczke lepsza ale na żywo też niczego sobie i jeszcze http://allegro.pl/2710-czarny-elegan...355824269.html jest prawie jak na zdj tylko M musialam zamowic i cale szczescie zazwyczaj nosze S i balam sie ze M bedzie za duza a tu ledwo zapinam sie ;o teraz tez bym sobie zamowila pare rzeczy ale 25zl za przesylke w dodatku za kazda rzecz placic tooo przesada
dzamatasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 17:18   #3817
olciiiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tinkerbell_ Pokaż wiadomość
Kochane mam pytanie odnośnie tej bluzy z misiem Jaka jest jej realna długość tzn czy mogę ją nosić do bardzo grubych, kryjących rajstop lub leginsów, czy nie zakrywa hmmm pupy ?
Są różne kroje. Moja jestdość długa i raczej można by było iść w legginsach, a dziewczyna z mojej szkoły ma podobną ale krótką. Więc nie ma reguły
olciiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 19:27   #3818
Agnieszka2011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzamatasi Pokaż wiadomość
Ostatnio kupilam wlasnie w japan :http://allegro.pl/marynarka-zakiet-j...287155648.html wiadomo ze na zdj jest troszeczke lepsza ale na żywo też niczego sobie i jeszcze http://allegro.pl/2710-czarny-elegan...355824269.html jest prawie jak na zdj tylko M musialam zamowic i cale szczescie zazwyczaj nosze S i balam sie ze M bedzie za duza a tu ledwo zapinam sie ;o teraz tez bym sobie zamowila pare rzeczy ale 25zl za przesylke w dodatku za kazda rzecz placic tooo przesada
Wyslij foteczke marynarki jak masz

Noooo , tak 25 zł dużo, ale wysyłka z Chin też nie tania np.kurierem, wejdz poogladaj sobie na www.wholesale-dress.net , ja czasem zamawiam ale z allegro to zawsze mozna kase odzyskac jak cos sie zgubi;P sprzedawcy. hehehe
Stary 2010-12-15, 20:31   #3819
gatka_84
Zadomowienie

Cytat:
EEe sukienka jest spoko Mnie sie tam podoba, na zdjeciu w ogole cieezko okreslic co to za materiał ( na tym japanowskim) także nie ma tragedii, ja zamówiłam taką samą i jest śliczna gdybym tylko znów nie liczyła że sie wcisnę w coś ,w co nie mam szans sie wcisnac
No jeżeli Twoja jest śliczna to może dostałas od innego sprzedawcy,
ja zamawiałam od japanstyle24 i jest ochydna i w dodatku ten materiał nie wiem jak to nazwać nawet ŚMIERDZI taką sztucznością heh. No ale tak jak niektóre z was pisały za tą cene nie ma się co dziwić. Wiecej tych japońskich badziewi nie zamówie napewno, czekam jeszcze na torebke ale aż się boje co za marnota mi znowu przyjdzie.
gatka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:07   #3820
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyslij foteczke marynarki jak masz

Noooo , tak 25 zł dużo, ale wysyłka z Chin też nie tania np.kurierem, wejdz poogladaj sobie na www.wholesale-dress.net , ja czasem zamawiam ale z allegro to zawsze mozna kase odzyskac jak cos sie zgubi;P sprzedawcy. hehehe
z tej strony za przesyłke też sporo wychodzi :/

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 23:27   #3821
ever-dream
Wtajemniczenie

