| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-12, 01:05 | #931 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

Gronia sorry net mi padł dosłownie to nie wiem cos w stylu trzymaj głowę wysoko kiedy leci czas (czy kiedy płynie czas) - a może w sensie przez cały czas     
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-12, 01:07 | #932 | |
| Zakorzenienie | 

mialam isc, a spac mi sie nie chce   ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat: 
  bo nieraz szukam cos z zyrafa i najlepsze, ze w tym roku jakies modne sie zrobily, a ja je kocham ile juz  ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Daria, sobie tez nie wkleilam jak by co   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-12, 09:03 | #933 | 
| Zakorzenienie | 

witam    
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-12, 09:50 | #934 | 
| Zakorzenienie | 

trzy bobry   U nas z rana popadalo, teraz swieci slonce   
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski | 
|     | 
|  2010-06-12, 10:49 | #935 | 
| Zakorzenienie | 

dzien dobry   u mnie juz chlodniej  a sen jaki mialam  bylma blondynka, dlugie proste wlosy z grzywka, gdzies byla z duzo ludźmi, potem troche zalalo jakas piana  i na koncu bylam z ..... Johnym Deppem, calowalam sie i dotykalam mu ptaszka, stwierdzajac we snie, ze ma o wiele mniejszego od P.  i to tyle  a teraz zjem i jedziemy na zakupy, zajrze jak zwykle poźniej   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-12, 11:07 | #936 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

Dzie,ń Dobry Słońca   wczoraj mialam wpasc po 23 ale do domu dotarlam prawie o 00.00 i sily nie mialam na siedzenie przy necie  ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat: 
    cała przyjemność po mojej storonie   i ciesze sie bardzo ze lakier Ci sie podoba       Nie bylam pewna czy o mniej wiecej taki kolor mogło Ci chodzić, ale innego nie bylo  a ze kolor ladny to wzielam taki  Ciesze sie ze udalo mi sie zrobic Ci niespodziewanke  Lu trzymam kciuki żeby ktos sensowny odpowiedzial na ogłoszenie  Julka super piesek  ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ale upał... zmykam Słoneczka, postaram sie później zajrzeć         
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | |
|     | 
|  2010-06-12, 11:21 | #937 | ||
| Zakorzenienie | 

Przykro mi  to znowu ja  Wiem, że lepiej Wam tu było jak mnie nie było ... ale musicie przecierpieć  Sesja co prawda kończy mi się 21  ale już będę trochę wolniejsza. 
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | ||
|     | 
|  2010-06-12, 11:28 | #938 | 
| Zakorzenienie | 

ufff, wrocilam z podwórka   czyscilam mlodemu wózek, a on wykorzytal ten fakt i chlapal sie w kaluzach  w efekcie kwalifikowal sie do kąpania, co tez uczynilam  obecnie zasnal, a ja musze mu cos ugotowac na obiadek  ale narazie chwile sobie odpoczne   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-12, 12:38 | #939 | ||||
| Zakorzenienie | 

Dzień dobry... Wytrzymałam 3 sety na meczu  I poszłam spać  Starzeję się  Kupiłyśmy z mamą 4kg arbuza  Ale miałam taaaaaakąąą ochotę  już wczoraj za mną chodził  ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat: 
  To już jest obraza    ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Osz kfinko  ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Zapomniałam linka  http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson | ||||
|     | 
|  2010-06-12, 12:42 | #940 | 
| Zakorzenienie | 

|     | 
|  2010-06-12, 12:44 | #941 | 
| Zakorzenienie | 

|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-12, 12:49 | #942 | 
| Zakorzenienie | 

Nożesz Anisia mnie właśnie uprzedziła   Fota 2 z cyklu - Majkol stoi...Katrinie się spodoba     ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Czy nie uważacie, ze On z dnia na dzień jest coraz piekniejszy  Wczoraj np. był mniej piekny niz dzisiaj       ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Ej...jestem na drugim miejsc w gadulstwie w tym wątku  Nawet Anisie przegoniłam...świat się kończy    | 
|     | 
|  2010-06-12, 13:00 | #943 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- a fakt faktem Majkol jest bossski  a te zdjecie w masce wymiata  oczami mine hipnotyzuje   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-12, 13:03 | #944 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    | |
|     | 
|  2010-06-12, 13:07 | #945 | 
| Zakorzenienie | 

czyli to znak że Lu musi więcej pisać    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-12, 13:08 | #946 | 
| Zakorzenienie | 

ide skrobac ziemniaki   i pranie powiesic na dwor   
|     | 
|  2010-06-12, 13:09 | #947 | 
| Zakorzenienie | 

Zdecydowanie   Ej oglądałaś do końca  Ja wymiękłam po 3 secie    A najgorsze ejst to, ze zanim się obudziłam z drzemki d 2:15 to mi się kurna coś miłego śniło   | 
|     | 
|  2010-06-12, 13:10 | #948 | 
| Zakorzenienie | 

