|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
witam
![]() u mnie jakaś masakra, kurde no, druga Syberia!śniegu tyle przez noc napadało ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Elli, a co żółwiowi było? Aniko, tez mam ponczo, takie welniane sweterkowe, w kolorze morskiej zieleni jedno a drugie w czarnym i jakos nie mam pomyslu na nie;/ma ktos jakies fotki? Edytowane przez Ainsel Czas edycji: 2009-02-13 o 14:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
No to fajnie, jak trafiłaś na coś, co Ci się spodobało. Na marginesie powiem, że do szarego, kolor czerwony i niebieski to klasyka, natomiast w tym roku modny jest w połączeniu z fioletem. Nie jest wprawdzie modny teraz z kolorem ciepłej pomarańczy i zieleni, ale też może wyglądać interesująco. Ainsel, wklej zdjęcia tego poncha.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-02-13 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zadomowienie
|
Eva, teraz zdjecia nie zrobie, bo juz ciemno u mnie(zreszta w dzien tez jest pochmurno) i kolory wyjda przeklamane. Ale kiedys cykne i wrzuce, to moze cos mi podpowiesz
![]() ![]() (kurde, wiem, ze przynudzam i marudzę, ale ja juz nie moge tej zimy!w nocy sni mi sie,ze jest lato,cieplutko i jest tak cudownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG Evo ![]()
![]() |
#995 |
|
Wow... no to trafiłam dobrze, bardzo mi miło ![]() Wklejam ten obiecany zestaw zielony.
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
EVA-skąd ty bierzesz takie propozycje
![]() ja cos mówi.ę,a ty BACH juz fotka jest,kolor,fason,czego dusza zapragnie. ![]() prawdziwa czarodziejka z księżyca. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciała takie ciuszki ale na plus size to nie ma takich śliczności
![]()
#998 | |
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, czy się podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uwielbiam zielen od zawsze na zawsze zwlaszcza butelkowa
![]() |
#1000 | |
|
Cytat:
Malinko, powiedz tylko w jakim kolorze czujesz się najlepiej? To przykład szarości z zielenią dla plus size
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-02-13 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
eva najlepiej chyba w czerwieni, fiolecie z kolorów (każdy odcień) tylko że kupić coś ładnego i dostępnego w Kielcach to wyższa szkoła jazdy - bo większość wygląda na strasznie mamusine, a jak są fajne to takie pieniądze, że szkoda słów
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu jest problem ![]() ![]()
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak możesz w to wątpic. ja nosze 42-44 rozmiar i jak się dobrze poszuka to się znajdzie.te sdnice były do rozmairu 48. nie ubieram się w luxusowych sklepach,ale na bazarku. może nie uwierzycie,ale tą spódnice kupiłam za 35 zł. ![]() trzeba wiedzieć,gdzie szukać. wystarczy pojechać na jednodniowy większy targ i można przywieść prawdziwe perły. jak może w to wątpić ![]() mam pytanie,czy kupowałyście na allegro PILING CHEMICZNY do stosowania w domu? szukałam,ale nie umiem znaleść. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-13 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Margo ja bym sie w domowe zabiegi kosmetyczne w postaci peelingu chemicznego odradzala bawic ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 | |
|
Cytat:
To taka propozycja na szybko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Paulina- rozumiem Cię, oj i to jak jeszcze ![]() Piętro niżej mieszka mama, ten brat i ciotka z moją mamą. Brat na szczęście ma osobny pokój z osobnym wejściem. Nie zliczę sytuacji, w których poniżał i traktował jak szmaty mamę i ciotkę. Drobny przykład: kupił komórkę, przyniósł do nich instrukcję obsługi i rzucił na stół z tekstem: przeczytajcie to i mi powiedzcie jak komórka działa, bo to jest beznadziejnym językiem pisane. Po czym wyszedł. NJie wiedział, że ja akurat w łązience siedziałam, bo ciepłej wody nie miałam, i kategorycznie zabroniłam choćby tknąć tej instrukcji. Tyle, że ja mam mord w oczach (raz próbowałmną porządzić i dał MÓJ numer telefonu jakiejś kobiecie z firmy obcej, bo on jeszcze swojego nie miał - miał awanturę na klatce schodowej, bo akurat tam mi się napatoczył, podejrzewam, że sąsiedzi słyszeli - ale od tamtej pory czuje respekt). A moja mama wychodzi z założenia, że nie będzie z nim walczyła, bo... to jej brat. Ręce opadają ![]() A ja odczuwam satysfakcję, jak w trakcie jego popisów wejdę do mamy i od razu go z góry biorę i robi się taki malutki - zresztą, teraz to na mój widok najczęściej wychodzi do siebie. A najgorsze jest, że on jest taki za nic. Ot, po prostu despota, psychiczny gwałciciel. _________________________ ________________________ Paulinko, nie daj się więc, walcz o swoje szczęście i spokój. Trzymam kciuki za powodzenie i tulam pocieszająco ![]() A teraz powinnam uczyć się na egzamin, właśnie czytam o wypadkach w Polsce. Coś ciekawego znalazłąm - wypadki w pracy statystycznie mają najczęściej 30-39latkowie, potem 40-49 latkowie i na końcu ci najmłodsi - 19-29 lat. Tak to sobie analizuję, i mam wrażenie, że ci pierwsi - poczuli się pewnie i przestali uważać, ci drudzy mają doświadczenie i pewnie niejedno widzieli i przeszli, więc bardziej uważają, a ci ostatni się boją i dmuchają na zimnne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10965541]Świetny styl ![]() Paulina- rozumiem Cię, oj i to jak jeszcze ![]() Piętro niżej mieszka mama, ten brat i ciotka z moją mamą. Brat na szczęście ma osobny pokój z osobnym wejściem. Nie zliczę sytuacji, w których poniżał i traktował jak szmaty mamę i ciotkę. Drobny przykład: kupił komórkę, przyniósł do nich instrukcję obsługi i rzucił na stół z tekstem: przeczytajcie to i mi powiedzcie jak komórka działa, bo to jest beznadziejnym językiem pisane. Po czym wyszedł. NJie wiedział, że ja akurat w łązience siedziałam, bo ciepłej wody nie miałam, i kategorycznie zabroniłam choćby tknąć tej instrukcji. Tyle, że ja mam mord w oczach (raz próbowałmną porządzić i dał MÓJ numer telefonu jakiejś kobiecie z firmy obcej, bo on jeszcze swojego nie miał - miał awanturę na klatce schodowej, bo akurat tam mi się napatoczył, podejrzewam, że sąsiedzi słyszeli - ale od tamtej pory czuje respekt). A moja mama wychodzi z założenia, że nie będzie z nim walczyła, bo... to jej brat. Ręce opadają ![]() A ja odczuwam satysfakcję, jak w trakcie jego popisów wejdę do mamy i od razu go z góry biorę i robi się taki malutki - zresztą, teraz to na mój widok najczęściej wychodzi do siebie. A najgorsze jest, że on jest taki za nic. Ot, po prostu despota, psychiczny gwałciciel. _________________________ ________________________ Paulinko, nie daj się więc, walcz o swoje szczęście i spokój. Trzymam kciuki za powodzenie i tulam pocieszająco ![]() A teraz powinnam uczyć się na egzamin, właśnie czytam o wypadkach w Polsce. Coś ciekawego znalazłąm - wypadki w pracy statystycznie mają najczęściej 30-39latkowie, potem 40-49 latkowie i na końcu ci najmłodsi - 19-29 lat. Tak to sobie analizuję, i mam wrażenie, że ci pierwsi - poczuli się pewnie i przestali uważać, ci drudzy mają doświadczenie i pewnie niejedno widzieli i przeszli, więc bardziej uważają, a ci ostatni się boją i dmuchają na zimnne ![]() ![]() ![]() adekwatna postawa wobec gwalciciela emocjonalnego ![]()
![]() |
#1009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja moge tylko pomarzyć o wielkich. ![]() Cytat:
ponoc są lżejsze kosmetyki do domowego stosowania. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jest kilka jego rodzajow i to kosmetyczka w ostrych wskazaniach dermatolog powinien dobierac go do typu skory no nie wiem Margo ja bym nie ryzykowala..jak juz sie zdecydujesz to doksztalc sie w tej dziedzinie bo mozesz potem chodzic kilka dni ze startym naskorkiem i czerwona twarza...zreszta przed peelingiem tego typu trzeba sie wczesniej przygotwywac przez kilka dni np zero depilacji brwi itp...jest duzo zalecen przed i po edit jak ty masz Margo maly biust to ja sie do zerowek zaliczam ![]()
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-02-13 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Piękne te zestawy szare z dodatkami
![]() Dziś byliśmy w naszym przyszłym domu. Zrobiłam trochę zdjeć, wypróbowaliśmy próbki farb na ścianie... i okazało się,że dom ma w sobie kilka dziwności. Najbardziej zadbaną czescią domu jest: ogród. Reszta- zaniedbana. Prawei wszystkie drzwi mają zewnętrzne zamknięcie, którego nie mozna otworzyć w zaden sposób od środka. Zarówno toaleta jak i łazienka mają wewnętrzne kraty w oknach Dom ma alarm Okna są trudne do otworzenia Kiedy wychodziliśmy jakiś dzieciak jechał na rowerze i zapytał, czy to my się wprowadzamy. Powiedziałam,że tak i zapytałam dlaczego pyta. Odpowiedział,że dom jest nawiedzony,że jakiś syn mieszkał w piwnicy i wzniecił pożar ![]() ![]() Widać,że wszyscy wokół się znają. Gdy czekaliśmy na agenta nieruchomosci przyszedł do nas pan, któy mieszka na przeciwko nas (po drugiej stronie ulicy) i powiedział,że możemy iśc do sąsiada drzwi obok po klucz (bo sąsiad ma). Aż mnie ciarki przeszły w pewnym momencie. Piwnica jest najczystszym miejscem tego domu, na strych jeszcze nie wchodziliśmy. Plus jest taki, że już mozemy zaczynać malowanie ![]()
#1012 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10965541]Świetny styl
![]() Paulina- rozumiem Cię, oj i to jak jeszcze ![]() Piętro niżej mieszka mama, ten brat i ciotka z moją mamą. Brat na szczęście ma osobny pokój z osobnym wejściem. Nie zliczę sytuacji, w których poniżał i traktował jak szmaty mamę i ciotkę. Drobny przykład: kupił komórkę, przyniósł do nich instrukcję obsługi i rzucił na stół z tekstem: przeczytajcie to i mi powiedzcie jak komórka działa, bo to jest beznadziejnym językiem pisane. Po czym wyszedł. NJie wiedział, że ja akurat w łązience siedziałam, bo ciepłej wody nie miałam, i kategorycznie zabroniłam choćby tknąć tej instrukcji. Tyle, że ja mam mord w oczach (raz próbowałmną porządzić i dał MÓJ numer telefonu jakiejś kobiecie z firmy obcej, bo on jeszcze swojego nie miał - miał awanturę na klatce schodowej, bo akurat tam mi się napatoczył, podejrzewam, że sąsiedzi słyszeli - ale od tamtej pory czuje respekt). A moja mama wychodzi z założenia, że nie będzie z nim walczyła, bo... to jej brat. Ręce opadają ![]() A ja odczuwam satysfakcję, jak w trakcie jego popisów wejdę do mamy i od razu go z góry biorę i robi się taki malutki - zresztą, teraz to na mój widok najczęściej wychodzi do siebie. A najgorsze jest, że on jest taki za nic. Ot, po prostu despota, psychiczny gwałciciel. _________________________ ________________________ Paulinko, nie daj się więc, walcz o swoje szczęście i spokój. Trzymam kciuki za powodzenie i tulam pocieszająco ![]() A teraz powinnam uczyć się na egzamin, właśnie czytam o wypadkach w Polsce. Coś ciekawego znalazłąm - wypadki w pracy statystycznie mają najczęściej 30-39latkowie, potem 40-49 latkowie i na końcu ci najmłodsi - 19-29 lat. Tak to sobie analizuję, i mam wrażenie, że ci pierwsi - poczuli się pewnie i przestali uważać, ci drudzy mają doświadczenie i pewnie niejedno widzieli i przeszli, więc bardziej uważają, a ci ostatni się boją i dmuchają na zimnne ![]() ![]() ![]() efekt?złamany nadgarstek i wielki siniak na pośladku. ![]() spokojnie mozesz zsaja wpisac mnie w statystyki ![]() co do brata.to zawsze uwazam,że nie można pozwolić sobie wejść na glowe.zasady musza być i szacunek nalezy się kazdemu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
|
Malinka, a co myślisz o tym zestawie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wy się śmiejcieale moja ciotka mieszkała w domu,gdzie miał wypadek poprzedni właściciel.ponoc uderzył się w głowę koło pieca kaflowego i była duża plama na ścianie z krwi.ponoc po każdym malowaniu i tapetowaniu wychodziła na zewnątrz,nie dało jej się zmyć niczym.dopiero boazeria zasłoniła to miejsce. nie straszył,ale sam fakt krwi mrożił krw w żyłach. ciekawe dlaczego te kraty.wogle ciekawy dom ![]() ok .zrezygnuję z pilingu.zastanawiam sie,jak pozbyć się cieni pod oczami.żadne mazidła nie przynoszą efektu,nawet miałam masarze limfy,uważam,że to tylko naciąganie na kasę. a biust -to mam małe C.nie jest malutki,ale duży też nie. gdybym wdała się w mame to byłabym malutką blondynką z duuuuużym biustem. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-13 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
Eva, takie piękne zestawy tu dajesz dla kluseczek jak ja, normalnie ślina mi cieknie
![]() Ainsel, wczoraj zauważyłam ze ma pod prawą przednią łapką strupka na skórze, wygladalo to jak pryszcz, albo wrzód (odpadło wieczorem jak badałam), no i dowiedziałam się że w zoologicznym mi wcisnęli trujacą dla niego roślinke :ryczę-smarkam: Weterynarz powiedział że okaz zdrowia, zreszta sama widziałam że ugryzł ledwo kilka listków a później się nie tykał - widać wyczuł że to dla niego niebezpieczne, inteligentna bestia mi się trafiła ![]() ![]() ![]() Luna - myślisz ze trafi Ci się nawiedzony dwór? ;> musisz koniecznie podpytać sąsiadów co i jak ![]() Margo - cienie pod oczami, mój odwieczny problem, wiecznie wyglądam na skacowaną, naćpaną, niewyspana, panda na pół twarzy, i żaden krem, żadne zimne okłady, żadne okulary, żaden korektor nie jest w stanie tego porządnie zatuszować ![]()
#1016 |
Zakorzenienie
|
Witam Was moje Moherki!!!
Ja mam dzis (drugi juz z kolei) parszywy dzien, jestem wqrzona i w ogole. Ale widze, ze tu tematy ubraniowe, to wam cos znalazlam. Krzyk mody, moherek truskawkowy przeciwdeszczowy!
![]() |
#1017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ponoc jedyna rada to operacja plastyczna ![]() Cytat:
ale ja te z mam coś dla ciebie.już kilka razy pojawiało się to na wizażu,ale musze wam przypomnieć to czapeczka dla każdej ,która czuje się jak g...no |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1019 |
|
Wow... jaki ciekawy moherek...
![]() ![]() To jest trendy.... a zapach też ma? ![]()
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
i znowu bedzie ,że ja mówię tylko o kupach.
![]() ale jakos tak wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.