Dziewczyny, zamawiala, ktoras z was tą bluzę?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1292273638.jpg (55,5 KB, 146 załadowań)
Stary 2010-12-16, 09:14   #3822
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzamatasi Pokaż wiadomość
A ja prosze o fotki dwóch ciuszków i napisz jak z jakościa, czy ciepłe, czy sie nie prują itp
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:13   #3823
Agnieszka2011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gatka_84 Pokaż wiadomość
No jeżeli Twoja jest śliczna to może dostałas od innego sprzedawcy,
ja zamawiałam od japanstyle24 i jest ochydna i w dodatku ten materiał nie wiem jak to nazwać nawet ŚMIERDZI taką sztucznością heh. No ale tak jak niektóre z was pisały za tą cene nie ma się co dziwić. Wiecej tych japońskich badziewi nie zamówie napewno, czekam jeszcze na torebke ale aż się boje co za marnota mi znowu przyjdzie.
gdzie torbę zamawiałaś i którą?
Stary 2010-12-16, 12:02   #3824
dzamatasi
Wtajemniczenie

zdj teraz nie mam czym zrobic ale dodam w sobote bo sis przywiezie aparat a co do ubran to jeszcze zapomnialam o tym http://allegro.pl/1576-czarna-sukien...368489070.html i kremowa mam (zdj dodam w sobote) musze powiedziec ze nie wiem kiedy to nosic bo na lato w tym jest za gorąco a w zimie pod kurtkeee sie nie zmiesci bo grube a bez kurki bedzie za zimno a co do plaszczykaaa i zakietu to bylam u krawcowej zeby przyszyla guziki nie wiem jak oni to robia ze one tak odpadaja i w każdej rzeczy ktora zamowilam sa te wystajace nitki ahaaaa plaszczykk jestt niestety cienki ale jakos daje rade ubieram sweter i jest cieplo
Jesli ktos zamawia na allegro to polecam uzytkownika Madx21 mi ubrania przyszly po 6dniach;o (kazda osobno zamawialam)podobno ma sklep w Legnicy i przez to tak szybko przyszlo
dzamatasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 12:37   #3825
elficzeq
Zadomowienie

Dziewczyny jak z przesyłkami od użytkownika wazenka? Dostałyście przesyłki? Ja zaraz szału dostanę. Zamówiłam 3 żakiety dostałam jeden, i reszty ani widu ani słychu. Wyglądam listonosza codziennie!

Stary 2010-12-16, 13:02   #3826
Marua:)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isia144 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

Załączam real foto płaszczyka i pilotki, o które prosiłyście. Pilotka - totalna szmata, nie wcisnęłam się w nią, pieniądze wyrzucone w błoto. Płaszczyk - super, jestem bardzo zadowolona, będę go używała jako cieplutką bluzę, trochę rękawy za krótkie.

Masz ją jeszcze? Możesz ją zmierzyć? Nie wcisnęłaś się, a jaki rozm. nosisz?
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:11   #3827
mistrzyniCh
Przyczajenie

Kupowała któraś z was na LoelStyle ?
mistrzyniCh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 11:58   #3828
elficzeq
Zadomowienie

Loel Style to wazenka pod nowym loginem

Stary 2010-12-17, 18:11   #3829
wild_girl1
Rozeznanie

GG do wild_girl1

Hej Dziewczynki

Może mi pomożecie^^
Ma któraś z was te rzeczy??
http://allegro.pl/d1191-szara-ciepla...360864119.html

http://allegro.pl/d1168-ryzowe-botki...350749692.html

http://allegro.pl/d1068-bluza-tunika...357366279.html

Ja mam real foto tej sukienki http://allegro.pl/2328-czarna-sukien...355822849.html jak będzie ktoś zainteresowany to wstawię

http://www.suwaczek.pl/cache/a51c7de9d8.png
wild_girl1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 20:37   #3830
czajka93
Przyczajenie

hej wam odnośnie wazenki to dokładnie 21 list zamówiłam sweter http://allegro.pl/033-loel-japan-sty...2.html#gallery przyszedł mi wczoraj wygląda to tak jeżeli ta modelka przymierzyła ten sweter o jednakowych wymiarach co ja dostałam to widać tam są bardzo mali ludzie... rozmiar teoretycznie jest uniwersalny jednak rekaw okazal sie 3/4 a sweter jest tak prawie za pupę jednak szczerze jakość mnie zaskoczyła.. spodziewałam się jakiegoś szajstwa a tu jest spoko no i fakt zapach dziwny jednak wydaje mi się ze to po części fabryczne a poza tym to ciuch jednak szedł ten miesiąc.. ogółem jestem zadowolona tylko wolałabym zeby byl taki większy jak na zdjęciach
czajka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 00:15   #3831
suMMer_loVe
Rozeznanie