Kama ja wymiękłam po 2gim    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-12, 13:13 | #949 | 
| Zakorzenienie | 

Ty...ja chciałam po 2 iśc spać...ale mówie, tak ładnie im idzie to obejrzę jak wygrają 3 do jaja   I już normalnie z zapałkami siedziałam przez 3  i jak 3 przegrali, to się obraziłam i poszłam spac  A mama się ze mnie rano śmiała, że się starzeję, że juz nie mogłam wytrzymać pół godzinki zobaczyć jak wygrywają  Bo ona patrzyła...taa tyle, że ona spała przez 3 poprzednie  Ja wolę jak tak grają w nocy  ok.4-5, bo zdążę się troszkę wyspać i mnie tak nie muli   | 
|     | 
|  2010-06-12, 13:14 | #950 | ||||
| Zakorzenienie | 

u mnie juz chlodniej dzisiaj :/ Cytat:   Cytat: 
  Cytat: Cytat:     
				__________________ ♥ ♥ ♥ Aparatka   góra: 23.03.12dół : 28.06.12  | ||||
|     | 
|  2010-06-12, 13:16 | #951 | 
| Zakorzenienie | 

Kama ja już prawie w ogóle siaty nie oglądam, znaczy od grudnia, spadła mi frekwencja o 90%, kiedyś każdy mecz, a teraz... inne priorytety widać, albo mi się po prostu nie chce - mówisz starość?! możliwe    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-12, 13:19 | #952 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    Starość zdecydowanie  ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Ide na makaron   | |
|     | 
|  2010-06-12, 13:23 | #953 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Pamiętacie  jak Wam opowiadałam o papużce mojego Taty, która odmroziła sobie nóżki i ma same kikutki? Otóż muszę się Wam pochwalić, że owa kaleka została matką 4 pisklaków i jeszcze 4 jajka w gnieździe są, więc może będzie więcej   Jestem z niej dumna, że pomimo kalectwa żyje dalej i radzi sobie   Cześć tak w ogóle   | 
|     | 
|  2010-06-12, 13:26 | #954 | 
| Zakorzenienie | 

Kamuś smacznego   kurde pamiętam, że jeszcze kilka lat temu robiłyśmy nasiadówy u kumpeli na Chomiczówce, wino, piwo, chipsy, ciastka i tv... no i mecze nocne były najlepsze kiedyś na takiej pijackiej nasiadówie (maj 2005) wypatrzyłam I. w studio  pamietam jak robilyśmy aparatem foty temu co się pokazuje na ekranie tv  w gruncie rzeczy to poza tym byłyśmy normalne... a teraz... się nie chce po prostu chyba ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19940549]Pamiętacie jak Wam opowiadałam o papużce mojego Taty, która odmroziła sobie nóżki i ma same kikutki? Otóż muszę się Wam pochwalić, że owa kaleka została matką 4 pisklaków i jeszcze 4 jajka w gnieździe są, więc może będzie więcej  Jestem z niej dumna, że pomimo kalectwa żyje dalej i radzi sobie   Cześć tak w ogóle  [/QUOTE] to siła pozytywnego nastawienia, ucałuj ją w dzióbek   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-12, 14:08 | #955 | 
| Zakorzenienie | 

możecie mówić mi 'miszczu handlu'   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-12, 14:19 | #956 | 
| Zakorzenienie | 

opchnęłaś truskawy po dobrej cenie   ?? ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- widziałyście to http://www.youtube.com/watch?v=ogL_r...layer_embedded  ?? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-12, 15:01 | #957 | 
| Zakorzenienie | 

Asia, gratuluje z okazji papuzkowych jajeczek    
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-12, 15:01 | #958 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat:  Cytat:  Cytat: 
  pomyliłam się i napisałam Olka zamiast Majkola  ) Nikt tak pięknie nie stoi w miejscu jak on  [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19940549]Pamiętacie jak Wam opowiadałam o papużce mojego Taty, która odmroziła sobie nóżki i ma same kikutki? Otóż muszę się Wam pochwalić, że owa kaleka została matką 4 pisklaków i jeszcze 4 jajka w gnieździe są, więc może będzie więcej Jestem z niej dumna, że pomimo kalectwa żyje dalej i radzi sobie   Cześć tak w ogóle  [/QUOTE] ooo będa papużynki  A co tam Miszczu przehandlowałaś?   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | ||||
|     | 
|  2010-06-12, 15:09 | #959 | 
| Zakorzenienie | 

od 6 rano sprzedawałam truskawy.   tamci ludzie to w ogóle jakaś totalna dzicz... ;| teraz pociskam kosić trawę, sprzątać dom i na pole  ugotuję się   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-12, 15:33 | #960 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  widziałam to rano we "Wstajesz i wiesz" - mają ludzie wyobraźnię...   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.