|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() tak dawno tam nie byłam, że hasło zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj zbankrutuję chyba na chusteczkach, tak mi z nosa leci. Ale mimo wsyzstko jest lepiej. A tak, to stiwerdizłam, że dziecko mi chyba dorasta, bo już Sandra przestawiła się na tryb 4-godzinny. Częściej niż 3,5 h nie chce jeść, a jak się budzi to nie płacze tylko rozgląda się po pokoju i łóżeczku ![]()
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
A ja sie chcialam pochwalic (ale nie zapeszam tfu tfu), ze moja Polcia jest od niedzieli strasznie grzeczna...zreszta widzicie ile sie teraz na wizazu
![]() Podejrzewam, ze byl to skok rozwojowy 7 i 8 tygodnia. A na tej stronce jest napisane, ze dzieci urodzone po terminie szybciej te skoki zaczynaja, a przed terminem pozniej, czyli by sie mniej wieej zgadzalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pietrusia i xpressja śliczne księzniczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze w dodatku wrozka ![]() nono ktos tu kiedys przepowiadal płec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item917230485_...wyprzedaz.html Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
wstawiam fotkę z tym sposobem przytrzymywania smoczkaZałącznik 2876265
Aha, Domi, zdjęcia robimy właśnie tym Canonem. Teraz to nie jest najlepszej jakości, bo mam zasłonięte żaluzje w pokoju Sandry i nie chciało mi się manualnym ustawiać ![]() Kachula, a jak tam twoje ćwiczenia z hulahop? Widzisz już jakieś efekty? Zmykam inhalować moje zatoki ![]()
#2348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A moje dziecie chciało mnie dzisiaj wykończyć. Od 2 rano nie był chętny spać i tak podsypiał ale nie spał , budził mnie co chwile i od rana już wogóle nawet drzemek nie było. Czuję się tak ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tą pieluszką, to właśnie dlatego ostatnio Sandrę w rożek pakuje, bo inaczej to za bardzo łapkami wywija ![]() Zresztą ciekawe, że wcześniej nie lubiła spać w rożku, a teraz się w nim szybciej uspokaja i łatwiej zasypia ![]()
![]() |
#2351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kareninko skusilam sie na tego konikia FP, a wszystko przey reklame Andre |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co, trzeba wiedziec czego sie chce... ![]() Ja bede chodzila z malym od okolo kwietnia na plawanie dla bobasow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moj tez tak ladnie mamy nie wola tylko sie soba zajmuje. A plan 4-godzinny mamy juz od tygodnia i maly jest bardzo zadowolony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2353 |
Wtajemniczenie
|
ja już też czekam na tą wiosnę bo te zaspy mnie już dobijają. spacerować z wózkiem ciężko...
ja tu się zarazie zastanawiam nad turystycznym łóżeczkiem żeby je postawić u moich rodziców. |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja Madzia z dziś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Tyle cytatów kliknęłam i nic mi sie nie pokazalo... ale wizażowa pierdoła ze mnie, nic nie umiem zrobić ![]() Miałam więc napisać, że moja Blanka waży tylko 5700g, więc nadaje się na narzeczoną dla... (zapomniałam!) - Wikiego? Chyba ![]() Co do basenu to ja też chcę już niedługo zacząć, Blanka tak uwielbia kąpiele,że na pewno basen też jej przypasuje ![]() xpresja, ale masz księżniczkę uroczą ![]() ![]() ![]() My wczoraj mieliśmy szczepienia, 6 w 1, pneumokoki i rota, 2 wkłucia ale i tak malutka taaaak płakała ![]() ![]() A i muszę pochwalić i siebie i Blankę, bo już 3 noce spała sama w swoim łóżeczku ![]() ![]() Pediatra kazała jej dawać już troszkę jabłuszek, marchewek itd żeby te kupki jej się ustabilizowały wreszcie... Dajecie już? ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-02-17 o 13:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
![]() Melduję się po dłuższej przerwie! Nie wiem jak ja Was nadrobie, troszkę mnie nie było... Stęskniłyście się?? ![]() Zanim zacznę czytac, wstawie Wam moje smieszne dziecko jak dzisiaj rano z tatusiem pracowało ![]() ![]() No i jak ją nagrałam jak przedwczoraj przed snem gadała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dCVXA...layer_embedded
#2357 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaka sliczna malutka! Jaka modelka w sukienusi ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do jedzonka to zaczne dawac od drugiego tygodnia 5-go miesiaca ![]() Cytat:
Malutka slodziutka ![]() ![]()
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj!!! Oczywiscie ze cie pamietamy ![]() ![]() Śliczna laleczka ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Karenina to od kiedy mozna juz dziecko tak sadzac??
![]() |
#2359 |
Raczkowanie
|
Kareninko moje dziecko jest podobno (wg pediatry) bardzo silne, ona sama już leżąć od dawna podnosi sie do siadania, ale czesto jej nie sadzamy
![]() ![]() Pietrusia dziękuję, uwielbiam jak ona gada!!! Aaaaa widziaam Wasze Skarby, wszystkie są BOSKIE!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#2360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale gaduła- tylko na śpiącą nie wygladała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Podobno od 6 m-ca, ale zalezy tez od malucha
![]() Cytat:
Silna mala kobietka ci rosnie ![]() ![]() ![]() Moj maly tez sie podnosi, ale mu nie pozwalam...zobaczymy jak dlugo da sobie nie pozwalac... ![]()
![]() |
#2362 |
Zadomowienie
|
cudna ![]() i jak siedzi obok tatusia, co za powaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |||||||
Zakorzenienie
|
znow polowy postow mi nie zacytowalo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tomka juz dawno w roze nie zawine. nogi mu wystaja i jakos wylazi mi z niego Cytat:
![]() fajny Tomek ![]() taaa... ten procent to chyba dla Andree matka ![]() ![]() Cytat:
pieknosci ![]() Cytat:
![]() a gada sobie przeuroczo. nie powiedzialabym zeby jej sie spac chcialo ![]() w okolicach pol roku
![]() |
#2364 | |||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ja tez ![]() piekna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a snem w dzien sie nie stresuj. najwazniejsze ze w nocy spi ![]() Cytat:
![]() pasty do zebow juz dawno z psa nie musialam zmywac ![]() ![]() z kazdym dniem bedzie lepiej
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Hehehe....i tak by poszlo na zabawki / cíuszki dla mlodego... tak jak ostatnimi czasy cala kasa na to idzie... ![]() Teraz szukam ciuszkow na lato i co jakies mi sie podobaja to od razu wlacza mi sie lampka co i ile moge kupic za to dla André... ![]()
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz jestem zadowolona bo chyba wszystko co chcialam to zacytowalam ![]() zaraz stary wroci z pracy na obiad a potem znow wychodzi i znow sama bede kladla chlopcow spac ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2010-02-17 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam to samo z moją małą. A liczyłaś ile on zjada w ciągu doby? Moja ok 500-600ml :-( - a między naszymi dziećmi jest tylko 3 dni różnicy. Ile waży twój Dominiś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To ja sie pochwale... a co ![]() A co do zegarkow to ja dostalam na Mikołaja, tz znalazlam pod poduszka ![]() Piękny!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdraszczam, Twoja Sandra tak duz je na raz... Co ile sie bdzi po takiej butli?? Moja tez trze oczk, bosko to wygada ![]() Cytat:
Czytam dalej bo skonczylam na 2 str i wize, ze i tak mi wszykiego nie zacytowalo ![]()
![]() |
#2369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pietrusiu a widze ze Twoja mala ma na czółku takiego naczyniaka plaskiego jak mój Mateusz,powiedz mi co Ci lekarze mowili na ten temat bo mi powiedziala zeby sie nie martwic i ze do 6 roku zycia powinien sie wchłonąc samoistnie Cytat:
A my dzis z Mateuszkim zaliczylismy pierwszy raz lekarza,maly od rana jais rozpalony byl wiec zmierzylam mu goraczke i mial 37,6 wiec szybko łapalismy siuski zeby zrobic badanie moczu i do lekarza,na szczescie osłuchala go i wszystko czysto a wyniki moczu bede pozniej dopiero wiec jak beda złe to jutro powtorka z rozrywki i znowu do lakarza a jak beda dobre to poprostu przeczekac ,podawac paracetamol i obserwowac maluszka Teraz biedny padł mi po dzisiejszych wrazeniach,chociaz dzis marudny jest bo na spacerku nie bylismy
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Katarina to ja mam takie pytanie:co Twoj Tz robi, ze dostajesz mercedesy?
![]() ja tez ssce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.