Cytat:
W końcu moje futerko przyszło to z pierwszego zdjęcia.
I moje jest ładniejsze.
Albo twoj aparat poprostu zmieniło mu kolor, bo ja mam jak na zdjęciu praktycznie:-] no co fakt, mogłoby być grubsze, ale jest podszewka i ogólnie myślę ,że dam radę do -5 C w nim pochodzić.
Oczywiście z szalem,
pokażesz swoje?;>
ja też je zamówiłam. czekam juz 2 tygodnie.
suMMer_loVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:57   #3832
tonight
Przyczajenie

Dotarła do mnie sukienka z aukcji: http://allegro.pl/123-loel-japan-sty...313181023.html
Słyszałam dużo negatywnych opinii co do tego użytkownika, ale jeśli chodzi o moją przesyłkę wszystko było ok (poza tym że nie dostałam obiecanej spinki do włosów).
Co do samej sukienki- zgodna z opisem, nawet rękawy nie są za krótkie (czego się bardzo obawiałam) ogólnie jest baardzo ładna, materiał też ok. Zaznaczam ze na żywo kolory są o wiele żywsze niż na zdjęciach.
Czekałam na nią 13 dni roboczych więc nie było źle
Załączam zdjęcia na wieszaku, jak będę miała możliwość zrobię zdjęcia na kimś bo dużo ładniej się prezentuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040292.jpg (45,5 KB, 250 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040293.jpg (52,2 KB, 643 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040294.jpg (44,9 KB, 594 załadowań)
Stary 2010-12-18, 12:34   #3833
xyolax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonight Pokaż wiadomość
Dotarła do mnie sukienka z aukcji: http://allegro.pl/123-loel-japan-sty...313181023.html
Słyszałam dużo negatywnych opinii co do tego użytkownika, ale jeśli chodzi o moją przesyłkę wszystko było ok (poza tym że nie dostałam obiecanej spinki do włosów).
Co do samej sukienki- zgodna z opisem, nawet rękawy nie są za krótkie (czego się bardzo obawiałam) ogólnie jest baardzo ładna, materiał też ok. Zaznaczam ze na żywo kolory są o wiele żywsze niż na zdjęciach.
Załączam zdjęcia na wieszaku, jak będę miała możliwość zrobię zdjęcia na kimś bo dużo ładniej się prezentuje
a czy mogłabyś podać wymiary tej sukienki ? niby rozmiar uniwersalny no ale...

długość, długość rękawa i szerokość pod pachami?
Stary 2010-12-18, 13:35   #3834
alaruna
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj przyszły mi ciuszki i buty z zalaczników, jezeli jestescie zainteresowane real zdjeciem dajcie znać.
Buty są mega zaje*** ale kurcze... troche lekko za duze, nosze zwykle 37 i bez grubej skarpety nie ma szans:d ale sa ok.
ja bym chętnie zobaczyła real foto tych butków

Cytat:
Napisane przez wild_girl1 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Ja mam real foto tej sukienki http://allegro.pl/2328-czarna-sukien...355822849.html jak będzie ktoś zainteresowany to wstawię
wstaw!

Cytat:
Napisane przez tonight Pokaż wiadomość
bardzo fajna jest.
Stary 2010-12-18, 15:34   #3835
Angel 22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elficzeq Pokaż wiadomość
Loel Style to wazenka pod nowym loginem
Sądzę, iż mistrzyniCH nie chodzi o użytkownika Allegro pod nickiem wazenka czy Loel Style tylko o sklep internetowy wklejam link
http://www.loelstyle.com/
stąd pytanie "Kupowała któraś z was NA LoelStyle ? "
Ps. oferują "darmową" przesyłkę z Chin do PL!

