|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Organizatorka
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1074033 5]Przecież jest zbiorowe zamówienie. Z tym, że zgadałyśmy się już wcześniej, a ta zniżka to miły dodatek
![]() Cathy, czemu do niedzieli? ![]() bo się cały czas waham, czy zamawiać, czy nie ![]() ![]() szkoda, że nie załapałam się na wasze zamówienie ![]() ale chętnie bym coś wzięła, tylko koszt wysyłki najtańszej paczki na jedną osobę to trochę dużo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Konto usunięte
|
Cathy, zależy ile osób byłoby jeszcze chętnych. Zamówienie mamy na 200$, jeśli przekroczymy to wysyłka wzrasta o 20$. Jeśli znalazłoby się tyle chętnych osób, które rozdzieliłyby na siebie te koszty to nie ma sprawy, możecie dołączyć.
![]() Konto mam w mBanku, przelew musiałby dojść do jutro, chyba, że wpłacalibyście gdzieś w oddziale banku. Szkoda, że promocja nie trwa do poniedziałku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Zaproponowałabym Ci zamówienie ze mną, tylko, że ja pewnie wezmę najtańszą przesyłkę, która jest nierejestrowana (ok.10 $), więc jest to zawsze ryzyko... Ale na tą droższą przesyłkę na pewno się nie skuszę, bo jak dla mnei to zbyt dużo.. Tym bardziej, że zamawiać będę tylko kilka drobiazgów (tak do 20$) sunprince - ja mam konto Inteligo, więc nie ma szans, żeby do jutra pieniądze znalazły się na Twoim koncie... a mieszkam na takim za....u, że do najbliższej placówki mbanku mam jakieś 30 km ![]() Szkoda, że tak późno się obudziłam z tym moim zamówieniem ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-30 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Zastanów się na spokojnie, co chcesz wziać i daj znać, jak już bedziesz miała gotową listę... ![]() Ja w takim razie też sobie zrobię listę zakupów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 | |
Organizatorka
|
Cytat:
ja na razie single odpuszczam, musze skompletować wszystkie trójki, ktore mnie interesują, na single przyjdzie jeszcze czas ![]() ja pewnie wezmę trzy trójki i może jakiś rozświetlacz albo róż w kremie- frantic tak mnie skusiła tym swoim, że pewnie się nie oprę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1074033 5]Przecież jest zbiorowe zamówienie. Z tym, że zgadałyśmy się już wcześniej, a ta zniżka to miły dodatek ![]() Cathy, czemu do niedzieli? ![]() No jest, ale tak jak piszesz umawiane było wcześniej. A mi chodzi o wielki BUM, zbieranie na szybko kasy i nerwy czy się zdąży, a potem wielka ulga, że się wszystko udało, hehe. ![]() ![]()
![]() |
#1330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja wczoraj zamawiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Konto usunięte
|
dobra, mam swoje ostateczne zamówienie:
3 trójki 3 single 3 błyszczyki 1 pigment wszystko NYX ![]() Arrachnee, czekam na Twoje zamówienie i wpłatę. ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-01-30 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Rozeznanie
|
Cathy przez Ciebie napaliłam się na więcej pojedynczych cieni nyx, coś czuję że będę robić wkrótce kolejne zamówienie
![]() ![]() To uporządkowanie kosmetyków na fotkach, obróbka, to na pewno dużo pracy, więc tym bardziej należą Ci się podziękowania za wkład jaki wniosłaś w ten wątek. Dziękuję ![]()
#1334 |
Zadomowienie
|
ja też przyłączam się do podziękowań dla Cathy bardzo to man pomoże przy składaniu zamówień
![]() Zaczęłam rozglądać się też za jakimś "mieszkankiem"dla nowo przybyłych i tych , które są jeszcze w planach bo to na jednym zamówieniu się nie skończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Konto usunięte
|
CzarneSłonko - black znowu jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1074385 0]CzarneSłonko - black znowu jest
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za info ![]()
#1337 | |
Zakorzenienie
|
wszystko już wysłane, napisałam PW
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
Cathy - ja bym chciala blyszczyk i trojke. Ile to by wyszlo za przesylke? PRzelew moge ci dzisiaj zrobic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
Jeżeli cos sie zmieni- to nie ma sprawy, wezmę dla Ciebie te pigmenty ![]() Cytat:
Ja polecam jeszcze stronę: http://www.makeupalley.com/product/s...=Find+Products gdzie każdy produkt NYX-a (i nie tylko) jest zrecenzowany przez dziewczyny, które go używały, dzięki temu można uniknąć wielu rozczarowań, bo jak się okazuje, nie wszystkie odcienie (nawet w tej samej linii produktów) są jednakowo dobrze oceniane.. Ja dzięki temu wykresliłam już kilka kosmetyków ze swojej listy, wlasnie rpzez to, ze mialy kiepskie recenzje (jak np. kredka jumbo eye w kolorze black) Cytat:
![]() A jak już sie zdecydujesz na zamówienie, to koniecznie pochwal się, co zamówiłas ![]() Dziewczyny- dostałam kilka PW z zapytaniem o podłaczenie się do zamówienia... Myslę, że zbiorowego już nie zdążymy zorganizować ( a przynajmniej szanse na to są niewielkie- ja nie mogłabym za wszystkie osoby założyć pieniędzy, bo po prostu zostało mi niewiele na koncie, gdyż pensja mi dzisiaj nie wpłynęła ![]() obie z Kagan mamy zamówienia po 30 $ i musimy z czegos zrezygnowac, zeby zmiescic sie w 50$.. Gdyby cos sie zmienilo, na pewno dam znac i jezeli ktos chcialby sie z czyms wtedy dopisac, to nei bedzie problemu. Na chwilę obecną - mamy osiagniety limit ![]() Tak własnie patrzę, ze osób do wspolnego zamowienia jest znacznie wiecej jeszcze ![]() To moze jednak skorzystamy z propozycji sunprince i wpakujemy się do niej, jeżeli jeszcze nas przygarnie ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-30 o 17:53 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Ok, w razie czego ja jestem na tak, jeśli uzbiera się nas kilka.
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
ja pare rzeczy chce. konto mam w mbanku jakby co.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Organizatorka
|
dziewczyny, przelicznik paypalowy na dzisiaj to 3,58 !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Konto usunięte
|
propozycja aktualna, ale ja również nie jest w stanie za Was wyłożyć.
![]() jeśli macie gdzieś siedzibę mBanku w pobliżu i możecie wpłacić pieniądze, okey. do 200$ wysyłka 40$, do 250$ wysyłka 60$, powyżej 250$ wysyłka 70$ my mamy rozdzielone wszystko do 40$, resztę musicie wziąć na siebie. edit: ile? :O o kurczę, to nawet więcej niż przewidywałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
ja chce singla mermaid green i trio lake moss. nic wiecej. eliminacja musi byc.
ja moge wplacic juz teraz, moge za ciebie cathy zalozyc, ciebie znam wiec moge ci pomoc z zamowieniem. Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-01-30 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Organizatorka
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1074507 2]propozycja aktualna, ale ja również nie jest w stanie za Was wyłożyć.
![]() jeśli macie gdzieś siedzibę mBanku w pobliżu i możecie wpłacić pieniądze, okey. do 200$ wysyłka 40$, do 250$ wysyłka 60$, powyżej 250$ wysyłka 70$ my mamy rozdzielone wszystko do 40$, resztę musicie wziąć na siebie. edit: ile? :O o kurczę, to nawet więcej niż przewidywałam. ![]() to ja jednak zostaję przy swoim zamówieniu ![]() ![]() W takim razie- ja z Kagan robimy swoje zamówienie, a Wy już sobie resztę ustalajcie ![]() sabbatha- jestes pewna co do lake moss? pisałysmy, ze to dziwna trojka i nie wiem, czy dobrze, ze zaczynasz od niej, bo możesz sie zrazić do trójek na amen ![]() ![]() a mermaid green jest naprawdę sliczny- dzisiaj wlasnie mam go na oczach ![]() EDIT; Sabbatha- dzieki za zaufanie, ale chyba jednak pozostaniemy przy tym naszym małym zamówieniu z Kagan.. Tylko musimy jeszcze poustalać, co i jak ![]() ![]() frantic- Ty coś wspominałaś o braku zamieszania, gorączki itd w związku z promocją? ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-30 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
a jak ona sie na bazie sprawuje?
teraz tak patrze i chce mermaid green i rust. ide poogladac jeszcze trojki. edit: dobra, ja zdecydowanie chce lime gree, rust i lake moss. i wsio na razie. zamowienia jeszcze beda, nie ma sie co rzucac. a i szminke round w kolorze thalia. Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-01-30 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
przygarnie mnie ktokolwiek? po obnizce mam 11.2 usd...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1074507 2]propozycja aktualna, ale ja również nie jest w stanie za Was wyłożyć.
![]() jeśli macie gdzieś siedzibę mBanku w pobliżu i możecie wpłacić pieniądze, okey. do 200$ wysyłka 40$, do 250$ wysyłka 60$, powyżej 250$ wysyłka 70$ my mamy rozdzielone wszystko do 40$, resztę musicie wziąć na siebie. edit: ile? :O o kurczę, to nawet więcej niż przewidywałam. ![]() To co Sun, dokładać Ci tą kwotę teraz już?
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
to jak w końcu? ktoś mnie przygarnie?!?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.