|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Gronia sorry net mi padł
dosłownie to nie wiem cos w stylu trzymaj głowę wysoko kiedy leci czas (czy kiedy płynie czas) - a może w sensie przez cały czas ![]() ![]()
#932 | |
Zakorzenienie
|
mialam isc, a spac mi sie nie chce
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]() bo nieraz szukam cos z zyrafa i najlepsze, ze w tym roku jakies modne sie zrobily, a ja je kocham ile juz ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Daria, sobie tez nie wkleilam jak by co ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
witam
![]()
#934 |
Zakorzenienie
|
trzy bobry
![]() U nas z rana popadalo, teraz swieci slonce ![]()
#935 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() u mnie juz chlodniej ![]() a sen jaki mialam ![]() bylma blondynka, dlugie proste wlosy z grzywka, gdzies byla z duzo ludźmi, potem troche zalalo jakas piana ![]() i na koncu bylam z ..... Johnym Deppem, calowalam sie i dotykalam mu ptaszka, stwierdzajac we snie, ze ma o wiele mniejszego od P. ![]() i to tyle ![]() a teraz zjem i jedziemy na zakupy, zajrze jak zwykle poźniej ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Dzie,ń Dobry Słońca
![]() wczoraj mialam wpasc po 23 ale do domu dotarlam prawie o 00.00 i sily nie mialam na siedzenie przy necie ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() cała przyjemność po mojej storonie ![]() ![]() i ciesze sie bardzo ze lakier Ci sie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() Nie bylam pewna czy o mniej wiecej taki kolor mogło Ci chodzić, ale innego nie bylo ![]() ![]() Ciesze sie ze udalo mi sie zrobic Ci niespodziewanke ![]() Lu trzymam kciuki żeby ktos sensowny odpowiedzial na ogłoszenie ![]() Julka super piesek ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ale upał... zmykam Słoneczka, postaram sie później zajrzeć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#937 | ||
Zakorzenienie
|
Przykro mi ![]() to znowu ja ![]() Wiem, że lepiej Wam tu było jak mnie nie było ... ale musicie przecierpieć ![]() Sesja co prawda kończy mi się 21 ![]()
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
ufff, wrocilam z podwórka
![]() czyscilam mlodemu wózek, a on wykorzytal ten fakt i chlapal sie w kaluzach ![]() w efekcie kwalifikowal sie do kąpania, co tez uczynilam ![]() obecnie zasnal, a ja musze mu cos ugotowac na obiadek ![]() ale narazie chwile sobie odpoczne ![]()
#939 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
Wytrzymałam 3 sety na meczu ![]() ![]() ![]() Kupiłyśmy z mamą 4kg arbuza ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() To już jest obraza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Osz kfinko ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Zapomniałam linka ![]() http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
#941 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Nożesz Anisia mnie właśnie uprzedziła
![]() Fota 2 z cyklu - Majkol stoi...Katrinie się spodoba ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Czy nie uważacie, ze On z dnia na dzień jest coraz piekniejszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Ej...jestem na drugim miejsc w gadulstwie w tym wątku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- a fakt faktem Majkol jest bossski ![]() a te zdjecie w masce wymiata ![]() oczami mine hipnotyzuje ![]()
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
czyli to znak że Lu musi więcej pisać
![]()
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
ide skrobac ziemniaki
![]() i pranie powiesic na dwor ![]()
#947 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie
![]() Ej oglądałaś do końca ![]() ![]() ![]() A najgorsze ejst to, ze zanim się obudziłam z drzemki d 2:15 to mi się kurna coś miłego śniło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Kama ja wymiękłam po 2gim
![]()
#949 |
Zakorzenienie
|
Ty...ja chciałam po 2 iśc spać...ale mówie, tak ładnie im idzie to obejrzę jak wygrają 3 do jaja
![]() ![]() ![]() A mama się ze mnie rano śmiała, że się starzeję, że juz nie mogłam wytrzymać pół godzinki zobaczyć jak wygrywają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() u mnie juz chlodniej dzisiaj :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Kama ja już prawie w ogóle siaty nie oglądam, znaczy od grudnia, spadła mi frekwencja o 90%, kiedyś każdy mecz, a teraz... inne priorytety widać, albo mi się po prostu nie chce - mówisz starość?! możliwe
![]()
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Starość zdecydowanie ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Ide na makaron ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Konto usunięte
|
Pamiętacie jak Wam opowiadałam o papużce mojego Taty, która odmroziła sobie nóżki i ma same kikutki? Otóż muszę się Wam pochwalić, że owa kaleka została matką 4 pisklaków i jeszcze 4 jajka w gnieździe są, więc może będzie więcej
![]() ![]() Cześć tak w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Kamuś smacznego
![]() kurde pamiętam, że jeszcze kilka lat temu robiłyśmy nasiadówy u kumpeli na Chomiczówce, wino, piwo, chipsy, ciastka i tv... no i mecze nocne były najlepsze kiedyś na takiej pijackiej nasiadówie (maj 2005) wypatrzyłam I. w studio ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19940549]Pamiętacie jak Wam opowiadałam o papużce mojego Taty, która odmroziła sobie nóżki i ma same kikutki? Otóż muszę się Wam pochwalić, że owa kaleka została matką 4 pisklaków i jeszcze 4 jajka w gnieździe są, więc może będzie więcej ![]() ![]() Cześć tak w ogóle ![]() to siła pozytywnego nastawienia, ucałuj ją w dzióbek ![]()
#955 |
Zakorzenienie
|
możecie mówić mi 'miszczu handlu'
![]()
#956 |
Zakorzenienie
|
opchnęłaś truskawy po dobrej cenie
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- widziałyście to http://www.youtube.com/watch?v=ogL_r...layer_embedded ![]()
#957 |
Zakorzenienie
|
Asia, gratuluje z okazji papuzkowych jajeczek
![]()
#958 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nikt tak pięknie nie stoi w miejscu jak on ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19940549]Pamiętacie jak Wam opowiadałam o papużce mojego Taty, która odmroziła sobie nóżki i ma same kikutki? Otóż muszę się Wam pochwalić, że owa kaleka została matką 4 pisklaków i jeszcze 4 jajka w gnieździe są, więc może będzie więcej Jestem z niej dumna, że pomimo kalectwa żyje dalej i radzi sobie ![]() Cześć tak w ogóle ![]() ooo będa papużynki ![]() A co tam Miszczu przehandlowałaś? ![]()
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
od 6 rano sprzedawałam truskawy. ![]() tamci ludzie to w ogóle jakaś totalna dzicz... ;| teraz pociskam kosić trawę, sprzątać dom i na pole ![]() ugotuję się ![]()
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.