Choć z drugiej strony zgadzam się z twoimi przypuszczeniami elficzeq, że to ta sama osoba lub firma której zawiesili konto na A.

Dziewczyna ma któraś ten militarny płaszczyk najlepiej biały??? jako jedyni mają dostępny rozmiar S a nie jak inni "rozmiar uniwersalny dobry na osoby noszące rozmiar S, M i L".
http://www.loelstyle.com/045.html

mistrzyniCH daj znać jak się zdecydujesz na zakup u nich i zdaj relację co i jak ponieważ sam się czaję na ten płaszcz a nie wiem czy nie wyrzucę kasy w błoto!
Angel 22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 15:58   #3836
talkshit
Zakorzenienie

dziewczyny szukam zdj tej sukienki , ma ktoras z was moze ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22852606-7.jpg (64,2 KB, 68 załadowań)
których nie potrafimy okiełznać.

Motocykl
- mój sposób na życie.

talkshit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 16:55   #3837
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel 22 Pokaż wiadomość
Sądzę, iż mistrzyniCH nie chodzi o użytkownika Allegro pod nickiem wazenka czy Loel Style tylko o sklep internetowy wklejam link
http://www.loelstyle.com/
stąd pytanie "Kupowała któraś z was NA LoelStyle ? "
Ps. oferują "darmową" przesyłkę z Chin do PL!

Choć z drugiej strony zgadzam się z twoimi przypuszczeniami elficzeq, że to ta sama osoba lub firma której zawiesili konto na A.

Dziewczyna ma któraś ten militarny płaszczyk najlepiej biały??? jako jedyni mają dostępny rozmiar S a nie jak inni "rozmiar uniwersalny dobry na osoby noszące rozmiar S, M i L".
http://www.loelstyle.com/045.html

mistrzyniCH daj znać jak się zdecydujesz na zakup u nich i zdaj relację co i jak ponieważ sam się czaję na ten płaszcz a nie wiem czy nie wyrzucę kasy w błoto!
tutaj ich profil na nk http://nk.pl/#profile/35209093
to to samo konto co na allegro...
Ma kilkuset znajomych, moze warto się ich zapyatc o zdanie, bo moze te osoby zamawialy?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6

Edytowane przez beatiska
Czas edycji: 2010-12-18 o 16:56
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 00:20   #3838
lubiepiernik1
Przyczajenie

Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki cz.II

Cytat:
Napisane przez hikaru1989 Pokaż wiadomość
No to powinna być na Ciebie dobra, spokojnie możesz ją brać Naprawdę ma świetny materiał, żałuję, że usunęłam zdjęcia, bo tak łatwiej bym Cię przekonała

Jest super, nie?
Wymiary:
biust raczej do 88 cm (producent podaje 90 cm)
długość 60 cm
długość rękawka 8 cm

Z tego co pamiętam, to były zdjęcia tego "czegoś" na poprzednim, zamkniętym już wątku. Ale nie radzę kupować, bo płaszcz był FATALNY, a do tego guziki jak pompony od czapki Św. Mikołaja
u jakiego uzytkownika kupoalas te granatowa sukienke ? jest przepiekna ;d
lubiepiernik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 07:50   #3839
masija
Zakorzenienie

Czy któraś z Was kupowała może tą torebkę? Wiecie jak z jakością? Jakieś zdjęcia?
http://allegro.pl/kvoll-torba-hobo-b...373941853.html
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 13:52   #3840
Enrill
Przyczajenie

Ja kupowałam od Loel Style (użytkownik nazywał się wazenka, teraz ma inne konto) i dostałam paczkę, bluza jest świetna. Musicie jednak pogodzić się z czasem oczekiwania i ryzykiem, że to, co dojdzie, będzie okropne lub nie dotrze w ogóle.

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości